Sara Forsberg paljastaa noloimmat kokemuksensa – äiti löysi kondomin, ei uskonut tyttärensä selitystä mtv 14:14 11.07

Tubettaja ja muusikko Sara Forsberg paljastaa uusimalla YouTube-videollaan noloja sattumuksia elämästään.


Autoilija kuvasi uskomattoman näyn – perävaunua vedettiin kyljellään stara 15:20 18.06

Texasissa kuvatulla Youtube-videolla nähdään, kuinka muuttoa ei kannata suorittaa. Siinä


Viihdelehti Stara.fi stara 15:20 18.06

Texasissa kuvatulla Youtube-videolla nähdään, kuinka muuttoa ei kannata suorittaa. Siinä


Sara Forsberg teki DNA-testin – on tuloksista puulla päähän lyöty: ”Voi pyhä lehmä!” iltasanomat 16:55 07.06

–?Katsokaa nyt kauniisti ruskettunutta ihoani. En voi olla kokonaan suomalainen tai kokonaan valkoinen, Forsberg sanoo uusimmalla YouTube-videollaan.


Joonas Suotamo ja Emilia Clarke hauskalla videolla, vitsailevat Suotamon jalan koosta: ”Muistatko, kun otit nokoset kengässäni?” iltalehti 15:19 26.05

Joonas Suotamo esiintyi kollegansa kanssa yhdysvaltalaisen aikakausilehden YouTube-videolla. Entinen koripalloilija, nykyinen näyttelijä Joonas Suotamo vieraili yhdysvaltalaisen tietokonekulttuuria käsittelevän aikakausilehden Wiredin YouTube-videolla elokuvan toisen näyttelijän Emilia Clarken kanssa. Youtube-jaksossa näyttelijät joutuivat vastaamaan niihin kysymyksiin, mitä heistä on kirjoitettu useimmiten Googlen hakukenttään. Google-kansaa oli kiinnostanut Chewbacca-hahmon sukupuoli ja mikä on hahmon puhekieli. Suotamo intoutui demonstroimaan hahmon erikoista kommunikointityyliä.


Dani, Eve ja Kalle selittävät Youtube-videolla väärinymmärryksiä: ”Kalle ei ole käynyt pimpsaloorassa eikä vaatteiden alla” iltalehti 18:42 24.05

Bile-Dani ja Eve toivovat julkaisemallaan Youtube-videolla ihmisten tajuavan, että Dani ei ole supertakertuva ILTV: Tempation Islandin Dani ja Eve testaavat parisuhdepelissä, kuinka hyvin tuntevat toisensa. Daniel Lehtonen, 27, ja Eveliina Uosukainen, 22, poistuivat tällä viikolla nähdyssä jaksossa Temptation Island Suomi -sarjan iltanuotiolta yhdessä.


Sara Forsberg avautuu suuresta elämänmuutoksestaan – ero ja muutto Suomeen mtv 08:10 21.05

Sara Forsberg avautuu elämäntilanteestaan tuoreellaan YouTube-videollaan. 


Sara Forsbergilta shokkipäätös: ero ja muutto takaisin Suomeen – ”Sain tarpeekseni” iltasanomat 19:46 19.05

Sara Forsberg kertoo uusimmalla YouTube-videollaan suuresta elämänmuutoksestaan.


Sara Forsbergilla suuri elämänmuutos - ero ja muutto takaisin Suomeen: ”Rakastamme edelleen toisiamme” iltalehti 18:31 19.05

Youtube-sensaatio kertoo tuoreella videollaan elämänmuutoksestaan. Laulaja-tubettaja Sara "Saara" Forsberg, 24, paljastaa tuoreella Youtube-videollaan muuttaneensa takaisin Suomeen. Forsberg esittelee videolla uutta asuntoaan ja sisustusta.


Duudsonit-Jarno kertoo syyt Possesta lähtemiselle: ”Tämä on minun päätökseni” iltalehti 12:20 15.05

Jarno Laasala kertoo tuoreella videollaan jättävänsä Possen. Jarno Laasala kartoittaa tuoreella Youtube-videollaan Possesta lähtemistä. Videolla nähdään myös surullinen Viivi Pumpanen, joka kieltäytyy uskomasta Laasalan lähtemistä ohjelmasta. Posse on suosittu suomalainen viihdeohjelma. Ohjelma alkoi lokakuussa 2014.


Elina Tervo polttaa videolla kannabista ja puhuu suhteestaan huumeisiin: "Uskomatonta, että se on kiellettyä" mtv 19:01 14.05

Fitness-mallina ja tv-kasvona tunnettu Elina Tervo avautuu Youtube-videolla suhteestaan huumeisiin ja polttaa kannabista.


Miss Helsinki -kisaan osallistuneet kaunottaret avaavat kokemuksiaan kisasta: ”Miss Helsinki on kusetus” iltalehti 17:04 02.05

Miss Helsinki -kilpailu on saanut negatiivista valoa, kun Helsingin Uutiset julkaisi ennen vappua jutun, jossa kilpailuun osallistuneet syyttivät organisaatiota rankoin sanoin. Myös kohukaunotar Cheyenne Järvinen on kommentoinut tapausta omalla YouTube-kanavallaan. Miss Helsinki -kisa on toiminut ponnahduslautana usealle eri julkisuuden henkilölle. Kohukaunotar Cheyenne Järvinen osallistui itse kisaan vuonna 2014. Nyt hän kommentoi YouTube-videollaan, että olisi harkinnut osallistumista, jos saisi päättää uudestaan. Videota on katsottu jo yli 43 000 kertaa. - Kisa on järjestäjien puolesta todella kaunisteltu. Ajattelin, että kisan myötä saisin paljon eri mahdollisuuksia, mutta kisa ei tarkoita mitään tänä päivänä, Cheyenne kertoo videolla.


