New Yorkin ex-pormestari liittyi Trumpin lakitiimiin - presidentillä edessään lukuisia haasteita iltalehti 03:04 20.04

Trumpin asianajaja Jay Sekulow tiedotti tiistaina, että entinen New Yorkin pormestari Rudy Giuliani on liittynyt presidentin henkilökohtaiseen lakitiimiin. Rudy Giuliani toimi New Yorkin pormestarina 1994-2001. Hän on presidentti Donald Trumpin pitkäaikainen ystävä. Lisäksi tiimiin liittyivät Jane Serene Raskin ja Marty Raskin, joiden erikoisalaa ovat niin sanotut valkokaulusrikokset. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun Trumpin henkilökohtainen lakitiimi on kokenut kokoonpanomuutoksia. Ryhmää aiemmin luotsannut pääasianajaja John Dowd erosi tehtävistään 22. maaliskuuta. Lehtitietojen mukaan syynä olivat Dowdin ja Trumpin erimielisyydet siitä, kuinka paljon presidentin pitäisi tehdä yhteistyötä erikoissyyttäjä Robert Muellerin johtaman Venäjä-tutkinnan kanssa. Sen jälkeen Valkoisella talolla on ollut vaikeuksia löytää ryhmään uusia jäseniä.


Trump valmistautuu vääntöön Venäjä-tutkinnasta – sai taakseen todella nimekkään tukijan iltasanomat 01:48 20.04

New Yorkin entinen pormestari Rudy Giuliani on liittynyt presidentti Donald Trumpin joukkoihin.


Äiti löysi 2- ja 6-vuotiaiden lastensa ruumiit kylpyammeesta – hienostoalueen lastenhoitaja sai elinkautisen New Yorkissa MTV 09:57 19.04

New Yorkin Manhattanilla lastenhoitaja on todettu syylliseksi kahden lapsen murhaan. Lastenhoitajan todettiin puukottaneen kahta lasta hoitaessaan heitä Manhattanin hienostoalueella sijaitsevassa asunnossa. Asiasta kertoo BBC.


Trumpin lakimies hakee rajoituksia takavarikoitujen dokumenttien käyttöön – maksoi aikuisviihdetähti Stormy Danielsille vaikenemisesta MTV 17:02 16.04

Donald Trumpin pitkäaikaisen henkilökohtaisen asianajajan Michael Cohenin odotettiin saapuvan tänään liittovaltion tuomioistuimeen New Yorkin Manhattanilla.


Menestyvä lakimies poltti itsensä New Yorkissa - kertoo itsemurhaviestissään haluavansa huomiota ympäristölle iltalehti 14:29 15.04

Homojen oikeuksien puolesta menestyksekkäästi taistellut lakimies David Buckel teki itsemurhan ja jätti jälkeensä viestin. 60-vuotias lakimies David Buckel löydettiin kuolleena varhain lauantaiaamuna New Yorkin Brooklynin Prospect Park -puistosta. Buckel oli sytyttänyt itsensä tuleen protestina ympäristön tuhoamiselle. Buckelin ruumiin läheltä löytyi ostoskärry, johon hän oli jättänyt viestin. Buckel oli lähettänyt saman viestin sähköpostitse myös useille medioille.


Reeta Vestman mukana Broadwaylle tähtäävässä musikaalissa: ”Tämä on mieletön mahdollisuus” iltalehti 12:44 15.04

Näyttelijä-laulaja Reeta Vestman tekee upeaa uraa New Yorkissa. Video: Reeta Vestman antaa näytteen laulutaidoistaan. Näyttelijä-laulaja Reeta Vestman löysi ilmoituksen lehdestä, pääsi koe-esiintymiseen ja luo nyt uutta uraa New Yorkin teatterimaailmassa.


Geopolitiikan asiantuntija ohjusiskusta: ”Venäjän suoran sotilaallisen vastauksen todennäköisyys on nolla” uusisuomi 09:46 14.04

New Yorkin yliopiston professori ja tutkimusyhtiö Eurasia Groupin perustaja, arvostettu geopolitiikan asiantuntija Ian Bremmer rauhoittelee pelkoja siitä, kuinka Venäjä tulee vastaamaan Yhdysvaltain, Britannian ja Ranskan Syyriaan tekemään ohjusiskuun.


Mies osoitteli ohikulkijoita aseen näköisellä putkella New Yorkissa, poliisi ampui miehen 10 laukauksella: Äiti syyttää poliiseja murhasta MTV 07:05 11.04

New Yorkin poliisi on julkaissut turvakamerakuvaa aseen näköisellä esineellä osoitelleesta miehestä, jonka poliisi lopulta ampui viime viikolla New Yorkissa.


Koomikko Seth Meyersin poika syntyi vauhdikkaasti kotitalon aulaan iltalehti 15:24 10.04

Juontaja, koomikko Seth Meyersin pojalla oli kiire maailmaan. Late Night with Seth Meyers -ohjelman juontaja Seth Meyers, 44, sai toisen lapsensa Alexi Ashen tänä keväänä. Meyersillä ja Ashella on entuudestaan 2-vuotias poika. Meyers kertoi katsojilleen maanantaina 9.4. lapsen syntymästä. Hän myös kiitti New Yorkin poliiseja nopeasta saapumisesta paikalle. Hän kiitteli myös naapureita, jotka auttoivat pitämään vastasyntyneen lämpimänä, kun apujoukkoja odoteltiin.


