MM-rallin suomalaislupaus: Maailmanmestaruus tavoitteena tulevaisuudessa MTV 21:52 12.01

M-Sport Ford -talli vahvisti perjantaina, että huippulupaus Teemu Suninen ajaa tulevalla kaudella kahdeksan kisaa WRC-auton puikoissa sekä lisäksi WRC2:ssa Fiesta R5:lla Monte Carlossa ja Saksassa. Suniselle sopimus Malcolm Wilsonin johtaman brittitallin kanssa on unelmien täyttymys.


Uusnatsi, 26, sai terrorismisyytteet USA:ssa - halusi tappaa ihmisiä junassa iltalehti 10:37 10.01

Aseistautunut Taylor Michael Wilson pysäytti hätäjarrutuksella matkustajajunan Nebraskassa. Missourin osavaltion St. Charlesista kotoisin oleva Taylor Michael Wilson, 26, on saanut terrorismisyytteet Yhdysvalloissa. Wilsonin uskotaan yrittäneen tuhota matkustajajunan ja vahingoittaa sen matkustajia Nebraskan maaseudulla. Wilson pidätettiin lokakuussa sen jälkeen, kun hän oli mennyt junassa henkilökunnan alueelle ja pysäyttänyt hätäjarrulla junan. Wilsonilla oli mukanaan ladattu käsiase sekä aseen uudelleen lataamista nopeuttava speedloader.


Susijengin pelaajille tappioita eurokentillä suomikoris 12:43 08.12

Sasu Salin, Jamar Wilson ja Erik Murphy kokivat niukat tappiot eurokentillä. Tappiosta huolimatta Murphyn ja Wilsonin Nanterre on kuitenkin hyvissä asemissa Mestarien liigan lohkovaiheen...


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Suomi siipirikkona Tshekkiä vastaan iltalehti 12:48 27.11

Maanantain vetovihje ei usko kokoonpano-ongelmien runteleman Suomen voittavan koripalloilun MM-karsinnoissa Tshekkiä edes kotonaan. Suomi on tällä hetkellä kaukana parhaasta mahdollisesta kokoonpanostaan. Tähtipelaajista muiden edustusten takia ovat poissa Lauri Markkanen, Sasu Salin ja Petteri Koponen. Runkopelaajistakin Gerald Lee Juniorin, Antti Kanervon, Tuukka Kotin, Jamar Wilsonin ja Antti Nikkarisen osallistumiset ovat epävarmoja. Puutosten vaikutusta on vaikeaa täsmällisestä arvioida, mutta nykyisestä Suomesta ei voi puhua samana joukkueena, joka hurmasi kesällä EM-kisoissa. Tshekki pääsee peliin hyvällä kokoonpanolla. Näistä lähtökohdista on vaikeaa nähdä edes sinänsä suuren kotiedun nostavan Suomea tässä suosikiksi - tai ainakaan Veikkauksen arvioimaksi 1,60-kertoimiseksi suosikiksi.


Susijengin sensaatiopelaaja Ylelle: ”Ei voi kuin olla tyytyväinen” iltalehti 21:43 24.11

Antti Kanervo painoi seitsemästä pelitilanneheitostaan kuusi pussiin Bulgariassa Suomen MM-karsinta-avauksessa. Kun takamiehet Petteri Koponen ja Sasu Salin jäivät Euroliiga-kiireidensä vuoksi sivuun Bulgaria-ottelusta heittokäsitä tarvittiin kolmosen kaarelle. Sellainen löytyi 28-vuotiaasta Antti Kanervosta, Helsinki Seagullsin heittävästä takamiehestä. Bulgariaa vastaan kuudetta maaotteluaan pelannut Kanervo upotti 18 pistettä ja oli Suomen toiseksi kovin pussittaja 20 pinnan Jamar Wilsonin jälkeen.


Susijengin kapteeni Shawn Huff Ylelle: ”Olen helkkarin ylpeä jätkistä” iltalehti 21:15 24.11

Susijengin kapteeni Shawn Huff oli jälleen mies paikallaan Botevgradissa. 14 pistettä heittänyt laituri sytytti joukkueen taistelemaan voitosta ja nosti yhdessä Jamar Wilsonin kanssa Suomen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon toisella neljänneksellä Bulgariassa. Huff ei kuitenkaan lähtenyt paukuttelemaan henkseleitään Ylen haastattelussa.


Ryan Wilsonin ensiesiintyminen KalPa-paidassa ja Pekka Virran paluu Kuopioon jatkoaika.com 23:43 15.11

KalPa sai kaivattua kovuutta ja leveyttä puolustukseensa Ryan Wilsonin sopimuksen myötä. Otteluun lisäjännitettä toi myös KalPan pitkäaikaisen käskijän Pekka Virran paluu Niiralan Monttuun Rauman Lukon käskijänä. Ottelu ratkaistiin vasta voittolaukauskilpailussa.


Texasilaisessa kirkossa ammuttu - jopa 27 kuollut iltalehti 23:09 05.11

Ainakin 20 ihmistä on kuollut ammuskelussa Etelä-Texasissa sijaitsevassa kirkossa, yhdysvaltalaismedia kertoo. Wilsonin piirikunnan poliisipäällikkö Albert Gamez Jr. kommentoi useille lehdille ja tv-kanaville, että kuolleita on jopa 27. Haavoittuneita on Gamezin tietojen mukaan 24. Gamez kuitenkin huomautti, ettei hän ole täysin varma uhriluvusta. Muut viranomaiset puhuivat yli 20 kuolleesta. Uhreista ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa. Fox Newsille kommentoinut poliisijohtaja Larry Wiley sanoi, että osa kuolleista on lapsia. Paikallisen KENS 5 -kanavan silminnäkijän mukaan yksi haavoittuneista on 2-vuotias lapsi.


Texasilaisessa kirkossa ammuttu - jopa 24 kuollut iltalehti 21:59 05.11

Useita ihmisiä on ammuttu Etelä-Texasissa sijaitsevassa kirkossa, yhdysvaltalaismedia kertoo. MSNBC:lle kommentoinut Wilsonin piirikunnan poliisipäällikkö Albert Gamez Jr. sanoo, että kuolleita on jopa 24. Kohteeksi joutuneessa baptistikirkossa oli meneillään sunnuntaijumalanpalvelus, kun ilmeisesti yksin toiminut ampuja avasi tulen.


Uutiset