Iltalehti näyttää Bundesliigan huippuotteluita ilmaiseksi: Pysäyttääkö Lukas Hradecky ”susijengin”? iltalehti 16:12 20.01

Iltalehti näyttää viikonloppuna kolme Bundesliigan huippuottelua ilmaiseksi. Tänään on vuorossa Wolfsburg-Eintracht Frankfurt. Lähetys ei valitettavasti toimi Windows Phone -laitteilla. Keskikastin kohtaamisen suuri suomalaismielenkiinto kohdistuu tietenkin vierasjoukkue Frankfurtin maalinsuulle. Huuhkajien tämän hetken ykköstähti Lukas Hradecky on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maailman huippuliigan parhaista molareista. Onpa häntä siirtohuhuissa viety jopa Juventuksen kaltaisiin todellisiin suurseuroihin.


Iltalehti näyttää Bundesliigan huippuotteluita ilmaiseksi: Dominoiko Dortmund ilman kiukuttelevaa supertähteä? iltalehti 20:48 19.01

Iltalehti näyttää viikonloppuna kolme Bundesliigan huippuottelua ilmaiseksi. Tänään on vuorossa Hertha Berlin-Borussia Dortmund. Lähetys ei valitettavasti toimi Windows Phone -laitteilla. Perinteikäs jättiseura Dortmund on varastanut suuria otsikoita viimeisen parin kuukauden aikana. Joukkueensa karmivaan kurimukseen luotsannut Peter Bosz sai joulukuussa monoa, ja tilalle astui vasta hiljan Kölnistä kengitty Peter Stöger.


Mies hakkeroi Apple Watchin – asensi kelloon Windows 95 -käyttöjärjestelmän stara 19:00 15.01

Älykellot ovat osoittautuneet monen ihmisen elämänlaadun parantaviksi laitteiksi, jotka muistuttavat


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää Bundesliigan huippuottelun suorana - Dortmund tulessa iltalehti 18:16 14.01

Iltalehden verkkosivuilta voi katsoa viikonloppuna Bundesliigan huippuotteluita. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla. Iltalehti tarjoaa jälleen kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää Bundesliigan huippuotteluita suorana - lauantaina kärkikamppailu iltalehti 18:19 13.01

Iltalehden verkkosivuilta voi katsoa viikonloppuna Bundesliigan huippuotteluita. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla. Iltalehti tarjoaa jälleen kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää Bundesliigan huippuotteluita suorana - Leverkusen haastaa sarjakärjen iltalehti 20:26 12.01

Iltalehden verkkosivuilta voi katsoa viikonloppuna kolme Bundesliigan huippuottelua. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla. Iltalehti tarjoaa jälleen kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi.


Facebook ja Microsoft yhdistivät voimansa hakkeriryhmän pysäyttämiseksi - Taustalla Pohjois-Korea iltalehti 04:08 20.12

Teknologiayhtiöt ja Valkoisen talon edustaja vahvistivat asian tiistaina, samana päivänä kun Yhdysvallat virallisesti syytti Pohjois-Koreaa toukokuussa tapahtuneesta jättimäisestä verkkohyökkäyksestä. Uutiskanava mukaan Microsoft, Facebook ja muut tietoturva-alan osaajat yhdistivät viime viikolla voimansa turvatakseen palvelunsa hakkerien tekemiltä hyökkäyksiltä. Kohteena oli Zinc- tai Lazarus Group -nimillä tunnettu hakkeritaho, jota pidetään vastuullisena useista mittavista verkkohyökkäyksistä. Microsoft puhdistaneensa käyttäjien koneet haittaohjelmasta ja poistanut haittaohjelmasta vastuullisen hakkeritahon käyttämät käyttäjätilit. Yhtiö kertoo myös parantaneensa Windows-käyttöjärjestelmän turvallisuutta haittaohjelman varalta.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää viikonloppuna Bundesliigaa suorana! iltalehti 15:55 17.12

Iltalehden nettisivuilta voi katsoa viikonloppuna maksutta huippuotteluita Saksasta. Ei toimi Windows-puhelimilla. Iltalehti tarjoaa kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää viikonloppuna Bundesliigaa suorana - jatkuuko Dortmundin nousu? iltalehti 18:57 16.12

Iltalehden nettisivuilta voi katsoa viikonloppuna maksutta huippuotteluita Saksasta. Ei toimi Windows-puhelimilla. Iltalehti tarjoaa kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää viikonloppuna Bundesliigaa suorana - Lukas Hradeckyn Frankfurt kohtaa sarjakakkosen iltalehti 15:15 16.12

