Poikia ympärileikataan yksityisellä klinikalla Helsingissä - lapsiasiavaltuutettu ja Sexpo tuomitsevat: ”haitallisiin traditioihin pitää puuttua” iltalehti 21:12 27.04

Yle uutisoi perjantaina yksityisklinikasta, johon uskonyhteisöjen poikia tuodaan ympärileikattavaksi. Lapsiasiavaltuutettu on jo vuosia toivonut lakia, joka kieltäisi poikien ei-lääketieteelliset ympärileikkaukset. Poikien ympärileikkausten kysyntä Suomessa on lisääntynyt islaminuskoisten määrän kasvaessa, mutta vain harvat lääkärit tekevät pojille ei-lääketieteellisiä ympärileikkauksia. Asiasta uutisoi .


Harva tietää, paljonko työkaveri tienaa - yksityisellä sektorilla palkkoja salaillaan iltalehti 10:39 27.04

Vain harvan prolaisen työpaikalla on avoin ja läpinäkyvä palkitsemiskäytäntö. Vain kuudella prosentilla prolaisia asiantuntijoita ja esimiehiä oman työpaikan palkka- ja palkitsemistieto on täysin avointa ja läpinäkyvää. Tämä paljastui kesällä 2017 tehdyssä tuottavuutta ja hyvinvointia käsittelevässä Pron työmarkkinatutkimuksessa.


Nais- ja miesekonomien palkkaero ei ole kaventunut 20 vuoteen - ero vaihtelee huomattavasti iltalehti 10:32 06.04

Nais- ja miesekonomien palkkaero on pysynyt samana jo 20 vuotta Nais- ja miesekonomien selittymätön palkkaero on yksityisellä sektorilla 12 prosenttia. Tämä selviää Suomen Ekonomien tutkimuksesta.


Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus syntyi – ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy MTV 16:00 22.02

Tehyn viestinnästä tiedotetaan, että yksityisellä terveyspalvelualalla ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy, koska työehtosopimuksessa on saatu neuvottelutulos.


Bottas paalujahdissa Saksassa, konkari Harri naisten maajoukkuepelaaja pointteja Veikkausliigan

Uutiset