Trump allekirjoitti määräyksen laittomasti maahan tulleiden perheiden pitämisestä yhdessä – nollatoleranssi pitää yhä MTV 22:40 20.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on juuri allekirjoittanut määräyksen, jolla lopetetaan laittomasti Yhdysvaltoihin tulleiden perheiden erottelu Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla.


Yhdysvaltoihin tuli eniten turva­paikan­hakijoita viime vuonna – 330?000 hakemusta iltasanomat 16:08 20.06

Yhdysvalloissa tehtiin viime vuonna 330?000 turvapaikkahakemusta


Säilyykö perhesopu? Melania Trumpin ex-lakimies kritisoi USA:n siirtolaispolitiikkaa: "Jokainen ulkomaalaiskorostuksella puhuva ei ole rikollinen" MTV 10:32 20.06

Presidentti Donald Trump vastasi täydellä laidalla poliitikkojen esittämään kritiikkiin Yhdysvaltojen siirtolaispolitiikasta tviittaamalla, että demokraatit haluavat maahanmuuttajien tulevan Yhdysvaltoihin ja vahingoittavan Yhdysvaltoja kuin tuholaisötökät.


Kommentti: Trump ja lapsenryöstäjät – tämän mielikuvataistelun hallinto voi vain hävitä iltasanomat 07:33 19.06

Alaikäisten lasten riistäminen Yhdysvaltoihin laittomasti tulleilta siirtolaisperheiltä on noussut yhä paisuvaksi poliittiseksi skandaaliksi, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.


Trump on määrännyt Yhdysvaltoihin avaruusjoukot – "meillä pitää olla myös johtoasema avaruudessa" MTV 20:16 18.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on määrännyt puolustusministeriön luomaan maalle avaruusjoukot.


Harvinainen titteli näpeissä! Fernando Alonsolla iso päätös edessä MTV 11:55 18.06

Le Mansin 24 tunnin ajon sunnuntaina voittaneella Fernando Alonsolla on iso päätös edessään. Se voi johtaa hänet kauas Formulasta ykkösistä, Yhdysvaltoihin.


Trump: Pohjois-Korean ydinaseiden uhka on poissa – ”Kaikki voivat tuntea olonsa turvallisemmaksi” MTV 13:40 13.06

Yhdysvaltoihin palannut presidentti Donald Trump on kuvaillut yhdysvaltalaiselle medialle, että Pohjois-Korean ydinaseiden uhkaa ei enää ole.


Suomi äänestää vuoden 2026 MM-kisoja Kanadaan, Meksikoon ja Yhdysvaltoihin – "Ettei turhaan rakenneta stadioneita" MTV 07:48 13.06

Suomi äänestää Kanadan, Meksikon ja Yhdysvaltain yhteishakemuksen puolesta, kun tänään valitaan MM-kisojen isäntä vuoden 2026 jalkapallon MM-lopputurnaukselle.


Trump tviittasi kotimatkalla Yhdysvaltoihin – näin tapaaminen Trumpin mielestä sujui MTV 06:50 13.06

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tviittasi myöhään tiistaina Suomen aikaa suuntaavansa "takaisin kotiin Singaporesta todella upean vierailun jälkeen".


KCNA: Kim Jong-un hyväksyi Trumpin vierailukutsun Yhdysvaltoihin – kutsui myös Trumpin Pohjois-Koreaan MTV 06:30 13.06

Pohjois-Korean hallinnon äänitorvena toimivan KCNA-uutistoimiston mukaan Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un on hyväksynyt Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kutsun Yhdysvaltoihin.


KCNA: Kim Jong-un kutsui Trumpin Pohjois-Koreaan – hyväksyi vierailukutsun Yhdysvaltoihin iltasanomat 01:24 13.06

Johtajat tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa tiistaina Singaporessa.


Trump suuntaa takaisin Yhdysvaltoihin – ”Tulin erinomaisesti toimeen Kim Jong-unin kanssa” iltasanomat 00:01 13.06

Presidentti sanoo, että huippukokouksessa saatiin aikaan paljon edistystä.


