NHL 65:00 -podcast ? suomalaisilla upea alku uuteen kauteen jatkoaika.com 18:49 15.10

Nuorella NHL-kaudella on ollut jo paljon puheenaiheita. Uusimmassa NHL 65:00 podcastissa käydään läpi niin Tom Wilsonin pelikielto kuin suomalaispelaajien hyvät otteetkin.


Doug Wilsonin kokoama Sharks-ryhmä tavoittelee menestystä keinolla millä hyvänsä jatkoaika.com 06:30 11.10

San Jose Sharks on kuulunut kaudesta toiseen Läntisen konferenssin suosikkeihin, mutta kaikista kirkkain palkinto, Stanley Cup, on jäänyt vielä saavuttamatta. Sharks-GM Doug Wilson haluaa menestyä nyt, keinolla millä hyvänsä.


NHL:n pelaajayhdistys valittaa Washington-hyökkääjän jättimäisestä pelikiellosta MTV 22:41 05.10

NHL:n pelaajayhdistys NHLPA on valittanut Washingtonin Tom Wilsonin saamasta 20 ottelun pelikiellosta, uutisoi TSN.


NHL-sikailija sai 20 ottelun pelikiellon - menettää palkastaan yli miljoona euroa jatkoaika.com 23:39 03.10

NHL:n kurinpito on asettanut Tom Wilsonin 20 runkosarjaottelun mittaiseen pelikieltoon hänen taklattua Oskar Sundqvistia päähän harjoitusottelussa.


Tom Wilson pitkään 20 ottelun pelikieltoon - Capitals-hyökkääjä menettää palkastaan yli 1,2 miljoonaa dollaria jatkoaika.com 23:39 03.10

NHL:n kurinpito on asettanut Tom Wilsonin 20 runkosarjaottelun mittaiseen pelikieltoon hänen taklattua Oskar Sundqvistia päähän harjoitusottelussa.


Capitals ampui itseään jalkaan tehdessään Tom Wilsonin kanssa NHL-kesän surkeimman sopimuksen jatkoaika.com 10:00 31.07

Tom Wilsonin kuuden vuoden ja yli 30 miljoonan dollarin jatkosopimus on kesän huonoimpia ja rajoittaa merkittävästi Capitalsia tulevaisuudessa.


Tom Hanksin poika kamppaili vuosia huumeriippuvuuden kanssa – avautuu rankasta menneisyydestään: ”Voisin olla kuollut tai vankilassa” iltasanomat 21:43 27.06

Tom Hanksin ja Rita Wilsonin poika Chet Hanks on 27-vuotiaana vihdoin raitis.


Washington-hyökkääjä ei saanut pelikieltoa törkytempustaan - Vegas-leiri ihmeissään iltalehti 06:45 30.05

Ensimmäisen Stanley Cupin finaaliottelun puhutuimmista tilanteista oli Tom Wilsonin töötti. Capitals-hyökkääjä jyräsi päätöserässä Vegasin Jonathan Marchessaultin yli, kun tällä ei ollut kiekkoa. Teko oli törkeä, sillä Wilson tuli tilanteeseen kuolleesta kulmasta, jolloin tähtihyökkääjällä ei ollut mitään mahdollisuutta ottaa taklausta vastaan. Wilson sai tilanteesta kaksi minuuttia estämisestä, mutta hän selvisi kurinpitolautakunnan käsittelystä ilman pelikieltoa. Vegas-leirissä odotettiin jotain muuta.


NHL-finaalissa nähtiin sikamainen temppu – näin Erik Haula kommentoi törkytaklausta MTV 07:47 29.05

NHL:n ensimmäisessä loppuottelussa Washington Capitalsin Tom Wilsonin törkytaklaus nousi puheenaiheeksi. Wilson lanasi kiekottoman Vegas Golden Knightsin tähden Jonathan Marchessault'n kuolleesta kulmasta.


Vihattu taklaaja herätti käytöksellään raivoa murrettuaan vastustajan leuan NHL:ssä – teosta lätkäistiin kova rangaistus iltasanomat 10:34 03.05

Tom Wilsonin taklaus mursi vastustajan leuan. NHL langetti taklauksesta pelikiellon.


Video: Hurja taklaus! NHL-pelaaja verissä päin pukusuojaan - murtunut leuka ja aivotärähdys iltalehti 07:04 02.05

Tom Wilsonin taklaus lähetti Zach Aston-Reesen leikkaukseen. Katso taklaus videolta. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Washington Capitalsin Wilson taklasi Pittsburgh Penguinsin Aston-Reeseä pudotuspelisarjan kolmannen ottelun toisessa erässä.


Wilson pääsi todistamaan kärhämöintiä lähietäisyydeltä ? lupasi lisää fyysisyyttä seuraavaan peliin jatkoaika.com 21:35 21.03

KalPan amerikkalaispuolustaja Ryan Wilsonin ensimmäinen Liigan pudotuspelikamppailu oli tapahtumia täynnä. Hän pääsi maistamaan myös torihippoja tamperelaisittain. Tuloksena pelistä oli kuitenkin niukka tappio.


sekasorron partaalla ydinasesopimuksen

Uutiset