Todt tyrmää Mersu-pomon kritiikin sääntöuudistuksesta MTV 14:02 14.03

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt on tyrmännyt Formula 1 -talli Mercedeksen johtoon kuuluvan Toto Wolffin kritiikin päänsuojus Haloa koskien.


MTV arvioi Trumpista kertovan kohukirjan – ennusti Tillersonin potkut jo aikaa sitten MTV 17:29 13.03

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump erotti tänään ulkoministeri Rex Tillersonin tehtävistään. Michael Wolffin kirjoittamassa kirjassa Tillersonin erottaminen ennakoitiin jo pitkän aikaa sitten.


Hillary Clinton hauskuutti Grammy-yleisöä: Luki otteita Trump-paljastuskirjasta iltalehti 09:18 29.01

USA:n ex-ulkoministeri osallistui yleisön viihdyttämiseen musiikkialan gaalassa. Hillary Clinton osallistui sketsiin Grammy-gaalassa. Yhdysvaltain entinen ulkoministeri ja demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton on hauskuuttanut Grammy-yleisöä lukemalla otteita Fire and Fury -kirjasta. Michael Wolffin paljastuskirja piirtää erittäin epäedullisen kuvan presidentti Donald Trumpista.


Nikki Haley huhuista suhteestaan Trumpin kanssa: ”Kuvottavaa” iltalehti 09:58 27.01

Yhdysvaltain YK-lähettiläs sanoo, että vastaavat huhut kuvaavat syytöksiä, joita naiset työelämässä kohtaavat. Kohukirjassa väitetään, että Haley viettäisi Trumpin kanssa kahdenkeskistä aikaa Air Force Onessa. Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Nikki Haley kutsui Michael Wolffin Fire and Fury -kirjassa esitettyä huhua siitä, että hänellä ja presidentti Donald Trumpilla olisi suhde, "kuvottavaksi".


Melania first, Donald second - Näin Yhdysvaltain presidentin vaimo selvisi ensimmäisestä vuodestaan ja kasvoi hiljaisesta tukijasta aviomiestään suositummaksi julkkikseksi iltalehti 16:55 21.01

Melania Trumpin ensimmäinen vuosi on mennyt vaativaan rooliin totuttautuessa, mutta uudelta vuodelta voi odottaa rohkeampia avauksia. Melania Trumpin, 47, tie Yhdysvaltojen ykkösnaiseksi on kaikkea muuta kuin tavallinen. Itse asiassa, pitkin vuotta on epäilty, haluaako hän edes olla Yhdysvaltain presidentin puoliso. Viime vuoden lopussa epäilykset heräsivät jälleen, kun julkisuuteen tuli Michael Wolffin kirja Valkoisen talon arjesta Donald Trumpin johtamana. Kirjassa väitettiin muun muassa, että Melania Trump kauhistui tajutessaan miehensä voittavan vaalit. Kirjan mukaan vuoden 2017 tammikuussa virkaanastujaisissa Melania suorastaan itki.


Mersu nokittaa heti Ferraria - järjestää auton esittelytilaisuuden samaan aikaan iltalehti 18:48 18.01

Mercedes on vahvistanut, milloin sen uusi W09-auto esitellään yleisölle. Ferrari oli ensimmäinen F1-talli, joka ilmoitti, milloin kauden 2018 auto päästetään julkisuuteen. Maranellolaiset pitävät jo perinteisen mediaboikottinsa takia esittelytilaisuutensa vain nettikanavallaan, jolloin he säästyvät toimittajien turhan innokkailta kysymyksiltä. Nyt kuitenkin Mercedes on kertonut, että se aikoo kutsua F1-median vapaasti tutustumaan uuden W09:n ominaisuuksiin ja kuuntelemaan niin Lewis Hamiltonin, Valtteri Bottaksen kuin tallipäällikkö Toto Wolffin ajatuksia.


Trump sättii paljastuskirjan kirjoittajan: ”Mielenvikainen, tunnettu vääristä tiedoistaan” iltalehti 00:40 14.01

Presidentti purki sydäntään Twitterissä. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump haukkui sunnuntaina aamuyöllä Suomen aikaa paljastuskirja Fire and Fury: Inside the Trump White Housen kirjoittajan, Michael Wolffin. Samassa tviitissä Trump sivaltaa mediaa, joka hänen mukaansa tekee jatkuvasti virheitä. Valtavasti valeuutisia. Toimittajat eivät edes yritä kertoa asioista oikein tai korjata tekemiään virheitä. Valheellinen paljastuskirja saa suurta julkisuutta. Kirjan kirjoittaja on mielenvikainen ja tunnettu vääristä tiedoistaan. Kyse on siitä, että valtamedia ei kestä meidän vaalivoittamme!


