Vasemmistoprofessori paimensi opiskelijoita ottamaan Mannerheimin kuvan pois kokoustilan seinältä – myös selfiekisalle tuli loppu

yle 21:54 19.11

Professori Vesa Puurosen mielestä Mannerheim on historiallisesti niin ristiriitainen henkilö, ettei hänen kuvansa sovi opiskelijajärjestön tilojen seinälle.


Tainan lapsuus loppui 10-vuotiaana isän sanoihin: ”Tuosta meidän Tainasta tulee tosi pantava”

iltalehti 06:35 19.11

Tainan ulkonäkö oli vapaata riistaa paitsi isälleen, myös muille perheensä miehille. Taina Lehikoisen, 57, lapsuus loppui, kun hän oli 10-vuotias. Ennen sitä Taina oli ollut onnellinen ja huoleton.


Pojalta koskettava viesti isälle päivä ennen tämän suurta NHL-juhlailtaa – yleisö kyynelehti liikutuksesta

iltalehti 18:50 18.11

James Rutherfordin videoviesti isälleen sulatti sydämet Pohjois-Amerikassa. Pitkän päivätyön NHL:ssä tehnyt Pittsburgh Penguinsin nykyinen GM Jim Rutherford valitaan maanantaina jääkiekon kunniagalleriaan Hockey Hall of Fameen. 70-vuotiaan Rutherfordin 11-vuotias poika James teki Penguinsin avustuksella koskettavan videotervehdyksen isälleen. Video näytettiin Rutherfordin kunniaksi sunnuntaina järjestetyssä illallistapahtumassa Torontossa. Ihmiset kyynelehtivät nähtyään Jamesin koskettavan videoviestin.


Voitto Kreikasta parantaisi lähes varmuudella Suomen mahdollisuuksia EM-kisojen lohkoarvonnassa – lue kattava infopaketti arvonnan koukeroista

yle 17:27 18.11

Ensi kesän EM-lopputurnauksen lohkoarvonta kätkee sisälleen ennennäkemättömän määrän erilaisia koukeroita.


Poika sairastui psykoosiin ja kielsi, ettei hoidosta saa antaa tietoja isälle: ”Emme voineet mitään”

iltasanomat 05:50 18.11

–?Kun poika täytti 18, hän päätti, ettei tarvitse hoitoa tai lääkkeitä. Koska hän oli aikuinen, emme voineet mitään, isä kertoo.


Huuhkajien tappio pelottaa: Suomalaiset iskeneet hurjasti rahaa kiinni Liechtensteinin voittoon

iltalehti 13:28 14.11

Suomalaiset toivovat Huuhkajien voittoa, mutta pelit laitetaan sisään nyt Liechtensteinin voiton puolesta. Koko Suomen katseet ovat jo perjantaissa, josta voi tulla historiallinen: miesten jalkapallomaajoukkue saattaa ratkaista EM-lopputurnauspaikan. Mikäli Suomi voittaa Liechtensteinin, voivat kansalaiset lähteä sinne kuuluisalle torille. Veikkauksella ollaan kuitenkin ymmällään erikoisen ilmiön edessä. Suomalaiset vedonlyöjät iskevät nyt rahojaan kiinni nimenomaan Liechtensteinin voittoon.


Vauvan pahoinpitelyn epäillään tapahtuneen ensikodissa – teosta epäillylle isälle vaaditaan alle kahden vuoden ehdollista vankeusrangaistusta

iltasanomat 14:03 13.11

Vanhempia ei valvota ensikodissa koko ajan.


