Kahden vastasyntyneen vauvan ruumiit löytyivät tienvarteen hylätystä matkalaukusta Yhdysvalloissa iltalehti 15:44 17.02

Vielä ei tiedetä olivatko vauvat kuolleet jo ennen kuin heidät laitettiin matkalaukkuun. Arkansasin poliisi kertoo viranomaisten löytäneen kahden vastasyntyneen vauvan ruumiit tienvarteen jätetystä violetin värisestä matkalaukusta. Kyseessä ovat ilmeisesti kaksoset.


Isoäidin ripeä toiminta onnistui estämään uuden kouluampumisen Yhdysvalloissa iltalehti 15:36 17.02

Isoäiti löysi lapsenlapsensa päiväkirjan ja raportoi tämän suunnitelmista välittömästi poliisille. Yhdysvaltain viranomaiset ovat onnistuneet estämään kouluampumisen Washingtonin osavaltiossa. Tapaus sai alkunsa, kun 18-vuotiaan Joshua O'Connorin isoäiti alkoi ihmetellä luonaan asuvan lapsenlapsensa outoa käytöstä ja löysi lopulta tämän päiväkirjan.


Lemmenlomalta saapunut mentalisti Noora Karma iloisena: "Isoja tapahtumia tulossa Yhdysvalloissa" mtv 10:04 17.02

Taikuudesta tuttu Noora Karma iloitsee uusista tv-töistä.


Kommentti: Trumpin huijauspuheet voidaan nyt unohtaa – myös Floridan joukkomurha on polttoainetta Venäjän riidanlietsonnalle iltasanomat 08:00 17.02

Venäjä tietää kuinka eripuraa ja kaaosta lietsotaan Yhdysvalloissa, kirjoitta Ilta-Sanomien Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Johannes Kotkavirta.


Kalifornialaissenaattori tahtoo kiväärit pois alle 21-vuotiaiden käsistä MTV 05:42 17.02

Yhdysvalloissa kalifornialainen demokraattisenaattori Dianne Feinstein aikoo esittää lakimuutosta, jolla kiväärien ostaminen kiellettäisiin alle 21-vuotiailta. Asiasta uutisoi CNN.


CNN: Kalifornialaissenaattori tahtoo kiväärit pois alle 21-vuotiaiden käsistä iltasanomat 05:37 17.02

Yhdysvalloissa kalifornialainen demokraattisenaattori Dianne Feinstein aikoo esittää lakimuutosta, jolla kiväärien ostaminen kiellettäisiin alle 21-vuotiailta.


Donald ja Melania Trump vierailivat sairaalassa Floridassa - tapasivat uhreja ja kiittivät hoitohenkilökuntaa iltalehti 03:07 17.02

Yhdysvalloissa Donald Trump ja Melania Trump vierailivat sairaalassa Floridassa perjantaina. Trumpien tarkoitus on vierailullaan kunnioittaa keskiviikkona osavaltiossa kouluammuskelussa surmansa saanutta 17 ihmistä. Valkoisen talon mukaan Broward Health North -sairaalassa Trumpit haluavat kiittää henkilökuntaa näiden henkiä pelastaneesta työstä.


Donald ja Melania Trump vierailivat sairaalassa Floridassa - tarkoituksena kiittää ”henkien pelastamisesta” iltalehti 02:29 17.02

Yhdysvalloissa Donald Trump ja Melania Trump vierailivat sairaalassa Floridassa perjantaina. Trumpien tarkoitus on vierailullaan kunnioittaa keskiviikkona osavaltiossa kouluammuskelussa surmansa saanutta 17 ihmistä. Valkoisen talon mukaan Broward Health North -sairaalassa Trumpit haluavat kiittää henkilökuntaa näiden henkiä pelastaneesta työstä.


USA:ssa ensimmäiset syytteet venäläisille tahoille vaaleihin sekaantumisesta MTV 22:16 16.02

Yhdysvalloissa on luettu ensimmäiset syytteet venäläisille tahoille sekaantumisesta kahden vuoden takaisiin presidentivaalikampanjoihin.


Venäjä-tutkinta etenee Yhdysvalloissa - 13 Venäjän kansalaista ja kolme venäläistä yritystä saa syytteet iltalehti 21:15 16.02

Yhdysvaltain oikeusministeriön Venäjä-tutkintaa johtava erikoissyyttäjä Robert Mueller on nostanut syytteet 13 venäläistä ja kolmea yritystä vastaan. Syytteet koskevat sekaantumista Yhdysvaltain presidentinvaaleihin vuonna 2016. Syytekirjelmän mukaan epäillyt juonittelivat sekaantumisesta Yhdysvaltain poliittisiin prosesseihin ja vaalijärjestelmään vuodesta 2014 alkaen tähän päivään saakka.


