Savonlinnalaismies soitteli poliisille ja uhkaili ”selvittelevänsä asioita aseen kanssa” - napattiin kiinni kotiosoitteesta iltalehti 08:41 16.12

Asuntoon tehdyssä etsinnässä ei löytynyt ampuma-aseita tai -tarvikkeita. 50-vuotias savonlinnalaismies soitteli perjantai-iltapäivänä useita kertoja Joensuun poliisipäivystykseen ja uhkaili lähtevänsä selvittelemään asioita Pohjois-Karjalan suuntaan aseen kanssa. - Yhdessä puhelussa hän kertoi olevansa Joensuun Tuupovaarassa, Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.


Carrie Fisherin koira katsoi uuden Star Wars -elokuvan – reagoi suloisesti nähdessään edesmenneen emäntänsä valkokankaalla iltasanomat 01:16 16.12

Ranskanbulldoggi Gary vilahtaa itsekin yhdessä kohtauksessa.


JYP ei jäänyt itkemään Leijonansa perään - uusi tähti johdatti voittoon iltalehti 21:24 15.12

JYP nuiji HPK:n Jyväskylässä hyvällä pelillä 4-1. Ottelun viimeinen maali kuvasi peliä pienoiskoossa. HPK:lle sattui yksi monista kiekonmenetyksistä, tällä kertaa siniviivalla Mathias Porselandille. Antti Suomela pääsi iskemään kiekon tyhjiin. Suomela (1+2) yhdessä Joonas Nättisen (1+1) ja Jani Tuppuraisen (1+1) kanssa oli suunnannäyttäjä koko JYPin joukkueelle. Varsinkin kaksi maaleista oli todella hienoja klap-klap-maaleja.


Ultra Bran keikka ei jättänyt kylmäksi - katso kuvat iltalehti 21:04 15.12

Ultra Bra esiintyi Helsingissä 15.12. Keikalla kuultiin rakkaita kappaleita ja nähtiin upeita erikoistehosteita. Ultra Bra Iltalehden haastattelussa kesällä 2017. Ultra Bra oli suomalainen pop- ja rockyhtye, joka teki paluun vuosien jälkeen kesällä 2017. Tänään yhtye esiintyi yhdessä jälleen. Lisää esiintymisiä ei ole luvassa, Terho Kokkonen kertoi Iltalehdelle tällä viikolla.


Harvinainen yhteiskuva! Katie Holmes ja Jamie Foxx juhlistivat syntymäpäiviä yhdessä mtv 20:01 15.12

Pitkään huhutusta näyttelijäparista Katie Holmesista ja Jamie Foxxista julkaistiin harvinainen yhteiskuva.


Titanic-elokuvan koskettavaa äidin iltasatua hukkuville lapsille ei ollut käsikirjoituksessa - näyttelijä loi sen itse iltalehti 16:27 15.12

Irlantilaisäiti nukuttaa klassikkoelokuvassa lapsensa ikiuneen iltasadun voimalla. Satua ei kuitenkaan ollut käsikirjoituksessa. Jenette Goldstein näyttelee Titanic-elokuvassa kahden pienen lapsen irlantilaisäitiä. Hän nukuttaa elokuvassa lapset uneen hytissään tietäen, että he kaikki tulevat hukkumaan laivan upotessa. - Niin he elivät onnellisina yhdessä 300 vuotta Tír na nÓgin maassa, maassa joka on ikuisen nuoruuden ja kauneuden maa, äiti lausuu lapsilleen elokuvassa perinteiseen irlantilaissatuun turvautuen.


Etäsuhteessa elävät Shirly Karvinen ja Vertti ostavat yhdessä omakotitalon – ”Ennen kihloja tahdomme katsoa, miten yhteiselämä luonnistuu” iltasanomat 14:10 15.12

Miss Suomi Shirly Karvinen aikoo ostaa omakotitalon rakkaansa Vertti Harjuniemen kanssa.


Brittihovissa rikotaan rajoja – Meghan Marklelle suodaan etuoikeus, joka evättiin herttuatar Catherinelta mtv 22:35 14.12

Prinssi Harryn kihlattu viettää joulua yhdessä kuningasperheen kanssa.


Näytimme Tarja Haloselle lämpimät yhteiskuvat Vladimir Putinin kanssa - ”Kyllä me olemme ystäviä” iltalehti 21:05 14.12

Presidentti Tarja Halonen vieraili tällä viikolla IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Kuten ohjelman tapoihin kuuluu, myös Haloselle näytettiin valokuvia - tällä kertaa kuvia hänestä yhdessä Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa. Halonen tunnisti ensimmäisen kuvan heti. Kyseessä oli matka Allegro-junalla Pietariin. Hän kommentoi myös välejään Putiniin.


Jättimäinen linja-autoalan kartelli paljastui - markkinaoikeus määräsi seuraamusmaksuja iltalehti 18:36 14.12

Yhdeksän linja-autoyhtiötä pyrkii rajoittamaan kilpailua yhdessä alan liiton ja Matkahuollon kanssa. Markkinaoikeus on määrännyt seuraamusmaksuja linja-autoalan kartellista yhdeksälle linja-autoyhtiölle, Linja-autoliitto ry:lle ja Oy Matkahuolto Ab:lle. Markkinaoikeus katsoi, että yhtiöt yhdessä Linja-autoliiton ja Matkahuollon kanssa pyrkivät estämään markkinoiden avautumista ja uusien kilpailijoiden pääsyä markkinoille. Käytännössä toimijat sopivat keskinäisen kilpailun rajoittamisesta ja estivät kilpailijoiden pääsyn Matkahuollon matka- ja pakettipalveluihin.


