Matt Damon vähätteli seksuaalista ahdistelua - Minnie Driver vastasi yllättävästi takaisin iltalehti 10:17 18.12

Minni Driver sanoo, ettei Matt Damon yksinkertaisesti ymmärrä millaista on seksuaalinen ahdistelu. Matt Damon sanoi taannoisessa haastattelussa, ettei kaikelle seksuaaliselle ahdistelulle ole syytä antaa samanlaista painoarvoa. Hän jopa vertaili keskenään takapuolesta puristelua ja lapsen raiskausta. Minnie Driver häkeltyi Damonin kommenteista.


Soini lyttäsi Halla-ahon siniset-kritiikin ”soperteluksi” ja nyky-perussuomalaiset ”mumisijoiksi” - ”jäänyt yhden asian liikkeeksi” iltalehti 15:54 16.12

Ulkoministeri vinoilee perussuomalaisten puheenjohtajan osaavan puhua nyt jopa kahdesta asiasta. Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini moitti lauantaina ex-puoluekollegansa, perussuomalaisten nykyisen puheenjohtajan Jussi Halla-ahon esiintymistä Ylen Ykkösaamu-ohjelmassa. Ohjelmassa Halla-aho kritisoi lauantaina ensimmäisen puoluekokouksensa järjestänyttä sinistä tulevaisuutta ja totesi, että puoluetta ei yksinkertaisesti tarvita.


Soini lyttä' Halla-ahon siniset-kritiikin ”soperteluksi” ja nyky-perussuomalaiset ”mumisijoiksi” - ”jäänyt yhden asian liikkeeksi” iltalehti 15:09 16.12

Ulkoministeri vinoilee perussuomalaisten puheenjohtajan osaavan puhua nyt jopa kahdesta asiasta. Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini moitti lauantaina ex-puoluekollegansa, perussuomalaisten nykyisen puheenjohtajan Jussi Halla-ahon esiintymistä Ylen Ykkösaamu-ohjelmassa. Ohjelmassa Halla-aho kritisoi lauantaina ensimmäisen puoluekokouksensa järjestänyttä sinistä tulevaisuutta ja totesi, että puoluetta ei yksinkertaisesti tarvita.


Salatut elämät -video: Tätä tapahtuu kulissien takaa - pieleen menneet kohtaukset julki iltalehti 14:00 13.12

Salatut elämät -ohjelman on julkaissut hauskan koosteen siitä, mikä kaikki kuvauksissa voi mennä pieleen. Salatut elämät -sarjan virallisella Youtube-kanavalla on nähtävillä se, millaista kuvausten kulisseissa on. Tosin suurin osa työstä on pelkkää asiallista kohtausten kuvaamista, mutta toisinaan näyttelijät sotkeutuvat sanoissaan tai yksinkertaisesti saavat järjettömiä naurukohtauksia.


Snookertähti Ronnie O’Sullivanille jälleen mestaruus huikealla esityksellä – ”Yksinkertaisesti tyrmäävää” suomiurheilu 12:29 11.12

Snookerlegenda Ronnie O’Sullivan ei aio laittaa pillejä pussiin vielä pitkään aikaan. Englantilainen snookertähti nappasi sunnuntaina uransa kuudennen UK Championship -mestaruuden. O'Sullivan kukisti finaalissa Shaun Murphyn lukemin...


Ministeri: Britannia tappaa Isisin riveissä taistelevat kansalaisensa iltalehti 09:57 07.12

Islamilaisen tasavallan riveissä taistelevat Britannian kansalaiset pitää paikantaa ja tappaa eikä päästää takaisin kotimaahansa puolustusministeri Gavin Williamsonin mukaan. - Yksinkertaisesti sanottuna mielipiteeni on, ettei kuollut terroristi voi aiheuttaa harmia Britannialle, viime kuussa puolustusministeriksi nimitetty Williamson sanoin Daily Mail -lehdelle. - Meidän pitää tehdä kaikkemme tuhotaksemme ja eliminoidaksemme uhan, hän sanoi.


Maisa Torppa joutui keski-ikäisen naisen piinaamaksi - nettihäirikkö tunnistettiin rallipiireissä iltalehti 20:40 04.12

Maisa Torppa kertoo blogissaan, millaisen kiusanteon kohteeksi joutui. Ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kihlattu Maisa Torppa avautuu blogissaan nettihäirinnän kohteeksi joutumisesta. Hän aloittaa tuoreen postauksensa kertomalla, ettei nettikirjoittelu ole hetkauttanut häntä koskaan suuntaan tai toiseen. Yleensä hän jättää kirjoittelut yksinkertaisesti lukematta, koska niistä saa vain pahan mielen.


