Eero Hirvoselta upea nousu hiihto-osuudella - Saksan olympiasankari kiri voittoon iltalehti 17:36 13.03

Trondheimissa kilpailtiin tiistaina yhdistetyn maailmancupin kilpailu. Mäkiosuuden jälkeen ykkösenä ladulle lähti maailmancupia johtava Akito Watabe. Parhaana suomalaisena matkaan lähti Eero Hirvonen (17:s), jonka ero kärkeen oli lähdössä 1:08.


Näissä ammateissa ihmiset olivat onnellisimpia - onko sinun ammattisi listalla? iltalehti 09:50 13.03

Urasivusto CareerBliss listasi ammatit, joissa ihmiset olivat onnellisimpia. Vuonna 2015 tehdyssä listauksessa ykkösenä on rehtori. CareerBliss on rankannut eri ammateissa työskentelevien onnellisuusmäärää jo vuosia. Tässä on ammattien viiden kärki parin vuoden takaisesta mielipidekyselystä.


Forbes julkaisi maailman rikkaimpien listan: Ykköseksi nousi uusi nimi Jeff Bezos, Trumpin omaisuus suli 400 miljoonalla iltalehti 22:44 06.03

Superrikkaat rikastuvat entistä enemmän, ja kuilu heidän ja muiden välillä kasvaa. Talouslehti on julkaissut maailman rikkaimpien ihmisten listan. Maailman miljardöörien listalle pääsi peräti 2 208 ihmistä. Listan ykkösenä on tänä vuonna Amazon.comin perustaja Jeff Bezos 112 miljardin dollarin omaisuudellaan. Bezos nousi listan ykkössijalle ensimmäistä kertaa. Hänen omaisuutensa kasvoi edellisestä vuodesta peräti 39,2 miljardilla dollarilla, mikä on suurin nousu yhdessä vuodessa koskaan.


Iltalehden ja Uuden Suomen tutkimus: Sotilasyhteistyöllä USA:n ja Naton kanssa vahva tuki - 46 prosenttia hyväksyy yhteisen pelotteen tekemisen iltalehti 18:00 04.03

Suomen Nato-jäsenyyden kannatus on tutkimuksen mukaan nyt 17 prosenttia. Likimain joka toinen suomalainen kannattaa vahvaa puolustusyhteistyötä Yhdysvaltain ja Naton kanssa, kertoo Iltalehden ja Uuden Suomen teettämä mielipidemittaus. Tutkimusyhtiö Tietoykkösen haastattelututkimuksen vastaajista 46 prosenttia ilmoitti kannattavansa syvenevää sotilaallista yhteistyötä lännen kanssa. Noin joka neljäs, 28 prosenttia, ilmoitti vastustavansa tällaista politiikkaa ja 26 prosentilla ei ole kantaa asiaan.


Norjan kultajuhlista paljonpuhuva kuva - Astrid Jacobsen murtui suorituksestaan: ”En ehkä ansaitse kultaa” iltalehti 23:16 17.02

Astrid Jacobsenin tunteet olivat viestin jälkeen ristiriitaiset, vaikka Norja otti kultaa. Video: Eurosport. Marit Björgen toi Norjan ykkösenä maaliin, mutta Jacobsen tuli viimeisenä juhlimaan.


Kylie Jennerillä ei ole kiire avioon - sormen rinkula on Travis Scottilta saatu raskauslahja mutta ei kihlasormus iltalehti 21:20 15.02

Lähipiirin mukaan kaksiviikkoinen vauva on nyt pariskunnan prioriteettilistalla ykkösenä. Tosi-tv-tähti Kylie Jenneristä, 20, tuli äiti pari viikkoa sitten. Hän synnytti tytön, Stormi Websterin. Lapsen isä on Travis Scott. Jenner piti raskautensa salassa loppuun asti, vaikka siitä huhuttiinkin varmana tietona. Kun lapsi oli syntynyt, onnellinen äiti tiedotti asiasta Instagramissa.


Ristomatti Hakola hurjassa iskussa - jyräsi finaaliin loistavalla vedolla! iltalehti 14:15 13.02

Sprintin karsintojen ykkönen Ristomatti Hakolan loistava meno jatkui myös välierässä. Hakola meni finaaliin toisen välierän ykkösenä. Ensimmäisen välierän voitti todella vahvalla esityksellä NorjanJohannes Hösflot Kläbo. Suomalaisista mieshiihtäjistä myös Martti Jylhä selvisi välieriin, mutta vauhti ei riittänyt finaaliin asti.


Mr. Bigin rumpali kuoli iltalehti 19:36 10.02

Mr. Big -yhtyeen rumpali Pat Torpey on kuollut. 90-luvun hittibändin Mr. Bigin rumpali Pat Torpey kuoli 64-vuotiaana. Hän oli sairastanut neljä vuotta Parkinsonin tautia. Torpey kuului Mr. Bigin perustajiin. Yhtyeen menestysvuodet osuivat 90-luvun alkuun, ja vuonna 1992 To Be with You -pysytteli Yhdysvaltojen listaykkösenä kolmen viikon ajan.


