Järvenpääläismuusikko teki kappaleen seinien sisälle vetäytymisestä – biisistä tuli ajankohtaisempi kuin tekijä osasi aavistaa

iltasanomat 20:27 27.05

Neljän seinän sisään -single kertoo ihmisen mahdollisuudesta tehdä matka itseensä – vaikka kiireisenä perjantai-iltana.


Kobe Bryantin sormus myytiin huutokaupalla jättihintaan – alun perin lahja äidille

iltalehti 16:01 27.05

Helikopterionnettomuudessa kuolleen NBA-tähden sormus myytiin hurjaan hintaan huutokaupassa. Edesmenneen NBA-tähti Kobe Bryantin Lakers-sormuksen hinta nousi pilviin vastikään huutokaupassa. Alun perin koripallotähden äidilleen antamasta sormuksesta maksettiin yli 200 000 dollaria. Kobe osti aikoinaan kaksi identtistä Lakers-sormusta ensimmäisen NBA-mestaruutensa kunniaksi 2000-luvun taitteessa. Hän antoi sormukset lahjaksi äidilleen ja isälleen.


Suurikokoinen lokki lensi sisälle – oksensi keittiön pöydälle

stara 20:00 25.05

Lokit eivät lukeudu lintulajeista yleisesti rakastetuimpiin. Niiden arvostus tuskin ainakaan


Koronarajoitukset iskivät myös iisalmelaiseen ”maailman pienimpään ravintolaan” – ”Yksi asiakas voi mennä sisälle ja kaksi terassille”

iltasanomat 07:26 21.05

Iisalmelaisessa Kuappi-ravintolassa on koronarajoitusten myötä kolmen hengen anniskelukapasiteetti.


Sadevesi tulvi koronapotilaita hoitavaan Kirurgiseen sairaalaan Helsingissä

iltasanomat 21:44 19.05

Sadevesi pääsi valumaan sisälle sairaalan kerrokseen Helsingin Ullanlinnassa tiistaina illalla.


Poliisi: entiset valepoliisit esiintyvät nyt koronatarkastajina – kevään aikana huijattu jopa 20 vanhusta

yle 18:22 19.05

Eri puolilla Suomea on liikkeellä useita koronaviruksen varjolla ihmisten koteihin sisälle pyrkiviä varkaita.


Miss Helsinki 2021 -kilpailu on peruttu – näin kisalle käy

iltasanomat 10:44 18.05

Miss Helsinkiä ei kruunata tänä vuonna.


Ilouutinen F1-maailmasta – Belgia näyttää vihreää valoa elokuun kisalle

MTV 12:51 15.05

F1:n Belgian osakilpailu voidaan järjestää elokuun lopussa. GPFans-sivusto tietää kertoa, että Belgian GP järjestetään tiukkojen rajoitusten vallitessa ilman yleisöä.


Tom Hanks ajautui tahtomattaan keskelle kiivasta riitaa – Chet-poika ja kohuräppäri Tekashi 6ix9ine selvittelevät välejään: "Toivon hänen isälleen pikaista paranemista"

mtv 19:12 14.05

Tom Hanksin poika Chet Hanks on riidoissa juuri vankilasta päässeen räppäri Tekashi 6ix9inen kanssa.


Korona vei näyttelijä Timo Lavikaisen tulot – harkitsee palaamista varastotyöntekijäksi: ”Nyt karsitaan kaikesta”

iltalehti 06:45 14.05

Näyttelijä Timo Lavikainen suhtautuu tulevaan toiveikkaana, vaikka kevät on ollut taloudellisesti haastavaa aikaa. Näyttelijä Timo Lavikainen on viettänyt kuluneen kevään kotona. Kahden pienen lapsen isälle aika on ollut erityistä, sillä viime kuukausina on tullut vietettyä paljon arvokasta aikaa perheen kesken. Kääntöpuolena yhteiselle ajalle on joutunut luottamaan siihen, että arki rullaa, vaikka rahaa ei tule mistään. – Töitä ei nyt ole juurikaan ollut. Kaikki peruuntui ihan yksi toisensa jälkeen, Lavikainen kertoo.


Suomalainen Juulia, 20, on jumissa maailman suurimmalla risteilyaluksella – ei ole astunut maihin kahteen kuukauteen: ”Tunnelma on kummallinen”

iltalehti 06:05 12.05

Taitoluistelija Juulia Syrjänen, 20, on koronakriisin vuoksi jumissa maailman suurimalla risteilijällä. Taitoluistelija Juulia Syrjänen, 20, lähti puoli vuotta sitten töihin Royal Caribbean Internationalin kuuluisalle Symphony of the Seas -risteilijälle, mutta koronaviruspandemia muutti Karibianmeren työrupeaman soololomaksi, jossa aika kuluu jättimäisen risteilijän perhehytissä. Risteilijällä on normaalioloissa tekemistä kuin pienessä kaupungissa, ja matkustajille järjestetään viihdykkeeksi muun muassa jääshow’ita. Ammattiluistelija Syrjänen työskenteli näissä esityksissä.


