Useita nuoria loukkaantui ulosajoissa juhannusyönä Liperissä ja Jyväskylässä iltalehti 08:26 24.06

Juhannusyönä ainakin yhdeksän nuorta ja nuorta aikuista on loukkaantunut tieliikenteessä. Yksi loukkaantumisista on ensitietojen mukana vakava. Loukkaantumiset tapahtuivat henkilöautojen ulosajoissa Liperissä ja Jyväskylässä. Liperissä ulosajanutta kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, ratissa välillä myös päihtynyt 16-vuotias. Kolme loukkaantui Liperissä Liperissä Pohjois-Karjalassa kolme nuorta loukkaantui, kun henkilöauto törmäsi kaarteessa kovalla vauhdilla puuhun. Kuljettajana olleen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Hetkeä aiemmin autoa oli kuljettanut 16-vuotias poika, ja myös hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.


Syyte: Kolme turvapaikanhakijaa raiskasi 28-vuotiaan naisen Saksassa yhdeksän kertaa - kuvasivat rikoksensa naisen kännykällä iltalehti 22:37 22.06

Miehet myös hakkasivat, potkivat ja kuristivat uhriaan. Saksassa alkoi tällä viikolla oikeudenkäynti kolmea etiopialaista turvapaikanhakijaa vastaan. Syytteen mukaan parikymppiset miehet raiskasivat unkarilaisen 28-vuotiaan naisen yhdeksän kertaa vuoden 2016 elokuussa Mühlhausenin kaupungissa.


Kolme Venäjän yleisurheilijaa sai neljän vuoden dopingpannan - joukossa olympiamitalisteja iltalehti 18:17 21.06

Pekingin yhdeksän vuoden takaisten olympialaisten viestimitalisti Anastasija Kapatshinskaja joutuu neljän vuoden kilpailukieltoon. Saman kohtalon kokevat hänen venäläiset yleisurheilijakollegansa, kestävyysjuoksija Inga Abitova ja pikajuoksija Denis Aleksejev. Kolmikon näytteistä löytyi urheilussa kiellettyä turinabolia. Näytteet olivat 2008 Pekingin kisoista, ja ne testattiin uudelleen.


Pariisissa terrori-iskua yrittänyt tarkkailussa jo 2 vuotta – omisti silti 9 luvallista asetta iltasanomat 18:16 20.06

Tutkintalähteiden mukaan Adam Djaziri, 31, omisti yhdeksän asetta, muun muassa rynnäkkökiväärin.


Yhdeksän suomalaisuimaria pitkän radan MM-kilpailuihin Budapestiin iltasanomat 13:52 20.06

Suomen uimaliitto on valinnut yhdeksän urheilijaa pitkän radan MM-kilpailuihin.


Hallituskriisin hoidosta yhdeksän kantelua oikeuskanslerille - "On epäilty, onko Soini ollut rehellinen" iltalehti 13:00 19.06

Viimeviikkoisen hallituskriisin hoidosta on tehty tähän mennessä yhdeksän kantelua oikeuskanslerille, kertoo esittelijä Laura Pyökäri STT:lle. Hänen mukaansa kanteluissa pyydetään selvittämään muun muassa sitä, toimittiinko oikein, kun hallitus sai jatkaa. - Yksi kantelu alkaa siten, että kantelen pääministeri Juha Sipilän ja osan hallituksen ministereiden ratkaisusta jatkaa samalla kokoonpanolla.


Hallituskriisin hoidosta yhdeksän kantelua oikeuskanslerille –?”On epäilty, onko Soini ollut rehellinen” iltasanomat 12:30 19.06

Viimeviikkoisen hallituskriisin hoidosta on tehty tähän mennessä yhdeksän kantelua oikeuskanslerille, kertoo esittelijä Laura Pyökäri STT:lle.


Omakotitalon omistaja huomasi yllättäen maalissa kupruja ja sisällä pistävän hajun: maali oli tuhonnut koko kodin uskomattomalla tavalla iltasanomat 09:00 19.06

Yhdeksän vuotta sitten solmittu talokauppa määrättiin oikeuden päätöksellä purettavaksi.


JoMalla voittoputkea jo yhdeksän ottelua, Sotkamo ja Seinäjoki myös voittoisia iltasanomat 20:46 18.06

Miesten Superpesistä pelattiin sunnuntaina kolme ottelua.


