IL paljastaa: Kokoomuksen ex-piirijohtajaa epäillään tuhansien eurojen väärinkäytöksistä - puoluetoimisto yritti salata iltalehti 18:11 28.06

Kokoomuksen palkkalistoilla ollutta toiminnanjohtajaa epäillään pitkään jatkuneista väärinkäytöksistä. Puolue yritti lakaista sille kiusallisen tapauksen maton alle. Iltalehden tietojen mukaan väärinkäytösepäilyt koskevat vuosia 2011-2017. Toiminta on ollut jatkuvaa. Entisen toiminnanjohtajan epäillään käyttäneen piirin varoja henkilökohtaisiin menoihinsa tuhansia euroja vuodessa. Kokoomuksen puoluetoimisto ei halua kommentoida tapausta. Väärinkäytösepäilyt tulivat ilmi alkuvuodesta, kun piirin johto kiinnitti huomiota yhdistyksen pankkitilin saldoon. Tarkemman tarkastelun myötä selvisi, että piirin kirjanpidossa oli paljon piirille kuulumattomia menoja.


Metsänhoitoyhdistys myöntää mokan - Veli, 89, saa korvauksen hakatusta metsästä iltalehti 20:02 24.06

Rautavaaran metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja Jaakko Tossavainen myöntää, että Korkalaisen mailla tapahtui harvinainen vahinko. - Jonkun verran oli virhettä. 41 vuotta alalla olleena tämä oli ensimmäinen kerta ja harmillinen tapaus. Talvella oli 60 senttimetriä lunta, jolloin rajapyykit eivät näkyneet. Rajasin leimikon olemassa olevan kartta-aineiston ja GPS:n avulla. Nyt jälkeenpäin selvisi, että kartta ei ollut oikein, Tossavainen selvittää. Alueesta on Tossavaisen mukaan kolme eri karttaa.


Sininen tulevaisuus tehtaillut kannattajakorttejaan eduskunnassa iltalehti 18:08 22.06

Hallintojohtaja: "Eduskunnan kustannuksella pitäisi tehdä vain eduskunnan töitä". Perussuomalaisista loikanneet Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän kansanedustajat ilmoittivat maanantaina perustaneensa Sininen tulevaisuus -nimisen yhdistyksen, josta on tarkoitus muodostaa myös uusi puolue. Jotta yhdistys voidaan merkitä puoluerekisteriin, sen on saatava kerättyä vähintään 5 000 kannattajakorttia.


KSML: Sauli Niinistön kannattajakortteja on kasassa jo tuhansia iltalehti 05:06 22.06

Kesäkuun alussa käynnistyneessä Sauli Niinistö 2018 -kampanjassa on kerätty jo useita tuhansia kannattajakortteja, uutisoi Keskisuomalainen. Kampanjapäällikkö Pete Pokkisen mukaan tarkempaa arviota määrästä ei ole, koska ympäri Suomea tapahtuva keräys on vielä aluillaan, eikä yhteistä laskentaa ole tehty. Presidentti Sauli Niinistö kertoi toukokuun lopulla pyrkivänsä toiselle presidenttikaudelle valitsijayhdistyksen kautta.


KSML: Sauli Niinistön kannattajakortteja on kasassa jo tuhansia iltasanomat 05:00 22.06

Presidentti Sauli Niinistö kertoi toukokuun lopulla pyrkivänsä toiselle presidenttikaudelle valitsijayhdistyksen kautta.


Syöpäjärjestöt varoittaa: Syöpäleikkausten nopea keskittäminen on uhka - pysyvätkö hoitopaikat perässä? iltalehti 07:27 20.06

Hallituksen aikataulu kirurgisen hoidon keskittämiseksi on liian tiukka, katsoo Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostama Syöpäjärjestöt. - Pystyvätkö nämä hoitopaikat ottamaan vastaan kaikki nämä potilaat ja huolehtimaan kaikista muistakin kuin kirurgisista hoidoista? Jos tämä toteutetaan asteittain, eikä siinä laajuudessa kuin nyt on esitetty, vuosi 2019 on mahdollinen joiltakin osin, järjestön pääsihteeri Sakari Karjalainen linjaa. Hallitus kaavailee puolittavansa syöpien leikkaushoitoja antavien yksiköiden määrän. Kirurgiset hoidot keskitettäisiin yliopistosairaaloihin ja pääosin 12 keskussairaalaan.


Asiantuntijat tyrmäävät Sininen tulevaisuus -yhdistyksen nimen: Kokoomukselta kaapattu, ”höttöinen kuin juhannussää” hs 18:58 19.06


Professori: Sininen tulevaisuus kalskahtaa oikeistopolitiikalta mutta ainakin se erottuu iltalehti 17:33 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä paljasti tänään, että se ryhtyy käyttämään itsestään nimeä Sininen tulevaisuus. Ryhmä myös perustaa samannimisen yhdistyksen, josta myöhemmin tulee puolue. Nimivalinta ohjaa ajatukset oikeistolaiseen politiikkaan, sanoo professori Pekka Isotalus Tampereen yliopistosta.


PS:sta irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus - Terho: "Nimi keksittiin oljenkorsi suussa" iltalehti 17:30 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä ja tuleva puolue saavat nimekseen Sininen tulevaisuu, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho. Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


Uusi vaihtoehto -ryhmästä tulee Sininen tulevaisuus iltasanomat 13:51 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue.


PS:sta irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus iltalehti 13:47 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä ja tuleva puolue saavat nimekseen Sininen tulevaisuu, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho. Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


PS:stä irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus iltalehti 12:28 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Myös Uusi vaihtoehto -ryhmän nimi muuttuu Siniseksi tulevaisuudeksi, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho (uv.). Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


Uutiset