Pääkirjoitus: Koronavirus jähmetti Putinin – Kreml kehittelee presidentin pelastukseksi uutta ”viruksenvoittojuhlaa”

iltasanomat 21:00 21.05

Venäjä saattaa viettää jo kesällä uutta kolminkertaista monitoimijuhlapäivää, jonka päätavoite olisi Putinin elinikäisen valtakauden sinetöiminen.


Olympiamitalisti sai elinikäisen kilpailukiellon – syytetään alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

iltalehti 18:32 13.05

Olympiamitalisti voi saada elinkautisen vankeusrangaistuksen. Judon olympiamitalisti Wang Ki-chun, 31, on saanut elinikäisen kilpailukiellon. Wangia syytetään alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja hänet pidätettiin viime viikolla. Jos judoka todetaan syylliseksi, hän voi saada jopa elinkautisen vankeusrangaistuksen.


Tennisveljeksille elinikäinen kilpailukielto

iltalehti 09:48 05.05

Egyptiläinen Youssef Hossam ja hänen veljensä Karim ovat saaneet elinikäisen kilpailukiellon ottelumanipulaatiosta ja siihen liittyvästä toiminnasta. Youssef Hossam, 21, tuomittiin tenniksen vilppitapauksia tutkivan Tennis Integrity Unitin raportin pohjalta syylliseksi 21 syytekohtaan ja elinikäiseen kilpailukieltoon. Hossamin ja hänen veljensä Karimin todettiin osallistuneen ottelumanipulatioon, järjestäneen sen ympärille vedonlyöntiä ja yrittäneen houkutella myös muita pelaajia vilpilliseen toimintaan.


Painava isku pohjusti finaalivoiton, mutta vastustajan samanaikainen lyönti jätti suomalaiseen MM-mitalistiin elinikäisen ja uran päättäneen jäljen – "Katselin sieltä kulmasta ja näin kaiken kahtena"

MTV 06:45 04.05

Nyrkkeilijä Joni Turusen upea ura päättyi 16 vuotta sitten vakavaan silmävammaan. Kaksinkertainen MM-mitalisti on yhä viimeisin suomalaismies, joka on noussut olympiakehään. 


Putinin syytesuojan turvaamiseksi keksittiin uusi ratkaisu – saa elinikäisen senaattorin paikan?

iltasanomat 13:03 12.02

Venäjän perustuslakityöryhmä esittää, että väistyvät presidentit saisivat jatkossa automattisesti elinikäisen paikan maan parlamentin ylähuoneeseen.


Salainen raportti paljastaa: elinikäisen toimintakiellon saanut dopinglääkäri Ferrari nykyisen supertähden taustalla

MTV 09:16 03.02

Maailman parhaisiin maanpyöräilijöihin lukeutuva tanskalainen Jakob Fuglsang on yhdistetty elinikäisen toimintakiellon saaneeseen dopinglääkäri Michele Ferrariin, selviää Danish Politiken -lehden, tanskalaisen tv-kanava DR:n ja norjalaisen VG-lehden haltuunsa saamasta salaisesta raportista.


Salainen raportti paljastaa: elinikäisen kilpailukiellon saanut dopinglääkäri Ferrari nykyisen supertähden taustalla

MTV 09:16 03.02

Maailman parhaisiin maanpyöräilijöihin lukeutuva tanskalainen Jakob Fuglsang on yhdistetty elinikäisen kilpailukiellon saaneeseen dopinglääkäri Michele Ferrariin, selviää Danish Politiken -lehden, tanskalaisen tv-kanava DR:n ja norjalaisen VG-lehden haltuunsa saamasta salaisesta raportista.


Itävaltalaishiihtäjä sai muita kärynneitä kovemman tuomion dopingrikoksesta – uskomaton lausunto oikeudessa

iltalehti 16:37 28.01

Maamiehet kertoivat Johannes Dürrin houkutelleen urheilijoita kääntymään ”dopingtohtorin” puoleen. Entinen maastohiihtäjä Johannes Dürr tuomittiin maanantaina 15 kuukauden ehdolliseen vankeuteen dopingrikoksesta. Dürrin kotimaassa Itävallassa doping on rikos. Hän sai viime syksynä elinikäisen kilpailukiellon.


Rötösurheilija sai tuomionsa: elinikäinen panna ja jättisakot!