Voitontahdottomuudesta moitittu ruuna palasi korkeimmalle korokkeelle 2,5 vuoden tauon jälkeen – voitti ylivoimaisesti iltasanomat 22:22 07.02

Ahkerasti kilpailuja kiertävä Varjomanni otti keskiviikkona Vermossa ansaitun ykkösen.


Formula ykkösen starttiajat muuttuvat – tässä kauden 2018 alkamisajat MTV 17:20 01.02

Formula ykkösten Euroopan kisat ajetaan tästä kaudesta eteenpäin pääsääntöisesti iltapäivällä kello 16 jälkeen Suomen aikaa.


Lännen Media: Suomalaisten tärkeimmäksi arvoksi nousi turvallisuus iltasanomat 06:07 01.02

Vastaavassa tutkimuksessa kolme vuotta sitten ykkösenä oli universalismi.


HS:n puoluekysely: Kokoomus porskuttaa selvänä ykkösenä, keskusta kiilasi ohi vihreiden iltasanomat 14:49 31.01

Sinisten kannatus 1,5 prosenttia.


Päivän ravivihje: Toto5, Teivo 23.1. iltalehti 12:14 23.01

Teivon tiistairavien Toto5-vihjerivi rakennetaan kolmannen kohteen Snowdonin varaan. Viisivuotiaalla oriilla on joskus ravi karannut juoksun loppuvaiheessa seurauksena laukka. Nyt noista erheistä on ehkä päästy eroon. Oriilla on niin kova luokka, ettei se yleensä laukattomia juoksujaan häviä. Siksi olikin yllätys, että 1,3:een pelattu suursuosikki sai viimeksi antautua Forssassa selkäjuoksun saaneelle Global Spellboundille. Nyt lienee taas ykkösen vuoro.


Uransa lopettavan Remu Aaltosen levy nousi listaykköseksi - viimeksi ykkösenä 80-luvulla iltalehti 15:02 17.01

Remu Aaltosen 70-vuotispäivien kunniaksi julkaistu Live at Tullikamari -albumi nousi heti fyysisen albumilistan ykköseksi. Videolla Remu kommentoi levynsä menestystä. Suomalaisen rockin kummisetä, pitkän uransa ensi lauantaina 20. tammikuuta lopettava Remu Aaltonen täytti 70 vuotta viime keskiviikkona 10. päivä tammikuuta 2018.


Sinisiin silmiin ja rauhalliseen luonteeseen ihastuu: Ragdoll on Suomen suosituin kissarotu - Suosio jatkunut jo 15 vuotta iltalehti 13:48 13.01

Ragdoll on pysynyt Suomen suosituimpana kissarotuna jo 15 vuotta. Suomen Kissaliiton Omakissa-rekisteriin rekisteröitiin viime vuonna 4 128 rotukissaa, selviää Suomen Kissaliiton pitämästä Omakissa-rekisteristä. Määrä oli vuoteen 2016 verrattuna pysynyt lähes samana. Tuolloin rotukissoja rekisteröitiin 4133. Rauhallinen ragdoll johtaa Kissanomistajien suosikkina on vuodesta toiseen roduista ragdoll. Vaikka niiden rekisteröintimäärät ovat olleet laskussa jo usean vuoden ajan, rotu säilytti silti jo 15:nnen kerran tilastojen ykkösenä. Ragdoll-kissojen sinisiin silmiin ja rauhalliseen luonteeseen ihastui viime vuonnakin moni, sillä näitä kissoja rekisteröitiin 696.


Veljensä menettäneen Miika Juntusen seuralta lähti lisenssi - ”Ei saa suruaikaakaan olla” iltalehti 19:09 10.01

Miika Juntunen järkyttyi. Hänen seuransa OPS ei saanut Ykkösen lisenssiä. Miika Juntusen seura OPS menetti Ykkösen lisenssinsä. Palloliitto perustelee päätöstä. Juntusen syksy on ollut raastava. Hän joutui hautaamaan veljensä. Miika Juntunen sanoo olevansa kuin nyrkillä päähän lyöty.


OPS ei saanut Palloliitolta lisenssiä - KTP nousee kabinetissa Ykköseen iltalehti 14:31 10.01

Jalkapallon miesten Ykkösen lisenssipäätökset ensi kaudelle on tehty. OPS ei täyttänyt lisenssin kriteerejä. Suomen Palloliitto tiedottaa, että lisenssikomitea ei pystynyt myöntämään Ykkösen lisenssiä OPS:lle, sillä seura ei täyttänyt taloudellisia ja oikeudellisia kriteerejä. Täydennysmenettelyssä ensimmäisenä jonossa on FC KTP, joka on nousemassa oululaisten tilalle ykkösdivisioonaan. Kakkosessa viime kaudella pelannut KTP täytti lisenssiehdot.


Uutiset