"Trump valitti, että tv on rikki, koska siinä ei ole Gorilla-kanavaa" – moni uskoi kohukirjan hengessä tehtyä armotonta Twitter-pilaa MTV 16:53 08.01

Kun Donald Trumpin Valkoisesta talosta kertova Michael Wolffin dokumenttikirja "Fire and Fury: Inside the Trump White House" julkaistiin, Twitter täyttyi samanaikaisesti kirjan herkkupaloista. Kaikki politiikkaa seuraavat halusivat kertoa toisille Twitter-käyttäjille kirjan tyhmimpiä ja kummallisimpia juoruja Trumpista ja Valkoisesta talosta.


Kirjeenvaihtajan kirja-arvio: Uudesta Trump-kohukirjasta tulee likainen olo, jonka jälkeen on pakko päästä suihkuun MTV 08:25 07.01

Toimittaja-kirjailija Michael Wolff kuvailee itseään kärpäseksi Valkoisen talon katossa uudessa kohukirjassaan Fire and Fury - Inside the Trump White House. Wolffin mukaan Trumpin hallinto on niin epävakaisen sekava, että hän sai nuuskia rauhassa.


Kohukirjan kirjoittaja uskoo paljastusten johtavan Trumpin eroon iltalehti 13:39 06.01

Donald Trumpin ensimmäisestä vuodesta Yhdysvaltain presidenttinä kertovan paljastuskirjan kirjoittanut Michael Wolff uskoo paljastusten johtavan lopulta Trumpin eroon. Fire and Fury: Inside the Trump White House -kirjan kirjoittaja Michael Wolff kertoi ajatuksistaan BBC:n radiohaastattelussa. Wolffin mukaan yhä laajempi osa ihmisistä on alkanut uskoa siihen, että Trump ei ole sopiva johtamaan Valkoista taloa.


Kohukirjan kirjoittaja: ”Donald Trumpilla on vähemmän uskottavuutta, kuin kenelläkään, joka on kävellyt maan päällä” uusisuomi 10:37 06.01

Presidentti Donald Trumpia käsittelevä kohukirja tuli perjantaina jakeluun Yhdysvalloissa ja osoittautui heti myyntimenestykseksi. Michael Wolffin kirjoittama Fire and Fury: Inside The Trump White House nousi välittömästi Amazonin best-seller-listan ykköseksi ja kirjan kerrotaan loppuneen aamulla useissa kivijalkakirjakaupoissa.


Vaeltelee yksin Trump Towerin huoneesta toiseen, kutsuu Melaniaa ”palkintovaimoksi” - kohukirja antaa karun kuvan Donald Trumpista aviomiehenä iltalehti 19:16 05.01

Michael Wolffin Fire and Fury: Inside Trump White House väittää presidenttiparin avioliiton olevan pelkkää kulissia. Videolla Melania Trump läpsäisee miestään, kun tämä yrittää ottaa häntä kädestä. Donald ja Melania Trumpin avioliitto ja sen motiivit ovat herättäneet keskustelua jo vuosikausien ajan. Donald Trumpin virkaanastumisen jälkeen kansainvälinen media on pakonomaisesti seurannut pariskunnan elekieltä ja tulkinnut pariskunnan käytöstä.


Mersun tallipäällikkö iski Valtteri Bottakselle kovan tavoitteen - ”Tekosyitä ei ole” iltalehti 12:06 05.01

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff puhui Valtteri Bottaksesta ESPN:n haastattelussa. Bottaksella on edessään toinen kausi Mercedeksellä. Wolffin mukaan rimaa pitää nostaa niin paljon, että Lewis Hamiltonin haastaminen MM-taistossa on todellisuutta. - Niin hänen täytyy tehdä. Jos hän pystyy nostamaan tasoaan ja haastamaan Lewiksen, ansaitsee hän paikkansa formula ykkösten parhaiden kuskien joukossa. Jos niin ei käy, tietää hän sen itse. Tekosyitä ei ole, saksalainen linjaa ESPN:n haastattelussa.