Trump Towerin palossa kuoli konkurssin tehnyt taidekeräilijä, joka ei saanut asuntoaan kaupaksi iltalehti 17:43 09.04

Palossa kuollut mies oli halunnut muuttaa, mutta Trump-talojen vetovoima viime vuosina romahtanut. New Yorkin Trump Towerissa eli USA:n presidentin Donald Trumpin kotitalossa tapahtui lauantaina tulipalo, joka vei 67-vuotiaan miehen hengen. Taidekauppiaana toiminut Todd Brassner sai surmansa kotonaan. Neljä palomiestä loukkaantui sammutustöissä. Palon syytä ei ole saatu selville. Brassner oli New York Timesin mukaan taide- ja taidehistoria-asiantuntija, joka keräili muun muassa sähkökitaroita ja taideteoksia. Hänellä oli kotonaan noin sadan kitaran ja 150 ukulelen kokoelma.


Tähtipari Catherine Zeta-Jonesin ja Michael Douglasin tytär on jo elegantti teini - poseerausasento kuin äidillä! iltalehti 17:12 09.04

Hollywoodin tähtiparin tytär Carys Zeta Jones on jo 14-vuotias teinityttö. Catherine Zeta-Jonesin ja Michael Douglasin tytär Carys Zeta Jones osallistui äitinsä kanssa muotinäytökseen New Yorkin oopperatalolla. Sekä äiti että tytär luottivat mustaan väriin, ja jaloissakin heillä oli samantyyliset sandaalit.


Näyttelijä Anna-Maija Tuokolla on viha-rakkaus-suhde kotipaikkakuntaansa Viialaan: ”Minussa näkyy yhä vahvasti maalaistyttömeininki” iltalehti 19:01 08.04

Anna-Maija Tuokko osaa arvostaa turvallista ja kannustavaa kasvuympäristöään Viialassa, vaikka viihtyykin nykyisin paremmin Helsingin ja New Yorkin vilinässä. Anna-Maija Tuokko osallistui IL-TV:n Viiala-visaan. Kuinka hyvin hän tuntee kotipaikkakuntansa? Näyttelijä Anna-Maija Tuokko, 37, havahtui viikko sitten odottaessaan äänestystulosta viihdeohjelma Kingin suorassa lähetyksessä. Näyttelijä tajusi, että oli vuosi sitten tismalleen samanlaisessa tilanteessa: silloin hän jännitti, joutuuko lähtemään Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.


Tutkija Donald Trumpin Syyria-tviitistä: ”Vaarallisempi kuin mikään kauppasotaan liittyvä” uusisuomi 18:46 08.04

New Yorkin yliopiston professori ja tutkimusyhtiö Eurasia Groupin perustaja, arvostettu geopolitiikan asiantuntija Ian Bremmer pitää Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tviittiä Syyrian epäillystä kaasuiskusta riskialttiina.


New Yorkin Trump Tower -pilvenpiirtäjässä roihuaa tulipalo - yksi kuoli, neljä loukkaantui iltalehti 07:52 08.04

New Yorkin 58-kerroksisessa Trump Tower -pilvenpiirtäjässä syttyi tulipalo lauantaina. Viranomaistietojen mukaan ainakin yksi ihminen on kuollut tulipalossa, kertoo amerikkalainen ABC News -uutiskanava. Trump Towerissa asunut henkilö kiidätettiin kriittisessä tilassa sairaalaan, jossa hänet myöhemmin todettiin kuolleeksi.


Yksi kuoli Trump Towerin tulipalossa – presidentti ei paikalla MTV 05:37 08.04

Yksi ihminen kuoli New Yorkin Mannhattanilla Turmp Tower -rakennuksessa sattuneessa tulipalossa eilen. Lisäksi neljä sammutustöihin osallistunutta palomiestä sai lieviä vammoja.


New Yorkin Trump Tower -pilvenpiirtäjässä roihuaa tulipalo - Trump perheineen ei ole rakennuksessa iltalehti 03:08 08.04

New Yorkin 58-kerroksisessa Trump Tower -pilvenpiirtäjässä syttyi tulipalo lauantaina. Viranomaistietojen mukaan ainakin yksi ihminen on loukkaantunut tulipalossa vakavasti, kertoo amerikkalainen ABC News -uutiskanava. Myös New Yorkin pelastuslaitos on tviitannut tiedon yhdestä loukkaantuneesta. Lisäksi ainakin kolme muuta ihmistä on loukkaantunut, mutta viranomaisten mukaan heidän vammansa eivät ole hengenvaarallisia.


buumi eroavat – Kartta Nämä presidentti perui väkivaltaan puukotuksista – rikosoikeuden professori vastaa sairaus muutti tamperelaisen terroriepäilylle annetaan tuomio vetäytymisessä Ruotsissa ”otettiin

Uutiset