Kommentti: Putin sai jo onnittelunsa Suomesta – mutta kuka toivoisi onnea Juri Dmitrijeville? iltasanomat 13:50 22.03

Ikitie-elokuvassakin nähtyjen Karjalan joukkohautojen löytäjälle vaaditaan yhdeksän vuoden leirituomiota lapsipornosta, vaikka kuuluisa Serbskin instituutti ei löytänyt todisteita pedofiliasta.


Suomessa on nyt jopa vaarallinen ajokeli - poliisi ja säätieteilijät varoittavat yhteisrintamassa: ”Valot päälle!” iltalehti 10:54 22.03

Maan keskiosissa, Pohjanmaalla ja Itä-Suomessa on tänään syytä olla tarkkana liikenteessä. Lumisadealueet pyyhkivät torstain aikana laajasti Suomen yli, ja pakkanen pitää teiden pinnat jäissä. Lappia lukuun ottamatta koko Suomi on vähintään mahdollisesti vaarallisen ajokelin kourissa. Ilmatieteen laitos antaa suoran vaarallisen ajokelin varoituksen peräti yhdeksän maakunnan alueelle: Päijät-Hämeeseen, Kymenlaaksoon, Etelä-Karjalaan, Keski-Suomeen, Etelä- ja Pohjois-Savoon sekä Pohjanmaalle ja Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle.


Autoilija törmäsi rollaattorin kanssa kulkeneeseen jalankulkijaan Porissa - jalankulkija kaatui, autoilija pakeni paikalta iltalehti 11:01 21.03

Keskiviikkona aamuyhdeksän aikaan Porissa henkilöauto törmäsi jalankulkijaan. Lounais-Suomen poliisi tiedottaa aamuyhdeksän aikoihin Ulvilantien ja Koivulantien liikenneympyrässä Porissa tapahtuneesta yhteentörmäyksestä. Jalankulkija oli ollut rollaattorin kanssa ylittämässä Ulvilantietä, kun liikenneympyrästä poistumassa ollut henkilöauto törmäsi rollaattoriin. Törmäyksen voimasta jalankulkija kaatui. Auto poistui paikalta pysähtymättä. Poliisi pyytää auton kuljettajaa tai asiasta jotain tietäviä olemaan yhteydessä Porin poliisiin numeroon 0504564963.


SM-liigan pudotuspelit alkoivat rajusti – TPS:n veteraanipuolustajalle iso rangaistus yhdeksän sekunnin pelin jälkeen iltasanomat 18:59 20.03

TPS:n ja SaiPan välisen puolivälieräottelun alku oli sähäkkä. Taklauksesta osuman saanut SaiPa-pelaaja lähti pukukoppiin ja TPS meni johtoon.


SaiPa-puolustaja talutettiin kaukalosta – SM-liigan puolivälierät käynnistyivät ryminällä MTV 18:58 20.03

SM-liigan puolivälierävaihe käynnistyi harmillisesti, kun SaiPan Jere Sneck loukkaantui vain yhdeksän sekunnin pelin jälkeen TPS:n Henrik Tallinderin taklauksesta.


SaiPan Sneck talutettiin yhdeksän sekunnin jälkeen koppiin - TPS:n tähtipuolustaja Tallinder taklasi päähän jatkoaika.com 18:55 20.03

TPS:n Henrik Tallinder sai 2+10-minuuttisen jäähyn SaiPa-puolustaja Jere Sneckin päähän kohdistuneesta taklauksesta.


SaiPan tähtipuolustaja Sneck talutettiin yhdeksän sekunnin jälkeen koppiin - Tallinder taklasi päähän jatkoaika.com 18:55 20.03

TPS:n Henrik Tallinder sai 2+10-minuuttisen jäähyn SaiPa-puolustaja Jere Sneckin päähän kohdistuneesta taklauksesta.


Video: Korea-neuvotteluihin osallistuva delegaatio nähtiin Helsingissä iltasanomat 11:22 20.03

Ylen mukaan Korea-keskustelut alkoivat Vantaalla Königstedtin kartanossa, jonne ajoi kaksi tilataksia aamuyhdeksän jälkeen.


Yle: Korea-keskustelut alkoivat Vantaalla Königstedtin kartanossa iltasanomat 10:08 20.03

Ylen mukaan kartanoon ajoi kaksi tilataksia aamuyhdeksän jälkeen.


Maassa maanneen miehen teloittanut israelilaissotilas vapautuu vankilasta etuajassa - istuu lopulta vain 9 kuukautta iltalehti 15:08 19.03

Israelilaissotilas selvisi taposta lopulta vain yhdeksän kuukauden vankeusajalla. Israelin armeijan IDF:n ehdonalaislautakunta on päättänyt päästää sotilas Elor Azarian vapaaksi etuajassa. Tuomiota oli jo aiemmin lievennetty 18 kuukaudesta 14 kuukauteen, ja nyt se lyheni edelleen yhdeksään kuukauteen. Tuomio olisi voinut olla huomattavasti pidempi, sillä maksimirangaistus taposta on 20 vuotta ja syyttäjä vaati Azarialle 3-5 vuoden tuomiota.


Patrik Laineen valmentaja nosti esiin suomalaisen jutun: ”Jos löydätte sieltä jotain, kertokaa minullekin” iltasanomat 07:43 19.03

Laine on tehnyt yhdeksän maalia Dallas Starsia vastaan tällä kaudella.


Kiti Kokkosen puoliso MTV.fille: "Hermot eivät ole menneet Tanhupalloon – päinvastoin!" mtv 10:28 18.03

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voittaneen Tanhupallon luonut Kiti Kokkonen ja Herra Hevisauruksena tunnettu Olavi Tikka ovat olleet yhdessä yli kahdeksan vuotta.


Mitä kuuluu Putouksesta pudonneille sketsihahmoille? Katso video! mtv 07:14 11.03

Kikka Vaaran lapset eivät ole vieläkään muuttaneet kotoa ja Amaryllis Yamamoto muutti jälleen tyyliään. Putouksen finaalilähetyksessä nähtiin, mitä yhdeksännen kauden sketsihahmokisasta jo pudonneille hahmoille kuuluu.


Putouksen historian hellyttävin hahmo? Herttainen Tanhupallo valloitti suomalaiset mtv 06:01 11.03

Putouksen yhdeksännen kauden voittajaksi kruunattiin Kiti Kokkosen suloinen Tanhupallo. 


Alexander Rybak edustaa Norjaa euroviisuissa iltasanomat 03:59 11.03

Yhdeksän vuotta sitten Euroopan valloittanut artisti haluaa tehdä norjalaiset ylpeiksi.


Yleisö valitsi suosikkinsa! Tanhupallo voitti Putouksen sketsihahmokisan mtv 20:57 10.03

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voiton vei Kiti Kokkosen Tanhupallo!


"Donald Trump" tylytti rankasti Suomea: "Koko kansanne on hanurista" mtv 20:02 10.03

Mikko Penttilä ja Ernest Lawson palasivat Putouksen yhdeksännen kauden päätösjaksossa Donald Trumpin ja Barack Obaman rooleihin. "Trump" oli kirjoittanut Suomen presidentille kirjeen, jossa hän niin sanotusti antoi palaa.


Putous päättyy tänään! Kumpi vie voiton, Tanhupallo vai Ansa Kynttilä? mtv 17:46 10.03

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokilpailun voittaja ratkeaa tänään lauantaina 10. maaliskuuta. Voiton vie joko Kiti Kokkosen hahmo Tanhupallo tai Ernest Lawsonin hahmo Ansa Kynttilä.


Uutiset