Nyt puhuu Jörn Donner - kommentoi aviottoman poikansa paljastuskirjan väitteitä: "Hyljeksitty poika -termi on aivan väärin"

iltalehti 10:45 13.11

Otto Gabrielsson, Jörn Donnerin avioton poika, kirjoittaa keväällä ilmestyvässä kirjassa isälleen. Otto Gabrielsson on kirjailija-poliitikko Jörn Donnerin, 86. ruotsalainen, psykologiksi opiskeleva 38-vuotias poika. Hänen kirjansa Vildhavre - Sista brevet till pappa (Rikkaruoho - Viimeinen kirje isälle) ilmestyy huhtikuussa. Schildts\&Söderströms (S\&S) -kirjakustantamon tuoreen uutuusluettelon mukaan kyseessä on hyljeksityn pojan puheenvuoro. Kirjassa poika kertoo, kuinka on toivonut isänsä ottavan yhteyttä tai vastaavan edes yhteydenottoihin. Kirjassa poika kertoo myös sisaruskateudesta. Hän ihmettelee, miksi velipuolet ovat läheisiä isänsä kanssa, mutta hänet on sysätty syrjään. Yhdessä sinun kirjasi arviossa minua kutsuttiin hukkakauraksi. Olen rikkaruoho, jonka ei kuuluisi olla olemassa, jolla ei ole merkitystä eikä hyötyä kenellekään, Gabrielsson kirjoittaa kirjassa riipaisevasti.


Jörn Donnerin tylysti hylkäämä poika kirjoitti isästään riipaisevan kirjan: ”Minua kutsuttiin hukkakauraksi”

iltalehti 21:23 12.11

Otto Gabrielsson, Jörn Donnerin avioton poika, kirjoittaa keväällä ilmestyvässä kirjassa isälleen. Otto Gabrielsson on Jörn Donnerin ruotsalainen, psykologiksi opiskeleva 38-vuotias poika. Hänen kirjansa Vildhavre - Sista brevet till pappa ( Rikkaruoho - Viimeinen kirje isälle) ilmestyy huhtikuussa. Kirjakustantamo Schildts\&Söderströms (S\&S) tuoreen uutuusluettelon mukaan kyseessä on hyljeksityn pojan puheenvuoro. Yhdessä sinun kirjasi arviossa minua kutsuttiin hukkakauraksi. Olen rikkaruoho, jonka ei kuuluisi olla olemassa, jolla ei ole merkitystä eikä hyötyä kenellekään, Gabrielsson kirjoittaa kirjassa riipaisevasti.


Piritta Hagmanin perhe hajosi kahteen kaupunkiin eron jälkeen - yksi lapsi äidille, kaksi isälle: ”Ollut kova pala kaikille”

iltalehti 19:41 12.11

Piritta Hagman elää arkeaan kahden kaupungin välillä suhaten. Ratkaisu on ollut eroperheelle rankka. Piritta Hagman, 40, ja ex-kiekkoilija Niklas Hagman erosivat keväällä 2018. 12 vuotta yhdessä ollut ex-pari asui eron jälkeen vielä vuoden saman katon alla, kunnes Niklas muutti viime huhtikuussa pois parin yhteisestä kodista. Tänä syksynä eroperheen asumiskuviot ovat muuttuneet radikaalisti, sillä Piritta ja pariskunnan kuopus, Eliana, 7, muuttivat Pirittan lapsuusmaisemiin Poriin. Lukas, 12, ja Lila, 10, jäivät asumaan isänsä luo Helsinkiin.


Jörn Donnerin avioton poika kirjoitti kirjan isästään: ”Olen rikkaruoho, jota ei kuuluisi olla olemassa”

iltasanomat 17:42 12.11

–?On luultavasti aika, että esittäydyn sinulle, Jörn Donnerin avioton poika Otto Gabrielsson kirjoittaa tulevassa kirjassaan isälleen.