Kruununprinsessa Victoria valitsi lapsineen joulukuusta - prinssi Oscar ja prinsessa Estelle jouluisissa otoksissa iltalehti 12:56 14.12

Kruununprinsessa vastaanotti lapsineen perinteisen yliopiston joulutervehdyksen. Ruotsin hovi tiedottaa, että kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle, 5, sekä prinssi Oscar, 1 ovat vastaanottaneet torstaina perinteisen joululahjan. Jo 1960-luvulta saakka Ruotsin maataloustieteellisen yliopiston opiskelijat ovat tuoneet joulutervehdyksenä kuningasperheelle joulukuusia. Victoria ja lapset pääsivätkin hypistelemään neulasia yhdessä. Tomera prinssi Oscar näyttää kuvien perusteella käyneen koskettamassa ainakin yhtä tuuheaa kuusta. Estelle näyttää pitelevän hiukan itseään pidempää kuusta pystyssä valokuvaa varten.


Saksalaislehden väite: Schumacherin perhe viettää joulun yhdessä - myös lapset tulevat kotiin iltalehti 11:05 14.12

Saksalaislehti InTouch kertoo jutussaan Schumacherien perheen joulusta. Lehden mukaan Corinna Schumacher aikoo järjestää ison perhejoulun ensimmäistä kertaa Michaelin lasketteluonnettomuuden jälkeen. Corinna on aloittanut joulutunnelman luomisen kuusitilauksella. Jutussa, joka on otsikoitu "Vihdoinkin! Perheen jälleennäkeminen!", kerrotaan lasten Gina-Marien ja Mickin tulevan myös juhlimaan pyhiä Geneva-järven rannalla sijaitsevaan kotiin.


Suomen parhaat palomiehet hellyttävissä kuvissa – piristivät pienten syöpäpotilaiden päivää mtv 14:20 13.12

Suomen paras palomies -ohjelman tähdet tekevät yhdessä Subin ja Brother Christmasin kanssa hyvää. 


Iran: Muslimimaiden tulisi vastustaa Trumpin Jerusalem-linjausta yhdessä MTV 13:36 13.12

Iranin presidentti Hassan Rouhani toivoo, että kaikki muslimimaat asettautuisivat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin Jerusalem-linjausta vastaan.


Tuore maajoukkuepakki jättää KalPan yhdeksän kauden jälkeen: ”Ymmärrämme ratkaisun” iltalehti 11:24 13.12

KalPalla on 19 sopimusta ensi kaudeksi. Juuso Riikolaa ei nähdä Kuopiossa enää ensi kaudella. KalPa tiedotti keskiviikkona, että Riikola on käyttänyt purkuoptionsa. - Ymmärrämme Juuson ratkaisun ja koitamme yhdessä rakentaa tästä kaudesta hienon kruunun tälle hänen pitkälle, kaikkiaan yhdeksän kauden KalPa-ajalleen, kommentoi Toni Saksman, kuopiolaisseuran toimitusjohtaja.


Saku Koivu paljasti 12-vuotiaan Mikko-veljen uhmakkaan lupauksen Globenin käytävillä 1995 - ”Hän oli aika kovatahtoinen” iltalehti 17:32 12.12

Koivun kiekkoperheen ensimmäiseksi maailmanmestariksi kruunattiin Saku, joka juhli MM-kultaa Tukholman Globenissa ikimuistoisena toukokuisena sunnuntaina vuonna 1995. Jääkiekon vuoden 1995 maailmanmestareita ja MM95-elokuvan näyttelijöitä Espoon Tapiolassa Suomen ykkösketjussa yhdessä Ville Peltosen ja Jere Lehtisen kanssa ihastuttanut Saku Koivu saalisti MM-finaalissa kaksi syöttöpistettä, kun Leijonat voitti Ruotsin tämän kotiyleisön edessä 4-1.


Korkein oikeus kumosi markkinaoikeuden päätöksen - XXL:n mainontaa arvioidaan pian uusien seikkojen valossa iltalehti 16:05 12.12

Kuluttaja-asiamies katsoo, että XXL on johtanut kuluttajia harhaan mainonnallaan. Korkein oikeus on palauttanut XXL:n hintalupaus-asian takaisin markkinaoikeuteen, tiedottaa (KKV). Kuluttaja-asiamies katsoi vuonna 2014, että urheiluvälineliike XXL:n esittämät väitteet tuotteiden edullisuudesta verrattuna muihin toimijoihin yhdessä hinnanerotusta koskevan lupauksen kanssa olivat harhaanjohtavia.


The Weeknd ja Bella Hadid taas yhdessä – romanssi kukoistaa stara 14:30 12.12

Räppäri The Weeknd jätti laulaja Selena Gomezin aikataulukiireisiin vedoten. Pian


Uutiset