Putinin edustaja: Donetskin ja Luhanskin yhdistyminen kapinallisjohtajan oma aloite iltalehti 20:28 18.07

Venäjän presidentin edustajan mukaan Itä-Ukrainan kapinallisalueiden yhdistyminen on Donetskin kapinallisjohtajan henkilökohtainen aloite. Kremlin tiedottajan Dmitri Peskovin mukaan Kreml sai tietää asiasta tänään tiedotusvälineistä, kertoo uutistoimisto Ria Novosti . Peskovin mukaan Venäjä on sitoutunut Minskin sopimukseen, jolla Itä-Ukrainan sotaa on yritetty ratkoa.


Lähes sata menettää työnsä Terveystalossa ja Diacorissa - kaikkia ei ole tavoitettu iltalehti 15:51 22.06

Lähes sata Terveystalon ja Diacorin työntekijää irtisanotaan. Terveystalon ja Diacorin yhdistyminen johtaa noin sadan henkilön irtisanomiseen. Työpaikkojen vähennys jäi lopulta hieman arvioitua pienemmäksi, sillä yt-neuvottelujen alkaessa vähennystarpeen arvioitiin olevan enintään 137. Osa henkilöstöstä siirtyy uusiin tehtäviin ja osa jää eläkkeelle. Vähennykset kohdistuvat suurimmaksi osaksi hallinnollisiin tukipalveluihin ja muihin keskitettyihin palveluihin. Lääkärit eivät olleet yt-neuvottelujen piirissä.


Rakennusalalle syntyy jättiyhtiö: Lemminkäinen ja YIT yhdistyvät iltalehti 10:43 19.06

YIT ja Lemminkäinen sulautuvat yhdeksi yhtiöksi, yhtiöt tiedottavat. Rakennusyhtiöt Lemminkäinen ja YIT yhdistyvät sulautumalla toisiinsa. Muodostuvan yhtiön liikevaihto on noin 3,4 miljardia euroa. Tavoitteena on taloudellisesti vahva yhtiö, joka hakee kannattavuutta kasvukeskuksista. Lemminkäisen ja YIT:n hallitusten tiedotteen mukaan yhdistyminen luo taloudellisesti vahvan yhtiön, jonka kasvun ja kannattavuuden moottorina toimii kasvukeskusten kehittäminen.


YIT ja Lemminkäinen sulautuvat yhdeksi yhtiöksi iltalehti 08:28 19.06

YIT ja Lemminkäinen sulautuvat yhdeksi yhtiöksi, yhtiöt tiedottavat. Yhdistymisellä haetaan tiedotteen mukaan muun muassa mittakaavaetuja. Yhdistyminen toteutetaan aikaisintaan marraskuussa, ja viimeistään vuoden alussa siten, että Lemminkäinen sulautuu YIT:hen. Tulevan yhtiön yhdistetty vuotuinen liikevaihto on noin 3,4 miljardia euroa ja ja liikevoitto noin 85 miljoonaa euroa.


Saksan entinen liittokansleri Helmut Kohl on kuollut iltalehti 19:45 16.06

Kohl toimi kanslerina vuodesta 1982 vuoteen 1998. Kauteen ajoittuu muun muassa Saksan jälleenyhdistyminen, joka tapahtui lokakuussa vuonna 1990. Saksan entinen liittokansleri Helmut Kohl on kuollut, kertoo Bild-lehti. 87-vuotias Kohl menehtyi torstaiaamuna kodissaan Ludwigshafenissa, Lounais-Saksassa. Kohl toimi kanslerina vuodesta 1982 vuoteen 1998. Kauteen ajoittuu muun muassa Saksan jälleenyhdistyminen, joka tapahtui lokakuussa vuonna 1990.


Melkoinen yllätyskaappaus: Urheilusanomat ja Urheilulehti yhdistyvät, UL:n toimitus ei jatka tehtävissään iltalehti 15:49 22.05

Mediakonserni Sanoma Media Finland tiedottaa, että se on ostanut Urheilulehden A-lehdiltä. Tähän saakka Sanoma on julkaissut Urheilulehden pääkilpailijaa Urheilusanomia (ent. Veikkaaja). Tuore hankinta tarkoittaa, että nämä kaksi julkaisua yhdistyvät. Tuoreen julkaisun tuleva nimi on vielä työn alla. Kummankaan julkaisun tilaajilta lehtien yhdistyminen ei vaadi toimenpiteitä, vaan tilaukset muuttuvat automaattisesti uuden julkaisun tilauksiksi. Nykymuotoinen Urheilulehti ilmestyy kesäkuun loppuun saakka.


Uutiset