Koirat vetivät rekeä moottoritiellä – omistajaa ei näkynyt missään stara 22:00 16.03

Alaskassa ei ole harvinaista törmätä koiravaljakkoihin, mutta yleensä perässä vedettävää


Sinkkuna viihtyvä Sami Kuronen ei halua mennä Tinderiin: ”Julkisuus vaikuttaa siihen, että on noiden asioiden kanssa varovainen” iltalehti 20:30 16.03

Juontaja Sami Kuronen elää niin hektistä kevättä, että juuri nyt hänellä ei olisi aikaa seurustelulle. Iltalehti tapasi Sami Kurosen perjantaina Radiogaalassa Helsingin messukeskuksessa. Sinkkupäiviä viettävä mies kuvaili, millaista aikaa hän mieluiten viettäisi kumppanin kanssa. - Olen kotihiiri, tykkään koti-illoista ja ruuanlaitosta. Saa olla villasukat jalassa kotisohvalla, katsoa telkkaria ja syödä hyvin. Olen yöelämäni elänyt jo, vuositasolla tulee tosi vähän käytyä ulkona ja yleensä nekin liittyy enempi työjuttuihin, Kuronen kertoi.


Eläinsuojeluyhdistys kritisoi Prisman aikeita kaupata pieneläimiä: ”Oikein yllyttää heräteostoksiin” iltalehti 15:15 16.03

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY kertoo tiedotteessaan suhtautuvansa kriittisesti Joensuun Prisman aikeisiin ryhtyä myymään liikkeessään matelijoita, marsuja ja kaneja. HESYn perjantaina julkaiseman kannanoton mukaan suuri tavaratalo ei ole sopiva ympäristö lemmikkieläinten myyntiin. Kanit ja marsut ovat yhdistyksen mukaan pohjimmiltaan arkoja eläimiä, jotka voivat stressaantua hypermarketissa esiintyvästä hälinästä ja ajoittaisesta ihmispaljoudesta. Sama pätee matelijoihin, jotka ovat yleensä epäsosiaalisia ja voivat pelätä ihmisiä.


Mikä tai mitkä NFL-joukkueet pelaavat kotiottelunsa New Yorkin osavaltiossa? iltalehti 06:00 16.03

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä tai mitkä NFL-joukkueet pelaavat kotiottelunsa New Yorkin osavaltiossa? 2) 20:n tarkkuudella, montako pientä kuoppaa golf-pallossa yleensä on?


Yleisöstä nousi keskisormi pystyyn - radiotähti Oku Luukkainen hermostui: ”Mietin, että menen ja vedän tuota tyyppiä turpaan” iltalehti 15:00 14.03

Radiotähti ja DJ Oku Luukkainen pitää yleensä hermonsa tilanteessa kuin tilanteessa. Joskus negatiivinen palaute on kuitenkin mennyt ihon alle. Radiojuontaja Oku Luukkainen, 32, juontaa omaa 90-luvun musiikkiin keskittyvää Retroperjantai-ohjelmaa Radio Novalla. Show'lla on yli 200 000 kuulijaa viikoittain. Työ julkisessa ammatissa on tuonut Luukkaisen elämään faneja, mutta myös vihaajia. Hän kertoo nyt Iltalehdelle, millainen negatiivinen palaute on mennyt ihon alle.


Koira jakoi herkut kaverinsa kanssa – hellyttävä näky stara 21:00 12.03

Yleensä koirat ovat niin ahneita ja persoja kaikille herkuille, että


Viihdelehti Stara.fi stara 21:00 12.03

Yleensä koirat ovat niin ahneita ja persoja kaikille herkuille, että


Suloinen aamiaisseurue – taapero söi kolmen koiran kanssa stara 14:00 12.03

Perheen koirat ja lapset ystävystyvät keskenään yleensä nopeasti ja muodostavat


Kultamitalimies Matti Suur-Hamari onnensa kukkuloilla: ”Nyt on rinki tavallaan täynnä” iltalehti 12:56 12.03

Matti Suur-Hamari laski maanantaina Pyeongchangissa paracrossin olympiakultaan. Suur-Hamari oli välierässään ja finaalissa lopulta melko ylivoimainen, kun molemmissa laskuissa kilpakumppani kompuroi radalla omia aikojaan. 31-vuotias rovaniemeläinen sen sijaan selvitti haastavan reitin lumilaudallaan tyylipuhtaasti. - Aika huikeat tunnelmat. Maaliviivalla koko juttu tuli todeksi. Ei tätä oikein osaa sanoiksi pukea. Tätä täältä tultiin hakemaan ja se tehtiin. Pysyttiin valmentajan kanssa tehdyssä suunnitelmassa. Rata oli aika haastava ja tiukkakurvinen, mikä ei yleensä minulle oikein sovi, Suur-Hamari kertoi maalialueella Paralympiakomitean tiedotteen mukaan.


