Konkaripuolustaja Kronwall pohtii uransa lopettamista – “On oltava realistinen” jatkoaika.com 20:16 19.08

Detroit Red Wingsin takalinjoilla koko uransa luutinut Niklas Kronwall ei näe itseään osana joukkueen uudelleenrakennusprosessia tulevan kauden jälkeen. Vaikka varakapteenina toimivan ruotsalaisen kokemus onkin yhä arvokkaassa roolissa keskellä nuoren ryhmän kasvutarinaa, ei vuosi vuodelta nopeutuva liiga palvele enää miehen verkkaista liikettä ja suunnanmuutoksia.


Sopimus tuli: Larkinin palkka istuu markkinahinnastoon ja Red Wingsin suunnitelmiin jatkoaika.com 08:54 15.08

22-vuotiaasta Dylan Larkinista tuli tuoreen jatkosopimuksen myötä Detroit Red Wingsin parhaiten palkattu pelaaja. Palkka on ansaittu ja samaa luokkaa kuin monella vastaavia näyttöjä antaneella NHL-hyökkääjällä.


Loppuuko ruotsalaisen NHL-tähden ura? Seurapomolta varoittelevia kommentteja MTV 20:32 10.08

Detroit Red Wingsin tähtihyökkääjän Henrik Zetterbergin uran jatkumisen yllä on liikkunut kesän aikana suuria kysymysmerkkejä.


Red Wings kiinnitti parhaan pistemiehensä ? Dylan Larkinille viiden vuoden ja yli 30 miljoonan jatkosopimus jatkoaika.com 18:58 10.08

Dylan Larkin teki Detroit Red Wingsin kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen, jonka keskimääräinen vuosiansio on 6,1 miljoonaa dollaria. Viime kauden paras pistemies on myös Red Wingsin parhaiten palkattu pelaaja.


Lentokoneiden mustien laatikoiden akkujen kestoa pidennetty iltasanomat 23:28 30.07

Akkujen keston pidentämiseen vaikutti muun muassa Germanwingsin turma 2015, kun perämies ohjasi koneen vuorta päin.


NHL-legenda jättää Detroitin – seuran, jota nyt kertoo halveksineensa MTV 18:18 19.07

NHL-legenda Chris Chelios, 56, jättää Detroit Red Wingsin. Viime vuodet hän työskenteli seurassa apuvalmentajana.


NHL:n varaustilaisuuden onnistujat ja epäonnistujat: Islanders ja Red Wings saivat enemmän kuin odottivat, Capitals ei lunastanut mahdollisuuksiaan jatkoaika.com 10:00 18.07

Tämän kesän varaustilaisuudessa erottuivat niin onnistujat kuin epäonnistujatkin. Montreal Canadiens varasi monia potentiaalisia pelaajia, kun taas toisessa ääripäässä oleva Washington Capitals jätti käyttämättä useiden varauksiensa kohdalla mahdollisuudet parempaan.


Red Wings kiinnitti viime kauden parhaan maalintekijänsä ? Manthalle kahden vuoden jatkosopimus jatkoaika.com 01:12 12.07

Detroit Red Wings ja Anthony Mantha ovat päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joka on kaksivuotinen.


Andreas Athanasioulle palkankorotus ja kahden vuoden jatko Red Wingsiin jatkoaika.com 13:58 06.07

Andreas Athanasiou on solminut Detroit Red Wingsin kanssa kahden vuoden ja kuuden miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.


Säterin NHL-ura saa jatkoa - Panthersista Red Wings-paitaan jatkoaika.com 20:52 01.07

Harri Säteri on solminut sopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa.


Detroit vahvisti Harri Säterin sopimuksen – Leijonat-vahti jälleen haastavassa tilanteessa MTV 20:49 01.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Detroit Red Wings on vahvistanut Leijonista tutun maalivahdin Harri Säterin sopimuksen. Säteri siirtyy Red Wingsiin Florida Panthersista.


Vanek palaa Red Wingsiin yksivuotisella sopimuksella jatkoaika.com 20:27 01.07

Detroit Red Wings on solminut yksivuotisen sopimuksen Thomas Vanekin kanssa.


