Jokerit saa O'Neillin takaisin - palaa reippaasti etuajassa iltalehti 09:45 18.12

Brian O'Neill palaa tositoimiin jo tänään. O'Neill on mukana, kun Jokerit kohtaa kotonaan Lada Toljatin. Yhdysvaltalainen kertoo viilettäneensä joukkueen jääharjoituksissa läpi viime viikon.


Jokereille tärkeä jatkosopimus: maalivahti Zapolski jatkaa Helsingissä vuoteen 2020 saakka iltalehti 10:16 17.12

Toista kauttaan Jokereissa torjuva yhdysvaltalaismaalivahti Ryan Zapolski jatkaa helsinkiläisseurassa myös kaksi seuraavaa kautta. Vuosina 2013-2016 Rauman Lukon liigajoukkueen maalia vartioinut Ryan Zapolski hyppäsi KHL-ympyröihin syksyllä 2016, kun hän solmi Jokerien kanssa kahden kauden mittaisen sopimuksen. Ensimmäisellä jokerikaudellaan 31-vuotias yhdysvaltalainen pysäytti kiekkoja 40 runkosarjaottelussa 90,9-prosenttisella varmuudella. Pudotuspeleissä lukema oli vielä hieman parempi, 93,1 prosenttia.


Fitness-kisaaja Michellen litteä vatsa turpoaa välillä palloksi - ”Se tapahtui muutamassa minuutissa” iltalehti 14:13 16.12

Fitness-kilpailija Michelle Middleton kertoo, että tietyt ruuat turvottavat hänen vatsansa muutamassa minuutissa litteästä palloksi. Yhdysvaltalainen esittelee muutosta Instagramissa julkaisemassaan kuvassa. Sadat naiset ovat kiitelleet häntä rehellisyydestä. Middleton aloitti elämäntapamuutoksen vuonna 2015, ja hänen housukokonsa on pienentynyt seitsemällä.


Yhdysvalloissa hedelmöityslääkäri käytti hoidoissa luvatta omaa spermaansa – laki ei kieltänyt, sai ehdollista valehtelusta MTV 12:05 16.12

Yhdysvaltalainen hedelmällisyyslääkäri sai ehdollisen vankeusrangaistuksen tapauksessa, jossa oli käyttänyt omaa siemennestettään asiakkaidensa hedelmöittämiseen kymmeniä kertoja.


Huippujengin yhdysvaltalainen tuotanto alkoi – mukana Jackass-tähti Steve-O! mtv 13:13 15.12

Huippujengin yhdysvaltalainen tuotanto on alkanut. 


TMZ: Murhakultin johtajan Charles Mansonin kuolinsyy selvisi - syövän komplikaatioiden aiheuttamat hengitysvaikeudet ja sydänpysähdys iltalehti 14:21 12.12

Viihdesivusto on saanut Mansonin kuolintodistuksen haltuunsa. Yhdysvaltalainen TMZ-sivusto kertoo, että Manson sai sydänkohtauksen, joka oli seurausta suolistosyövän aiheuttamista komplikaatioista ja äkillisestä hengitysvajauksesta. Sivusto on saanut haltuunsa kuolintodistuksen, joka on päivätty 11. joulukuuta. TMZ kertoi ensimmäisenä myös 19. marraskuuta tapahtuneesta kuolemasta, jonka kerrottiin tuolloin johtuneen "luonnollisista syistä". Manson oli tuolloin 83-vuotias. Hänen syntymäpäiväkseen on kuolintodistukseen merkitty 11. marraskuuta.


Helsingin keihäänheiton olympiavoittaja on kuollut: Menehtyi Suomen itsenäisyyspäivänä iltalehti 22:34 11.12

Yhdysvaltalainen ex-keihäänheittäjä Cy Young on kuollut kotikaupungissaan Kalifornian Modestossa. Kuolemasta kertoo paikallislehti Modesto Bee. 89-vuotiaana kuollut Young nukkui pois kotonaan Suomen itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Lehden mukaan hän oli jo jonkin aikaa kärsinyt aivojen verenkiertohäiriön aiheuttamasta muistisairaudesta. Cy Young muistetaan ennen muuta Helsingin olympialaisista vuonna 1952. Amerikkalainen voitti Olympiastadionilla miesten keihäänheiton kultamitalin tuolloisella olympiaennätyksellä 73,78. Hopeaa otti maanmies Bill Miller, ja pronssia Suomen Toivo Hyytiäinen. Hyytiäisen jääminen pronssille oli pienoinen pettymys, sillä karsinnassa hän oli heittänyt koko porukan parhaan tuloksen.


Video: Upea lähestymislyönti varmisti voittopotin PGA-kiertueella MTV 12:37 11.12

Yhdysvaltalainen Sean O'Hair esitti golfin PGA-kiertueen QBE Shootout -turnauksen päätöskierroksen komeimman suorituksen sunnuntaina Floridassa.