Poliisi pyysi ihmiset sisälle ja karkotti karhun Kouvolasta

iltasanomat 22:11 11.05

Poliisi varoitti ihmisiä maanantai-iltana Kouvolassa liikkuneesta karhusta.


Kuopiossa paloi omakotitalo – yksi loukkaantui, toinen saattoi jäädä sisälle taloon

iltasanomat 17:27 06.05

Kuopion Sikoniemessä paloi keskiviikkoiltapäivänä omakotitalo pahoin.


Voimamiehen isoäiti kuoli – lihaskimppu kertoi sydämet särkevästä viimeisestä kohtaamisesta ”Hän aneli minua tulemaan sisälle”

iltalehti 16:47 06.05

Eddie Hallin keskustelu isoäidilleen ovenraosta jäi viimeiseksi. Voimamies Eddie Hall kertoo Instagram-tilillään suru-uutisen isoäitinsä menehtymisestä. Tekstissä Hall kertoo myös kaksikon viimeiseksi jääneestä keskustelusta, jonka koronavirus teki traagiseksi. Entinen maastavedon ME-mies Hall, 32, kertoi tavanneensa isoäitinsä vain viikkoa ennen tämän poismenoa. Koronaviruksen aiheuttamien rajoituksien vuoksi lihaskimppu ei voinut kuitenkaan astua sisälle mummonsa asuntoon.


Baltian maat avaavat rajansa toisilleen – luovat EU:n sisälle ”matkustuskuplan”

iltasanomat 14:11 06.05

Viro, Latvia ja Liettua sallivat kansalaistensa vapaan matkustamisen maidensa välillä.


Baltian maat luovat oman ”matkustus­kuplansa” EU:n sisälle – IS seuraa

iltasanomat 13:56 06.05

IS seuraa koronavirusepidemian kehittymistä hetki hetkeltä. Seurannan löydät artikkelin lopusta.


Kilpailutauko aiheutti Lewis Hamiltonin sisälle tyhjyyden – brittikuljettaja näkee koronaviruksessa mahdollisuuden: "Vähemmän eläimiä teurastetaan mieltymyksiemme vuoksi"

MTV 15:15 28.04

F1-sarjan kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton kertoo kaipaavansa kilpailemista joka päivä. Koronaviruspandemian aiheuttama kilpailutauko on jättänyt britin mukaan suuren tyhjyyden hänen elämäänsä.


TIS-Mattu purskahtaa itkuun kesken treffien – myöntää ottaneensa silikonit miestä miellyttääkseen: ”Se ei pitänyt mua hyvännäköisenä”

iltalehti 11:28 28.04

Temptation Island Suomessa kuullaan jälleen erikoisia väitteitä. Temptation Island Suomessa sinkut tutustuvat entistä paremmin varattuihin. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Miesystävänsä Japen kanssa ohjelmaan osallistunut Mattu kertoo Anttonille huonosta itsetunnostaan tämän viikon jaksossa. Anttoni tuli kesken kauden mukaan ohjelmaan, mutta pääsi silti nopeasti porukkaan sisälle. Treffeillä Anttonin ja Mattun välille syntyy luottamus.


Lindsay Lohan, Britney Spears ja Paris Hilton viettivät yhdessä iltaa yli kymmenen vuotta sitten – nyt Lohan kieltää Hiltonin väitteet illan tapahtumista

iltalehti 14:16 27.04

Lindsay Lohan ja Paris Hilton olivat 2000-luvun alussa hyviä ystäviä. Pari vuotta sitten Paris Hilton kertoi Andy Cohenin haastattelussa viettäneensä vuonna 2006 iltaa Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin kanssa. Paris Hiltonin mukaan Lohanin ei pitänyt edes tulla mukaan, vaan Hiltonin piti juhlia pelkästään Spearsin kanssa. Hiltonin mukaan hän päästi Lohanin kyytiin, koska hän ei halunnut nolata häntä paparazzien edessä. – Me olimme Beverly Hills -hotellissa lähdössä kotiin, kun Lohan alkoi jahdata meitä ja änkesi lopulta samaan autoon. Se oli kahden istuttava SLR! Hän vain änkesi sisälle ja en halunnut nolata häntä kaikkien paparazzien edessä, joten annoin olla, Hilton kertoi antamassaan radiohaastattelussa.


Liverpool jahtaa kiivaasti maailman kalleinta pelaajaa: Jürgen Klopp tarttui jo puhelimeen ja soitti supertähden isälle – "Hän haluaa siirron hinnalla millä hyvänsä"

MTV 16:28 26.04

Liverpool-manageri Jürgen Klopp jahtaa kiivaasti PSG:n supertähteä Kylian Mbappea, jos ranskalaismedian tieto pitää paikkansa. Saksalaisen väitetään soittaneen jopa pelaajan isälle.


Hot topics