Trump: En harkitse erikoissyyttäjä Muellerin erottamista iltalehti 03:13 18.12

Yhdysvaltain presidentti kommentoi asiaa toimittajille sunnuntaina. Viime päivinä maan demokraattipoliitikot ovat ilmaisseet huolensa siitä, että presidentti Donald Trump aikoo erottaa erikoissyyttäjä Robert Muellerin. Kun toimittajat sunnuntaina kysyivät Trumpilta, harkitseeko hän Muellerin erottamista, Trumpin vastaus oli yksiselitteinen. - Ei. En harkitse.


Miljardööripari kuoli ”epäilyttävissä olosuhteissa” Kanadassa – poliisin väkivaltarikosyksikkö johtamaan tutkintaa iltasanomat 03:01 18.12

Ruumiinavausten mukaan Barry ja Honey Shermanin kuolinsyy oli kuristuminen.


Etelä-Afrikan valtapuolue ANC äänestää sittenkin uudesta johtajastaan iltasanomat 00:40 18.12

Äänestyksen kerrottiin aiemmin myöhästyneen erimielisyyksien takia.


Etelä-Afrikan valtapuolueen uuden johtajan äänestys siirtyi maanantaille iltasanomat 00:40 18.12

Äänestyksen kerrotaan myöhästyneen erimielisyyksien takia.


Toimitusjohtaja juotti miehen humalaan ja raiskasi - talon isäntä yllätti housut kintuissa iltalehti 21:46 17.12

Kahdessa oikeusasteessa käsitelty tapaus sattui helsinkiläisessä yksityisasunnossa toissa vuoden toukokuussa. Toimitusjohtaja ja hänen uhrinsa tunsivat toisensa yhteiseltä matkalta. Matkaseurue oli sittemmin tavannut toisensa muutamaan kertaan. Rikosiltana he istuivat erään helsinkiläisen miehen asunnolla. Seurue muisteli yhteisiä hetkiä ja katseli valokuvia.


Yhdysvaltojen urheilua ravistellut hyväksikäyttöskandaali laajenee – lajiliiton ilmoitus raivostutti sponsorit iltasanomat 20:16 17.12

USA Gymnastics ei halua ottaa vastuuta urheilijoiden kärsimyksistä.


Vakava onnettomuus Raskasta joulua -konsertissa Vaasassa: kattorakenteita putosi yleisön sekaan iltalehti 19:40 17.12

Raskasta joulua -konsertissa on tapahtunut onnettomuus. Pelastuslaitos on kirjannut onnettomuuden suurena sortumana. Paikalla on useita pelastulaitoksen yksiköitä. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Vuorojoulut eroperheille tuttuja – Anu Ratia: "Helpompi hyväksyä, kun tiedän, että lapsilla on hyvä olla myös isänsä kodissa" MTV 19:08 17.12

Eroamassa olevat tai eronneet hakevat nykyään enemmän ulkopuolista tukea kuin aiemmin. Etenkin matalan kynnyksen palveluiden käyttö on selkeässä kasvussa. Yksi vaikeimmista juhlista eroperheille on joulu.


Vanhus ajoi ojaan ja harhaili uupuneena tiheässä metsässä – sivullisen terävä huomio­kyky pelasti iltasanomat 18:26 17.12

Tarkkaavaisen sivullisen huomio johti eksyksissä olleen vanhuksen löytymiseen maastosta Pohjois-Pohjanmaalla Pudasjärvellä lauantaina.


Poliisille tehtiin ilmoitus eksyneestä autoilijasta – maastosta löytyi kylmettynyt ja väsynyt vanhus, sai rekikyydin ambulanssiin MTV 18:13 17.12

Valveutunut kansalainen ilmoitti lauantaiaamuna henkilöautosta, joka oli kierrellyt Pudasjärven Syötteen alueella aamuyön tunteina. Ilmoittaja epäili autoilijan olevan eksyksissä.


Mimosa Jallow taisteli Suomen ennätyksellä finaaliin! Yksi sadasosa pelasti MTV 18:09 17.12

Mimosa Jallow selviytyi viimeisenä naisena finaaliin 50 metrin vapaauinnin välieriin lyhyen radan EM-kisoissa Kööpenhaminassa. Jallow ui välierissä komean Suomen ennätyksen 24,17.


