Touko Aallon 9 vuotta nuorempi rakas sai huiman huomion Ultra Bran keikalla – merkitsi naisen Instagram-kuvaansa ensimmäistä kertaa iltasanomat 13:35 18.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto merkitsi yhdeksän vuotta nuoremman rakkaansa ensimmäistä kertaa Instagram-kuvaansa.


Touko Aalto julkaisi ensimmäisen kuvan yhdeksän vuotta nuoremmasta rakkaastaan mtv 12:22 18.12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto julkaisi ensimmäisen kuvan 24-vuotiaasta rakkaastaan. Aalto erosi vaimostaan alkusyksystä.


Lähes yhdeksänsadan NHL-ottelun Erat: "Tekee hyvää saada itseluottamusta ja yhteisiä kokemuksia" jatkoaika.com 15:00 17.12

Martin Erat vietti urastaan suurimman osan NHL:ssä. Nyt mies on takaisin perheensä luona Tšekissä ja samalla ensimmäistä kertaa Tšekin maajoukkueen kapteeni.


Selviääkö kadonneiden pikkupoikien kohtalo viimein? Vuokratalon pihavajasta löytyi kolmen lapsen jäänteet MTV 11:37 16.12

Kolme pientä poikaa katosi seitsemän vuotta sitten. Viisi-, seitsemän- ja yhdeksänvuotiaat pojat olivat isänsä luona, mutta isä ei koskaan palauttanut heitä äidilleen.


Amerikkalaismies sieppasi tytärpuolensa ja piti vankinaan 19 vuotta - siitti 9 lasta iltalehti 14:00 15.12

Rosalynn McFinnis oli vain 11-vuotias, kun isäpuoli raiskasi hänet. 63-vuotiasta amerikkalaismiestä syytetään alaikäisen tytärpuolensa sieppaamisesta ja vankina pitämisestä 19 vuoden ajan Meksikossa ja eri puolilla Yhdysvaltoja. New York Postin mukaan tytärpuoli synnytti vankeusaikanaan isäpuolelleen yhdeksän lasta. Kaksi lapsista syntyi, kun tytärpuoli oli alle 18-vuotias.


Bundesliiga: Bayernin komennossa tauolle – matsissa mainio vetoidea! iltasanomat 21:42 14.12

Yhdeksän pisteen kaulan sarjan kärjessä repäissyt Bayern päättää syyskautensa vierasotteluun Stuttgartin vieraana. Suosikkiasema on taattu, mutta helpolla pisteet eivät vasta kerran kotonaan hävinneeltä sarjanousijalta irtoa.


Koulubussi ja juna törmäsivät Ranskassa - ainakin kolme kuollut iltalehti 19:12 14.12

Onnettomuus tapahtui lähellä Perpignania Etelä-Ranskassa. Ainakin kolme ihmistä on saanut surmansa junan ja koulubussin törmäyksessä Millasin ja Saint-Feliu-d'Amontin välillä lähellä Perpignania. Lisäksi ainakin yhdeksän ihmistä on loukkaantunut, heistä seitsemän vakavasti.


Jättimäinen linja-autoalan kartelli paljastui - markkinaoikeus määräsi seuraamusmaksuja iltalehti 18:36 14.12

Yhdeksän linja-autoyhtiötä pyrkii rajoittamaan kilpailua yhdessä alan liiton ja Matkahuollon kanssa. Markkinaoikeus on määrännyt seuraamusmaksuja linja-autoalan kartellista yhdeksälle linja-autoyhtiölle, Linja-autoliitto ry:lle ja Oy Matkahuolto Ab:lle. Markkinaoikeus katsoi, että yhtiöt yhdessä Linja-autoliiton ja Matkahuollon kanssa pyrkivät estämään markkinoiden avautumista ja uusien kilpailijoiden pääsyä markkinoille. Käytännössä toimijat sopivat keskinäisen kilpailun rajoittamisesta ja estivät kilpailijoiden pääsyn Matkahuollon matka- ja pakettipalveluihin.


Miehensä taposta syytetty kajaanilaisnainen halusi vain pelotella: ”Se oli puhdas vahinko” iltalehti 16:01 14.12

Miehensä taposta syytetty kajaanilaisnainen kertoi oikeudessa omin sanoin miesystävänsä puukotukseen johtaneen illan kulusta. Syytteen mukaan nainen puukotti miesystävänsä kuoliaaksi yksityisasunnossa Kajaanissa syyskuun 1. päivänä. Viime heinäkuussa nainen oli pahoinpidellyt miehensä, koska pariskunnalle oli tullut riitaa kalakeiton syömisestä. Syyttäjä vaatii vuonna 1990 syntyneelle kajaanilaisnaiselle nyt yhdeksän vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta taposta ja törkeästä pahoinpitelystä.


Nainen löi miehen hengiltä fileerausveitsellä – uhri viestitteli ystäviensä kanssa vain hetki ennen veritekoa MTV 11:57 14.12

Syyttäjä vaatii naiselle yhdeksän vuoden tuomiota taposta. 