Hooters-ravintolan keittiö kammottavassa kunnossa – shokkivideo leviää verkossa stara 14:30 09.12

Näyttävistä ja rintavista naistarjoilijoistaan maailmanlaajuisesti tunnettu yhdysvaltalainen Hooters ravintola on


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 09.12

Näyttävistä ja rintavista naistarjoilijoistaan maailmanlaajuisesti tunnettu yhdysvaltalainen Hooters ravintola on


Kanssamatkustajan törkeä kommentti kuohuttaa tunteita - ”Ystävällisyys ei tule rikkauksien mukana” iltalehti 13:54 09.12

Emmit Walker kertoo epämukavasta lentomatkastaan. Yhdysvaltalainen Emmit Walker tienaa elantonsa musiikkiteollisuudessa. Mies kuuluu ylimpään johtoportaaseen. Walker kertoi erikoisesta kohtaamisesta lentokentällä dialogin muodossa. Hän ja eräs vaalea nainen jonottivat molemmat matkustaakseen ensimmäisessä luokassa.


Bella Thorne esitteli rintojaan faneille – kysyi mielipidettä tatuointiin stara 11:30 09.12

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake


Ruotsalaisvaraus ottanut hurjia askeleita AHL:ssä – yllätysnimi maan täsmäase nuorten MM-kisoissa? suomikiekko 20:20 08.12

Toronto Maple Leafsin viime kesän ykköskierroksen varaus Timothy Liljegren on ehkä suuremmalle kiekkoyleisölle tuntematon nimi. Ruotsalais-yhdysvaltalainen pakki on ottanut lyhyessä ajassa, rapakon taakse siirtymisen jälkeen...


General Electric karsii 200 työpaikkaa Suomessa – vähennykset kohdistuvat pääosin Tampereelle MTV 16:01 07.12

Yhdysvaltalainen monialayhtiö General Electric kertoo, että se aikoo karsia Suomessa 200 työpaikkaa energialiiketoiminnastaan. Yt-neuvottelut on määrä aloittaa tammikuussa. 


General Electric karsii 200 työpaikkaa Suomessa - vähennykset kohdistuvat pääosin Tampereelle MTV 16:01 07.12

Yhdysvaltalainen monialayhtiö General Electric kertoo, että se aikoo karsia Suomessa 200 työpaikkaa energialiiketoiminnastaan. Yt-neuvottelut on määrä aloittaa tammikuussa. 


Venäjän dopingvuotajan todistus julki, tällainen oli ”herttuattaren cocktail” - ”Sinä yönä vaihdoimme näytteet” iltalehti 13:13 07.12

Yhdysvaltalainen lakifirma Walden Macht & Haran LLP:n on julkaissut Venäjän dopingpaljastajan Grigori Rodtshenkovin KOK:lle antaman todistuksen. Rodtshenkov toimi Moskovan antidopinglaboratorion johtajana, mutta on dopingpaljastustensa jälkeen paennut Yhdysvaltoihin, jossa elää salaisessa paikassa. Hän teki marraskuussa Kansainväliselle olympiakomitealle (KOK) 52-sivuisen valaehtoisen todistuksen, jonka yhdysvaltalainen lakifirma Walden Macht & Haran LLP on nyt julkaissut verkkosivuillaan.


Jay Leno osti luksuskartanon rannalta – tässä on unelmien talo! stara 10:00 07.12

Yhdysvaltalainen The Tonight Show on yksi maailman tunnetuimmista ja pisimpään


Arvostettu Time-lehti valitsi Me too -kampanjan ihmiset vuoden henkilöiksi iltalehti 09:59 07.12

Lehden päätoimittajan Edward Felsenthalin mukaan seksuaalisesta häirinnästä kertova kampanja on nopeimmin tapahtuva sosiaalinen muutos vuosikymmeniin. Yhdysvaltalainen aikakauslehti Time on julkistanut jälleen valintansa vuoden henkilöksi. Lehti ilmoitti keskiviikkona valinneensa vuoden 2017 henkilöiksi kaikki, jotka ovat osallistuneet Me too -kampanjaan. Lehden kannessa on Me too -kampanjaan vaikuttaneita naisia, sekä nainen, jonka kasvot eivät näy kuvassa. Me too, suomeksi "minä myös", on kampanja, jossa ihmiset ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa kokemuksiaan seksuaalisesta ahdistelusta ja häirinnästä. Time valitsee vuoden henkilön vaikutusvaltaisuusperusteella. Lehden päätoimittaja Edward Felsenthal totesi NBC:n Today-ohjelmassa, että Me too -kampanja on tuonut suurimman sosiaalisen muutoksen sitten 1960-luvun. Hänen mukaansa ajatus siitä, että vaikutusvaltaiset, innostavat ihmiset muovaavat maailmaa ei olisi voinut olla sopivampi valinta tänä vuonna.


Uutiset