3 vaaran merkkiä siitä, että asemasi työpaikalla on uhattuna iltalehti 10:15 12.03

Työelämän asiantuntijat kertovat, minkälaisista merkeistä voi päätellä, että kannattaa valmistautua potkuihin. Tai sitten voi yrittää muuttaa asioita, ennen kuin on myöhäistä. Irtosanominen on kova paikka, mutta yleensä on olemassa merkkejä siitä, että se on tulossa. Ehkä pomosi on sinua vastaan, ehkä sinut on sotkettu johonkin jupakkaan töissä tai ehkä organisaatiosi käy läpi massiivista muutosta tai yrityskauppaa.


Meghan Markle poikkeaa kehonkieleltään kuninkaallisista - halailee ja kumartuu kansan tasolle iltalehti 21:31 11.03

Kuninkaalliset eivät yleensä kosketa kansalaisia. Tuleva prinssin puoliso tekee poikkeuksen. Prinssi Harryn tuleva vaimo, Meghan Markle, on jo sulattanut brittien sydämet. Eikä ihme, sillä hänen käytöksensä on lämmintä ja ihmisläheistä. Nonverbaalia viestintää tutkinut Judi James sanookin, että Marklen spontaani inhimilisyys tulee erottamaan hänet kuninkaallisista - eikä se näytä haittaavan ketään, kaikkein vähiten Harryä, joka on kihlattunsa lämpimyydestä ylpeä.


Mies yritti hurmata naisia tanssimalla – huonostihan siinä kävi stara 19:30 10.03

Veneissä ja risteilyaluksilla tapahtuu yleensä ne kaikista hulvattomimmat juhlinnat. Humalassa


Bachelor Suomesta jymypaljastus etuajassa: Joni on parisuhteessa ohjelmasta löytämänsä naisen kanssa! iltalehti 13:30 09.03

Ensi viikolla alkavan Bachelor Suomen tuotanto on yleensä pitänyt loppuratkaisuun saakka salassa poikamiehen nykyisen parisuhdetilanteen, mutta nyt asiasta kerrottiin yllättäen julkisuuteen. Uusi Bachelor Suomi -kausi alkaa ensi viikon tiistaina. Tämän kauden bachelor, ex-jääkiekkoilija Joni Lindlöf, 33, esiteltiin yleisölle viime viikolla. Tänään seurasi yllättävä paljastus, kun Nelonen Media tiedotti, että Joni on löytänyt ohjelmasta rakkauden.


Kuohuviinilasi suomalaiseen makuun – mahtuu koko pullollinen kerralla! stara 13:00 09.03

Kuohuvaa juomaa saa yleensä lasiin vain muutaman hörpyn verran. Nyt


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Sotshin eväät syöty - vääristymätön vakio iltalehti 12:24 09.03

Perjantain vetovihje ei usko viimeksi jatkoajalla taipuneen Sotshin enää jaksavan nousta jatkopaikkataisteluun Jokereita vastaan KHL:n läntisen konferenssin puolivälierissä. Jokereiden ja Sotshin ottelukaava on mennyt jokseenkin odotetusti joukkueiden voimasuhteisiin nähden. Selvällä altavastaajalla oli tässä - niin kuin yleensäkin - parhaat mahdollisuudet yllätykseen avauspelissä, ja sen tilaisuuden Sotshi sitten käyttikin voittamalla ensimmäisen Helsingin-pelin. Sen jälkeen kyyti on ollut enemmän tai vähemmän kylmää sekä pelillisesti että tuloksellisesti - tasoero on purrut tasaisen tappavasti.


Finnairin pörssikurssi ampaisi pilviin - sijoittajat innostuivat Aasian- ja Amerikan-liikenteen kasvusta iltalehti 08:20 08.03

Finnairin tarjoamasta kapasiteetista jo 52 prosenttia on Aasian-liikenteessä. Valtion enemmistöomistuksessa olevalla Finnairilla oli vauhdikas päivä pörssissä eilen: osake kallistui 8,73 prosenttia 12,83 euroon. Nousu on Finnairin tapauksessa poikkeuksellisen kova. Yleensä Finnairin kurssiliikkeet ovat melko maltillisia. Kurssinousun myötä yhtiön markkina-arvo kasvoi päivässä reilu 140 miljoonaa 1 644 miljoonaan euroon. Osakkeen vaihto oli eilen noin 8 miljoonaa euroa.


Koira ei osannut syödä porkkanaa – toinen käytti tilanteen hyväkseen stara 23:00 07.03

Yleensä koirat ovat niin ahneita ja persoja kaikille herkuille, että


Onnenpyörä sai huikeat katsojaluvut - Jethrolle sataa ihailijapostia: ”Kuviakin on tullut, mutta ne eivät liity Onnenpyörään, tai no... iltalehti 20:50 07.03

Jethro Rostedtin isännöimä Onnenpyörä-ohjelma tavoitti viikon aikana 829 000 katsojaa. Jethro Rostedt ei yleensä stressaa katsojaluvuista, mutta Onnenpyörän kohdalla jännitti. Tosin turhaan, sillä tuoreessa TV5:n tiedotteessa kerrotaan hyviä uutisia. - Onnenpyörän paluu onnistui yli odotusten.


Uutiset