HS:n Kaius Niemi: Seisomme tiedustelu-uutisointimme takana – jatkojuttuja ei ole hyllytetty MTV 21:55 18.12

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo, että lehti seisoo edelleen tiedustelu-uutisensa takana. Helsingin Sanomat katsoo, ettei se ole rikkonut mitään lakia, Niemi sanoi Ylen A-studiossa.


HS:n Kaius Niemi: Seisomme tiedustelujuttumme takana MTV 21:37 18.12

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo, että lehti seisoo edelleen tiedustelu-uutisensa takana. Helsingin Sanomat katsoo, ettei se ole rikkonut mitään lakia, Niemi sanoi Ylen A-studiossa.


Vaasan Raskasta joulua -konsertissa ehti soida neljä kappaletta ennen onnettomuutta - tuottaja: ”Se on selvä homma, että rahat takaisin” iltalehti 21:25 18.12

Sunnuntaina keskeytetyn konsertin yleisö saa hakea lippuihin käytettyjä rahoja takaisin. Videolla Vaasan jäähalli juuri sen jälkeen, kun ilmastointiputki on pudonnut katosta. Sunnuntaina 17. joulukuuta Vaasassa keskeytyneen konsertin yleisö saa lipuista rahansa takaisin.


Oliko kiinnityksissä vikaa? Poliisi saanut useita vihjeitä Vaasan jäähallin ilmastointiputken oudosta asennosta ja ”rusahtelusta” iltalehti 18:43 18.12

Perjantaina jääkiekko-ottelussa olleet katsojat ovat kertoneet poliisille, että yksi hallin katon putkista näytti olevan kummallisessa asennossa. Video on kuvattu hetki sen jälkeen, kun putki oli pudonnut yleisön päälle. Iltalehti on saanut Vaasan jäähallin yleisöltä useita viestejä, joiden mukaan hallin katon rakenteet olisivat näyttäneet epätavallisilta jo ennen sunnuntain onnettomuutta konsertissa. Pohjanmaan poliisilaitoksen rikoskomisario ja tutkinnanjohtaja Eero Välimäki kertoo Iltalehdelle, että poliisi on saanut samanlaisia vihjeitä.


Poliisi: Yleisön päälle pudonnut ilmastointi­putki painoi 150 kiloa iltasanomat 16:56 18.12

Poliisi pyytää ihmisiltä videoita Raskasta Joulua -konsertista, jossa putosi sunnuntai-iltana ilmastointiputkea ja valaistuskiskoa yleisön päälle.


Vaasan konserttionnettomuudessa oli onnea mukana - poliisi: katosta pudonnut ilmastointiputki painoi 150 kiloa iltalehti 16:44 18.12

Poliisi pääsee tutkimaan tarkemmin jäähallin kattorakenteita, kun halli on tyhjennetty konsertin jäljiltä. Videolla näkyy Vaasan jäähalli ilmastoputken pudottua yleisön päälle. Pohjanmaan poliisi tiedottaa, että poliisi on päivän aikana tehnyt paikkatutkintaa Vaasan jäähallissa ja tutkinta jatkuu lähipäivinä. Poliisin mukaan se ei ole vielä pystynyt tutkimaan hallin kattorakenteita, joissa ilmastoputket ovat olleet kiinni, koska hallissa on rakennelmia ja tavaraa konsertin jäljiltä.


150-kiloinen ilmastointiputki putosi jäähallissa Vaasassa – poliisi jatkaa tutkintaa, halli käyttökiellossa MTV 16:36 18.12

Useita ihmisiä loukkaantui eilen Vaasassa, kun 150 kiloa painava ilmastointiputken osa tipahti konserttiyleisön niskaan jäähallissa. 


Näin erityinen kotietsintä eroaa yleisestä kotietsinnästä – poliisi ei pääse käsiksi aineistoon, joka ei sille kuulu MTV 16:32 18.12

STT listasi faktoja yleisen ja erityisen kotietsinnän eroista Helsingin Sanomien toimittajan kotiin suoritettuun erityiseen kotietsintään liittyen.


Lasse tallensi videolle dramaattisen hetken: Katon rakenteita putosi yleisöön Raskasta joulua -konsertissa – ”Paukahdus kuului” iltasanomat 13:20 18.12

– Paukahdus kuului, mutta luulin ensin, että se kuulu show’hun, kuvailee dramaattisen tilanteen kuvannut konserttikävijä.


Vaasan Sportin kotihallissa onnettomuus - seuralta viesti loukkaantuneille iltalehti 11:57 18.12

Vaasan Sportin kotipelien kohtalo on auki Raskasta joulua -konsertissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Pelastuslaitos ylistää Vaasan konserttiyleisöä - katso videolta, kuinka neuvokkaasti ihmiset toimivat. Vaasan jäähallissa tapahtui onnettomuus Raskasta joulua -konsertin aikana sunnuntaina. Ilmastointilaitteistoa ja valokisko romahtivat hallin katosta yleisön päälle. Seitsemän ihmistä loukkaantui lievästi.


