Todelliset kuninkaallisfanit lensivät Yhdysvalloista asti häihin: "Harry on se kapinallinen!" mtv 18:09 22.05

MTV tapasi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häiden humussa yhdysvaltalaiset kuninkaallisfanit Troy Brown-McCormickin ja Dan Cormickin, jotka kertoivat matkustaneensa pitkän matkan Windsoriin vain juhliakseen kuninkaallista hääparia.


Kansainvälinen media saapui todistamaan ydinkoealueen purkua Pohjois-Koreassa – eteläkorealaiset saivat viime hetkellä pakit iltasanomat 15:20 22.05

Länsimaista mediaa edustavat toimittajat Yhdysvalloista ja Britanniasta.


Hillary Clinton irvaili Trumpille venäläisellä karvahatulla – ”Demokratia on täydessä kriisissä” iltasanomat 04:45 22.05

Presidentti Donald Trumpin entinen vaalivastustaja Hillary Clinton sanoo olevansa huolissaan Yhdysvalloista.


Kiinan mukaan kauppasotaa ei tule, Trumpin vahvistusta odotetaan – Kiina lupaa lisätä tuontia Yhdysvalloista MTV 16:11 20.05

Kiina on suostunut kasvattamaan tuontiaan Yhdysvalloista. Maat kertoivat asiasta yhteisessä tiedotteessa.


NHL-tähdetkö MM-kisoissa raittiita? – USA todistanut väitteet vääriksi uusisuomi 10:59 17.05

Leijonien 6-2 -voitto Yhdysvalloista jääkiekon MM-kisoissa on riemastuttanut Suomessa. Onhan USA:lla Tanskan kisoissa jalkeille kenties kovin joukkue MM-kisoissa koskaan. Johnny Gaudreaun ja Patrick Kanen kaltaiset tähdet ovat NHL:n eliittiä.


Analyysi: Suomi otti käyttöön Yhdysvaltoja vastaan tärkeän pelin osa-alueen ? Puolustustaistelu tuotti tulosta jatkoaika.com 07:00 16.05

Suomi otti tiistaina tärkeän ja ison voiton Yhdysvalloista. Huomioitavaa Leijonien pelaamisessa oli avaustilanteiden kehittyminen ja lyhyet ketjujen vaihdot.


Sydänkohtauksen saanut Meghan Marklen isä muutti mielensä - haluaa tyttären suostuttelemana sittenkin häihin, jos lääkäri päästää iltalehti 19:37 15.05

Meghan Marken sydänvaivoista kärsinyt isä päätti jo ettei lähde Yhdysvalloista Lontooseen saattamaan tytärtään alttarille. Nyt miehen mieli on muuttunut. Thomas Markle, 73, on vatvonut yhdysvaltalaismedioissa osallistumistaan ja osallistumattomuuttaan tyttärensä häihin. Prinssi Harry ja Meghan Markle vihitään tulevana lauantaina Lontoossa. Thomas sai viikko sitten sydänkohtauksen ja on sittemmin ollut toipilaana. Nyt hän on kertonut viihdesivusto :lle päätyneensä jälleen sairaalaan sydänvaivojensa vuoksi. Hänestä otetaan sairaalassa kokeita ja lääkäreiden mukaan hänen sydämensä kärsi vakavista vaurioista kohtauksen myötä. Thomas kertoo lehdelle, että Meghan koitti soittaa hänelle maanantaina, mutta mies ei ollut puhelimen ääressä. Meghan oli lähettänyt sitten tekstiviestin, jossa hän isän mukaan kertoo rakastavansa tätä ja olevansa huolissaan hänen terveydentilastaan. Thomasin mukaan Meghan ei kanna hänelle kaunaa paparazzikuvakömmähdyksestä.


Leijonat lohkovoittoon! Sebastian Ahon hattutemppu sai USA:n tähdet täysin tolaltaan MTV 17:35 15.05

Leijonat päätti jääkiekon MM-kisan alkulohkonsa komeaan 6-2-voittoon Yhdysvalloista ja varmisti samalla lohkovoiton torstain puolivälieriin lähdettäessä.


Suurmaat kaatuivat komeasti! Leijonat-kapteeni Mikael Granlund lohkovoitosta: "Ainakaan ei tarvitse pakata" MTV 17:20 15.05

Leijonat nappasi tiistaina 6-2-voiton Yhdysvalloista ja se varmisti Suomen lohkovoiton. Samalla se tarkoitti sitä, että Suomi saa jäädä pelaamaan Herningiin puolivälieräottelunsa. Leijonat kohtaa puolivälierässä Sveitsin.


