Joona Kangas karsiutui slopestyle-finaalista - ”Riskejä on pakko ottaa” iltalehti 05:58 18.02

Olympiakisadebytantti Joona Kangas, 20, karsiutui finaalista freestylen slopestylessa. Joona Kangas sai aamun karsinnassa parhaalla, toisella laskullaan 48,80 pistettä, joka riitti 30 laskijan karsinnassa sijaan 26. Finaaliin eteni 12 parasta laskijaa.


Joona Kangas ei saanut toivottuja onnistumisia – karsiutui freestyle-finaalista MTV 05:34 18.02

Suomen Joona Kangas ei onnistunut selvittämään tietänsä finaaliin Pyeongchangin olympialaisissa miesten freestylehiihdon slopestylen karsinnasta. Kangas jäi vasta sijalle 26.


”Kuvittelin isommiksi” – näin Ähtärin lapsivieraat tuumivat pandoista iltasanomat 21:55 17.02

Ähtärin pandat Lumi ja Pyry nauttivat täysillä ulkotarhastaan. Varsinkin Lumi ottaa Suomen talvesta ja lumesta kaiken riemun irti. Se tekee kuperkeikkoja ja hauskuuttaa yleisöä monin tavoin.


Bjarne Mursu Walrus putosi Putouksesta! iltalehti 20:59 17.02

Kolmas sketsihahmo putosi tänään Putous-sketsiohjelmasta. Putous-sketsiohjelmassa nähtiin tänään kolmas pudotus. Bjarne Mursu Walrus joutui jättämään sketsihahmokilpailun kesken. Mukana on vielä neljä sketsihahmoa. Kiti Kokkosen esittämä Tanhupallo on noussut jo ensimmäisestä jaksosta lähtien yleisön suureksi suosikiksi.


Video: Näin avauspäivä pandatalossa eteni – riehakkaat lumileikit päättyivät pandakakkuun ja päiväuniin MTV 20:32 17.02

Ähtärin pandatalo aukesi yleisölle lauantaina aamupäivällä. Lumi ja Pyry saivat satoja katsojia päivän aikana.


Näin leikkaat hiuksesi eron jälkeen – tietenkin itse stara 20:30 17.02

Parisuhteen päättyminen on yleensä suhteen kummallekin osapuolelle vaikeaa aikaa. Tällöin


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 17.02

Parisuhteen päättyminen on yleensä suhteen kummallekin osapuolelle vaikeaa aikaa. Tällöin


Yleisö hullaantui Tanhupallon esityksestä – hahmo saapui nokkahuilun kanssa lavalle mtv 20:18 17.02

Tanhupallo esitti Putouksessa uutiset omalla, lapsekkaalla tavallaan.


Kalle Rovanperä ajoi ylivoimaiseen voittoon SM-rallissa - ”Hieno fiilis” iltalehti 19:54 17.02

Kalle Rovanperä, 17, voitti Mikkelin SM-rallin yli 40 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Teemu Asunmaahan. Rovanperä otti kärkipaikan heti perjantaina ajetulla yleisöerikoiskokeella, eikä luovuttanut sitä koko kilpailun aikana kertaakaan. Seitsemännen erikoiskokeen jälkeen Rovanperän ja Asunmaan ero oli 43,2 sekuntia. Asunmaa on hallitseva Suomen mestari.


Tiukka kaksintaisto! Latvala pesi Esapekka Lapin raviradalla MTV 19:49 17.02

Jari-Matti Latvala oli niukasti Esapekka Lappia parempi kun Toyotan suomalaisässät ajoivat toisiaan vastaan Ruotsin MM-rallin lauantai-illan yleisöerikoiskokeella.  


Australian olympiaurheilijat loanheitossa: Uimari vähätteli talvikisoja laiskotteluksi, sai niskaansa täyslaidallisen - ”Hän pillahtaisi itkuun täällä” iltalehti 18:54 17.02

Freestylehiihtäjä Lydia Lassila löylyttää maanmiestään tympeistä olympiakommenteista. Australialaisuimari James Magnussen joutui myrskyn silmään maan mediassa, kun vähätteli talviolympiakisojen merkitystä paikallisella Fox-kanavalla. Magnussenin mielestä yleisö ei odota talviurheilijoilta yhtä suuria kuin kesäurheilijoilta, minkä johdosta talviolympiakisoissa on "rennompi ja letkeämpi ilmapiiri". Magnussen otti esimerkiksi alppihiihtäjät, jotka kuuntelevat musiikkia suorituksensa aikana. Hänen mielestään kesäurheilu on sen sijaan huippuammattimaista ja erittäin intensiivistä.


