Prinsessa Eugenien häistä tulee valtava spektaakkeli – hurjat kustannukset ja järjestelyt närkästyttävät: ”Ei kunnon kuninkaallinen” iltasanomat 14:55 11.10

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank vihitään perjantaina näyttävin menoin Windsorissa.


Maailman vanhin parturi Anthony, 107, aloitti työnteon jo 11-vuotiaana: Konkari leikkaa hiuksia nopeammin kuin älypuhelimiaan räpläävät nuoret kollegat MTV 08:17 09.10

Maailman vanhin ammattiaan harjoittava parturi työskentelee täysipäiväisesti Yhdysvalloissa New Windsorissa.


Prinssi Philip osallistui prinssi Harryn häihin puolikuntoisena - mursi kylkiluunsa noustessaan kylvystä iltalehti 12:57 28.05

The Mirrorin mukaan prinssi Philip oli kaatunut noustessaan kylvystä ja murtanut kylkiluunsa. Tästä huolimatta prinssi osallistui pojanpoikansa Harryn häihin. Prinssi Philip, 96, halusi todella katsoa Windsorissa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häitä reilu viikko sitten lauantaina. Mies saapui paikalle, vaikka hänelle tehtiin hiljattain lonkkaleikkaus. Lisäksi hän kaatui noustessaan kylvystä hääviikon aikana murtaen yhden kylkiluistaan. Lapsenlapsistaan iloinen isoisä ei kuitenkaan antanut terveytensä olla esteenä häihin osallistumiselle. Mies käveli omin jaloin kirkkoon. Hän osallistui puolisonsa, kuningatar Elisabetin, kanssa myös häävastaanotolle.


Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viralliset hääkuvat julkaistiin - vihkipari yhtä hymyä iltalehti 17:07 21.05

Sussexin herttuasta ja herttuattaresta on nyt julkaistu viralliset hääpotretit. Jäikö kuninkaalliset häät näkemättä? Katso videokoosteelta kaikki olennainen. Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa lauantaina Windsorissa. Brittihovi on nyt julkistanut sosiaalisen median kanavissaan valokuvaaja Alexi Lubomirski ikuistamat viralliset hääkuvat. Sama valokuvaaja tallensi pariskunnan kihlajaiskuvatkin. Nämä kuvat on otettu hääpäivänä oitis hevosvaunuajelun jälkeen.


Krista Kosonen ja Meghan Markle juhlivat häitä samana päivänä - erikoinen yhteensattuma: samanmalliset mekot! iltalehti 15:21 20.05

Krista Kosonen avioitui samana päivänä kuin kuninkaalliset. Meghan Marklen tarina. Eilen Englannin Windsorissa juhlittiin kuninkaallisia häitä ja samaan aikaan hääkellot lauloivat näyttelijä Krista Kososelle ja hänen ohjaajamiehelle Antti J. Jokiselle Helsingissä. Toisin kuin kuninkaalliset häät, Kososen ja Jokinen pitivät häät salassa juhliin asti. Morsiamilta löytyi kuitenkin hauskoja yhteensattumia keskenään.


Some sekosi prinssi Harryn häistä: ”Odotin näitä enemmän kuin omiani” iltalehti 19:02 19.05

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat toisensa lauantaina 19.5. Häät olivat odotettu tapahtuma. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat nyt naimisissa. Vihkiminen tapahtui 19.5. Windsorissa. Vieraiden joukossa nähtiin esimerkiksi Hollywoodin ykkösnimiä aina George Clooneystä Oprahiin. Herttuatar Meghanin kirkkoon saattoi oma äiti, Doria Ragland. Sosiaalisessa mediassa kommentoitiin häitä erittäin aktiivisesti. Kehuja on saanut erityisesti Meghan Marklen asu ja kukkaistyttöjen reipas asenne.


Kansa hurrasi vastanaineille – Harry haaveili jostain aivan muusta: ”Nyt maistuisi drinkki” iltasanomat 18:42 19.05

Prinssi Harry ja Meghan tervehtivät kymmeniä tuhansia ihmisiä vaunuajelulla Windsorissa.


Minna Kuukka seurasi kuninkaallisia häitä Windsorissa: ”Ihmiset pidättivät hengitystään, kun Meghan nousi autosta” iltalehti 17:58 19.05

Radiojuontaja pääsi paikan päälle aistimaan kuninkaallista häätunnelmaa. Radiojuontaja Minna Kuukka yllätettiin toden teolla suorassa radiolähetyksessä, kun hän sai kuulla pääsevänsä seuraamaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häitä Windsoriin. Matkaseuraksi kuninkaallisfanille lähti oma mies, joka oli muun perheen ja työkavereiden kanssa mukana yllätyksessä. - Tulimme tänne aamulla vasta kymmenen aikaan. Juna oli puolityhjä ja sai olla rauhassa, kun suurin ryysis oli jo ohi, Kuukka kertoo.


