Harryn ja Meghanin pienen piirin iltajuhla sisälsi yllätyksiä: Häätanssina Whitney Houstonia! iltalehti 17:12 20.05

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen illallisjuhlassa 200 vierasta sai nauttia koskettavista puheista, luomuruoasta, ilotulituksista ja eksoottisesta drinkkibaarista. ILTV: Jäikö kuninkaalliset häät näkemättä ? katso videokoosteelta kaikki olennainen. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häiden jatkot pidettiin Frogmore House -nimisessä kartanossa Windsorin linnan mailla. Vielä iltapäivän häälounaalla vieraita oli noin 600, mutta iltajuhlaan oli kutsuttu enää 200 vierasta.


Häähuuman jälkipyykki: Roskakaaos täytti Windsorin – kadut tulvivat jätettä iltasanomat 13:35 20.05

Windsorin pikkukaupungin tunnelmalliset kadut täyttyivät jätteestä häähumun jälkeen.


Kuninkaallisen elämän kääntöpuoli - Nämä asiat on nyt kielletty Meghan Marklelta: some, selfiet, värikäs kynsilakka, minihameet... iltalehti 11:58 20.05

Arkiset asiat ovat jatkossa kiellettyjä Sussexin herttuattarelta. Meghan Markle ja Prinssi Harry vihittiin lauantaina Windsorin linnan kappelissa. Avioliiton myötä Marklesta tuli osa kuninkaallista perhettä ja hän sai tittelin Sussexin herttuatar. Uuden kuninkaallisen aseman myötä useat arkiset asiat ovat jatkossa entiseltä Hollywood-näyttelijältä kiellettyjä. Selfiet


Kuninkaallisen elämän kääntöpuoli - Nämä asiat on nyt kielletty Meghan Markelilta: some, selfiet, värikäs kynsilakka, minihameet... iltalehti 11:12 20.05

Arkiset asiat ovat jatkossa kiellettyjä Sussexin herttuattarelta. Meghan Markle ja Prinssi Harry vihittiin lauantaina Windsorin linnan kappelissa. Avioliiton myötä Marklesta tuli osa kuninkaallista perhettä ja hän sai tittelin Sussexin herttuatar. Uuden kuninkaallisen aseman myötä useat arkiset asiat ovat jatkossa entiseltä Hollywood-näyttelijältä kiellettyjä. Selfiet


Häävieraat saivat lahjakassit kuninkaalliselta parilta - kassissa alennuskuponki ja kultakolikko iltalehti 10:03 20.05

Ikimuistoisen juhlien lisäksi hääpari antoi vieraille lahjakassit mukaan, jossa oli tarpeellisia asioita hääpäivään liittyen. Kirkon edustalla jaettiin lahjakasseja häävieraille. Prinssi Harry ja Meghan Markle menivät eilen lauantaina (19.5.) naimisiin. Fanit kokoontuivat Windsoriin näkeäkseen Meghanin ja prinssi Harryn. Eilen lauantaina (19.5.) vietettiin Meghan Marklen ja prinssi Harryn häitä tunnelmallisessa Windsorin kaupungissa. Häävieraat ovat upean kokemuksen lisäksi saaneet myös konkreettisen muiston mukaansa juhlista, sillä kuninkaallispari antoi vieraille lahjakassit St.Georgen kirkossa. Beigessä, pariskunnan nimikirjaimin koristellussa kassissa oli tarpeellisia asioita päivään liittyen, kuten vesipullo. Lisäksi kassissa oli iso suklaakolikko, jossa oli kohokuvioin kuninkaallisen pariskunnan nimikirjaimet. Kassi sisälsi myös murokeksin, jääkaappimagneetin sekä alennuskupongin lahjatavaramyymälään Winsdsorin kaupungissa. Juhlavieraat olivat julkaisseet sosiaalisessa mediassa lahjakasseista kuvia.


