Sikarinmuotoisesta avaruuskappaleesta ei löytynyt merkkejä elämästä iltalehti 12:24 17.12

Muun muassa Stephen Hawking on jopa arvellut, että Oumuamua, joksi kohdetta kutsutaan, voisi kenties olla muukalaisten emäalus. Aurinkokuntamme läpi pyyhältävästä erikoisenmuotoisesta kappaleesta ei ole havaittu mitään keinotekoista signaalia. Kohteesta kerättiin 90 teratavua dataa kahden tunnin aikana, eivätkä alustavat tutkimukset ole paljastaneet mitään siihen viittaavaa, että se olisi jonkin sortin avaruusalus.


Rankkasateet aiheuttivat katastrofin pikkukylään Chilessä - Mutavyöry tappoi viisi, joukossa yksi turisti iltalehti 12:23 17.12

Vyöry iski etelächileläiseen Villa Santa Lucian kylään lähellä suosittua kansallispuistoa. Lauantaisen mutavyöryn jäljiltä on yhä viisitoista ihmistä kateissa Chilessä. Viisi on löydetty kuolleina. Vyöry iski etelächileläiseen Villa Santa Lucian kylään lähellä suosittua kansallispuistoa.


Onnettomuuden raivaustyöt jatkuvat yhä Kehä I:llä – yksi kaista avattu MTV 11:46 17.12

Kehä I:llä Helsingin Pukinmäen kohdalla onnettomuuden raivaustyöt jatkuvat edelleen, kertoo pelastuslaitos.


Onnettomuuden raivaustyöt jatkuvat yhä Kehä I:llä – liikenne edelleen poikki MTV 09:42 17.12

Kehä I:llä Helsingin Pukinmäen kohdalla onnettomuuden raivaustyöt jatkuvat edelleen, kertoo pelastuslaitos.


Puljujärvi myhäili lämminhenkisestä eleestä – "Sehän on hyvä juttu" MTV 08:54 17.12

Jesse Puljujärvi otti vastaan lämminhenkisen eleen Edmonton Oilersin päävalmentajalta Todd McLellanilta, kun hän oli iskenyt kiekon verkkoon ottelussa Minnesota Wildia vastaan. Puljujärven osuma jäi voittomaaliksi, kun Oilers otti 3-2-voiton Wildista.


Onnettomuuden raivaustyöt jatkuvat yhä Kehä I:llä – arvioitu avaamisaika yhdeksältä MTV 08:38 17.12

Kehä I:llä Helsingin Pukinmäen kohdalla onnettomuuden raivaustyöt jatkuvat edelleen, kertoo pelastuslaitos.


Justyna Kowalczyk avoimena IS:lle – piinaava sairaus kalvaa yhä hiihtotähteä: ”Tarvitsen vahvoja unilääkkeitä” iltasanomat 06:08 17.12

Justyna Kowalczyk on voittanut hiihtoladuilla kaiken mahdollisen. Puolalaistähden suurin taistelu on yhä kesken.


Yhä useampi haluaa laskuvarjojääkäriksi MTV 22:46 16.12

Utin jääkärirykmentin laskuvarjojääkärikoulutus vetää yhä useampaa puoleensa.


Pelaako 18-vuotias Eeli Tolvanen NHL:ssä jo tällä kaudella? ”Katsotaan” iltalehti 22:44 16.12

Nashville Predators varasi Eeli Tolvasen viime kesänä numerolla 30. Countrykaupungin ylpeys oli rankannut suomalaislaiturin korkeammalle, ja harva uskoi, että maalitykki olisi yhä saatavilla ensimmäisen kierroksen lopussa. - Olimme erittäin yllättyneitä, että hän oli vielä otettavissa. Emme odottaneet, että näin tapahtuisi, Nashville Predatorsin pelaajatarkkailija Jeff Kealty kertoi draftin jälkeen.


Yhä useampi haki Suomen kova­tasoisimpaan sotilas­osastoon – yhdestä asiasta ei tingitä iltasanomat 21:59 16.12

Laskuvarjojääkärien valintakokeen läpäisee vain harva kovakuntoinen.


Sarjakakkaaja piinaa pikkukaupunkia – tekijä yhä karkuteillä stara 11:00 16.12

New York Orchard Parkin asukkaiden arkea piinaa epätyypillinen kiusantekijä. Joku


Zero-kissa joutui pesukoneeseen Norjassa - selvisi koneessa 40 minuuttia, tuoksuu yhä pesuaineelle iltalehti 10:46 16.12

Vahingossa pesukoneeseen joutunut Zero-kissa voi nykyään hyvin, mutta tuoksuu edelleen pesuaineelle. Oslossa Zero-niminen kissa joutui vahingossa pesukoneeseen. Sitkeä kissa kesti 40 minuutin villalle tarkoitetun ohjelman, jonka pesuveden lämpötila oli 30 astetta. Kissa oli kenenkään huomaamatta mennyt pesukoneeseen, kun perheen isä oli avannut hetkeksi pesukoneen oven ottaakseen sieltä osan vaatteista pois. Pesuohjelman loputtua Zeron huomasin perheen 14-vuotias poika Joakim.