Windsor on samankokoinen kuin Ylöjärvi – IS mukana vuosisadan hääruuhkassa: pikkukaupunki natisee liitoksistaan iltasanomat 17:09 19.05

Windsorissa on vain 32 000 asukasta. Harryn ja Meghanin häät toivat kaupunkiin 100 000 häitä seuraamaan tullutta vierasta.


Amerikkalaispapin puhe jakaa mielipiteitä: ”Meni vähän överiksi” iltalehti 17:09 19.05

Windsorissa prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä seuranneista moni kummasteli pastori Michael Curryn esiintymistä. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen vihkiseremonia herätti tunteita Windsoriin kokoontuneessa väkijoukossa. Linnan ulkopuolella yleisö pystyi seuraamaan häitä useilta screeneiltä eri puolilla kaupunkia. Long Walkin alueella elettiin vahvasti mukana tunnelmissa. Morsiusparin rakkaus ja varsinkin Harryn liikuttuminen herätti yleisössä ihastuneita Ooh-huudahduksia. Kun pari viimein sai toisensa, seurasi valtaisa aplodimyrsky. Liput heiluivat, kun Harry suuteli Meghaniaan Pyhän Yrjön kappelin ovella. Suurimmat reaktiot aiheutti kuitenkin papin vihkinyt amerikkalaispastori Michael Curryn puhe herätti yleisössä hilpeyttä. Kuivaan brittityyliin tottuneet paikalliset nauroivat välillä lähes tikahtumiseen asti Curryn eläväiselle puheelle.


Prinssi Harryn ja Meghan Marklen ensimmäinen suudelma vihkimisen jälkeen - Mikä pusu! iltalehti 15:24 19.05

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen ensimmäinen suudelma vihkimisen jälkeen Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat nyt Sussexin herttua ja herttuatar. Pariskunta vihittiin Pyhän Yrjön kappelissa Windsorissa lauantaina 19.5. Häät ovat odotettu tapahtuma. Sussexin herttuapari on poistunut kirkosta. Nyt pariskunta on lähtenyt vaunuajolleen. Onnellisen hääparin vihkimisessä nähtiin upeita esityksiä ja kuultiin esimerkiksi sellomusiikkia. Ensimmäinen suudelma sai yleisöltä valtavat suosionosoitukset. Prinssi suuteli morsiantaan hymyillen.


IL Windsorissa: Turvatoimet kuumensivat tunteita väkijoukossa - Meghanin saapuminen pelasti tilanteen iltalehti 15:09 19.05

Teiden sulkeminen ja toimimaton screen herättivät närää yleisössä. Prinssi Harryn ja Meghanin häissä on massiiviset turvatoimet ja Windsorissa tuhannet poliisit pitävät järjestystä yllä. Kaikki järjestelyt eivät kuitenkaan ole kansalaisten mieleen. Long Walkin pitkä Windsorin linnaan vievä tie on viimeinen paikka, jossa yleisöllä on mahdollisuus nähdä hääpari vaunuajelulla. Tie on aidattu kahdelta puolelta, mutta sen on voinut ylittää poliisivartion valitsemissa paikoissa.


Meghan Marklen äiti liikuttui jo ennen vihkimisen alkua - kyyneleet valuivat pitkin kasvoja iltalehti 14:14 19.05

Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään tänään lauantaina. Prinssi Harry ja Meghan Markle viettävät hääjuhlaa lauantaina 19.5. Häitä vietetään Windsorissa. Vieraat ovat jo päässeet St. Georgen kirkkoon. Meghan Markle vietti viimeisen illan äitinsä kanssa hotellissa. Äiti Doria Ragland saattoi tyttärensä myös hääpaikalle. Hänet ohjattiin ennen vihkimistä parhaalle paikalle, eturiviin. Morsian valmistautui vielä hetken vihkimiseen. Odottelun aikana, musiikin soidessa, äiti Ragland itki liikuttuneena.


Prinssi Harry saapui hääpaikalle - vierellä isoveli iltalehti 13:43 19.05

Prinssi Harry ja prinssi William ovat saapuneet kirkolle. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä vietetään tänään Windsorissa. Prinssit Harry ja William saapuivat häihin iloisesti hymyillen univormuissaan. Prinssi William on prinssi Harryn bestman. Meghan Markle saapui hääpaikalle jo hetkeä aiemmin äitinsä saattamana.


Tarkoin varjeltu salaisuus paljastui: Tällainen on Meghanin elegantti hääpuku! iltasanomat 13:30 19.05

Meghanin tarkoin varjeltu hääpuku paljastui, kun kuninkaalliset häät alkoivat Pyhän Yrjön kappelissa, Windsorissa.


Suora lähetys klo 13.30: Meghan Markle ja prinssi Harry vihitään Windsorissa – kadut täyttyivät valtavasta väenpaljoudesta iltasanomat 13:29 19.05

ISTV näyttää suoraa lähetystä Windsorista prinssi Harryn ja Meghan Marklen häistä juuri ennen H-hetkeä. Voit seurata lähetystä tästä artikkelista.


ja muovi­verolla vähätteli vuosia odotetun – tilittää

Uutiset