CNN: Texas varautuu hurrikaaniin iltalehti 08:49 24.08

Trooppinen myrsky Harvey voimistuu Meksikonlahden länsiosissa. Yhdysvalloissa Texasin osavaltiossa varaudutaan etelästä saapuvaan myrskyyn, joka saattaa yltyä hurrikaaniksi, kertoo CNN . Trooppinen myrsky Harvey voimistuu Meksikonlahden länsiosissa. Yhdysvaltain hurrikaanikeskus on määrännyt hurrikaanivalmiuden osaan Texasin rannikkoa. Tämä tarkoittaa, että hirmumyrskyn isku alueelle on mahdollinen seuraavan kahden vuorokauden aikana.


Trumpista tuli sotapresidentti – sotkenut Yhdysvallat syvemmälle jo kuuteen konfliktiin maailmalla iltasanomat 07:17 24.08

Trump on kiihdyttänyt käytännössä kaikkia Yhdysvaltain käymiä sotia – seuraavana on vuorossa Afganistan. Hallintoa syytetään kuitenkin strategian puutteesta.


Pääkirjoitus: Trumpin vuoro epäonnistua Afganistanissa iltasanomat 05:50 24.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump aikoo jatkaa Afganistanin sotaretkeä ja lähettää maahan lisää sotilaita, vaikka on aiemmin vastustanut sotaa ja vaatinut yhdysvaltalaisjoukkojen pikaista kotiuttamista.


Transsukupuoliset USA:n armeijassa palvelevat halutaan MTV Video Music Awards -gaalaan iltasanomat 04:42 24.08

Taustalla on Donald Trumpin ilmoittama kielto, joka estäisi transsukupuolisia palvelemasta Yhdysvaltain armeijassa.


Entinen CIA-agentti haluaa poistaa Trumpin Twitteristä - aikoo ostaa osake-enemmistön iltalehti 21:55 23.08

Valeria Plame Wilsonin mukaan Trump on vaaraksi Yhdysvalloille. Entinen CIA:n agentti Valerie Plame Wilson on aloittanut joukkorahoituskampanjan ostaakseen Twitterin osake-enemmistön. Hän tavoitteensa on poistaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trump Twitteristä. - On aika sammuttaa hänet, Plame julistaa kampanjan myyntipuheessa, kertoo Reuters.


USA lisää Kiinaan ja Venäjään kohdistuvia pakotteita: Yritysten epäillään tukevan Pohjois-Koreaa iltalehti 10:36 23.08

Sekä Kiina että Venäjä äänestivät Pohjois-Korean pakotteiden kiristämisen puolesta elokuun alussa. Yhdysvallat on asettanut uusia pakotteita venäläisille ja kiinalaisille yrityksille, joiden se uskoo tukeneen Pohjois-Korean ydinaseohjelmaa. Yhdysvaltain valtiovarainministeriön mukaan uusien pakotteiden on tarkoitus vahvistaa jo olemassa olevia pakotteita, joiden lisäämisestä YK:n turvallisuusneuvosto päätti elokuun alussa. Myös Kiina ja Venäjä äänestivät pakotteiden lisäämisen puolesta.


Trump: Pohjois-Korean Kim on alkanut kunnioittaa meitä iltalehti 08:17 23.08

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin mielestä hänen kova retoriikkansa Pohjois-Koreaa kohtaan on tuottamassa tulosta. Donald Trumpin mukaan Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un on alkanut kunnioittaa Yhdysvaltoja. Maiden väliset suhteet kiristyivät viime kuussa, kun Pohjois-Korea teki kaksi mannertenvälisen ballistisen ohjuksen koetta ja ilmoitti yltävänsä ohjuksillaan koko Yhdysvaltain alueelle. Trump lupasi vastaavansa "tulella ja raivolla", jos Pohjois-Korea jatkaa Yhdysvaltojen uhkailua.


Yhdysvaltain valtiovarainministerin vaimon luksusöverit sytyttivät someraivon: "Kiva, että saamme maksaa veroissamme pikku irtiottosi" iltalehti 06:00 23.08

Ministeri Steve Mnuchinin vaimo Louise Linton muisti mainita Instagramissa, kuinka kalliit vaatteet oli osavaltiovierailun ajaksi ylleen pukenut. Kuva Instagramiin hashtageilla #tomford, #hermesscarf sekä #valentino - ja someraivo oli sytytetty. Näyttelijä Louise Lintonin tyyli on hienostunut ja edustava, mutta ministerin puolison roolissa hänen katsottiin ylittäneen sopivuuden rajat, kun hän saapui miehensä rinnalla Kentuckyn osavaltioon kuluvan viikon maanantaina.


Neljä haveria on liikaa - Yhdysvaltain laivaston vara-amiraali siirretään sivuun iltalehti 04:37 23.08

Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters Wall Street Journalin tietojen pohjalta. Yhdysvaltain laivaston kolmen tähden komentaja, vara-amiraali Joseph Aucoin siirretään syrjään tehtävästään. Hän on vastannut Yhdysvaltain seitsemännestä laivueesta ja pitänyt komentopaikkaa Japanissa.


USA varoitti Pakistania erityisaseman menettämisestä iltasanomat 23:08 22.08

Yhdysvaltain ulkoministeri Rex Tillerson varoitti tiistaina Pakistania.


Yhdysvaltain ulkoministeri kovistelee Pakistania: Liittolaisasema on vaarassa, jos linja terrorismin suhteen ei muutu hs 22:39 22.08


Saksan poliisi takavarikoi tuhansia Trumpin kasvoilla koristettuja ekstaasipillereitä iltasanomat 21:54 22.08

Saksan poliisi on takavarioinut liki 5 000 ekstaasipilleriä, joita koristivat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kasvot.


Haverissa olleesta amerikkalaisesta sota-aluksesta löytyi ruumiita iltasanomat 19:12 22.08

Pahassa haverissa maanantaina olleesta amerikkalaisesta sota-aluksesta löydettiin tiistaina ruumiita, kertoi Yhdysvaltain laivasto.


Yhdysvaltain puolustusministeri: ”Isisin päivät Irakissa ovat luetut” iltasanomat 18:43 22.08

Irakissa käydään taisteluja yhdestä Isisin viimeisistä sillanpääasemista koko maassa.


Sukeltajat löysivät ruumiita Yhdysvaltain ohjushävittäjän sisältä – sotalaiva törmäsi alkuviikosta tankkeriin Singaporen edustalla hs 15:33 22.08


Uutiset