Rebel Wilson: ”Miestähti pyysi työntämään sormen anukseensa!” stara 15:00 11.12

Viihdemaailma rypee parhaillaan seksiskandaalien kourissa. Lukuisat näyttelijät ovat paljastaneet kauhukertomuksiaan


Susijengin pelaajille tappioita eurokentillä suomikoris 12:43 08.12

Sasu Salin, Jamar Wilson ja Erik Murphy kokivat niukat tappiot eurokentillä. Tappiosta huolimatta Murphyn ja Wilsonin Nanterre on kuitenkin hyvissä asemissa Mestarien liigan lohkovaiheen...


Video: Vastustaja taklasi rumasti supertähti Ovetshkinia – kovanaama laittoi karusellin pystyyn suomikiekko 12:05 07.12

Todella kovista otteistaan tunnettu Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson antoi torstain vastaisena yönä malliesimerkin siitä, miksi voimahyökkääjä on istutettu samaan ketjuun tähtipelaajien Nicklas Bäckströmin...


Susijengillä uskomaton suma vastoinkäymisiä - ”Tämä on ollut naurettavaa” iltalehti 21:43 27.11

Jamar Wilson taisteli flunssaisena läpi Tshekki-ottelun. Suomi putosi kyydistä ottelun viimeisellä neljänneksellä ja hävisi Tshekille lopulta pistein 56-64. - Ottelu oli ruma yleisesti. Me emme saaneet palloa sisään, he eivät saaneet palloa sisään. Sitten kilpailtiin siitä, kumpi onnistuu aiemmin. Kun Blake (Schilb) heitti kolmosensa, se vapautti heidän peliään, Jamar Wilson kertasi.


Susijengi sai hyviä uutisia: Kanervo ja Wilson ovat valmiina pelaamaan Tshekkiä vastaan iltasanomat 13:27 27.11

Suomen miesten koripallomaajoukkue jatkaa MM-karsintaurakkaansa tänään.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Suomi siipirikkona Tshekkiä vastaan iltalehti 12:48 27.11

Maanantain vetovihje ei usko kokoonpano-ongelmien runteleman Suomen voittavan koripalloilun MM-karsinnoissa Tshekkiä edes kotonaan. Suomi on tällä hetkellä kaukana parhaasta mahdollisesta kokoonpanostaan. Tähtipelaajista muiden edustusten takia ovat poissa Lauri Markkanen, Sasu Salin ja Petteri Koponen. Runkopelaajistakin Gerald Lee Juniorin, Antti Kanervon, Tuukka Kotin, Jamar Wilsonin ja Antti Nikkarisen osallistumiset ovat epävarmoja. Puutosten vaikutusta on vaikeaa täsmällisestä arvioida, mutta nykyisestä Suomesta ei voi puhua samana joukkueena, joka hurmasi kesällä EM-kisoissa. Tshekki pääsee peliin hyvällä kokoonpanolla. Näistä lähtökohdista on vaikeaa nähdä edes sinänsä suuren kotiedun nostavan Suomea tässä suosikiksi - tai ainakaan Veikkauksen arvioimaksi 1,60-kertoimiseksi suosikiksi.


Susijengin sensaatiopelaaja Ylelle: ”Ei voi kuin olla tyytyväinen” iltalehti 21:43 24.11

Antti Kanervo painoi seitsemästä pelitilanneheitostaan kuusi pussiin Bulgariassa Suomen MM-karsinta-avauksessa. Kun takamiehet Petteri Koponen ja Sasu Salin jäivät Euroliiga-kiireidensä vuoksi sivuun Bulgaria-ottelusta heittokäsitä tarvittiin kolmosen kaarelle. Sellainen löytyi 28-vuotiaasta Antti Kanervosta, Helsinki Seagullsin heittävästä takamiehestä. Bulgariaa vastaan kuudetta maaotteluaan pelannut Kanervo upotti 18 pistettä ja oli Suomen toiseksi kovin pussittaja 20 pinnan Jamar Wilsonin jälkeen.


