Kiinassa on löydetty jo 15 kuollutta valtavan maanvyöryn jälkeen, yli 100 kateissa: ”Koko kylä ja sen kymmenet perheet tuhoutuivat” iltasanomat 20:23 24.06

Kiinassa Sichuanin maakunnassa pelastustyöntekijät ovat löytäneet tähän mennessä 15 ruumista massiivisen maanvyöryn jälkeen, kertoo Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua.


Yli 140 ihmisen pelätään hautautuneen maanvyöryn alle Kiinassa iltalehti 20:04 24.06

Ylis sadan ihmisen pelätään hautautuneen maanvyöryn alle Sichuanin maakunnassa. Paikalla on meneillään pelastusoperaatio. Kiinassa yli 140 ihmisen pelätään hautautuneen maanvyöryn alle Sichuanin maakunnassa. Paikalla on meneillään pelastusoperaatio. Ainakin 40 kotia tuhoutui maanvyörymässä Xinmon kylässä, kun läheisen vuoren rinne romahti, Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua kertoo. Peoples Daily -lehden mukaan kivet olisivat haudanneet alleen ainakin 46 kotia.


Kiinassa on löydetty 15 ruumista valtavan maanvyöryn jälkeen - yli 100 ihmistä yhä kateissa iltalehti 19:45 24.06

Kiinassa Sichuanin maakunnassa pelastustyöntekijät ovat löytäneet tähän mennessä 15 ruumista massiivisen maanvyöryn jälkeen, kertoo Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua. Kadoksissa arvioidaan olevan vielä yli 100 ihmistä. Yli 60 kotia tuhoutui maanvyörymässä Xinmon kylässä, kun läheisen vuoren rinne romahti varhain lauantaina paikallista aikaa. Kylästä on uutistoimisto AFP:n mukaan löytynyt elossa pariskunta ja sylivauva.


Kiinassa noin sadan ihmisen pelätään hautautuneen maanvyöryn alle iltalehti 05:56 24.06

Kiinassa noin sadan ihmisen pelätään hautautuneen maanvyöryn alle Sichuanin maakunnassa. Paikalla on meneillään pelastusoperaatio. Noin 40 kotia tuhoutui maanvyörymässä Xinmon kylässä, kun läheisen vuoren rinne romahti, Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua kertoo. Onnettomuus tapahtui varhain lauantaina paikallista aikaa.


Kiinan laivasto saapuu harjoituksiin Itämerelle iltasanomat 08:55 19.06

Kiinalainen laivasto-osasto on matkalla Itämerellä pidettäviin yhteisiin sotaharjoituksiin Venäjän kanssa, kertoo kiinalainen uutistoimisto Xinhua.


26 loukkaantui vakavasti turbulenssissa Pariisi-Kiina -lennolla iltalehti 16:28 18.06

Osalla matkustajista meni jopa luita poikki. Vähintään 26 ihmistä on loukkaantunut vakavasti, kun turbulenssi höykytti China Eastern Airlinesin lentokonetta matkalla Pariisista Kiinaan sunnuntaina, kertoo BBC. Turbulenssin kouriin joutui numerolla MU774 matkannut lentokone, joka oli matkalla Kunmingiin, Yunnanin maakunnan pääkaupunkiin Kiinassa. Valtion uutistoimisto Xinhuan mukaan osalla matkustajista menivät luita poikki, päähän tuli iskuja ja osa sai muita ruhjeita.


Kiinalaisen lastentarhan portilla räjähti -  ainakin 7 kuollut ja useita loukkaantunut iltalehti 15:33 15.06

Kiinalaisen lastentarhan portilla on tapahtunut räjähdys. Useita on kuollut ja loukkaantunut. Ainakin seitsemän ihmistä on kuollut ja kymmeniä loukkaantunut räjähdyksessä lastentarhan portilla, kertoo valtion media. Räjähdys tapahtui Jiangsun maakunnassa Kiinan itärannikolla. Mediassa julkaistujen kuvien perusteella räjähdys on repinyt vaatteet joiltakin ihmisiltä ja osa makaa maassa tiedottomina. Xinhua-uutistoimiston mukaan räjähdys tapahtui, kun koulupäivä oli päättymässä. Poliisin mukaan räjähdyksen syytä vielä selvitetään.


Koiviston sotakokemukset nostettiin esiin USA:ssa - "harvinaislaatuinen poliitikko" iltalehti 20:27 13.05

Mauno Koiviston kuolemasta on uutisoitu laajasti kansainvälisessä mediassa. Presidentti Mauno Koiviston kuolemasta uutisoitiin maailmalla laajasti. Aiheeseen tarttuivat suuret uutistoimistot, kuten yhdysvaltalainen AP, brittiläinen Reuters, ruotsalainen TT ja kiinalainen Xinhua. Erityisen kattavasti Koiviston uraa käsiteltiin Viron ja Ruotsin lehdistössä.


Presidentti Koiviston kuolemasta uutisoitiin laajasti maailmalla iltalehti 00:56 13.05

Suomen yhdeksännen presidentin Mauno Koiviston kuolemasta uutisoitiin laajasti maailmalla perjantai-iltana. Suuret uutistoimistot, kuten yhdysvaltalainen AP, brittiläinen Reuters, ruotsalainen TT, norjalainen NTB ja kiinalainen Xinhua julkaisivat tiedon Koiviston kuolemasta sen jälkeen, kun tasavallan presidentin kanslia kertoi suru-uutisesta. Yhdysvalloissa Koivistosta uutisoivat muun muassa New York Times, Washington Post ja ABC News.


Uutiset