Iltalehden nettisivuilta voi katsoa viikonloppuna maksutta huippuotteluita Saksasta. Torjuuko Lukas Hradecky Frankfurtin voittoon? Ei toimi Windows-puhelimilla. Iltalehti tarjoaa kolme todellista herkkupalaa kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi. Eintracht Frankfurt-Schalke 04 la kello 16.30


Huippuottelu ilmaiseksi Iltalehdessä juuri nyt: Miten käy Bundesliigan kärkikamppailussa? iltalehti 18:59 09.12

Iltalehti esittää tällä kaudella kivikovan Saksan Bundesliigan otteluita. Illalla luvassa on kova kärkikamppailu. Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 klo 19:30. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla. Borussia Mönchengladbach onnistui yllättämään sarjakärjen toissa kierroksella. Lauantaina sarjanelonen kohtaa kierroksen kärkipelissä Schalken, joka on lähes sensaatiomaisesti Bundesliigan kolmas.


Huippuottelu ilmaiseksi Iltalehdessä klo 16.30: Pysäyttääkö Hradecky Bayernin? iltalehti 14:14 09.12

Iltalehti esittää tällä kaudella kivikovan Saksan Bundesliigan otteluita. Suomen Lukas Hradecky mittaa tasonsa Bayern Münchenin hyökkäystä vastaan. Illalla luvassa on kova kärkikamppailu. Eintracht Frankfurt - Bayern München klo 16:30. Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 klo 19:30. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla. Lauantaina Iltalehti näyttää kaksi todellista huippuottelua. Päivän ensimmäinen ottelu on myös suomalaisittain herkullinen, kun Huuhkajien ykkösmaalivahti Likas Hradecky pääsee mittaamaan tasonsa Frankfurtin takalinjoilla sarjakärki Bayern Müncheniä vastaan. Ottelu alkaa kello 16:30.


Huippufutista ilmaiseksi Iltalehdessä: Bundesliigan illan pelinä Stuttgart-Leverkusen iltalehti 18:09 08.12

Iltalehti esittää tällä kaudella ilmaiseksi kivikovan Saksan Bundesliigan otteluita. Perjantai-illan peli Stuttgart-Leverkusen alkaa kello 21:30. Ottelu alkaa kello 21:30. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla. Keskikastin ottelussa on myös suomalaismielenkiintoa, mikäli huuhkajahyökkääjä Joel Pohjanpalo saisi viimein näyttöpaikan Leverkusenin riveissä. Valmentaja Heiko Herrlich on pitänyt suomalaishyökkääjäänsä itsepintaisesti vaihtopenkillä syyskaudella.


Katso ilmaiseksi: Iltalehti näyttää viikonloppuna Bundesliigan huippuotteluita suorana - Lukas Hradecky tulessa iltalehti 15:59 03.12

Iltalehden nettisivuilta voi katsoa viikonloppuna maksutta huippuotteluita Saksasta. Torjuuko Lukas Hradecky Frankfurtin voittoon? Ei toimi Windows-puhelimilla. Iltalehti tarjoaa todellista herkkua kansainvälisen futiksen ystäville, kun sen nettisivuilta voi viikonloppuna seurata Bundesliigaa täysin ilmaiseksi.


Jatkaako Bayern jyräämistään Gladbachin kustannuksella? IL näyttää huippupelin suorana iltalehti 19:15 25.11

Iltalehti esittää tällä kaudella kivikovan Bundesligan otteluita suorana lähetyksenä. Lauantai-illan huippuottelussa nähdään sarjakärki Bayern Munchen. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla Bayern on epävakaan alkukauden jälkeen ottanut oman paikkansa Saksan Bundesligan kärjessä.


Hradecky vastaan Pohjanpalo suorana Iltalehdessä - katso tästä Bundesligan huippuottelu Frankfurt-Leverkusen! iltalehti 16:14 25.11

Iltalehti esittää tällä kaudella kivikovan Saksan Bundesligan otteluita suorana lähetyksenä. Lauantain ensimmäinen suora lähetys on herkullinen suomalaiskohtaaminen. Ottelu alkaa klo 16:30. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla Eintracht Frankfurt ja Bayer Leverkusen ovat mukana Bundesligan erittäin tasaisessa keskikastin kamppailussa. Kotijoukkue Frankfurtin syyskausi on sujunut yläkanttiin. Niko Kovacin miehistö majailee aivan eurosijojen tuntumassa seitsemäntenä.


Uutiset