Perheenisä raahasi naisen pusikkoon ja riisti vaatteet - uhrin onnistui paeta viime hetkellä iltalehti 19:34 23.10

Oulun käräjäoikeus on tuominnut 34-vuotiaan miehen raiskauksen yrityksestä ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tapaus sattui kesällä 2015 Kempeleen keskustassa. Yli 30-vuotias mies oli tullut yöravintolaan vaimonsa ja kavereidensa kanssa. Nuori nainen saapui paikalle omien ystäviensä kanssa.


Dubaissa lomaillut brittituristi kosketti vahingossa toista miestä baarissa - tuomittiin kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen iltalehti 21:00 22.10

Jamie Harron pelkää, mitä hänelle tapahtuu seuraavaksi. Skotlantilaisen 27-vuotiaan Jamie Harronin painajainen sai alkunsa heinäkuussa, kun hän pistäytyi kahden päivän minilomalle Dubaihin. Harron oli ystäviensä kanssa baarissa nauttimassa alkoholia paikallisessa baarissa, kun hän kosketti vahingossa toista miestä lantion kohdalta välttääkseen törmäämisen tähän ja juomiensa kaatumisen. Toinen mies hälytti kuitenkin paikalle poliisit, jotka saapuivat ja pidättivät Harronin.


17-senttinen hirviökantarelli yllätti Anjan, 71 - katso kuva! iltalehti 17:36 19.10

Kesken pyöräreissun tehty löydös hämmästytti kokeneita sienestäjiä. Urjalalainen Anja, 71, on aktiivinen eläkeläinen, joka harrastaa yhä pidempienkin pyöräretkien tekemistä ystäviensä kanssa. Reissun päälle lähdettiin myös torstaina aurinkoisessa syyssäässä. 60 kilometrin lenkki kulki Akaan Riisikkalan halki, jossa pidettiin pieni lepotauko. Kolmen naisen porukka ei malttanut olla kurkkaamatta metsän puolelle.


Uutiset