Robinin äiti astui ensi kertaa julkisuuteen Ylellä – pojan äkkisuosio muutti koko elämän: kaikki alkoi keskellä suurta surua iltasanomat 11:11 13.07

Laulaja Robinin äiti antoi ensimmäisen haastattelunsa Ylelle. Nina Packalen on ollut vuosia mukana poikansa taustajoukoissa, mutta pysytellyt aina poissa julkisuudesta.


Jari Lindström myöntää Ylellä: Valtava joukko ihmisiä ”väärässä” paikassa aktiivimallissa uusisuomi 17:30 04.07

Työministeri Jari Lindström (sin.) myöntää Ylen haastattelussa, että merkittävä osa aktiivimallin vuoksi työllistymistoimiin osallistuvista on väärässä paikassa.


Ilmainen ehkäisy koko Suomen nuorille? – Ministeri väläyttää lakimuutosta Ylellä uusisuomi 09:20 04.07

Vantaan esimerkki nuorten maksuttomassa ehkäisyssä herättää innostusta perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikossa (kesk.). Saarikko kommentoi Vantaan mallia ja sen tuottamia tuloksia Ylen aamutelevisiossa keskiviikkona.


Sote-uudistuksen tärkeä päivä: lykkääntyykö sote vuodella? Aikataulu selviää tänään iltasanomat 07:00 26.06

Useiden lähteiden perusteella sote on lykkääntymässä vuodella. Pääministeri Sipilä sanoi Ylellä, että edessä voi olla äänestys hallituksen luottamuksesta.


Tänään on sote-uudistuksen tärkeä päivä – riittääkö luottamus? iltasanomat 06:00 26.06

Useiden lähteiden perusteella sote on lykkääntymässä vuodella. Pääministeri Sipilä sanoi Ylellä, että edessä voi olla äänestys hallituksen luottamuksesta.


Kokoomuskonkari älähti terveysjättien vallasta Ylellä: ”Vahvistavat asemaansa joka päivä” uusisuomi 12:38 20.06

Kokoomuksen konkaripoliitikko Pertti Salolainen on huolissaan sote-uudistukseen liittyvästä riskistä. Hän nosti äskettäin Politiikkaradiossa esiin huolen terveysjättien vallasta.


Kokoomuskonkari huolestui terveysjättien vallasta Ylellä: ”Vahvistavat asemaansa joka päivä” uusisuomi 12:38 20.06

Kokoomuksen konkaripoliitikko Pertti Salolainen on huolissaan sote-uudistukseen liittyvästä riskistä. Hän nosti äskettäin Politiikkaradiossa esiin huolen terveysjättien vallasta.


Jan Vapaavuori hyökkäsi rajusti omaa puoluettaan vastaan Ylellä: ”Kokoomus on myynyt kaikki pyhät periaatteensa” uusisuomi 08:42 05.06

Hallituksen sote- ja maakuntauudistusta vastaan kapinoiva Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok.) arvosteli kovin sanoin omaa puoluettaan Ylen A-studiossa. Vapaavuoren mielestä uudistus on yhä lähempänä kaatumistaan.


Vapaavuoren sote-kommentit Ylellä kuumensivat Twitterissä, Sipilää kaivattiin samaan studioon – ”Ei tuuttia vaan purkkijäätelöä” iltasanomat 01:20 05.06

Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren ja pääministeri Juha Sipilän esiintyminet käynnistivät vilkkaan keskustelun sosiaalisessa mediassa.


Ben Zyskowicz Ylellä: Pelätty sote-kehys kelpasi – Jyrkemmän paperin vuotaja halusi estää lievennykset uusisuomi 10:18 04.06

Perustuslakivaliokunnan sote-lausuntoa sorvaamassa ollut Ben Zyskowicz (kok.) toteaa lausunnon lieventyneen julkisuuteen vuotaneesta paperista. Tietovuotoon pettynyt konkaripoliitikko arvioi tilannetta Ylen Ykkösaamussa.


Italian tilannetta verrataan jo Kreikan kriisiin – Ylellä varoitus myös Suomelle uusisuomi 09:27 30.05

Italian poliittisesta taloudelliseksi muuttuva kriisi voi kärjistyessään johtaa Kreikan kriisin kaltaiseen tilanteeseen, arvioi Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen (Etla) toimitusjohtaja Vesa Vihriälä.


Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä kritisoi OK:n tukijärjestelmää ja SUL:ää - managerilegendalta tyly vastaus Ylellä: ”Maailman tuetuin urheilija” iltalehti 15:07 29.05

Suomen Urheiluliitto ja Suomen Olympiakomitea saavat huippuyleisurheilijalta runsasta arvostelua. Katso videolta, kuinka Kristiina Mäkelä on valmistautunut kauteen. Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä harmittelee kolumnissaan SUL:n tilaa. Hänen mukaansa liitto ei ole tällä hetkellä sellainen organisaatio, joka pystyy tuottamaan menestyviä urheilijoita.


Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä kritisoi tukien puutetta - managerilegendalta tyly vastaus Ylellä: ”Maailman tuetuin urheilija” iltalehti 12:01 29.05

Suomen Urheiluliitto ja Suomen Olympiakomitea saavat huippuyleisurheilijalta runsasta arvostelua. Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä harmittelee kolumnissaan SUL:n tilaa. Hänen mukaansa liitto ei ole tällä hetkellä sellainen organisaatio, joka pystyy tuottamaan menestyviä urheilijoita. Mäkelä otsikoi -sivustolla julkaistun englanninkielisen kolumninsa "Finnish Athletics Federation and Olympic Committee fail to support Finland’s top athletes". SUL:n lisäksi siis myös Suomen Olympiakomitea saa Mäkelältä risuja siitä, ettei se tue urheilijoitaan riittävästi.


Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä kritisoi Urheiluliittoa – managerilegenda latasi tiukkaa tekstiä Ylellä: ”Maailman tuetuin urheilija” iltasanomat 23:04 28.05

Manageri Jukka Härkösen mukaan urheilijan on itse otettava vastuu taloudestaan.


Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä valitti tukien puutetta – managerilegenda latasi tiukkaa tekstiä Ylellä: ”Maailman tuetuin urheilija” iltasanomat 23:04 28.05

Manageri Jukka Härkösen mukaan urheilijan on itse otettava vastuu taloudestaan.


Sote uhkaa hajottaa hallituksen – Sipilä kertoi Ylellä ottaneensa päivätorkut pihalla iltasanomat 16:39 27.05

Pääministeri Juha Sipilän mukaan valinnanvapauden vaiheistaminen vielä kertaalleen ei ole hallitukselle kynnyskysymys. Hän on vakuuttunut, että sote-uudistus saadaan maaliin.


Pääministeri Juha Sipilä kertoo Ylellä, että ei ole menettänyt sotesodan takia yöuniaan: ”Tiedän, että tämä saadaan maaliin, minulla ei ole mitään syytä huoleen” iltalehti 15:30 27.05

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) uskoo, että hallituksen ajama sote- ja maakuntauudistus saadaan maaliin tämän vaalikauden aikana, vaikka maakuntavaaleja joudutaankin siirtämään. Sipilä sanoi kevään viimeisellä pääministerin haastattelutunnilla luottavansa siihen, että sote- ja maakuntauudistus saadaan maaliin hallituskumppani kokoomuksen "kipuilusta" huolimatta. - Olemme kaikkien hallituspuolueiden eduskuntaryhmät erittäin sitoutuneita viemään tämän loppuun, Sipilä sanoi.


Pääministeri Sipilä Ylellä: perustuslakivaliokunnan vuoto on äärimmäisen vakava - ”Hybridivaikuttamisen piirteitä” iltalehti 15:27 27.05

Pääministeri Juha Sipilä totesi Ylen pääministerin haastattelutunnilla, että sote-lausuntoluonnoksen vuotaminen perustuslakivaliokunnasta on äärimmäisen vakava asia. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) näki sote-lausuntoluonnoksen vuotamisessa hybridivaikuttamisen piirteitä. - Saadaan kansalaisissa ja mediassa hämmennystä aikaan, Sipilä perusteli.


Pääministeri Sipilä Ylellä: Maakuntavaalit lykkääntyvät iltalehti 15:05 27.05

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoi Yleisradion pääministerin haastattelutunnilla, että maakuntavaaleja ei järjestetä lokakuussa. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoi Yleisradion pääministerin haastattelutunnilla, että maakuntavaaleja ei järjestetä lokakuussa. - Lienee selvää, että maakuntavaalien ajankohta lykkääntyy hieman. Tässä pitää huolehtia siitä, että on riittävä aika vaalien järjestämiseen.


”Tyynen rauhallinen” Sipilä Ylellä: Sote saadaan maaliin – kokoomuksen irtiotot nähty uusisuomi 14:43 27.05

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) esiintyi korostetun rauhallisesti Yleisradion Pääministerin haastattelutunnilla sunnuntaina ja vakuutti luottavansa sote- ja maakuntauudistuksen läpimenoon.


avauspuoliajan kohutilannetta oikeaksi uusi perustuslaki – maastossa lähellä

Uutiset