Anttila piti juttutuokion Patrick Kanen kanssa pelin tiimellyksessä: "Kyselin, miten pää kestää" jatkoaika.com 17:08 15.05

Suomi otti tärkeän voiton Yhdysvalloista lukemin 6-2 miesten MM-kisoissa. Leijonien kolossihyökkääjä Marko Anttila pääsi juttelemaan Yhdysvaltojen Patrick Kanelle ja aiheutti siten heille jäähyn.


Lauri Marjamäki varoitteli jo Leijonien tulevaa vastustajaa – "Kaikkea potentiaalia ei ole saatu irti" MTV 16:41 15.05

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin 6-2-voitossa Yhdysvalloista jääkiekon MM-kisoissa tiistaina.


Äänestä Leijonien hienoin maali Yhdysvaltoja vastaan! MTV 16:03 15.05

Leijonat nappasi Yhdysvalloista komean 6-2-voiton MM-kisojen alkulohkossa tiistaina. Äänestä mikä oli mielestäsi Leijonien ottelun hienoin maali.


Suomi lohkovoittoon komealla voitolla - Aholle hattutemppu ja piste-ennätys jatkoaika.com 15:58 15.05

Suomi nappasi alkulohkon päätöspelissä voiton Yhdysvalloista maalein 6?2. Samalla Suomi nappasi B-lohkon voiton. Puolivälierässä vastaan tulee A-lohkon neljänneksi sijoittunut Sveitsi.


Tältä näyttää 6 vuotta vanha hampurilaisateria – uskotko silmiäsi? stara 14:00 15.05

McDonald’s on maailman suurin hampurilaisketju, ja Yhdysvalloista lähtöisin oleva ravintolaketju


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 15.05

McDonald’s on maailman suurin hampurilaisketju, ja Yhdysvalloista lähtöisin oleva ravintolaketju


Idioottipoliisi ampui murmelin maantielle – koska eläin ei uskonut käskytystä stara 09:00 13.05

Yhdysvalloista tulee julkisuuteen tasaisin väliajoin hyvin huolestuttavia tapauksia, joissa poliisi


Aku Louhimies pakeni kohua Yhdysvaltoihin: ”En tiedä, koska tarkalleen palaan” iltalehti 08:33 09.05

Ohjaaja Aku Louhimies on parhaillaan Yhdysvalloissa. Hän tekee siellä töitä ja lomailee. Kyseenalaisista työtavoista syytetty elokuvaohjaaja Aku Louhimies, 49, lähti kohun jälkeen Yhdysvaltoihin. - En tiedä, koska tarkalleen palaan. Nyt Olen Yhdysvalloissa ja kiertelen, parhaillaan olen Arizonassa. Teen töitä ja lomailen. Viron ensi-ilta on 5. kesäkuuta (Tuntematon sotilas) ja sinne menee isompi joukko tekijöitä, Aku kertoo Yhdysvalloista Iltalehdelle.


Missä Dubain prinsessa on? Ihmisoikeusjärjestö tivaa Arabiemiraateilta tietoja iltalehti 14:37 07.05

Dubain prinsessaa Sheikha Latifaa ei ole nähty julkisuudessa eikä hänestä ole saatu mitään tietoja kahteen kuukauteen. Human Rights Watch -järjestö vaatii Arabiemiraattien viranomaisia paljastamaan, missä Dubain prinsessa on. Sheikha Latifa lähti pakoon maaliskuussa suomalaisen ystävänsä ja personal trainerinsa Tiina Jauhiaisen ja ranskalaisen ex-vakooja Herve Jaubertin avustuksella Dubaista. Prinsessan tarkoitus oli hakea turvapaikkaa Yhdysvalloista, koska oli joutunut kotimaassaan isänsä määräyksestä kidutetuksi ja vangituksi.


Facebookin Zuckerberg oli hankki 18-vuotiaan itsensä ja ja kahteen lippaaseen kiellettyjen tavaroiden Löytyisikö maksava Suomen suurin nyhjäsivät tasapelin – ongelmia maton alle pystyi anatomisesti mahdottomiin varoittaa ”Voit valehdella varttitunnin

Uutiset