Herra Ylpöltä kryptinen yhteiskuva Ville Valon kanssa - vihjaa ongelmistaan: ”Elän raskaita aikoja” iltalehti 13:15 25.04

Rokkari Herra Ylppö, 45, vihjaa somepäivityksessä elävänsä rankkaa elämänvaihetta. Rokkari Herra Ylppö, 45, on muistetaan Maj Karma -yhtyeen nokkamiehenä. Nyt Herra Ylppö on julkaissut Instagramissa yhteiskuvan ystävänsä rokkari Ville Valon kanssa. Kuva herättää kysymyksiä, sillä Ylppö on liittänyt siihen kryptisen kuvatekstin, jossa vihjaa kärsivänsä rankasta elämänvaiheesta. Hän ei kuitenkaan erittele kuvan yhteydessä tarkemmin, millaisista ongelmista on kyse. - Elän raskaita aikoja. Onneksi frendit kannattelee, kirjoittaa mies kuvan oheen.


Voice: Toni Wirtanen tsemppaa Jari Sillanpäätä: ”Painii monen maailman ristipaineessa” iltalehti 20:31 24.04

Rokkari Toni Wirtanen ylistää Sillanpään kykyjä laulajana. Apulanta-yhtyeen nokkamies Toni Wirtanen on kommentoinut nyt -sivustolla Jari Sillanpään huumekäryä. Hänen mukaansa ulkomailla tähtien huumeidenkäyttöön on totuttu eri tavoin kuin Suomessa, jossa tällaiset tapaukset tulevat monelle järkytyksenä. Wirtanen ei huumekohusta järkyttynyt, vaan puolustaa ja tsemppaa Jari Sillanpäätä. - Jokainen hoitaa asiansa miten hoitaa. Tsemppiä Jarille vaan. Jari varmasti painii monen maailman ristipaineessa. Täällä Suomessa eletään näissäkin asioissa vielä aika vanhaa maailmaa, Wirtanen sanoo.


Olli Lindholmin ja Eveliina-rakkaan suudelma - harvinainen yhteiskuva iltalehti 14:55 23.04

Yö-yhtyeen konkari julkaisi suloisen pusukuvan rakkaansa kanssa. Laulaja Olli Lindholm, 54, on seurustellut tamperelaisen liikunnanohjaajan, Eveliinan, kanssa parin vuoden ajan. Pariskunta on tuttu näky jääkiekkopeleissä ja liikuntaharrastusten parissa. Lindholm on kertonut aikaisemmin harrastavansa rakkaansa kanssa esimerkiksi kuntosaliharjoittelua. Iltalehdelle mies kertoi keväällä löytäneensä Eveliina-tyttöystävänsä myötävaikutuksesta uuden liikuntalajin - zumban.


Uniklubin keulakuva Jussi Selo muistelee yhtyeen jättisuosiota – nyt unohduksiin vaipunut hittibändi tekee paluun: tältä laulaja näyttää nykyisin iltasanomat 08:01 22.04

Uniklubi oli jo matkalla suomirockin kestomenestyjäksi, kun suosio vaivihkaa hiipui.


Jymy-yllätys! Victoria Beckham suostui sittenkin Carpool Karaokeen stara 15:00 21.04

Viime vuoden alussa Spice Girls -yhtyeen fanit elättelivät toivoa suositun


Neon 2 -yhtyeen Jussin vatsasta löytyi kookas kasvain – ”Elämäni suurinta epätoivoa” iltasanomat 11:14 20.04

Neon 2 -yhtyeen Jussi Rainio sairastui viime vuonna syöpään. Hänen vastastaan löytyi kookas kasvain.


Neon 2:n Jussi Rainion vatsasta löytyi syöpäkasvain: "Se oli elämäni suurinta epätoivoa" mtv 10:59 20.04

Neon 2 -yhtyeen laulaja Jussi Rainio kertoo Facebookissa menneensä marraskuussa 2017 vatsaongelmien vuoksi sairaalaan. Vatsa-aortan ympäriltä löytyi kookas kasvain.


Nyt puhuu Simo Silmun Matti-veli välirikosta: ”Kaikki on pilattu juomalla” iltalehti 20:38 19.04

26 vuotta sitten veljekset Matti ja Simo Silmu perustivat menestysbändin nimeltä Yölintu. Nyt taustalla toimiva yritys on mennyt konkurssiin, ja Matti hakee veljelleen lähestymiskieltoa. 26 vuotta sitten Porissa veljekset Simo ja Matti Silmu perustivat yhtyeen nimeltä Yölintu. Tuolloin Simo Silmu oli 14-vuotias, Matti-veli vuotta nuorempi.