MTV 11:30 25.01

Brasilialainen tennispelaaja Joao Olavo Soares de Souza on saanut elinikäisen toimintakiellon ja 200 000 dollarin sakot ottelumanipulaation takia, tennistä valvova Tennis Integrity Unit (TIU) kertoi nettisivuillaan. Souza oli ollut väliaikaisessa toimintakiellossa jo viime maaliskuusta lähtien.


Ohhoh: Jalkapallotuomari sai elinikäisen kilpailukiellon yhden ottelun tähden – nämä neljä tuomiota koituivat kohtaloksi

MTV 09:03 26.12

Marokon jalkapalloliitto on asettanut erotuomari Hicham Tiazin, 44, elinikäiseen kilpailukieltoon lauantain ottelun tuomioiden myötä.


Jalkapallotuomari Hicham Tiazi sai elinikäisen kilpailukiellon yhden ottelun rangaistuspotkutuomioista

MTV 09:03 26.12

Marokon jalkapalloliitto on asettanut erotuomari Hicham Tiazin, 44, elinikäiseen kilpailukieltoon lauantain ottelun tuomioiden myötä.


Vauva syntyi yökerhossa – sai elinikäisen ilmaisen sisäänpääsyn

stara 16:40 13.11

Vastasyntyneelle lapselle on annettu elinikäinen ilmainen sisäänpääsy suosittuun yökerhoon. Lapsi


Fortnite-tähti kiinni huijaamisesta – sai elinikäisen pelikiellon

stara 18:00 07.11

Fortnite-videoillaan tähteyteen noussut tubettaja Faze Jarvis on saanut elinikäisen pelikiellon.


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:00 07.11

Fortnite-videoillaan tähteyteen noussut tubettaja Faze Jarvis on saanut elinikäisen pelikiellon.


Ex-maastohiihtäjä Johannes Dürr, 32, sai elinikäisen toimintakiellon

iltalehti 20:22 11.10

Seefeldin MM-kisojen dopingratsian avainhahmo, 32-vuotias Johannes Dürr sai elinikäisen toimintakiellon. Itävallan antidopingkomissio asetti ex-maastohiihtäjä Johannes Dürrin elinikäiseen toimintakieltoon. Komissio tiedotti asiasta torstaina. Dürr oli avainhahmo Seefeldin MM-kisojen aikana alkaneessa dopingskandaalissa. Dürrin tekemät paljastukset olivat yksi syy siihen, että MM-kisojen aikana tehtiin dopingratsia, jossa veridopingista jäi kiinni viisi maastohiihtäjää.


Ampumahiihdon olympiamitalisti kuoli – pakeni Torinosta paniikissa, sai elinikäisen kilpailukiellon

iltalehti 22:28 08.10

Wolfgang Perner on kuollut 52 vuoden iässä. Itävaltalainen ampumahiihdon olympiamitalisti Wolfgang Perner on kuollut. Asiasta kertoi Der Standard -lehti. Perner kuoli pitkäaikaiseen sairauteen lokakuun ensimmäisenä päivänä.


ARD: Hiihdon MM-skandaalin avainhahmo Johannes Dürr saa elinikäisen kiellon – suljetaan pois urheilusta

iltasanomat 11:27 18.09

Johannes Dürr on saamassa elinikäisen toimintakiellon.


15-vuotias skottipoika alentui todella mauttomaan tekoon legendaarisen paikallisottelun jälkeen – seura lätkäisi elinikäisen porttikiellon

iltalehti 18:08 04.09

Jalkapalloseura Glasgow Rangers on langettanut tuntuvan rangaistuksen kannattajalleen, joka huusi törkeän kommentin paikallisvastustaja Celticin kapteenille. Glasgow’ssa pelattiin sunnuntaina yksi jalkapallomaailman kiivaimmista paikallisotteluista, Old Firm. Kahdeksan Skotlannin mestaruutta putkeen voittanut Celtic oli paikalliskilpailija Rangersia parempi maalein 2–0. Ottelu pelattiin Rangersin kotikentällä, Ibrox Stadiumilla. Sunnuntain jälkeen kaupungissa on puhuttanut lopputuloksen lisäksi ottelun jälkeiset tapahtumat stadionin ulkopuolella.


Hot topics