Ravivihje: Pitkäveto Seinäjoki 2.12.2017 iltasanomat 11:30 02.12

Veikkauksessa on oltu niin jämptisti kartalla Seinäjoen hevosten voimasuhteista, ettei pelattavaa yksinkertaisesti ole.


Naton neuvonantaja: Sotilasliiton pitää puolustaa Suomea hyökkääjää vastaan iltalehti 13:41 30.11

Kommodori Hans Helsethin mukaan Natolla on moraalinen velvoite puolustaa sekä Suomea että Ruotsia sotilaallisesti, jos maihin kohdistuisi aseellinen hyökkäys. Sotilasliitto Naton korkea-arvoinen edustaja Hans Helseth otti kantaa Suomen ja Ruotsin maanpuolustukselliseen asemaan keskiviikkona. Helseth puhui Berliinin turvallisuuskonferenssissa, jossa käsiteltiin huolta Venäjän sotilaallisesta varustelusta. Jos vihollinen hyökkäisi, Helsethin mukaan Naton pitäisi puolustaa kumpaakin maata. - Koska ne eivät ole (Naton) jäseniä, se itse asiassa laskee aseellisen hyökkäyksen kynnystä näitä kahta maata vastaan. Mielestäni Natolla on yksinkertaisesti moraalinen syy muiden syiden ohella tulla näiden kahden maan avuksi, Helseth sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.


Yrittäjä-Timo, 72, ei irtisano työntekijöitä vaikeinakaan aikoina - ylitöihin jääville pomo tekee eväsleivät omalla kustannuksellaan: ”Moni pitää erikoisena” iltalehti 06:41 17.11

Timo Tenhunen epäilee, että harva samankokoinen tai suurempi yritys toimii samalla tavalla kuin hänen yrityksensä. Nykypäivän irtisanomisuutisten lomassa varkautelaisen yrittäjän, Timo Tenhusen, 72, johtamisfilosofia on raikas poikkeus. Hän ei yksinkertaisesti irtisano työntekijöitään vaikeinakaan aikoina. - Arvostan työntekijää, siitä se lähtee. Täytyy olla ihminen ihmiselle, noin 40 henkilön Varkauden Puu -yritystä johtava Timo Tenhunen sanoo.


F1-mestari ampuu taas täyslaidallisen - ”Tämä on noloa Bottakselle” iltalehti 11:43 13.11

F1-sarjan epävirallinen lausuntoautomaatti Jacques Villeneuve on jälleen ollut vauhdissa. Saksalainen Motorsport-Total on kirjannut kanadalaisen ajatuksia sunnuntaina ajetun Brasilian GP:n jälkeen. Vuoden 1997 maailmanmestaria ei tunnettu ratojen herrasmiehenä, ja sama meno tuntuu jatkuvan myös GP-eläkeläisenä. - Tämän on noloa Bottakselle. Hänellä ei vain yksinkertaisesti ole Lewis Hamiltonin vauhtia. Koko vuosi on ollut sama juttu, taso on riittävä vain kakkoskuskiksi, Villeneuve ampuu.


Näkökulma: Hamiltonin hermoloma keskellä kautta teki ihmeitä - henkinen vahvuus teki britistä mestarin iltalehti 23:04 29.10

Lewis Hamiltonin neljäs maailmanmestaruus osoittaa brittikuskin kehittyneen entisestään, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Janne Palomäki. 66 pisteen etumatka oli yksinkertaisesti liikaa. Eihän kukaan enää pariin viikkoon uskonut Sebastian Vettelin mahdollisuuksiin mestaruustaistelussa, ja Meksikon Autódromo Hermanos Rodríguez sai todistaa myös niiden matemaattista katoamista. Meksikon GP:ssä oli 71 kierrosta, mutta vain reilu kilometri startista riitti ratkaisemaan tittelin. Vettel hermoili jälleen Max Verstappenin hyökkäyksen kanssa. Saksalainen rikkoi etusiipensä hollantilaisen Red Bulliin ja sivalsi sen jälkeen vielä Lewis Hamiltonin takarenkaan puhki.


Karibialla avattiin lomaparatiisi yli 190 kiloisille asiakkaille iltalehti 11:46 24.10

Siellä ei tarvitse hävetä ulkomuotoaan. Bahamasaarilla Karibialla on avattu maailman ensimmäinen hotelli, joka on tarkoitettu plus-kokoisille ihmisille. Paikan nimi on yksinkertaisesti The Resort ja se sijaitsee Bahamalle kuuluvalla Eleutheran saarella.


Uutiset