Meghanin ja Harryn iltajuhlista tihkuu tietoa - näyttävä ilotulitus ikuistettiin videolle iltalehti 02:01 20.05

Tuoreen avioparin jatkoilla on ilmeisesti nähty komea ilotulitus. Meghanin ja Harryn hääjuhlien jatkoja vietetään Windsorin linnan mailla sijaitsemassa Frogmore Housessa. Sussexin herttuaparin jatkot ovat yksityistilaisuus 200 kutsuvieraalle, mutta niistä on saatu todennäköisesti yksi juhlaelementti selville. BBC:n julkaisi verkkosivuillaan Hello-lehden toimittajan kuvaaman videon ilotulituksesta.


Kannat kattoon! Harryn ja Meghanin satuhäät jatkuvat pitkälle yöhön – supersalaiset jatkot käynnistyivät hulppeissa puitteissa iltasanomat 22:46 19.05

Harryn ja Meghanin hääjuhlat jatkuvat yksityisillä jatkoilla Windsorin linnan mailla sijaitsevassa Frogmore Housessa.


Näkökulma: Sydänten prinssi sai prinsessansa - Harryn ja Meghanin rakkaus valloitti britit iltalehti 21:08 19.05

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häät kiinnostivat kymmeniä tuhansia brittejä, amerikkalaisia ja muita kuninkaallisfaneja. Windsorin keskustan kadut olivat tukossa jo varhain lauantaiaamuna; innokkaimmat fanit saapuivat varaamaan parhaita paikkoja jo tiistaina. Juhlaväki pääsi seuraamaan juhlaa yli 20 asteessa auringonpaisteessa. Kansa katsoi kirkon tapahtumia screeniltä, kuohujuoma virtasi ja brittiliput liehuivat. Suurin osa ihmisistä oli itsekin pukeutunut kuin häihin, vaikka he ovat kaukana Pyhän Yrjön kappelista. Juhlan aiheeksi riitti vilaus hevosvaunujen kyydissä ohi vilahtavasta hääparista. Väentungos vahvistaa, että kuninkaallisilla on yhä tärkeä paikka ihmisten elämässä. Toisaalta poikkeuksellisen suuri kiinnostus häitä kohtaan johtuu myös hääparista. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan huomioivat kansaa jo hääjärjestelyissään, sillä he kiersivät perinteisellä vaunuajelulla monen kilometrin ajan vilkuttelemassa yleisölle. Lisäksi noin parisataa onnekasta kansalaista pääsi jopa linnan sisäpihalle seuraamaan tapahtumia.


Suomalaiset Mia ja Karolina näkivät Harryn ja Meghanin läheltä: ”Saimme hyvät videot ja kuvat” iltalehti 20:46 19.05

Suomalaiset pääsivät näkemään prinssi Harryn ja Meghan Marklen vaunuajelulla ensimmäisten joukossa. Karolina Bazia ja Mia Paavola pääsivät näkemään prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tuoreena avioparina ensimmäisten joukossa. Suomalaiskaksikko ja kolmas ystävä olivat hyvissä asemissa Windsorin linnan lähellä hääparin hevosajelun alkupäässä. - Tulimme vähän yli 12 ja pääsimme reitin alkuun linnan lähelle hyville paikoille. He menivät tosi nopeasti ohi, mutta onneksi saimme hyvät videot ja kuvat kyllä, naiset kertovat.


Hoksasivatko Twitter-käyttäjät prinssi Harryn virnuilun Meghanille alttarilla? ”Mokaan tämän” iltalehti 20:15 19.05

Somessa häistä intoilleet uskovat selvittäneensä, mitä prinssi Harry sanoi morsiamelleen hetki ennen vihkitilaisuuden alkua. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin tänään Pyhän Yrjön kappelissa. Hääjuhla jatkui juhlalounaan merkeissä Windsorin linnassa, ja juhlintaa lienee tiedossa pitkälle yöhön saakka. Miljoonat silmäparit ympäri maailman ovat seuranneet häitä. Ei siis ihme, että jokainen pienikin yksityiskohta on raportoitu sosiaalisessa mediassa fanien toimesta.