Lähde: Leijona-vahti Harri Säteri löysi uuden osoitteen NHL:ssä MTV 16:25 01.07

Muun muassa viime keväänä Leijonien maalilla torjunut Harri Säteri on löytänyt uuden osoitteen NHL:ssä. Fox Sports Midwestin toimittajan Andy Stricklandin mukaan Säteri siirtyy Detroit Red Wingsiin.


Green jatkaa Red Wingsin takalinjoilla ? kaksivuotisen sopimuksen arvo yli kymmenen miljoonaa dollaria jatkoaika.com 21:41 30.06

Puolustaja Mike Green on sopinut Detroit Red Wingsin kanssa kahden vuoden jatkosta.


Jesperi Kotkaniemen jälkeen varattu NHL-lupaus näpäytti Montreal Canadiensia MTV 19:20 23.06

Detroit Red Wings valitsi viime yönä Suomen aikaa Filip Zadinan NHL:n varaustilaisuuden kuudentena. Ennen tilaisuutta tshekkilupaus oli monien NHL-asiantuntijoiden listoilla draftin kolmanneksi kovin lupaus.


Kirja-arvio: ”The Russian Five” on elävästi kirjoitettu aikamatka kansainvälistyvään NHL:ään jatkoaika.com 16:00 13.06

Detroit Red Wings nousi 1990-luvulla NHL:n huipulle ja kahteen peräkkäiseen mestaruuteen. Saavutusten taustalla oli merkittävässä roolissa viisi venäläispelaajaa, joista osan joukkue joutui keinottelemaan Pohjois-Amerikkaan. ”The Russian Five” kertoo sekä Red Wingsin että kyseisten venäläisten tarinan.


Lahjuksia, menestystä ja tragedioita – viiden venäläisen Red Wings oli uskomaton tarina jatkoaika.com 16:00 13.06

Detroit Red Wingsin venäläisviisikko mullisti NHL:ää 1990-luvulla ja johdatti seuran mestaruuteen 42 vuoden tauon jälkeen. Tarinassa on kuitenkin vielä hurjempia käänteitä.


Kaksi vuotta NHL-sopimusta jäljellä, ei ole pelannut kolmeen vuoteen – ruotsalaistähti saa hoitoa sotaveteraanien keskellä MTV 18:03 28.05

Johan Franzenilla on NHL-sopimustaan Detroit Red Wingsin kanssa jäljellä vielä kaksi kautta, mutta ruotsalaishyökkääjä ei ole pelannut otteluakaan kolmeen vuoteen. Aivovammasta kärsivää Franzenia hoidetaan Denverissä sotaveteraanien keskellä.


Olympiavoittajan hurja idea: lätkämatsi pohjoisnavalla - mukana suomalaispelaajia ja Leonardo DiCaprio iltalehti 21:41 23.05

Kaksi kertaa sekä Stanley Cupin että olympiakultaa voittaneella puolustajalegendalla on huima tavoite. Vuosina 1984 ja 1988 olympiakultaa Neuvostoliiton paidassa voittanut ja 1997 sekä 1998 Stanley Cupin voittoa Detroit Red Wingsin riveissä juhlinut Vjatsheslav Fetisov on järjestämässä jääkiekko-ottelua pohjoisnavalle. Asiasta kertoo venäläinen Allhockey.ru-sivusto. Seitsemän MM-kultaa urallaan voittanut Fetisov haluaa tempauksellaan ihmisten kiinnittävän huomiota ilmastonmuutokseen sekä ympäristöasioihin. Juuri 60 vuotta täyttänyt Fetisov on Venäjän parlamentin Duuman jäsen ja entinen urheiluministeri.


USA:n tähtihyökkääjä syytti Leijonat-pelin tuomaristoa – kiisti joukkueensa turhautuneen MTV 06:31 16.05

Yhdysvallat sai Suomelta jääkiekon MM-kisoissa tylyn selkäsaunan Leijonien voitettua 6-2. Detroit Red Wingsissä seuratasolla pelaava Yhdysvaltojen joukkueen tähtihyökkääjä Dylan Larkin arvioi joukkueensa heikon ensimmäisen erän ratkaisseen.


jekku aiheutti ruotsalaiselle Lindros ehdottaa Mika Häkkisen perhe Tänak ylivoimainen tuntuu, ettei ymmärrystä Venäjä-tutkintaa koskevaa juttua – väittää Venäjä-tutkintaa

Uutiset