Sadat uusnatsit yrittivät marssia Berliinissä – vastamielenosoittajia kokoontui yli tuhat hs 20:29 20.08


Tyks: Kolme henkilöä yhä teho-osastolla - uhrien tilanne vakaa iltalehti 19:48 20.08

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa on edelleen hoidossa yhteensä neljä potilasta puukotusten takia. Yksi potilaista on vuodeosastolla ja kolme on teho-osastolla. Tällä hetkellä kaikkien heidän tilansa on vakaa. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tiedotteen mukaan potilaiden hoidon on suunniteltu jatkuvan nykyisellä tavalla ainakin maanantaihin saakka.


Kuva: Emilia Bottas onnitteli Valtteri Bottasta maaliviivalla kovan rääkin jälkeen - ”Minä opetin Valtterin uimaan” iltalehti 19:22 20.08

Valtteri Bottas innostui uimisesta tavattuaan Emilia Bottaksen. F1-kuski Bottas esitteli kestävyyskuntoaan sunnuntaina Lahden Nastolassa omaa nimeään kantavassa maastoduathlon-kilpailussa, missä hän ylitti maaliviivan sijalla 11. Bottaksen aerobinen treeni koostuu pitkälti pyöräilystä ja juoksusta, mutta myös duathlonin ja triathlonin erottava uinti on osa harjoittelua.


Barcelonan iskusta epäilty nuorukainen on saattanut livahtaa Ranskaan – Tukikohtana pidetystä asunnosta löytyi yli sata kaasupulloa hs 19:00 20.08


Huikea pomppu - Qatarin korkeustähti hyppäsi Timanttiliigassa kauden kärkituloksen! iltalehti 18:47 20.08

Tuore miesten korkeuden maailmanmestari jatkoi kovia suorituksia Timanttiliigassa. Birminghamissa kisatussa korkeuskisassa Qatarin Mutaz Barshim ylitti jo ensimmäisellä yrityksellä riman 240:stä. Kyseessä on tämän kauden kärkitulos. Koko hyppääjän tiimi repesi riemuun ja myös osa yleisöstä antoi seisten aplodit. Hän voitti kisan ylivoimaisesti.


Terrorismitutkija: Nyt on saatettu astua rajan yli - paluuta normaalitilaan ei välttämättä enää ole iltalehti 18:40 20.08

Euroopassa iskevä terroristi ei välttämättä ole minkään järjestön jäsen, vaan kokee käyvänsä maailmanlaajuista sotaa uskontonsa puolesta. Terrorismin torjunnassa on ehkä Suomessakin ylitetty nyt se raja, jonka jälkeen pelkkä sosiaalitoimi tai ehkäisevä poliisityö eivät enää riitä, arvioi terrorismin tutkija, sotatieteiden tohtori Antti Paronen Iltalehdelle. Parosen mukaan terrorismia torjutaan eri puolilla maailmaa erilaisin ratkaisuin. Raqqan esikaupungissa toimitaan toisin kuin Pariisin esikaupungissa. Toisaalta vasta värväytymässä oleviin henkilöihin ei kannata suunnata voimakeinoja.


Yhdysvaltalainen Fossen täydentämään RoKin joukkuetta jatkoaika.com 18:04 20.08

Rovaniemeläisten Mestis-joukkue vahvistuu Yhdysvaltain yliopistosarjassa pelanneella Alex J. Fossenilla. Uuden sopimuksen myötä rovaniemeläisjoukkue on viittä vaille valmis alkavaan kauteen.


Turun puukkoiskun jäljiltä kolme edelleen teho-osastolla iltasanomat 17:13 20.08

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa (Tyks) on edelleen hoidettavana useita henkilöitä perjantaiseen puukotussarjaan liittyen.


Turun puukkohyökkäyksessä loukkaantuneista kolme edelleen teho-osastolla iltasanomat 17:13 20.08

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa (Tyks) on edelleen hoidettavana useita henkilöitä perjantaiseen puukotussarjaan liittyen.


Tyks kertoo Turun puukotusten uhrien tilasta: Kolme on edelleen teho-osastolla iltalehti 17:04 20.08

Turun yliopistollisessa sairaalassa on edelleen hoidossa neljä potilasta puukotusten takia. Yksi potilaista on vuodeosastolla ja kolme on teho-osastolla. Tällä hetkellä kaikkien heidän tilansa on vakaa. Lisää aiheesta hetken kuluttua.


Painonnoston olympiamitalisti kuoli 35-vuotiaana iltalehti 16:46 20.08

Bulgarialainen painonnoston olympia- ja MM-mitalisti Velicho Cholakov on kuollut 35-vuotiaana kotikaupunkinsa Smoljanin sairaalassa. Cholakovin kuolinsyystä ei ollut heti tietoa. Cholakov voitti pronssia Ateenan olympialaisten yli 105-kiloisten sarjassa 2004. Edellisvuoden MM-kisoissa hän oli nostanut hopeaa samassa sarjassa.


Poliisi: Barcelonan iskuepäilty on saattanut paeta Ranskaan iltalehti 16:12 20.08

Marokkolaissyntyinen Younes Abouyaaqoub, 22, on pakosalla. Barcelonassa pakettiautolla tehtyyn iskuun osallistunut mies on saattanut paeta rajan yli Ranskaan, arvioi Espanjan poliisi. Viranomaiset ovat etsintäkuuluttaneet 22-vuotiaan marokkolaissyntyisen Younes Abouyaaqoubin. Abouyaaqoubin uskotaan olevan ainoa pakosalla oleva iskuepäilty. Espanjan poliisin mukaan iskuun osallistui yhteensä 12 ihmistä. Muut epäillyt poliisi on joko ottanut kiinni tai ampunut, tai he ovat kuolleet talon räjähdyksessä Kataloniassa päivä ennen Barcelonan iskua.


Terroristiepäilty on uhattu tappaa sairaalaan - sairaalajohtaja: Häntä täytyy suojella paitsi muilta, myös itseltään iltalehti 15:27 20.08

Turun yliopistollisen keskussairaalan sairaalajohtaja kertoo Iltalehdelle, että terroriteosta epäilty on sairaalassa eristyksissä. Turun yliopistolliseen keskussairaalaan (Tyks) on tullut uhkauksia, jotka kohdistuvat joukkopuukotuksesta epäiltyyn 18-vuotiaaseen mieheen. Sairaalajohtaja Petri Virolaisen mukaan hänet on uhattu tappaa. Uhkauksia on tullut useita. - Poliisi selvittää asiaa, hän kertoo.


Uutiset