Twitter-käyttäjät hoksasivat prinssi Harryn virnuilun Meghanille alttarilla: ”Mokaan tämän” iltalehti 20:15 19.05

Somessa häistä intoilleet uskovat selvittäneensä, mitä prinssi Harry sanoi morsiamelleen hetki ennen vihkitilaisuuden alkua. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin tänään Pyhän Yrjön kappelissa. Hääjuhla jatkui juhlalounaan merkeissä Windsorin linnassa, ja juhlintaa lienee tiedossa pitkälle yöhön saakka. Miljoonat silmäparit ympäri maailman ovat seuranneet häitä. Ei siis ihme, että jokainen pienikin yksityiskohta on raportoitu sosiaalisessa mediassa fanien toimesta.


Prinssi George, 4, ja prinsessa Charlotte, 3, ihastuttivat morsiuslapsina iltalehti 17:55 19.05

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä oli kuusi morsiusneitoa ja neljä sulhaspoikaa. Hääpäivänä Windsorin linnan ympäristöön on kertynyt valtavasti ihmisiä. Prinssi Harryn ja Meghanin häissä nähtii kuusi morsiusneitoa ja neljä sulhaspoikaa.


Meghan Markle rikkoo lasikattoja hovissa: ”Olen aina halunnut olla nainen, joka tekee töitä” uusisuomi 16:41 19.05

Amerikkalainen näyttelijä Meghan Markle astui tänään elämänsä tärkeimpään rooliin Windsorin linnassa St Georgen kappelissa prinssi Harryn vaimona.


IL Windsorissa: Turvatoimet kuumensivat tunteita väkijoukossa - Meghanin saapuminen pelasti tilanteen iltalehti 15:09 19.05

Teiden sulkeminen ja toimimaton screen herättivät närää yleisössä. Prinssi Harryn ja Meghanin häissä on massiiviset turvatoimet ja Windsorissa tuhannet poliisit pitävät järjestystä yllä. Kaikki järjestelyt eivät kuitenkaan ole kansalaisten mieleen. Long Walkin pitkä Windsorin linnaan vievä tie on viimeinen paikka, jossa yleisöllä on mahdollisuus nähdä hääpari vaunuajelulla. Tie on aidattu kahdelta puolelta, mutta sen on voinut ylittää poliisivartion valitsemissa paikoissa.


Herttuatar Catherine upeana häissä - saatteli morsiuslapset kirkkoon iltalehti 14:42 19.05

Herttuatar Catherine on valinnut hempeän vaaleankeltaisen puvun. Hääpäivänä Windsorin linnan ympäristöön on kertynyt valtavasti ihmisiä. Herttuatar Catherine saapui Pyhän Yrjön kappeliin prinssi Harryn ja Meghan Marklen häihin säteilevän kauniina. Huhtikuussa kolmannen lapsensa synnyttänyt Kate on jälleen entisissä mitoissaan - tosin hän sädehti jo heti sairaalasta palattuaan seitsemän tuntia synnytyksen jälkeen.


Mikä katse! Prinssi Harry ja Meghan Markle alttarilla: ”Koko elekieli kertoo, millainen suhde on” mtv 14:14 19.05

Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään Windsorin linnan mailla sijatsevassa kappelissa. 


Suora lähetys juuri nyt: Meghan ja Harry ajoivat puistoon tapaamaan kansalaisia - korviahuumaava meteli täytti puiston iltasanomat 13:44 19.05

Vastavihityt prinssi Harry ja Meghan ajoivat avovaunulla tapaamaan kansalaisia. Katso tästä artikkelista suora lähetys Windsorin puistobulevardilta.


Ensivilahdus morsiamesta! Meghan Markle matkalla hääpaikalle: ”Tämä on niin suuri yllätys, että olin pudota tuolilta” mtv 13:29 19.05

Meghan Markle on matkalla kohti Windsorin linnaa. 


- Rapujalostamot joutuivat kiehuvat pettymyksen läpi"

Uutiset