Fani kertoi pelaajakaupasta Twitterissä - NHL-puolustajalta lähtivät jalat alta: "Olin, että mitä?" iltalehti 17:00 17.06

Montreal Canadiens ei ehtinyt kertoa viime kesän ykkösvaraukselleen Mihail Sergatshjoville, että kauppasi hänet Tampaan. -sivusto kertoo, että Sergatshjovilla ei ollut hajuakaan Canadiensin aikeista. Kanadalaisseura varasi puolustaja viime vuonna ykköskierroksen yhdeksäntenä pelaajana, mutta tulevaisuus ei ollutkaan ruusuinen. Sergatshjov oli lomalla Kyproksella, kun avasi vaihteeksi Twitter-tilinsä. Kannattaja oli lähestynyt puolustajaa viestillä, jossa toivotti onnea Tampa Bay Lightningiin.


Suomen keihästaantuma näkyy eliittikisojen osallistujissa - ulkomaalaiset pullauttivat sinivalkoiset pihalle iltalehti 10:32 17.06

Kuortaneen eliittikisojen 12 miehen keihäskisassa on kolme suomalaista ja yhdeksän ulkomaalaista. Suomalainen miesten keihäänheitto on ollut alkukauden alamaissa, sillä toistaiseksi vain Tero Pitkämäki on ylittänyt 80 metriä. Taantuma näkyy konkreettisesti Kuortaneen lauantain eliittikisassa, sillä Pitkämäen lisäksi järjestäjät ovat kelpuuttaneet mukaan vain Sampo Lehtolan ja Sami Peltomäen 12 miehen mittelöön. Vielä viime viikolla keihään lajivalmentaja Petteri Piironen aprikoi, että Kuortaneella nähdään Pitkämäen kavereina neljä muuta suomalaista, mutta järjestäjät päätyivät ymmärrettävistä syistä laadukkaampiin ulkomaalaisheittäjiin.


Miestä ammuttiin Vantaan Martinlaaksossa iltalehti 22:48 16.06

Välikohtaus tapahtui perjantai-iltana yhdeksän jälkeen. Vantaalla Laajavuorenrinteen läheisessä metsikössä tapahtui perjantai-iltana klo 21.20 aikaan ammuskelutapaus. Poliisi kertoo, että välikohtauksessa loukkaantui yksi mies, mutta ei tiettävästi vakavasti.


Vantaalla ammuskeltiin - yksi loukkaantui iltalehti 22:48 16.06

Välikohtaus tapahtui perjantai-iltana yhdeksän jälkeen. Vantaalla Laajavuorenrinteen läheisessä metsikössä tapahtui perjantai-iltana klo 21.20 aikaan ammuskelutapaus. Poliisi kertoo, että välikohtauksessa loukkaantui yksi mies, mutta ei tiettävästi vakavasti.


Laakso palaa HIFK-paitaan yhdeksän vuoden tauon jälkeen iltalehti 16:23 15.06

Jääkiekon Liigassa neljänneksi sijoittunut Helsingin IFK on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen puolustaja Teemu Laakson kanssa. Laakso kuului kolme edellistä kautta ruotsalaisen Växjö Lakersin vahvuuteen, mutta viime kaudella puolustajalle kertyi vain kaksi ottelua. - Teemu on kamppaillut vammojen kanssa erityisesti viime kauden aikana. Siksi sopimus sisältää koeajan, jonka aikana hänellä on mahdollisuus päästä omalle tasolleen, IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas kertoi seuran verkkosivuilla.


Teemu Laakso HIFK:hon yhdeksän vuoden kierroksen jälkeen hs 16:07 15.06


Huippupuolustaja palaa HIFK:n paitaan yhdeksän vuoden tauon jälkeen iltasanomat 15:12 15.06

Helsingin IFK tiedotti tehneensä yksivuotisen sopimuksen puolustaja Teemu Laakson kanssa.


Missä iässä toivo on menetetty? Yhdeksänvuotiaana – ja siitä voi syyttää aikuisia hs 11:16 15.06


Ukrainan kriisi nosti rumaa päätään: Venäläinen huippunyrkkeilijä heitettiin pihalle EM-kisoista iltalehti 19:23 14.06

Venäläisnyrkkeilijä Georgi Kushitashvili ei voi osallistua Harkovan EM-kisoihin, koska Ukraina käännytti hänet takaisin kotimaahansa. Kushitashvilin oli määrä otella perjantaina alkavassa EM-turnauksessa, mutta kisaurakka päättyi ennen kuin se ehti edes alkaa. Päätöksen syynä on Kushitashvilin aiempi vierailu Krimin niemimaalla, jonka Venäjä liitti itseensä vuonna 2014. Nyrkkeilijä kuului 39 henkilön ryhmään, josta yhdeksän käännytettiin takaisin Venäjälle.


Silminnäkijöiden lohduttomia todistuksia Lontoon palopaikalla: Nainen pudotti vauvansa yhdeksännestä kerroksesta, paikallaolija sai kiinni hs 13:35 14.06


Uutiset