Iltalehti mukana TV5:n Anna sen soida -ohjelman kuvauksissa: Bileet pystyyn! iltalehti 18:47 17.02

Iltalehti vierailu TV5:n uuden musiikkiviihdeohjelman Anna sen soida kuvauksissa. Helsinkiläisellä teollisuusalueella sijaitsevan rakennuksen sisään rakennettuihin kulisseihin valuva porukka ei tiedä. mitä odottaa. Katsomoon istuutuessaan yleisö silmäilee studion keskelle sijoitettuja sohvia ja lattiaa, jossa on muutama digitaalinen numero. Taustapäädyssä on valologo, jossa lukee: Anna sen soida. Mustiin pukeutunut studio-ohjaaja Elias Mikkonen ottaa estradin ja hälisevän yleisön haltuunsa. Hän kertoo tuota pikaa alkavan kuvauksen kulusta, ohjelmasta ja yleisön roolista.


Video: Pandojen roolit päälaelleen avauspäivänä: Lumi oli pandapäivän villi lumikuningatar – "Näytti olevan show-tuulella" MTV 18:40 17.02

Naaraspanda Lumi hurmasi suuren yleisön leikkimielisellä olemuksellaan. Urospanda Pyry keskittyi pandatalon avauspäivänä enimmäkseen ruokaan.


Riitta-Liisa Roponen perusteli kohtalokasta ratkaisuaan Ylellä – Harri Kirvesniemi: ”Ihmettelen sitä suuresti” iltasanomat 17:38 17.02

Ilta-Sanomien Hiihtoseura-studio analysoi naisten 4 x 5 kilometrin viestin, jossa Suomi jäi neljänneksi.


Lumi ja Pyry pääsivät telmimään lumessa - pandatalo avautui vihdoin yleisölle iltalehti 16:27 17.02

Pitkään odotettu Pandatalon ovien avautuminen yleisölle kävi toteen lauantaina aamupäivällä kello 10.00, kun Ähtäri Zoon Pandat pääsivät ulkotarhaan ja yleisö pääsi samalla ihailemaan jättiläispandoja. Pandahoitaja Anna Palmroth kertoo Lumin ja Pyryn ensimmäisestä ulkoilusta. Töysäläinen Siina, kahdeksan vuotta, saapui Pandatalolle jo hyvissä ajoin ennen aamukymmentä. Jonossa nuori neiti odotti jännittyneenä ja innoissaan kello kymmentä, kun lyhyen avajaisseremonian eli sinivalkoisen nauhan leikkaamisen jälkeen yleisö pääsi ihastelemaan pandoja.


Video: Lumi hullaantui lumesta ja tarjosi Ähtärin pandafaneille hupia koko rahan edestä – telmi kuperkeikkoja ja kiipesi puihin MTV 15:54 17.02

Ähtärin pandat eivät tyytyneet tarhansa nurkassa möllöttelyyn, kun ovet lumiseen ulkotarhaan avattiin viikkojen odottelun jälkeen ja Ähtärin pandatalo avattiin myös yleisölle.


Pamela Tolan rankin kuvausmuisto: ”Itkin kahdeksan tuntia” iltalehti 14:20 17.02

Näyttelijä Pamela Tola muistelee vuoden 2010 Vastaparit -sarjaa yhtenä rankimmista työtehtävistään. Ylen tulevassa Karppi-uutuussarjassa näyttelijä Pamela Tolalla, 36, on rooli, joka haastoi häntä monin tavoin. Hän näyttelee nimittäin murhatutkimuksen kohteena olevaa naista, joka löytyy sarjan alussa kuolleena meren rannalta. - Onneksi oli muutakin näyteltävää kuin ruumiina oleminen. Eikä tarvinnut kaivautua maahan. Muistan, kun ohjaaja pyysi minut mukaan TV-sarjaan, ja hän varoitteli, että kuvauksissa on todella kylmä. Lopulta minulla oli vain muutama ulkokohtaus, Tola sanoo Iltalehdelle.


Kuusivuotiaan pakistanilaisen Zainab-tytön raiskannut ja tappanut mies tuomittiin oikeudessa neljä kertaa kuolemaan iltalehti 13:13 17.02

Zainab-tytön kohtalo aiheutti Pakistanissa laajoja mellakoita. Pakistanilainen tuomioistuin on langettanut neljä kuolemantuomiota 24-vuotiaalle Imran Alille, joka raiskasi ja murhasi kuusivuotiaan Zainab Ansarin viime kuussa. Asiasta kertoo Britannian yleisradioyhtiö . Zainabin ruumis löydettiin Kasurin kaupungin kaatopaikalta tammikuussa. Imran Alin epäillään tappaneen ja raiskanneen tyttöjä samalla alueella myös aiemmin.


Uutiset