Uskomattomat maisemat ja yli 2000 euroa isompi palkka - hoitaja-Sami ei halua palata Suomeen töihin iltalehti 08:04 16.12

Sami Kinnunen viihtyy Norjan Tromssassa leikkaushoitajana. Leikkaushoitajana Tromssan yliopistollisessa sairaalassa työskentelevä kuopiolainen Sami Kinnunen, 41, ei näe itseään enää palaamassa Suomeen töihin. Yhä useampi hoitaja on kiinnostunut lähtemään ulkomaille kikyn ja lomarahaleikkausten takia. - Ihmeitä pitää tapahtua, että menisin. Sen on huomannut, että tämän kiky-homman jälkeen porukka on alkanut enemmän kysellä.


Miehet, jotka myhäilevät Kim Jong-unin vierellä – NYT: He ovat Pohjois-Korean ydinohjelman takana iltasanomat 07:20 16.12

Amerikkalaislehti selvitti ohjus- ja ydinkokeiden yhteyksissä Kim Jong-unin taustalla valokuvissa näkyvien ja kuvissa usein myhäilevien miesten henkilöllisyydet ja taustat.


Markkanen yhä sivussa - Bulls otti jo viidennnen voittonsa putkeen iltalehti 07:16 16.12

Koripalloliiga NBA:n alkukauden hännänhuippu Chicago Bulls otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa, kun Milwaukee Bucks kaatui vierasparketilla 115-109. Bullsin suomalaistulokas Lauri Markkanen oli sivussa ottelusta. Ison muutoksen tälle kaudelle läpikäynyt Chicago Bulls avasi NBA-kauden umpisurkeasti. Ensimmäisistä 23 ottelusta joukkueen tilille kertyi vain kolme voittoa. Viimeisen viikon ajan joukkue on kuitenkin edennyt vahvassa myötätuulessa. Perjantai-iltana Bulls kaatoi vieraspelissä itäisen konferenssin kärkipään joukkueisiin lukeutuvan Milwaukee Bucksin pistein 115-109. Bullsin ykköspyssy oli 27 pistettä pussittanut ja 12 levypalloa kahminut Bobby Portis. Nikola Mirotic säesti hyvin 22 pisteellä.


Chicago Bullsille jo viides peräkkäinen voitto – Lauri Markkanen yhä sivussa selkävaivojen takia iltasanomat 05:42 16.12

Bulls haki Milwaukeesta vierasvoiton koriluvuin 115–109.


Yhä harvempi pukki jakaa lahjoja humalassa – myöhästyminen uusi ammattitauti MTV 05:05 16.12

Joulupukin suurin haaste on ehtiä keikalle ajoissa, kertoo pukkeja välittävän Joulupukkipalvelu.fi-sivuston asiakaspalvelupäällikkö Aleksi Räsänen.


Pentagon: Pohjois-Korea ei kykene uhkaamaan Yhdysvaltoja ballistisella ohjuksella iltalehti 04:31 16.12

Perjantain lehdistötapaamisessa puolustusministeri Mattisilta kysyttiin, miksi uhka-arvio on muuttunut alle kuukaudessa tällä tavoin, mutta Mattis ei avannut asiaa enempää. Yhdysvaltojen puolustusministeri Jim Mattis kertoi toimittajatapaamisessa perjantaina, että Pohjois-Korean viimeisimmän ballistisen ohjuskokeen analysointi on yhä käynnissä. Hän arvioi, että Pohjois-Korean väite kyvystä tehdä ydinhyökkäys Yhdysvaltoihin on enemmän propagandaa kuin todellisuutta.


Pentagon: Pohjois-Korea ei tällä hetkellä kykene uhkaamaan Yhdysvaltoja ballistisella ohjuksella iltalehti 01:17 16.12

Perjantain lehdistötapaamisessa puolustusministeri Mattisilta kysyttiin, miksi uhka-arvio on muuttunut kuukaudessa tällä tavoin, mutta Mattis ei avannut asiaa enempää. Yhdysvaltojen puolustusministeri Jim Mattis kertoi toimittajatapaamisessa perjantaina, että Pohjois-Korean viimeisimmän ballistisen ohjuskokeen analysointi on yhä käynnissä. Hän arvioi, että Pohjois-Korean väite kyvystä tehdä ydinhyökkäys Yhdysvaltoihin on enemmän propagandaa kuin todellisuutta.


Uutiset