Naisten kodittomuus yleistyy - Janna, 37, tietää minkälaista on nukkua taivasalla: ”Saatoin olla ainoa nainen 50 miehen porukassa. Nyt naisia voi joukossa olla parikymmentäkin” iltalehti 11:19 18.12

Kodittomista jo neljännes on naisia. Janna Sandströmillä on kolmen vuoden kokemus siitä, millaista se on. Janna Sandströmin, 37, kokemukset 2000-luvun alkuvuosilta kuvaavat hyvin sitä, millaista naisten asunnottomuus on. Läheskään aina se ei näy katukuvassa, sillä naisilla on paremmat turvaverkostot kuin miehillä: usein yösija löytyy jonkun tuttavan luota. Nelisen kuukautta erilaisissa pätkissä noista vuosista meni kuitenkin myös täysin taivasalla. Se on tyypillistä juuri kaikkein huono-osaisimmille naisille, huumeiden käyttäjille. Sellainen Sandströmkin oli nuorena.


Kuvasitko videon Vaasan jäähallin onnettomuudesta? - Voit olla avuksi poliisille iltalehti 10:30 18.12

Pohjanmaan poliisilaitos pyytää ihmisiltä videoita Vaasan jäähallin onnettomuudesta. Ilmastointiputki putosi yleisön päälle Raskasta joulua -konsertissa sunnuntai-iltana. Raskasta joulua -konsertti keskeytyi Vaasan jäähallissa, kun yleisön päälle putosi kello 19.20 aikoihin sunnuntai-iltana ilmastointiputki ja osa valokiskosta. Useita ihmisiä loukkaantui. Alustavien tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut vakavasti. Pohjanmaan poliisi tutkii onnettomuutta ja tekninen tutkinta käynnistettiin maanantaiaamuna.


Yle: Legenda kertoo kielletystä rallihirmusta: uskomaton kiihdytys lentokentällä - ”Korikin oli jotain muovia” iltalehti 10:26 18.12

B-ryhmän ralliautot ovat legendaarisia. Uskomattomia tykkejä, joita oli kuitenkin vaikea pitää näpeissään. B-ryhmän autot kiellettiin vuonna 1986. Päätökseen vaikutti voimakkaasti Henri Toivosen kuolema Korsikan rallissa. Suomalaiset rallilegendat kuvailevat autoja Ylen Urheilu-Suomi-dokumenttisarjan viidennessä osassa.


Vaasan jäähallin onnettomuuden tutkinta alkoi - Sportin ottelu vaarassa iltalehti 10:05 18.12

Raskasta joulua -konsertti keskeytyi sunnuntai-iltana, kun yleisön päälle putosi suuri ilmastointiputki. Viranomaiset ovat aloittaneet Vaasan jäähallin onnettomuuden teknisen tutkinnan. Pelastuslaitos sai hieman ennen puolta kahdeksaa sunnuntai-iltana suurhälytyksen romahduksesta tai räjähdyksestä. Suuri ilmastointiputki oli tipahtanut yleisön päälle Raskasta joulua -konsertissa. Vaasanseudun areenat -kuntayhtymän puheenjohtaja Mathias Skytte kertoo Iltalehdelle, että seitsemän ihmistä loukkaantui lievästi. Se, että vakavampia loukkaantumisia tai kuolemantapauksia ei tullut, on hänen mukaansa ainoa hyvä asia koko asiassa.


Suomalaisvalmentaja vetoaa urheileviin nuoriin: ”Vanhemmatkin reagoivat usein vasta, kun alkaa sattua johonkin” iltalehti 09:26 18.12

Rasitusvammat huolestuttavat Marko Yrjövuorta. Fysiikkavalmentaja ja athletic trainer Marko Yrjövuori kertoo tyypillisen tapauksen nuoren urheilijan rasitusvammasta. - Hyvin yleinen tapaus on nuori jalkapalloilija, joka treenaa kaksi kertaa päivässä ja viikonloppuna pelaa kaksi ottelua. Näin niitä yleensä syntyy.


Raju video Vaasan konserttiturmasta – näin valtava putki putosi yleisön päälle stara 07:00 18.12

Kerroimme eilen kuinka Vaasassa tapahtui illalla vakava onnettomuus, jossa Vaasa


Painava puheenvuoro alansa huipulta: Suomen yleisurheilussa harjoitellaan väärällä tavalla - ”Kaikki ei ole kohdallaan” iltalehti 06:22 18.12

Biomekaniikkaan erikoistunut fysiikkavalmentaja ja athletic trainer Marko Yrjövuori palasi Suomeen keväällä 2016. NBA-seura Los Angeles Lakersin supertähden Kobe Bryantin lopetettua uransa hänen luottomiehenään toiminut Yrjövuori pakkasi laukkunsa ja palasi Turkuun. 18 vuotta Los Angelesissa ja niistä 12 vuotta Lakersissa työskennelleelle Yrjövuorelle tarttui Amerikan-vuosina laaja-alaista tietämystä fysiikkavalmennuksesta ja kehon harjoittamisesta.


Sportin kotiluolassa vakava onnettomuus - kattorakenteita putosi konserttiyleisön päälle jatkoaika.com 22:54 17.12

Vaasa Arenan katosta putosi rakenteita kesken konsertin.


Uutiset