WP: Kongressin neuvottelijat pääsivät sopuun menoista – hallinto saattaa välttyä sulkemiselta MTV 07:18 22.03

Yhdysvalloissa vältyttäneen taas täpärästi hallinnon sulkemiselta. Washington Post kertoo, että asiasta perillä olevien virkamiesten mukaan kongressin neuvottelijat ovat päässeet sopuun 1,3 biljoonan dollarin menoista.


Turvakamera: Raskaana oleva nainen jahtasi varkaita – yrittivät ajaa yli MTV 16:57 21.03

Floridassa Yhdysvalloissa viimeisillään raskaana oleva nainen joutui vaaratilanteeseen yrittäessään pysäyttää varkaat, jotka olivat vieneet hänen käsilaukkunsa.


Mies ajoi juovuksissa 176 km/h – sekoili vielä pidätyskuvassa stara 09:30 21.03

Yhdysvalloissa poliisilla on tapana julkaista pidätyskuvat verkkosivuillaan, ja joukosta nousee


Viihdelehti Stara.fi stara 09:30 21.03

Yhdysvalloissa poliisilla on tapana julkaista pidätyskuvat verkkosivuillaan, ja joukosta nousee


Poliisi sai murhasyytteet Yhdysvalloissa – ampui aseettoman australialaisnaisen MTV 05:53 21.03

Aseettoman australialaisnaisen kuoliaaksi ampunut yhdysvaltalaispoliisi on saanut syytteet murhasta ja taposta. Jos hänet todetaan syylliseksi, hän voi saada 10–25 vuoden vankeusrangaistuksen.


Aseettoman australialaisnaisen ampunut poliisi sai murhasyytteet Yhdysvalloissa iltasanomat 04:20 21.03

Poliisi ampui 40-vuotiasta naista vatsaan viime kesänä Minneapolisissa.


Hätänumeroon soittaneen australialaisnaisen ampunut amerikkalaispoliisi sai syytteen murhasta - voi joutua jopa 25 vuodeksi vankilaan iltalehti 02:45 21.03

Australialaisen Justine Damondin viime heinäkuussa Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltiossa ampunutta poliisia vastaan on nostettu murhasyyte. Poliisi Mohamed Noor ampui naisen kuoliaaksi Minneapolisin kaupungissa. Damond, 40, oli hetkeä aiemmin soittanut hätänumeroon kuultuaan ääniä kotinsa lähettyviltä ja epäilleensä seksuaalirikosta.


IS selvitti ex-pääministerien Ahon ja Lipposen muhkeat tulot Venäjän-bisneksistä iltasanomat 20:45 20.03

Ex-pääministerien Venäjä-kytkökset nousivat viikonloppuna tapetille sen jälkeen, kun Paavo Lipponen leimattiin Yhdysvalloissa Venäjän presidentin Vladimir Putinin läheiseksi ”rikostoveriksi”.


Ex-pääministereiden Venäjä-kytkökset nousivat jälleen tapetille – ”On selvää, että Venäjällä on tahoja, jotka haluavat ostaa lobbausvoimaa Suomessa” iltasanomat 20:44 20.03

Ex-pääministeri Paavo Lipponen leimattiin viikonloppuna Yhdysvalloissa Venäjän presidentin Vladimir Putinin läheiseksi ”rikostoveriksi”.


Oppilas ampui koulussa Yhdysvalloissa - ampuja kuoli, kaksi loukkaantui vakavasti iltalehti 20:18 20.03

Ampuminen tapahtui aamulla Marylandin osavaltiossa. Iltalehden avustaja Merja Laakso on paikalla Marylandissa ja kertoo videolla tapahtumista. Yhdysvaltojen Marylandissa St. Mary's Countyssa sijaitsevassa koulussa ammuttiin varhain tiistaiaamuna. Paikallista poliisia siteeraavan yhdysvaltalaismedian mukaan kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti, kun yksi koulun miespuolisista oppilaista ampui heitä kohti Great Mills High Schoolissa.


"Hybridivaikuttaminen demokratian suuria uhkia" – oikeusministerit tapasivat Yhdysvalloissa MTV 20:06 20.03

Suomen ja Yhdysvaltain oikeusministerien tapaamisessa Washington DC:ssa nousivat esiin Yhdysvaltain ja EU:n yhteinen tulevaisuus, hybridivaikuttaminen sekä terrorismin vastainen työ, kertoo Suomen oikeusministeriö tiedotteessa. 


Kouluampuja avasi tulen lukiossa Yhdysvaltain Marylandissa – koulun vartija ampui kohti hyökkääjää iltasanomat 20:06 20.03

Kaksi oppilasta haavoittui tiistaina kouluampumisessa Marylandissa Yhdysvalloissa.


USA:n kouluampuja sai surmansa Marylandissa – haavoitti kahta vakavasti MTV 17:52 20.03

Yhdysvalloissa Marylandissa tapahtuneessa kouluampumisessa ampuja on saanut surmansa. Hän kuoli laukaustenvaihdossa koulun vartijan kanssa. 


Oppilas ampui koulussa Yhdysvalloissa - ainakin kaksi loukkaantui vakavasti iltalehti 16:17 20.03

Ampuminen tapahtui aamulla Marylandin osavaltiossa. CNN:n suora lähetys tapahtumapaikalta. Yhdysvaltojen Marylandissa sijaitsevassa koulussa ammuttiin varhain tiistaiaamuna. Paikallista poliisia siteeraavan yhdysvaltalaismedian mukaan kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti, kun yksi koulun oppilaista ampui heitä kohti. Ampuja itse loukkaantui koulupoliisin vahingoitettua häntä. Kaikki kolme ovat kriittisessä tilassa. Vielä ei ole tarkennettu, millä tavalla koulupoliisi vahingoitti ampujaa.


USA:ssa jälleen kouluampuminen – Seriffi medialle: Kolme loukkaantunut vakavasti MTV 15:12 20.03

Yhdysvalloissa on tapahtunut jälleen uusi kouluammunta, vahvistaa Marylandin poliisi. Ampumistapaus on sattunut Great Mills High School -nimisessä lukiossa Marylandissa.


USA:ssa jälleen kouluampuminen – useita loukkaantunut MTV 15:12 20.03

Yhdysvalloissa on tapahtunut jälleen uusi kouluammunta, vahvistaa poliisi. Ampumistapaus on sattunut Great Mills High School -minisessä lukiossa Marylandissa.


Uutiset