Uusiseelantilainen näyttelijä ryhtyi pelastustoimiin Suomessa: hyppäsi valkoposkihanhen perässä mereen iltalehti 12:04 23.05

Manu Bennett kertoo Instagramissa urotyöstään kuvan kera. Arrow-tv-sarjasta ja Hobitti-elokuvista tunnettu uusiseelantilainen näyttelijä Manu Bennett, 48, lomailee parhaillaan Suomessa. Mies on julkaissut Instagramissaan kuvia Helsingistä. Yksi kuva paljastaa, että näyttelijä ryhtyi reissullaan myös pelastuspuuhiin.


Tukkirekka tulessa Kolmostiellä - yksi kaista poissa käytöstä iltalehti 11:12 23.05

Tukkirekka palaa lähellä Nokian ja Ylöjärven rajaa. Tukkirekka on syttynyt palamaan Kolmostiellä lähellä Nokian ja Ylöjärven rajaa. Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan onnettomuuspaikalla on tällä hetkellä toinen ajokaista poissa käytöstä. Sammutustyöt ovat käynnissä.


Gulfstream G200 -lentokone syöksyi ojaan Hondurasissa ja katkesi kahtia – kenttä yksi maailman vaarallisimmista iltasanomat 10:52 23.05

Texasin Austinista Hondurasin pääkaupunkiin Tegucigalpaan laskeutumassa ollut yksityislentokone syöksyi maahan tiistaina aivan Toncontinin lentokentän tuntumassa.


Suomessa lomaileva tähtinäyttelijä heitti vaatteet päältään ja pelasti hukkuvan eläimen Kaivopuistossa – ”Minulla oli yksi mahdollisuus sukeltaa” iltasanomat 10:44 23.05

Useista suosikkisarjoista tuttu Manu Bennett teki todellisen urotyön Helsingin kaivopuistossa.


Perhe vahvistaa: Aviciin hautajaisista yksityinen tilaisuus – vain läheisimmät saavat kutsun mtv 10:44 23.05

Pop-tähti Avicii löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Omanissa 20. huhtikuuta. Tähden perhe vahvistaa, että hautajaisista tulee yksityiset ja paikalle tulevat vain läheisimmät ihmiset.


Tallink-konserni aikoo listautua myös Helsingin pörssiin: "Suomi on yksi Tallink-konsernin tärkeimmistä kotimarkkinoista" MTV 10:21 23.05

Tallink-konserni (AS Tallink Grupp) on tänään ilmoittanut Tallinnan pörssiin aikovansa tehdä toissijaisen listautumisen Helsingin pörssiin.


Ruotsalaislehti: Olof Palmen murhaaja oli "Skandiamannen", yksi ensimmäisistä silminnäkijöistä MTV 10:18 23.05

Ruotsin entisen pääministerin Olof Palmen murhasta on esitetty jälleen uusi teoria. Ruotsalainen Filter-lehti kirjoittaa, että yhä ratkaisemattoman murhan tekijä oli yksi ensimmäisistä murhan silminnäkijöistä.


Pedofiilipapin tekosia salaillut nykyinen arkkipiispa eroaa Australiassa iltalehti 10:00 23.05

Rikoksen ilmoittamatta jättämisestä tuomittu Adelaiden arkkipiispa eroaa virastaan. Arkkipiispa Philip Wilson ilmoitti tiedotteella keskiviikkona, että hän jättää tehtävänsä. Hänet tuomittiin tiistaina pedofiilipappi James Fletcherin rikosten salailusta. Ainakin yksi Fletcherin uhreista oli 1970-luvulla uskoutunut silloiselle nuorelle papille Wilsonille, mutta tämä ei tehnyt asialle mitään. Wilson sanoi eilen pettyneensä tuomioon ja kertoi tänään harkitsevansa yhä, haluaako hän valittaa tuomiosta.


Microsoft tutki: Suomalaiset työntekijät Euroopan tuottavimpia iltalehti 09:45 23.05

Vahvan digitaalisen työkulttuurin yrityksissä on muihin verrattuna jopa kaksi kertaa enemmän itsensä tuottaviksi kokevia työntekijöitä, Microsoftin tutkimus osoittaa. Digitaalinen kulttuuri on yrityksille digitalisaation ajuri ja kilpailuetu, sillä vahvan digitaalisen työkulttuurin yrityksissä on muihin verrattuna jopa kaksi kertaa enemmän itsensä tuottaviksi kokevia työntekijöitä ja kolme kertaa enemmän itsensä innovatiivisiksi kokevia työntekijöitä. Tämä ilmenee Microsoftin tutkimuksesta, jossa oli mukana yli 20 000 eurooppalaista työntekijää 21 maasta.


Puolet Kuuban lento-onnettomuuden uhreista vielä tunnistamatta – yksi musta laatikko yhä kateissa iltasanomat 09:36 23.05

Turmasta selvisi kaksi kuubalaisnaista, jotka molemmat ovat edelleen kriittisessä tilassa. Onnettomuudessa kuoli 111 ihmistä.


Salkkareiden uusi nettisarja ilmestyy keskiyöllä - katso kuvat hurjista käty-bileistä! iltalehti 09:28 23.05

Kämppä tyhjänä on Salattujen elämien uusi spin-off-sarja. Pihlajakadun tuhmat tädit, Young Man, Cash Man, Young Girl, Dream Girl...Salattujen elämien nettisarjat ovat olleet järjestään katsojamenestyksiä. Sellaista povataan myös tämän kesän spin-offista, joka julkaistaan MTV3:n nettitelevisiossa Katsomossa ensi yönä kello 00.00. Oikeastaan katseluun saadaan vasta ensimmäinen puolikas. Jatkoa seuraa elokuussa, kun Kämppä tyhjänä 2 ilmestyy. Kyseessä on kahden tuotantokauden mittainen kokonaisuus, jossa on yhteensä kymmenen jaksoa.