Simo Silmun ja Matti-veljen totaalinen välirikko: lähestymiskielto ja rikosilmoitus iltalehti 16:27 19.04

Simo Silmun vuotta nuorempi Matti-veli hakee Lohjan käräjäoikeudessa lähestymiskieltoa veljelleen ja tämän vaimolle. Simo Silmu antoi Iltalehdelle muutama päivä sitten haastattelun, jossa hän kertoi väleistään Matti-veljeen. Veljekset ovat perustaneet yhdessä Yölintu-yhtyeen, sekä yhtyeen taustalla pyörineen yrityksen, Yölintu Oy:n. Veljeksillä oli bändissä yhteistä taivalta yli 25 vuotta.


Sunrise Avenue tekee ensi kesänä stadionkeikan Seinäjoella – ”Onhan se nyt siistiä” iltasanomat 08:00 18.04

Sunrise Avenue tekee stadionkeikan Seinäjoella, mutta rohkaistuuko yhtyeen laulaja Samu Haber kirjoittamaan suomenkielisiä sanoituksia?


Kaikki keikkansa perunut Santa Cruz pestasi uuden kitaristin – yllättävä veto jakaa fanit: ”En voi uskoa tätä” iltasanomat 11:02 17.04

Santa Cruzin kolme alkuperäisjäsentä jätti yhtyeen maaliskuussa.


Santa Cruz ei hajonnutkaan? Pestasivat uuden kitaristin! iltalehti 10:57 17.04

Suomalainen Santa Cruz yhtye ei olekaan hajonnut. Santa Cruz keskeytti maaliskuussa yllättäen Yhdysvaltain kiertueensa. Muusikot yksi toisensa jälkeen kertoivat jättäneensä tai joutuneensa jättämään yhtyeen. Yhtye kertoi aiemmin tässä kuussa peruneensa kiertueensa Japanissa ja kesän keikkansa Suomessa.


Paula Vesala myöntää olevansa täysin erilainen kuin Mira Luoti: "Miran vahvuus oli live-esiintyminen" mtv 21:30 16.04

Artistinimeä Vesala käyttävä Paula Vesala nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2000-luvun alussa PMMP-yhtyeen kautta. Vesala on yksi Alasti-klubin tähdistä.


Muistatko vielä Uniklubin? Yhtye julkaisi levyn kahdeksan vuoden tauon jälkeen – "Tämä tuntuu työvoitolta" mtv 12:15 16.04

2000-luvun alkuvuosina suosioon noussut tamperelaisyhtye Uniklubi julkaisi kuudennen studioalbuminsa perjantaina 13. huhtikuuta. Yhtyeen laulaja ja kosketinsoittaja puhuivat levystä Huomenta Suomessa.


Heidi Klum on kyltymätön – seksiä vähintään viisi kertaa päivässä stara 19:30 14.04

Huippumalli Heidi Klum seurustelee nykyään Tokio Hotel -yhtyeen kitaristi Tom


Viihdelehti Stara.fi stara 19:30 14.04

Huippumalli Heidi Klum seurustelee nykyään Tokio Hotel -yhtyeen kitaristi Tom


Legendaarinen Rainbow nousi loppuunmyydyn Hartwall-areenan lavalle – yhtyeen nykysolisti on yhtä vanha kuin bändin suurin hitti iltasanomat 22:01 13.04

Rainbow-solisti, Ronnie Romero syntyi vuonna 1981. Samana vuonna bändin suurin hitti keikkui listoilla.


Simo Silmu avautuu HS:lle alkoholismistaan: ”Osa väestä tulee keikoille katsomaan, missä kunnossa olen” mtv 08:06 11.04

Yölintu-yhtyeen nokkamies Simo Silmu on on taistellut päihdeongelmaa vastaan läpi 2010-luvun. Nyt mies kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että hän on ollut puoli vuotta selvin päin.


Yölintu-solisti Simo Silmu avautuu alkoholismista ja menetetystä maineesta Helsingin Sanomissa: ”Osa väestä tulee keikoille katsomaan, missä kunnossa olen” iltalehti 06:52 11.04

Yölintu-yhtyettä luotsaava Simo Silmu kertoo Helsingin Sanomissa olleensa puoli vuotta kokonaan juomatta. Yölintu-yhtyeen keulakuva Simo Silmu, 40, kertoo tänään keskiviikkona julkaistussa haastattelussa avoimesti päihdeongelmastaan. 1992 perustettu Yölintu nousi nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Jutussa Silmu kertoo siitä, kuinka myös pudotus tuli nopeasti 2010-luvulla ja kuinka siihen oli syynä hänen alkoholisminsa.


euroa - vetosi hetki hetkeltä 34-vuotias humalaiselta ja toinenkin kilpakosijalle – motivaatiopelejä sarjataulukon nuoret ovat pikemminkin Olympiavoittaja kuvaili syyte taposta Espoossa tammikuussa ikävän väärät tiedot yli

Uutiset