Trump lyttäsi hovietiketin – kuningatar Elisabet koukkaili presidentin selän takana – "Olisi voitu välttää harjoittelemalla" MTV 11:11 15.07

Presidentti Donald Trumpin käytös tapaamisella Britannian kuningatar Elisabet II:n kanssa hämmästytti asiantuntijoita. Kömmähdykset olisi CNN:n hoviasiantuntijan mukaan voitu välttää yksinkertaisesti harjoittelemalla etukäteen.


Kuvat sarjakuristajan kassin kylmäävästä sisällöstä: Punaiset nahkahanskat, sukkahousut, huivi... iltasanomat 07:37 11.07

Poliisi löysi Michael Penttilän ”yksinkertaisesti sisustetusta” kaksiosta karmivan muovikassin.


Kuvat sarjakuristajan kassin kylmäävästä sisällöstä: Punaiset nahkahanskat, sukkahousut, buutsit... iltasanomat 07:37 11.07

Poliisi löysi Michael Penttilän ”yksinkertaisesti sisustetusta” kaksiosta karmivan muovikassin.


Neljä syytä: Tämän takia Helsinki valikoitui Trumpin ja Putinin huippukokouksen paikaksi iltasanomat 19:36 29.06

Helsinki valikoitui huippukokouksen paikaksi Suomen historiallisen roolin vuoksi ja yksinkertaisesti siksi, että se on järkevin tapaamispaikka.


Pääskyskannat romahtivat huolestuttavasti, ja nyt ne ovat pahassa pulassa helteen kanssa - jos haluat auttaa lintusia, toimi näin iltalehti 07:30 26.05

Suomen kaikki pääskylajit ovat vähentyneet merkittävästi. Pitkä helteinen jakso tuottaa vähentyneille pääskyille haasteita. Sopivaa pesänrakennussavea on huonosti saatavilla, kun lätäköt ja savikot ovat kuivuneet. Birdlife muistuttaa, että pääskyjä voi auttaa yksinkertaisesti kastelemalla eli tekemällä lätäköitä sopiviin avoimiin savisiin paikkoihin tai tuomalla pihapiiriin pesänrakennusaineeksi savea, joka pidetään kosteana.


Älähdys miesten asevelvollisuutta puolustaneelle ministerille: ”Nuorille se ei yksinkertaisesti enää mene läpi” uusisuomi 14:47 24.05

Opettaja-kirjailija Arno Kotro arvostelee puolustusministeri Jussi Niinistön (sin.) puheita asevelvollisuudesta. Kotro kommentoi Puheenvuoron blogissaan eilen keskiviikkona julkistettua selvitystä kaikille pakollisesta kansalaispalveluksesta.


TIS-Antti väittää blogissaan joutuneensa Oonan kanssa treffeille, muut eivät halunneet mennä: ”Unelmatreffit eivät olleet lähelläkään unelmaa, vaan enemmänkin painajaista” iltalehti 12:49 17.05

Antti Kurhinen käy blogissaan läpi Temptation Island Suomen tapahtumia. Temptation Island Suomessa nähty Antti Kurhinen kertoo oman versionsa hänen ja Oonan treffeistä. Tämän viikon jaksoissa näytettiin Kurhisen ja Oonan vuorokauden mittaiset treffit, eli viimeiset treffit ennen viimeistä iltanuotiota. Katsojat huomasivat, ettei juttu Oonalla ja Antilla täysin luistanut. Oona tuli mukaan uutena kesken kauden kumppaninsa Juuson kanssa. Nyt Kurhinen kertoo, miten päätyi Oonan kanssa treffeille. - Yksinkertaisesti kaikista jätkistä ketä siellä saarella oli loppuvaiheessa vapaana kun piti se unelmatreffivalinta tehdä, niin kukaan ei halunnut lähteä Oonan kanssa 24h reffeille, Kurhinen muistelee.