Tuomas Enbuske IL-blogissaan: Joulukinkkusi on tehty koiranlihasta, murhaaja! iltalehti 16:48 16.02

Koreassa syödään koiria. Ällöttävää, barbaarista tai äärimmäisen huvittavaa. Vai onko? Me länsimaalaiset olemme itsekeskeisiä paskiaisia. Muu maailma on meille loppumaton Disney-puisto, joka on olemassa vain meitä varten. Thaimaassa voi käydä hyväksikäyttämässä oman tyttärensä ikäisiä lapsia, minkä jälkeen voikin itse syyttää Suomessa maahanmuuttajia samasta asiasta Facebookissa. Aasia on miehiemme vaimokasvattamo ja Afrikka naistemme mieskasvattamo. Muun maailman on mukauduttava länsimaiseen moraalikäsitykseen, joka on yhtä epäjohdonmukainen kuin YK:n valelaajakaistalähettiläämme selitykset Ugandasta. Olympialaisten isäntämaalla Etelä-Korealla on siis imago-ongelma, koska maassa syödään koiria. Syötäväksi kasvatetut korealaiset koirat aiheuttivat maailmantuskan Yhdysvalloissa. USA:n populistiurheilija Gus Kenworthy on adoptoinut itselleen ruoaksi tarkoitetun koiran. Yhdysvaltalaiset lehdet ja tv-uutiset ovat taivastelleet järkyttyneinä tätä korealaista kauheaa perinnettä. Myös Hesari uutisoi aiheesta isosti tällä viikolla.


Turkki tuomitsi toimittajia elinkautiseen - välitön reaktio: ”Järkyttävä ennakkotapaus” iltalehti 16:04 16.02

Turkkilainen tuomioistuin antoi perjantaina kolmelle toimittajalle elinkautisen vankeusrangaistuksen. Kokeneet toimittajat Nazli Ilicak, Mehmet Altan ja Ahmet Altan olivat syytettyinä osallisuudesta epäonnistuneeseen vallankaappaukseen vuonna 2016, Turkin valtiollinen uutistoimisto Anadolu ilmoittaa. Heitä epäillään myös yhteyksistä Yhdysvalloissa maanpaossa olevaan turkkilaispappi Fethullah Güleniin, joka johtaa maailmanlaajuista Hizmet-liikettä.


USA:n senaatti kaatoi maahanmuuttosovun MTV 06:12 16.02

Yhdysvalloissa demokraattien ja republikaanien keskitien senaattorien yhteinen sovintoehdotus maahanmuutosta on kaatunut senaatissa.


Floridan ampumisessa kuolleiden nimet julkistettu: Useat kuolleista 14-vuotiaita MTV 05:54 16.02

Yhdysvalloissa viranomaiset ovat julkaisseet Floridan kouluampumisessa kuolleiden nimet. Keskiviikkona tapahtuneessa ampumisessa kuoli sekä lapsia että aikuisia.


Limainen kommentti 17-vuotiaasta olympiavoittajasta toi radiojuontajalle potkut - ”Olin idiootti” iltalehti 20:45 15.02

Barstool Sportsin radiojuontaja Patrick Connor, 40, aiheutti tiistaina valtavan kohun Yhdysvalloissa, kun hän kommentoi olympiavoittaja Chloe Kimin, 17, ulkonäköä. Video: Eurosport. Katso miten Chloe Kim voitti olympiakultaa upealla suorituksella halfpipessa - Hän on todella hyvännäköinen. Jos hän olisi 18-vuotias, ketään ei hävettäisi sanoa, että hän on pieni ja kuuma pakkaus, koska hän on. Hän on suloinen, olen suuri Chloe Kimin fani, Connor totesi lähetyksessään, kun Kim oli voittanut halfpipen olympiakultaa.


Eilen pantiin poikkeuksellisen paljon vauvoja alulle – tilastot paljastavat vauvabuumin stara 14:00 15.02

Eilen vietetty Ystävänpäivä on etenkin Yhdysvalloissa romanttinen päivä, jolloin kumppanille


McLaren-pomo: Miamin F1-kisan ympärillä kuhinaa MTV 13:29 15.02

F1-sarjan toinen osakilpailu Yhdysvalloissa tullaan ajamaan Miamissa, uskoo McLaren-tallin toimitusjohtaja Zak Brown.


Floridan joukkosurma on USA:n historian pahin lukioampuminen – republikaanipoliitikot: asekeskustelun aika on myöhemmin iltasanomat 11:18 15.02

Republikaanipoliitikoiden saama tuki asejärjestöiltä nostettiin taas esiin Yhdysvalloissa.


Uutiset