Susijengin kapteeni Shawn Huff Ylelle: ”Olen helkkarin ylpeä jätkistä” iltalehti 21:15 24.11

Susijengin kapteeni Shawn Huff oli jälleen mies paikallaan Botevgradissa. 14 pistettä heittänyt laituri sytytti joukkueen taistelemaan voitosta ja nosti yhdessä Jamar Wilsonin kanssa Suomen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon toisella neljänneksellä Bulgariassa. Huff ei kuitenkaan lähtenyt paukuttelemaan henkseleitään Ylen haastattelussa.


Ryan Wilsonin ensiesiintyminen KalPa-paidassa ja Pekka Virran paluu Kuopioon jatkoaika.com 23:43 15.11

KalPa sai kaivattua kovuutta ja leveyttä puolustukseensa Ryan Wilsonin sopimuksen myötä. Otteluun lisäjännitettä toi myös KalPan pitkäaikaisen käskijän Pekka Virran paluu Niiralan Monttuun Rauman Lukon käskijänä. Ottelu ratkaistiin vasta voittolaukauskilpailussa.


Jamar Wilson siirtyy Erik Murphyn seuratoveriksi Ranskaan iltasanomat 23:01 07.11

Susijengin takamies sai tarjouksia myös Italiasta ja Liettuasta.


Texasilaisessa kirkossa ammuttu - jopa 27 kuollut iltalehti 23:09 05.11

Ainakin 20 ihmistä on kuollut ammuskelussa Etelä-Texasissa sijaitsevassa kirkossa, yhdysvaltalaismedia kertoo. Wilsonin piirikunnan poliisipäällikkö Albert Gamez Jr. kommentoi useille lehdille ja tv-kanaville, että kuolleita on jopa 27. Haavoittuneita on Gamezin tietojen mukaan 24. Gamez kuitenkin huomautti, ettei hän ole täysin varma uhriluvusta. Muut viranomaiset puhuivat yli 20 kuolleesta. Uhreista ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa. Fox Newsille kommentoinut poliisijohtaja Larry Wiley sanoi, että osa kuolleista on lapsia. Paikallisen KENS 5 -kanavan silminnäkijän mukaan yksi haavoittuneista on 2-vuotias lapsi.


Texasilaisessa kirkossa ammuttu - jopa 24 kuollut iltalehti 21:59 05.11

Useita ihmisiä on ammuttu Etelä-Texasissa sijaitsevassa kirkossa, yhdysvaltalaismedia kertoo. MSNBC:lle kommentoinut Wilsonin piirikunnan poliisipäällikkö Albert Gamez Jr. sanoo, että kuolleita on jopa 24. Kohteeksi joutuneessa baptistikirkossa oli meneillään sunnuntaijumalanpalvelus, kun ilmeisesti yksin toiminut ampuja avasi tulen.


KalPan takalinjoille NHL-kokemusta ? "Odotamme kaukaloon johtajuutta" jatkoaika.com 10:12 03.11

Ryan Wilson vahvistaa KalPan puolustusta.


Trump puhui taas typeryyksiä: Soitti Nigerissä kuolleen sotilaan leskelle ja sanoi "hän tiesi mihin lähti" iltalehti 14:04 18.10

Presidentti Donald Trump ei valinnut sanojaan oikein soittaessaan Nigerissä kuolleen sotilaan leskelle. Nigerissa väijytyksessä kuolleen David Johnsonin ruumis saapui Miamiin myöhään tiistaina iltapäivällä. Presidentti Trump soitti Johnsonin leskelle vähän ennen arkun saapumista. - Presidentti sanoi "luulen, että hän tiesi mihin lähti, mutta kyllä se kai silti sattuu", demokraattipuoluetta kongressissa edustava Frederica Wilson sanoi CNN:n Tonight with Don Lemon -ohjelmassa.


Uutiset