Teini ajelehti merellä 49 päivän ajan – selvisi suodattamalla merivettä vaatteidensa kautta stara 18:40 25.09

19-vuotias Aldi Novel Adilang on selviytynut hurjasta koettelemuksesta ajelehdittuaan avomerellä


Viihdelehti Stara.fi stara 18:40 25.09

19-vuotias Aldi Novel Adilang on selviytynut hurjasta koettelemuksesta ajelehdittuaan avomerellä


5 asiaa, jotka ratkaisivat sarjakuristaja Michael Penttilän tuomion – tällainen oli kirje ”Suzylle” iltasanomat 10:35 29.05

Tuomio rikoksen valmistelusta on Suomessa harvinainen. IS käy läpi keskeiset kohdat, jotka johtivat sarjakuristaja Michael Penttilän rangaistukseen.


Ranskan entinen presidentti Sarkozy saa syytteen korruptiosta ja vaikutusvallan kauppaamisesta iltalehti 18:29 29.03

Syyte liittyy Sarkozyn presidentinvaalikampanjan lahjuksia koskevaan rikostutkintaan. Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy saa syytteen korruptiosta ja vaikutusvallan kauppaamisesta, kertoo uutistoimisto Reuters. Myös korkeimman oikeuden tuomari Gilbert Azibert ja Sarkozyn asianajaja saavat syytteet. Syytteet liittyvät Sarkozyn vuoden 2007 presidentinvaalikampanjaan ja sitä seuraaviin rikostutkintoihin. Sarkozyn syytetään hankkineen tietoa itseään koskevasta, presidentinvaalikampanjaan liittyvästä rikostutkinnasta vuonna 2014. Syytteen mukaan Sarkozy tiesi, että hänen puhelintaan kuunneltiin, joten Sarkozylla oli väärän nimen alle (Paul Bismuth) rekisteröity puhelinlinja, jonka kautta hän sai tietoa itseään koskevasta rikostutkinnasta.


määrää ”kunnes määrää ”kunnes muut tatuointi vasemmassa kädessä voiman ”Ilma on

Uutiset