Tiesitkö? Samuli Edelmannin uutuusalbumilla soivat jo unohtuneet sävelet - kunnianosoitus edesmenneelle isälle

iltalehti 21:03 11.11

Laulaja Samuli Edelmann esiintyi Morsiuspuku & Iltapuku Meslewi -liikkeessä maanantaina 11. marraskuuta. Samuli Edelmann on tunnettu suomalainen laulaja ja näyttelijä. Iltalehti tapasi miehen Morsiuspuku \& Iltapuku Meslewi -liikkeen yhteyteen avatussa Rasvaamo -putiikin avajaisissa. Edelmann ehti kertoa kuulumisiaan ennen keikkansa alkua. – Kiertue meni hyvin ja se loppui eilen, mies iloitsi syksyisissä tunnelmissa.


Suomesta ei tullut Ideaparkien luvattua maata – silti lapsiperheet rakastavat Lempäälää ja Seinäjoki aikoo nyt tosissaan toistaa tempun

yle 11:00 11.11

Ideaparkit taistelevat ihmisten ajasta. Jos asiakas saadaan tapahtumilla houkuteltua kauppakeskukseen sisälle, hän myös käyttää rahaa.


Ideaparkien historia on kulutusjuhlaa, poliittista vääntöä ja kiistelyä ekologisuudesta – Toivo Sukari saa viimein Seinäjoelle toisen toiveidensa mukaisen kauppakeskuksen

yle 11:00 11.11

Ideaparkit taistelevat ihmisten ajasta. Jos asiakas saadaan tapahtumilla houkuteltua kauppakeskukseen sisälle, hän myös käyttää rahaa.


Jo puolet suomalaisista on vähentänyt kulutustaan, mutta Ideaparkit luottavat suuruuden vetovoimaan: Seinäjoen Ideapark houkuttelee perheitä Duudsoneilla ja tapahtumilla

yle 11:00 11.11

Ideaparkit taistelevat ihmisten ajasta. Jos asiakas saadaan tapahtumilla houkuteltua kauppakeskukseen sisälle, hän myös käyttää rahaa.


Michael Schumacherin tytär teki upealla tavalla kunniaa isälleen – taustalla soi Thunderstruck!

iltalehti 19:31 10.11

Michael Schumacherin tyttäreltä Gina-Maria nähtiin lauantai-iltana Veronassa upea esitys, jossa hän teki kunniaa isälleen. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä. Michael Schumacherin 22-vuotias tytär Gina-Maria on voittanut maailmanmestaruuden reiningissä, joka on lännenratsastuksen vastine kouluratsastukselle.


30 toimivaa lahjavinkkiä isälle – hinnat 0–100 euroa

iltasanomat 09:49 08.11

Isää voi ilahduttaa yllättävällä, jopa edullisella lahjalla.


Kun lasten äiti kuoli, Hermanni Hyytiälä, 40, kantoi koko perheen surun ja rakensi uuden arjen – tänään hänet palkittiin Vuoden isänä

yle 10:01 05.11

Vuoden isä -palkinto myönnettiin tänään tiistaina kolmelle isälle.


Ruotsalaisartisti pidätettiin murhasta epäiltynä - Uhoaa Instagramissa aseiden kanssa

iltalehti 18:38 03.11

Rap-muusikkoa epäillään murhasta. Ruotsalaista artisti on pidätetty murhasta epäiltynä. Epäilty saatiin kiinni asunnosta Norrköpingissä. Itse kiinniotto-operaatio oli Aftonbladetin mukaan näyttävä, sillä aseistautuneet poliisit piirittivät asunnon, ja he pääsivät sisälle moottorisahamaalla oven säpäleiksi.


Tamperelainen Anne, 27, hamstrasi alennus­myynnistä 20 kiloa sika-nautaa – ihmettelee kritiikkiä: ”voi olla, että herättää pienenmoista katkeruutta”

iltasanomat 12:58 28.10

Anne Viitasen kolmihenkinen perhe säästi jauhelihatarjouksessa pitkän pennin. Viitanen vei lihaa myös eläkkeellä olevalle isälleen, jolla on välillä taloudellisesti tiukkaa.


draamapommi” kasvo­tatuointeja ennen Porvoon-omakotitalo pudotuspeleihin ja sillä

Hot topics