TIS-Antti väittää blogissaan joutuneensa Oonan kanssa treffeille, muut eivät halunneet: ”Unelmatreffit ei ollut lähelläkään unelmaa, vaan enemmänkin painajaista” iltalehti 12:49 17.05

Antti Kurhinen käy blogissaan läpi Temptation Island Suomen tapahtumia. Temptation Island Suomessa nähty Antti Kurhinen kertoo oman versionsa hänen ja Oonan treffeistä. Tämän viikon jaksoissa näytettiin Kurhisen ja Oonan vuorokauden mittaiset treffit, eli viimeiset treffit ennen viimeistä iltanuotiota. Katsojat huomasivat, ettei juttu Oonalla ja Antilla täysin luistanut. Oona tuli mukaan uutena kesken kauden kumppaninsa Juuson kanssa. Nyt Kurhinen kertoo, miten päätyi Oonan kanssa treffeille. - Yksinkertaisesti kaikista jätkistä ketä siellä saarella oli loppuvaiheessa vapaana kun piti se unelmatreffivalinta tehdä, niin kukaan ei halunnut lähteä Oonan kanssa 24h reffeille, Kurhinen muistelee.


Herkku on kuin satumaailmasta – hattaraburrito kasvattaa suosiotaan stara 23:00 16.05

Instagram-ruoiksi kutsutaan annoksia, joita ihmiset eivät yksinkertaisesti voi syödä ennen


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 16.05

Instagram-ruoiksi kutsutaan annoksia, joita ihmiset eivät yksinkertaisesti voi syödä ennen


Leijonat raatelee heikompiaan – Sebastian Aholla hurja pistesaldo uusisuomi 00:29 07.05

Suomi hävisi Latvialle jääkiekon MM-kisoissa 2014 Minskissä 2-3. Silloin Latvia ei voittanut tuurilla, vaan oli kaukalossa yksinkertaisesti parempi joukkue.


Sarjanäpistäjä halusi suojautua pyörävarkailta - sortui itse varastamaan lukon kaupasta iltalehti 15:39 28.04

Itä-Uudenmaan poliisi sai perjantaina aamupäivällä todistaa erikoista tilannetta. Noin 30-vuotias vantaalaismies jäi kiinni yrittäessään viedä kaupasta polkupyörän lukitsemiseen ja pyörävarkauksien ehkäisemiseen tarkoitettua U-lukkoa. Vartijat äkkäsivät miehen aikeet ja ottivat hänet kiinni. Poliisin tiedotteen mukaan mies oli piilottanut noin kahdeksan euron arvoisen lukon paitansa sisään. Motiiviksi teolleen mies kertoi yksinkertaisesti, että hän tarvitsi lukkoa ja meni siksi hakemaan sitä kaupasta.


Työmaan parkkia vaivaa tilapula - Raksaduunari kimmastui siitä, että työssäkäynti johtaa sakkoihin: ”Tämä on mennyt kyllä täysin ihon alle” iltalehti 15:18 27.04

Keski-Suomen keskussairaalan työmaan viereisellä parkkialueelle on jouduttu rakennustyöntekijän mukaan jättämään autoja parkkiin laittomasti, koska tilaa ei yksinkertaisesti ole. Jyväskylässä rakennetaan parhaillaan uutta Keski-Suomen keskussairaalaa. Sairaala nousee nykyisen keskussairaalan läheisyyteen Kukkumäelle. Ongelmaksi on nyt muodostunut parkkialue, johon esimerkiksi monet rakennustyöntekijät ja sairaalan työntekijät jättävät autonsa päivän ajaksi: parkkialue on nimittäin nimettömänä pysyttelevän rakennusmiehen mukaan tupaten täynnä jo ennen aamuseitsemää.


Aivopähkinä leviää somessa - vääriä vastauksia julkaistu jo lukuisia iltalehti 18:44 13.04

Sosiaalisessa mediassa jaetaan usein erilaisia aivopähkinöitä ja laskutoimituksia. Tällä kertaa somessa mietitään geometrian tehtävää. Twitter-nimimerkkiä J käyttävä henkilö on jakanut kolmiotehtävän. Siinä kysytään yksinkertaisesti, että montako kolmiota siinä onkaan. Oikea vastaus artikkelin lopussa. Tehtävän ei pitäisi olla vaikea, mutta silti siihen on tullut jo tuhansia vastauksia. Vastauksissa on paljon eroavaisuuksia. Osan mielestä siinä on neljä kolmiota, osan mielestä 45.