Tanja Karpela ruudussa vuosien tauon jälkeen – eläintenkouluttajaksi siirtynyt ex-ministeri koirahyökkäyksistä: Omistajalla aina vastuu MTV 09:25 23.05

Entinen ministeri Tanja Karpela on esiintynyt televisiossa vuosien tauon jälkeen. Karpela oli aamulla MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa puhumassa nykyisestä työstään eläintenkouluttajana. Karpelan edellinen tv-esiintyminen on vuodelta 2015. 


Nolouden huippu! Poliisi rysän päältä kiinni pehmopornon varastamisesta stara 09:00 23.05

Yksi viime vuosien menestyneimpiä kirjasarjoja ja myös elokuva Fifty Shades


Viihdelehti Stara.fi stara 09:00 23.05

Yksi viime vuosien menestyneimpiä kirjasarjoja ja myös elokuva Fifty Shades


”Jousto ei saa tarkoittaa joustoa alaspäin palkassa” – Vasemmistoliitto: Tuet 800 euroon, minimipalkaksi 1700 €/kk uusisuomi 09:00 23.05

Vasemmistoliitto julkisti keskiviikkona linjapaperinsa työn murroksesta, joka on yksi puolueen johtavista teemoista eduskuntavaaleissa.


Jari Tervo ja Peter Nyman palaavat Uutisvuodon piinapenkkiin – Baba Lybeck paljastaa: ”Olemme suunnitelleet kaikenlaista heidän päänmenokseen” iltasanomat 08:01 23.05

Peter Nymanin mielestä yksi Ylen Uutisvuodon valtavan suosion tärkeimmistä tekijöistä oli värikäs kapteeni Jari Tervo, joka nähdään Peterin kanssa viimeisen tv-lähetyksen vieraana lauantaina.


Yle: Mäkihypyn ex-suurlupaus Ville Larinto lopetti uransa - ”itkin kotona yksin” iltalehti 07:33 23.05

Suomen kirkkaimpiin mäkihyppytoivoihin aikoinaan lukeutunut Ville Larinto vahvisti Ylelle, että ura on nyt ohi. Larinto, 28, kertoi Ylelle että päätös syntyi maaliskuussa. Hän ilmoitti tuolloin asiasta muulle joukkueelle ja valmennusjohdolle. Larinto kertoi, että ilmoitus ei tuntunut pahalta sanomishetkellä, mutta kotona tunteet iskivät pintaan. - Kun tulin mäeltä yksin kotiin, ja ymmärsin asian ja merkityksen tarkemmin, itkin yksin kotona varttitunnin putkeen. Tajusin, että nyt loppui se työ, jota olen rakastanut, ja välillä niinä vaikeina hetkinä vihannutkin, mutta pääasiassa rakastanut, Larinto sanoi Ylelle.


13 väärin tuomittua, 245 vuotta vankilassa ja 53 miljoonan korvaukset: yhdistävä tekijä yksi ”likainen” poliisi, jota ei saada oikeuden eteen New Yorkissa iltalehti 07:29 23.05

”Tähtietsivä” lähetti uransa aikana ainakin toistakymmentä syytöntä ihmistä vankilaan. Hän ei itse usko heidän syyttömyyteensä vieläkään. Brooklynissa on reilun viiden vuoden sisään purettu ainakin 24 tuomiota, joista 13:ssa on ollut tutkijana sama etsivä. Mies itse uskoo tehneensä työnsä oikein, ja jopa hänen vastustajiensa mielestä hän oli vain osa laajempaa koneistoa. Vaikka etsivä voitaisiin osoittaa läpimädäksi, häntä ei voida syyttää mistään eikä häneltä voida viedä edes eläkettä. New Yorkin kaupunki kärvisteli karmean murha-aallon kourissa vuosikymmenten ajan. Huippuvuonna 1990 murhia tehtiin käsittämättömät 2 245 kappaletta. Etsivät työskentelivät hiki hatussa, ja tähdet heidän joukossaan ratkaisivat jopa satoja tapauksia.


Yhdysvaltalainen menestyskirjailija Philip Roth on kuollut iltalehti 07:05 23.05

Kirjailija Philip Roth on kuollut, kertoo New York Times. Philip Rothin hyvä ystävä Judith Thurman kertoo , että kirjailijan sydän petti. Roth oli kuollessaan 85-vuotias. Roth teki pitkän ja menestyksekkään uran kirjailijana. Hän oli yksi tunnetuimpia ja palkituimpia yhdysvaltalaisia kirjailijoita.


Jari Tervo on loppujakson vieras: ”Kaivan Uutisvuodon montusta ja annan rakkaalleni viimeisen intohimoisen suudelman!” iltasanomat 07:05 23.05

Peter Nymanin mielestä yksi Ylen Uutisvuodon valtavan suosion tärkeimmistä tekijöistä oli värikäs kapteeni Jari Tervo, joka nähdään Peterin kanssa viimeisen tv-lähetyksen vieraana lauantaina.


kun puheet etenivät kuoli törmäyksessä – lattiatöissä sekoittuneet liima-aineet lento-onnettomuuden uhreista Naistyöntekijät valittivat seksuaalisesta pommiuhka-alueelle sankoin teippiä” tuomittua, 245 uusi manageri testasi vaativat kovempia rangaistuksia

Uutiset