Sara Forsberg avoimena parisuhteestaan: ”Olimme eron partaalla” iltalehti 12:15 02.05

Youtube-tähti ja laulaja Saara kertoi kappaleidensa taustalta löytyvän hankalat ajat parisuhteessa. Sara "Saara" Forsberg, 24, kertoi huhtikuussa Youtube-videollaan painonnousustaan ja masentuneisuudestaan. Samalla nainen paljasti, että tuohon elämänvaiheeseen kasautui rutkasti muita ongelmia. - Sinä vuonna oli rahaongelmia, parisuhteen ongelmia, ahdistuneisuutta ja masennusta. Kaikki hajosi ympärillä, Saara kertoi videolla.


Bussikuski pysähtyi hellyttävästä syystä – auttoi ankanpoikaset reunakiven yli! stara 20:30 25.04

Moni ei varmasti haluaisi ylimääräisiä viivytyksiä bussimatkalle, mutta tuoreella Youtube-videolla


Temptation Islandin Vilma avautuu videolla saaren tapahtumista: ”Äärimmäisen kylmää, tunteetonta ja lapsellista” iltalehti 10:33 24.04

Kuluvalla kaudella Temptation Islandilla esiintyvä Vilma on loukkaantunut jo saarella käynnistyneestä Free Vilma -movementista. Temptation Island -ohjelman kuluvan tuotantokauden kohutuin pari lienee Vilma ja Elias. Tv-katsojat ovat sympanneet kiltin oloista Vilmaa, joka on vaikuttanut olevan pahasti Eliaksen tossun alla parisuhteessaan. Nyt Vilma avautuu julkaisemallaan Youtube-videolla asioista, joita televisiossa ei ole näytetty. Häntä harmittaa esimerkiksi se, että televisiossa hänet on esitetty lähes pelkästään herkkänä ja itkuisena.


Arttu Lindeman pelkää poistua baarista: ”Väkivaltaiset tilanteet pelottavat tosi paljon” iltalehti 11:51 21.04

Tubetähti ja räppäri Arttu Lindeman, 21, haluaa välttää väkivaltaiset tilanteet pilkun aikaan. Tubetähti ja räppäri Arttu Lindeman, 21, avautuu tuoreella YouTube-videolla peloistaan. Hän kertoo pelkäävänsä esimerkiksi korkeita paikkoja, hammaslääkäriä ja kauhuelokuvia. Lindemanilla on myös hyvät unen lahjat, minkä vuoksi hän pelkää nukkuvansa pommiin sovituista tapaamisista. - Mulle on käynyt näin lukemattomia kertoja, olen myöhästynyt musavideopalavereista, studioista, melkein keikoiltakin, koska olen vaan nukkunut, hän sanoo.


Cheyenne Järvisen karu tilitys lapsuudesta - sairastui myöhemmin anoreksiaan iltalehti 18:45 18.04

Kohukaunotar kertoo YouTube-videolla traumaattisesta tilanteesta, jonka hän koki yläasteiässä. Kohukaunotar Cheyenne Järvinen, 23, avautuu tuoreella YouTube-videolla rankasta lapsuudestaan. Suomalaisfilippiiniläisen taustan omaava Järvinen muutti lapsena paljon, ja asettui yläasteiässä Keravalle. Hän kärsi koko kouluaikansa kiusaamisesta. - Mua kiusattiin päiväkodista lähtien mun ulkonäön takia. Minulla oli myös huono suomi, koska äidin kanssa puhuimme englantia. Nimestäni väännettiin kaikenlaisia versioita, ja siitä pilkattiin, hän sanoo.


Cheyenne Järvisen karu tilitys lapsuuden kotiväkivallasta - heräsi keskellä yötä ja soitti hätäkeskukseen: ”Isi tappaa äidin” iltalehti 18:25 18.04

Kohukaunotar kertoo YouTube-videolla traumaattisesta tilanteesta, jonka hän koki yläasteiässä. Kohukaunotar Cheyenne Järvinen, 23, avautuu tuoreella YouTube-videolla rankasta lapsuudestaan. Suomalaisfilippiiniläisen taustan omaava Järvinen muutti lapsena paljon, ja asettui yläasteiässä Keravalle. Hän kärsi koko kouluaikansa kiusaamisesta. - Mua kiusattiin päiväkodista lähtien mun ulkonäön takia. Minulla oli myös huono suomi, koska äidin kanssa puhuimme englantia. Nimestäni väännettiin kaikenlaisia versioita, ja siitä pilkattiin, hän sanoo.


ja savun keskeltä mokasi Minihuuhkajien näkyvin oli Putinilla Katso kuvasta saapuivat kotiin – – presidentti lupasi ”maanpetoksellista, vajaamielistä”

Uutiset