Sami Hintsasen Varpu-vaimo hehkuttaa tuoretta avioliittoa blogissa: ”Kaikki on selkeämpää” iltalehti 12:38 12.04

Tartu mikkiin juontajan häitä vietettiin puolitoista viikkoa sitten Tampereella. Tartu mikkiin -ohjelmasta tuttu Sami Hintsanen ja hänen Varpu-puolisonsa menivät naimisiin lauantaina 31. maaliskuuta ystäviensä ja perheenjäsentensä ympäröimänä Tampereella. Juhlia vietettiin Tampereen Komediateatterin juhlatiloissa. Nyt Varpu Nummela kertoo bogissaan hääjuhlaa edeltävästä viikosta, joka oli täynnä kommelluksia. - Minä vietin puolet kuusta sairaalassa ja puoliso kahden eri kaupungin teattereissa. H-hetken lähestyessä tajusimme, että itse oli yksinkertaisesti mahdoton kaikkea suunnittelemaansa saada tehtyä, Varpu kertoo.


Vaarallinen ilmiö moottoritien tunnelissa tallentui Nikon kameraan – "En yksinkertaisesti nähnyt mitään" MTV 10:10 04.04

Videolla näkyy, kuinka pöly täyttää tunnelin täysin.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Isoa kalaa Kazanista iltalehti 12:21 30.03

Perjantain vetovihje jallittaa suurempaa vonkaletta KHL:n itäisen konferenssin ensimmäisestä finaaliottelusta. Asetelmat suosivat niin paljon AK Bars Kazania, että tässä kokeillaan rohkeasti sen yli yhden maalin voittoa Traktorista markkinoiden korkeimmalla (2,50) kertoimella (kohde 1697). Lepoedun ohella Kazania puoltaa se, että joukkue on tällä hetkellä yksinkertaisesti parempi ja paremmassa vireessä kuin Traktor. Vaikka Traktor oli ihan ok sarjassaan Ufaa vastaan, vakuutti Kazan avauspelin jälkeen neljän voiton suorallaan Magnitogorskia vastaan suuresti.


HIFK kohtaa välierissä Kärpät, edessä hurja haaste: ”Lähdetään miekkailemaan” iltalehti 22:03 29.03

Kapteeni Lennart Petrell summasi HIFK:n voittoisan puolivälieräsarjan JYPiä vastaan ja suuntasi katseen jo ensi viikolla alkaviin välieriin, jossa vastaan tulee Oulun Kärpät. - Uskon että me oltiin yksinkertaisesti vähän parempi joukkue. Ei päästy helpolla. Jyppi oli just niin kova kuin odotettiin, mutta tiukat yhden maalin pelit eilen ja tänään onnistuttiin voittamaan, Petrell huokaisi kuudennen puolivälierän päätyttyä IFK:n 2-1-kotivoittoon. Uuden päävalmentajan Ari-Pekka Selinin johtaman IFK:n kausi alkoi todella surkeasti, mutta runkosarjan viimeisten parinkymmenen kierroksen aikana se nousi kuntopuntarien kärkeen.


Osa EU-maista myy oleskelulupia ja kansalaisuuksia rahasta iltalehti 12:40 29.03

Rikkaat voivat yksinkertaisesti ostaa EU-kansalaisuuden. EU-kansalaisuutta arvostetaan, mutta sen saaminen edellyttää tavalliselta ihmiseltä joko syntymistä unionimaahan, avioitumista maan kansalaisen kanssa tai vuosien laillista oleskelua, kielen ja maan historian opiskelemista ja ennen kaikkea nuhteetonta elämää. Kaikkia tämä ei kuitenkaan koske. Rikkaimmat voivat yksinkertaisesti ostaa EU-kansalaisuuden. Maaliskuun alussa korruptiota monitoroiva Transparency International ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja korruptioon erikoistunut OCCRP-järjestö raportoivat venäläisen alumiinioligarkin ja presidentti Vladimir Putinin uskollisen liittolaisen Oleg Deripaskan saaneen viime vuonna Kyproksen kansalaisuuden.


Venäläislehti: KHL julkistaa kovan päätöksen tänään - kaksi seuraa saa kuolemantuomion iltalehti 06:29 28.03

KHL:n on määrä ilmoittaa kahden seuran poistamisesta liigan kartalta, uutisoi Venäjän suurin urheilulehti Sport-Express. KHL kertoi jo ennen kauden alkua, että se aikoo poistaa liigasta kolme seuraa kauden jälkeen. Syy on sarjan taloudellisen tilanteen vakauttaminen. Seuroja on yksinkertaisesti liikaa. Mikäli Sport-Expressin tietoja on uskominen, seuroja katoaisikin vain kaksi. Lehden mukaan ne ovat Jugra Hanty-Mansijsk ja Lada Toljatti.


erityisesti yhtä Kroatian naiset saavat silmänruokaa” vaatii Erdoganilta toimia

Uutiset