Farah hyvästeli britit Timanttiliigan kirivoitolla iltasanomat 21:13 20.08

Mo Farah hyvästeli kotiyleisön voitolla.


Mo Farah hyvästeli britit Timanttiliigan kirivoitolla iltalehti 20:42 20.08

Mo Farah helli Birminghamin Timanttiliigan yleisöä 3  000 metrin voitolla viimeisessä ratajuoksussaan Brittein saarilla. Farahin voittoaika oli sunnuntaina pitkän kirin päätteeksi 7.38,64, joten Farah pääsi sittenkin hyvästelemään kotiyleisönsä voittajana. Lontoon MM-kisoissa Farah, 34, voitti kympillä mestaruuden, mutta taipui vitosella hopealle.


Nelinkertainen olympiavoittaja Mo Farah voitti viimeisen ratakilpailunsa kotiyleisön edessä Timanttiliigan kilpailussa Birminghamissa hs 19:51 20.08


Hurja tulos! Yleisurheilun maailmanmestari ponnisti kauden kärkituloksen Timanttiliigassa iltasanomat 18:57 20.08

Qatarin Mutaz Essa Barshim paransi kauden kärkitulosta.


Huikea pomppu - Qatarin korkeustähti hyppäsi Timanttiliigassa kauden kärkituloksen! iltalehti 18:47 20.08

Tuore miesten korkeuden maailmanmestari jatkoi kovia suorituksia Timanttiliigassa. Birminghamissa kisatussa korkeuskisassa Qatarin Mutaz Barshim ylitti jo ensimmäisellä yrityksellä riman 240:stä. Kyseessä on tämän kauden kärkitulos. Koko hyppääjän tiimi repesi riemuun ja myös osa yleisöstä antoi seisten aplodit. Hän voitti kisan ylivoimaisesti.


Kuolinturismi Benelux-maihin kasvaa - Suomessa eutanasiaa puidaan syksyllä iltalehti 07:31 20.08

Jo 4,5 prosenttia kuolemista Hollannissa johtuu eutanasiasta. Määrä on tasaisessa kasvussa. Lääketieteellisen New England Journal of Medicine -julkaisun mukaan eutanasia on selvästi yleistynyt Hollannissa niiden 25 vuoden aikana, jolloin asiaa on säännöllisesti tutkittu. Kun vuonna 1990 kaikista kuolemista Alankomaissa 1,7 prosenttia johtui kuolinavusta tai eutanasiasta, vuoteen 2015 mennessä osuus oli kasvanut 4,5 prosenttiin. Kasvua selittää osaksi se, että yhä suurempi osa eutanasiaa haluavista potilaista ei sairasta kuolemaan johtavaa tautia. Hollannin lakien mukaan eutanasia ei edellytä, että sairauden tulisi johtaa kuolemaan. Riittää, että potilaalla on kestämättömiä kärsimyksiä ja että sairauteen ole parannuskeinoa. Yhä helpompi saada


Trumpit jättävät väliin merkittävän seurapiiritapahtuman - kritiikki presidenttiä kohtaan yltyy iltalehti 06:48 20.08

Kennedy Center Honors -tapahtuma on vuotuinen gaala, jossa palkitaan ansioituneita taitelilijoita. Valkoinen talo tiedotti lauantaina, että presidenttiparia ei nähdä vuotuisessa korkean tason taidegaalassa Washingtonissa joulukuussa. Yleensä presidenttipari on istunut gaalassa kunniapaikoilla. Glamourintäyteinen tilaisuus on luonteeltaan täysin ei-poliittinen.


Terroristiepäilty valikoi uhrikseen naisia - Supo: "Pyritään korkeaan shokkiarvoon" iltalehti 17:59 19.08

Supon mukaan 18-vuotias marokkolaismies sopii yleiseen terroriteon toteuttajan profiiliin. Suojelupoliisin erikoistutkija Pekka Hiltunen katsoo, että Turun puukotuksista epäilty 18-vuotias marokkolaismies sopii "yleiseen terroriteon toteuttajan profiiliin". - Ikävä kyllä usein ollaan nähty, että nimenomaan nuoret miehet ovat iskijöinä.


IL seurasi Supon tiedotustilaisuutta: Epäilty sopii "yleiseen terroriteon toteuttajan profiiliin" - uhka-arvio pysyy ennallaan iltalehti 17:06 19.08

Suojelupoliisi ei vielä kommentoinut Turun iskun motiivia tai yhteyksiä terroristijärjestöihin. Tiedotustilaisuuden on määrä alkaa kello 15. IL seurasi suojelupoliisin tiedotustilaisuutta suorana. Alla koostettuna pääkohtia lähetyksestä.


Turun Varissuolla terroritekoon liittyvä poliisioperaatio - poliisin etsimän pakettiauton omistaja asuu alueella iltalehti 15:20 19.08

Poliisi teki Turun Varissuolla sijaitsevaan asuintaloon kotietsinnän perjantai-iltana. Poliisi julkaisi perjantai-iltana auton rekisterinumeron, josta pyydettiin yleisövihjeitä. Poliisi tiedotti lauantaina, että auton omistaja on pidätetty ja auton epäillään liittyvän Turun epäiltyyn terrori-iskuun. Auton omistajan osoite on Turun Varissuolla, jossa poliisi suoritti perjantai-iltana kotietsinnän. Operaatiosta uutisoi ensin Ilta-Sanomat.


Risikko Ylellä: Koston kierrettä ei saa päästä syntymään iltasanomat 15:05 19.08

Sisäministeri Paula Risikko (kok.) painottaa, että Turun joukkopuukotuksen ei saa päästää johtamaan koston kierteeseen.


IL seurasi Supon tiedotustilaisuutta: Epäilty sopii "yleiseen terroriteon toteuttajan profiiliin" - uhka-arvio pysyy ennallaan iltalehti 15:02 19.08

Suojelupoliisi ei vielä kommentoinut Turun iskun motiivia tai yhteyksiä terroristijärjestöihin. Tiedotustilaisuuden on määrä alkaa kello 15. IL seurasi suojelupoliisin tiedotustilaisuutta suorana. Alla koostettuna pääkohtia lähetyksestä.


Supo: Epäilty sopii "yleiseen terroriteon toteuttajan profiiliin" - uhka-arvio pysyy ennallaan iltalehti 15:02 19.08

Suojelupoliisi järjestää tiedotustilaisuuden terrorismiuhkasta Turun tapahtumiin liittyen iltapäivällä. Tiedotustilaisuuden on määrä alkaa kello 15. Supo kertoo terrorismiuhkasta Turun tapahtumiin liittyen kello 15.00 alkavassa tiedotustilaisuudessa. IL seuraa tilaisuutta ja näyttää sen suorana.


Suora lähetys - Supo: Epäilty sopii "yleiseen terroriteon toteuttajan profiiliin" - uhka-arvio pysyy ennallaan iltalehti 15:02 19.08

Suojelupoliisi järjestää tiedotustilaisuuden terrorismiuhkasta Turun tapahtumiin liittyen iltapäivällä. Tiedotustilaisuuden on määrä alkaa kello 15. Supo kertoo terrorismiuhkasta Turun tapahtumiin liittyen kello 15.00 alkavassa tiedotustilaisuudessa. IL seuraa tilaisuutta ja näyttää sen suorana.


Uutiset