Lauri Markkasen paikkaajalta häikäisevä suoritus - Chicago Bulls jyrää voittoputkessa iltalehti 06:59 14.12

Chicago Bulls napsii voittoja Lauri Markkasen paikalle avauskokoonpanoon nostetun Nikola Miroticin johdolla. Bulls otti jo neljännen perättäisen voittonsa kukistamalla Utah Jazzin pistein 103-100. Ottelun hahmo oli äskettäin sairastuvalta pelihommiin päässyt Mirotic, joka heitti 29 pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa.


Trumpin poika todisti yhdeksän tuntia Venäjä-yhteyksistä – Clinton-puheet kiinnostavat MTV 06:58 14.12

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin poika todisti yhdeksän tuntia osana Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitean Venäjä-tutkintaa.


Jukka Rautakorvelta kryptinen kommentti yllättävään ylivoimaketjuun: ”Ei kätisyydellä tee mitään, jos ei osaa pelata” iltalehti 22:06 13.12

Tapparan rightin miehet tekivät tuhojaan KooKoota vastaan. Jukka Rautakorpi marssitti Tapparan toiseen ylivoimaketjuun viisi rightin pelaaja. Tapparan kokoonpanossa oli keskiviikkona KooKoota vastaan yhteensä yhdeksän rightin miestä. - Ei se sattumaa ole, mutta ei kätisyydellä tee mitään, jos ei osaa pelata, Rautakorpi totesi kryptisesti.


Rightin miehet KooKoolle liikaa - Tapparan oikea käsi alhaalla pelaavat ukot olivat iskussa iltalehti 20:53 13.12

Tamperelaiset kaatoivat kouvolalaiset 3-0. Tapparan erikoisuutena oli pelkästään rightin pelaajista koostuva ylivoimaketju. Jääkiekkojoukkueessa on monesti pulaa rightin pelaajista - siis oikea käsi alhaalla pelaavista kiekkoilijoista. Tapparalla tätä murhetta ei ole, vaan esimerkiksi joukkueen toisessa ylivoimaketjussa keskiviikkona KooKoota vastaan nähtiin pelkästään rightin miehiä: Otso Rantakari, Kristian Kuusela, Sebastian Repo, Juhani Jasu ja Jere Karjalainen. Yhteensä kirvesrintojen kokoonpanossa oli keskiviikkona peräti yhdeksän rigtin miestä.


Mies hyväksikäytti toistuvasti 7–11-vuotiaita lapsia: Tuomittiin törkeästä hyväksikäytöstä MTV 12:49 13.12

Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona 47-vuotiaan miehen kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen.


Tuore maajoukkuepakki jättää KalPan yhdeksän kauden jälkeen: ”Ymmärrämme ratkaisun” iltalehti 11:24 13.12

KalPalla on 19 sopimusta ensi kaudeksi. Juuso Riikolaa ei nähdä Kuopiossa enää ensi kaudella. KalPa tiedotti keskiviikkona, että Riikola on käyttänyt purkuoptionsa. - Ymmärrämme Juuson ratkaisun ja koitamme yhdessä rakentaa tästä kaudesta hienon kruunun tälle hänen pitkälle, kaikkiaan yhdeksän kauden KalPa-ajalleen, kommentoi Toni Saksman, kuopiolaisseuran toimitusjohtaja.


Tulipalojen sarja Espoossa - ”En näe muuta syytä kuin sytytetty tahallaan” iltalehti 06:34 12.12

Pelastuslaitoksen mukaan he saivat kolmesta tulipalosta hälytykset yhdeksän minuutin sisällä. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella oli maanantain ja tiistain välisenä yönä samanaikaisesti kädet täynnä töitä. Espoossa kolmesta tulipalosta tuli hälytykset yhdeksän minuutin sisällä Sunantielle, Järvitorpan päiväkotiin ja Puolarniitynkujalle alkaen kello 23.56. Sunantien ja Puolarniitynkujalla tulipalot olivat syttyneet roskakatoksissa sekä kaksi autoa paloi kokonaan. Neljään autoon tuli tulipalosta vaurioita. Henkilövahingoilta vältyttiin. Pelastuslaitoksen mukaan Järvitorpan päiväkoti joudutaan sulkemaan pariksi päiväksi.


Kimi Räikkösen sijoitus maailman parhaiden kuskien rankingissa kyykkäsi - ”loputtoman turhauttava” iltalehti 13:08 11.12

Kimi Räikkönen on Autosportin listalla maailman 46. paras kuljettaja. Autosportin vuosittaisella listalla laitetaan järjestykseen 50 parasta eri moottoriurheilulajien taitajaa. Räikkönen on tuoreessa rankingissa sijalla 46. Mennyt kausi teki hallaa Ferrarin suomalaiskonkarin arvostuksella Autosportin asiantuntijoiden silmissä, sillä sijoitus on yhdeksän pykälää heikompi kuin viime vuonna.


Uutiset