Poliisi sai ilmoituksen eksyneen oloisesta autoilijasta - kylmissään löytynyt vanhus käärittiin avaruuslakanaan iltalehti 17:39 17.12

Tämänhetkisen tiedon mukaan mies voi hyvin. Valveutunut kansalainen ilmoitti lauantaiaamuna henkilöautosta, joka oli kierrellyt Pudasjärven Syötteen alueella aamuyön tunteina. Ilmoittaja epäili autoilijan olevan eksyksissä. Poliisipartio löysi metsäautotiellä jälkiä seuraamalla ojaan ajetun henkilöauton. Kuljettaja oli jalkautunut ja jatkanut kävelyään ensin tiellä ja myöhemmin maastossa tiheässä kuusikossa.


Lähdössä New Yorkiin – älä missaa näitä nähtävyyksiä! stara 16:00 17.12

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva New York City on paikka, jonne useiden


Eero Hirvonen upeasti palkintopallille Ramsaussa, kilpakumppanilta nähtiin yksi kaikkien aikojen nousuista – katso tulokset iltasanomat 15:20 17.12

Eero Hirvonen sijoittui kolmanneksi Itävallan Ramsaussa.


Jari Lindström ärsyyntyi entisiin puoluetovereihinsa: ”Kuinka he kehtaavat jeesustella!” iltalehti 14:24 17.12

”Närkkimällä ihon alle!" Työministeri muistuttaa perussuomalaisten olleen itse sopimassa nyt haukkumaansa aktiivimallia. Työministeri Jari Lindström (sin) on tunnetusti hallituksen leppoisimpia ministereitä, mutta välillä hänelläkin menee niin sanotusti kuppi nurin. Yksi sellainen tilanne oli viime maanantaina, kun eduskunnassa käsiteltiin hallituksen ajamaa aktiivimallia, jossa työttömyysetuutta alennetaan, jos työtön ei itse ole aktiivinen. Oppositio kävi täysillä työministerin kimppuun - myös Lindströmin entiset puoluetoverit perussuomalaiset.


Tähtiohjaaja Peter Jackson myöntää: Naiset kieltäytyivät seksistä Weinsteinin kanssa - joutuivat maksamaan kovan hinnan iltalehti 14:06 17.12

Ohjaaja Peter Jackson myöntää pudottaneensa Ashley Juddin ja Mira Sorvinon Taru sormusten herrasta -trilogiasta Weinsteinin veljesparin painostuksen vuoksi. Peter Jackson sanoo saaneensa elokuvaa valmistellessaan puhelinsoiton Harvey Weinsteinin johtamasta Miramaxista puhelinsoiton, jossa kehotettiin jättämään Mira Sorvino ja Ashley Judd pois elokuvasta. Syyksi sanottiin se, että heidän kanssaan työskentely olisi painajaismaista ja sitä olisi syytä välttää "hinnalla millä hyvänsä".


Espoossa kadonnut 13-vuotias löytyi kuolleena iltalehti 13:42 17.12

Poliisi on löytänyt aiemmin kadonneeksi ilmoitetun 13-vuotiaan pojan kuolleena Karakalliosta maastosta. Länsi-Uudenmaan poliisin yleisjohtajan Petri Launiaisen mukaan poliisi suorittaa paikalla edelleen tutkimuksia, ja vielä on liian aikaista arvioida kuolinsyytä. Espoon poliisiaseman tutkintayksikkö tutkii kuolinsyytä.


Kovia syytöksiä Titanicista - oletko huomannut elokuvan alun inhottavan kohtauksen? iltalehti 13:40 17.12

Iäkästä Rosea kohdellaan törkeästi Titanic-elokuvassa. Vuonna 1997 ilmestynyt Titanic-elokuva on yksi kaikkien aikojen kassamagneeteista. Elokuvaa on tulkittu eri kulmista, ja analysointeja on riittänyt, olisiko Jack sittenkin voitu pelastaa. Vähemmälle huomiolle on jäänyt se, kuinka ikävästi 101-vuotiasta Rosea kohdellaan elokuvan alussa.


Uutiset