Fox: Paljastuskirja Trumpista tuleekin myyntiin jo perjantaina - kirjailija kehottaa myös presidenttiä ostamaan ja lukemaan opuksen iltalehti 00:43 05.01

Alun perin kirja oli määrä julkaista ensi viikolla. uutisoi, että Michael Wolffin kohuttu paljastuskirja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpista tulee myyntiin jo perjantaina. Alun perin kirjan julkaisun piti tapahtua ensi viikolla.


Trumpin lakimies yrittää estää kohukirjan julkaisun – kirjassa väitteitä maanpetoksesta sekä siitä, että Trump halusi hävitä vaalit MTV 19:04 04.01

Presidentti Donald Trumpin henkilökohtainen lakimies Charles Harder aikoo estää Michael Wolffin kirjoittaman “Fire and Fury: Inside the Trump White House” -kirjan julkaisun.


Kohukirja: Trump leveilee miehisyydellään ja syö kuormasta - ”Kavereiden vaimojen paneminen tekee elämästä elämisen arvoista” iltalehti 19:00 04.01

Yhdysvaltain presidentti vikittelee Michael Wolffin kirjan myös omien kavereidensa vaimoja. Tiistaina ilmestyvä, Donald Trumpin johtaman Valkoisen talon arkea valottava Fire and Fury: Inside the Trump White House -kirja piirtää Yhdysvaltojen presidentistä varsin holtittoman kuvan. Kirjaan on haastateltu satoja ihmisiä Trumpin lähipiiristä, ja kuva suurvallan johtajasta on kaikkea muuta kuin mairitteleva. Aiemmin on uutisoitu jo Trumpin entisen neuvonantajan Steve Bannonin Venäjä-tutkintaan liittyen sekä Trumpin ylipäätään työskennellä Yhdysvaltojen presidenttinä. Kirja kertoo myös yksityiskohtia Trumpin mahtailevasta luonteesta ja vahvistaa hänen mainettaan naisia ala-arvoisesti kohtelevana porsaana.


Kirjaväite: Trump vihasi virkaanastujaisiaan - golfnaama päällä koko suuren päivän ajan iltalehti 16:46 04.01

Trump murjotti, koska tähdet hylkäsivät hänet ja kansa ei tullut sankoin joukoin paikalle. Donald Trumpin virkaanastujaiset perjantaina 20. tammikuuta 2017 eivät olleet miehelle itselleen suuri päivä. Toimittaja Michael Wolff kirjoittaa ensi viikolla julkaistavassa kirjassaan, että Trump oli suorastaan vihainen. Trumpia suututti, että A-luokan julkkikset olivat yksi toisensa jälkeen kieltäytyneet tulemasta paikalle. Hän ei ollut tyytyväinen presidentin vierasmajoitukseen Blair Housessa. Wolffin mukaan tämä otti näkyvästi yhteen vaimonsa Melania Trumpin kanssa, joka vaikutti olevan itkun partaalla.


Trump entisen neuvonantajansa väitteistä: Kun Bannon sai potkut, hän menetti työnsä ja järkensä iltalehti 20:50 03.01

Ensi viikolla ilmestyvä Michael Wolffin kirja on herättänyt jo nyt valtavan hässäkän. Donald Trumpin entinen neuvonantaja Steve Bannon laukoo ensi viikolla ilmestyvässä Trumpin Valkoista taloa käsittelevässä kirjassa karuja sanoja Trumpin kabinetista. Bannonin mukaan Robert Muellerin johtama Venäjä-tutkinta aiheuttaa Trumpille ja hänen lähipiirilleen suuria vaikeuksia. Bannon tylyttää myös Trumpin poikaa Donald Trump Junioria ja Trumpin vävyä Jared Kushneria, jotka vehkeleivät venäläisten kanssa vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan aikaan.


Lewis Hamilton: Talvella järjestetty tapaaminen tallipäällikön kanssa käänsi Mercedeksen kurssin - ”Työilmapiiri on silloin paska, eikö?” iltalehti 22:45 31.12

Lewis Hamilton kertoo Autosport-lehdessä tallipäällikkö Toto Wolffin viime talvena järjestämästä tapaamisesta, jolla oli käänteentekevä vaikutus brittitallin kauteen 2017. Lewis Hamilton voitti vuosina 2014 ja 2015 uransa toisen ja kolmannen F1-mestaruuden. Vuonna 2016 hän taipui MM-taistossa tallikaverilleen Nico Rosbergille, jolle mestaruus oli uran ensimmäinen - ja lopulta myös viimeinen.


Uutiset