Trump: Saatan kutsua Kimin Yhdysvaltoihin, jos tapaaminen menee hyvin iltasanomat 00:42 08.06

–?Uskon olevani oikein hyvin valmistautunut. En usko, että minun täytyy valmistautua juurikaan, Donald Trump sanoi tulevasta tapaamisestaan Kim Jong-unin kanssa.


Pohjoiskorealainen kenraali on matkalla Yhdysvaltoihin iltasanomat 08:47 30.05

Korkea-arvoinen pohjoiskorealaiskenraali on matkalla Yhdysvaltoihin keskustelemaan kesäkuun huipputapaamisesta.


Kovaa kuhinaa USA:n ja Pohjois-Korean välillä: Trump vahvistaa, että Kimin ”oikea käsi” on tulossa Yhdysvaltoihin iltalehti 13:55 29.05

Pohjoiskorealaiset ja amerikkalaiset ovat järjestämässä tapaamisia ainakin kolmessa eri paikassa. Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välisen huippukokouksen valmistelut etenevät, vaikka USA ehti sen jo kerran perua. Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin lähimpiin luottohenkilöihin kuuluva kansliapäällikkö Kim Chang-son lensi Singaporeen maanantaiyönä, Japanin yleisradioyhtiö NHK kertoo. Kim Chang-son tavoitettiin Pekingin lentokentältä, jolla hänellä kysyttiin, onko hän menossa tapaamaan amerikkalaisia. Hän vastasi, että on menossa paikalle "pelaamaan".


Pohjoiskorealainen kenraali matkustaa Yhdysvaltoihin liennyttämään iltasanomat 10:46 29.05

Korkea-arvoinen pohjoiskorealaiskenraali on matkustamassa Yhdysvaltoihin, kertoo eteläkorealainen Yonhap-uutistoimisto viitaten diplomaattilähteisiin.


Kovaa kuhinaa USA:n ja Pohjois-Korean välillä: korkean tason virkamiehet valmistelevat Trumpin ja Kimin kohtaamista - Kimin ”oikea käsi” menossa Yhdysvaltoihin iltalehti 09:34 29.05

Pohjoiskorealaiset ja amerikkalaiset ovat järjestämässä tapaamisia ainakin kolmessa eri paikassa. Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välisen huippukokouksen valmistelut etenevät, vaikka USA ehti sen jo kerran perua. Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin lähimpiin luottohenkilöihin kuuluva kansliapäällikkö Kim Chang-son lensi Singaporeen maanantaiyönä, Japanin yleisradioyhtiö NHK kertoo. Kim Chang-son tavoitettiin Pekingin lentokentältä, jolla hänellä kysyttiin, onko hän menossa tapaamaan amerikkalaisia. Hän vastasi, että on menossa paikalle "pelaamaan".


Suomalaiskiekkoilijan huima kevät: Olympiamitali, SM-pronssi ja nyt vielä ylioppilaslakki - ”kaikki kolme tavoitetta onnistuivat” iltalehti 08:51 26.05

Sara Säkkinen palasi helmikuisista olympialaisista naisten jääkiekon pronssimitalin kanssa. Syksyllä tuoreen ylioppilaan tie vie Yhdysvaltoihin. Kuortaneen jäähallissa hymyilee iloinen Sara Säkkinen, 20. Kuluva vuosi on hänen osaltaan sujunut mukavassa myötätuulessa, sillä helmikuussa kaulaan ripustettiin Etelä-Koreassa naisten jääkiekon olympiapronssi. Pronssia irtosi myös Naisten Liigassa Team Kuortaneen riveissä. Saran upean kevään kruunaa Kuortaneen urheilulukiosta tuleva valkolakki. Saavutusten arvojärjestys on nuorelle naiselle selvä.


Taitoluistelun supertähti iski silmänsä suomalaismieheen Tinderissä – kiinteistövälittäjärakas muuttaa olympiamitalistin luo Yhdysvaltoihin iltasanomat 10:18 24.05

Adam Rippon voitti äskettäin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Yhdysvalloissa. Hän lähti kisaan ennakkosuosikkina.


Brasilialaisten futisfanien Carrick ja Eija Velitski G7-kokouksen kulisseista – juomaan ämpäristä Kiurulta lunttaamisen estämiseksi ratkaisuun soten käsittelyaikataulusta Suurperheen isä Ville Vantaan Golfpuistoa epäillään

Uutiset