Kolme kuoli Dordrechtin ampumisissa Alankomaissa iltasanomat 21:51 09.09

Poliisi on vahvistanut maanantai-iltaisen ammuskelun vaatineen kolme kuolonuhria. Lisäksi yksi on haavoittunut vakavasti.


Kolme kuoli Dordrechthin ampumisissa Alankomaissa iltasanomat 21:51 09.09

Poliisi on vahvistanut maanantai-iltaisen ammuskelun vaatineen kolme kuolonuhria. Lisäksi yksi on haavoittunut vakavasti.


Kolme kuoli Dordrecthin ampumisissa Alankomaissa iltasanomat 21:51 09.09

Poliisi on vahvistanut maanantai-iltaisen ammuskelun vaatineen kolme kuolonuhria. Lisäksi yksi on haavoittunut vakavasti.


Kalifornian venepalon jäljiltä löydetty jo 25 kuolonuhria – Sheriffi: "Tilanne ei olisi voinut olla pahempi" yle 16:54 02.09

Onnettomuus sattui maanantaina Santa Cruzin saaren edustalla, kun tuli syttyi kookkaassa veneessä, joka oli kuljettamassa laitesukeltajia.


Lentokone ja helikopteri törmänneet Mallorcalla: seitsemän kuolonuhria iltasanomat 19:30 25.08

Onnettomuudessa kuolleiden joukossa on kaksi lasta.


Indonesian perjantainen maanjäristys vaati viisi uhria iltasanomat 05:59 04.08

Indonesian perjantainen maanjäristys on vaatinut viisi kuolonuhria, maan viranomaiset kertoivat lauantaina. Lisäksi useita ihmisiä loukkaantui.


Tragedia keskellä yötä: Kaksi kuoli ja kahdeksan urheilijaa loukkaantui uinnin MM-kisojen isäntäkaupungissa iltalehti 09:30 27.07

Suomalaisurheilijoita ei ollut paikalla, kertoi Yle. Uinnin MM-kisojen isäntäkaupungissa Etelä-Korean Gwangjussa sattui varhain lauantaina paikallista aikaa kaksi kuolonuhria vaatinut onnettomuus. Lähellä kisakylää sijaitseva Coyote Ugly -yökerho oli täynnä väkeä, kun baarin sisäparveke romahti kello 2.29 paikallista aikaa. Kaksi eteläkorealaista, 38- ja 27-vuotias, kuoli.


Kuvat: Monsuunisade nostatti suurtulvat Aasiaan – ilmiötä voi seurata kohtalokkaat vitsaukset iltasanomat 03:24 17.07

Suuret tulvat ovat vaatineet jo ainakin 180 kuolonuhria. Sadat tuhannet ovat paenneet veden valtaamista kylistä ja kaupungeista.


MM-karsinta ajoi naapurimaat täysimittaiseen sotaan, tuhansia kuoli – Mauricio Rodríguez viimeisteli 50 vuotta sitten kohtalokkaan maalin iltalehti 10:06 14.07

Mauricio "Pipo" Rodríguez viimeisteli osuman, joka vaati arvioiden mukaan jopa 6 000 kuolonuhria. Sunnuntaina vietetään yhden koko urheiluhistorian synkimmän hetken 50-vuotispäivää. Kesäkuun alussa 1969 El Salvador ja Honduras olivat jo pelanneet kahdesti pääsystä futiksen MM-lopputurnaukseen 1970. Kun sekä Tegucigalpassa että San Salvadorissa kotijoukkue oli voittanut, jouduttiin ratkaiseva ottelu järjestämään puolueettomalla maaperällä. Panokset olivat valtavat: Kumpikaan maa ei ollut koskaan selvinnyt MM-kisoihin.


Floridaa riivaava ”tappajabakteeri” iski taas – rantalomaa viettänyt mies kuoli 48 tunnissa iltasanomat 13:29 13.07

Suomessakin tavattu lihansyöjäbakteeri on vaatinut lyhyen ajan sisällä kaksi kuolonuhria Floridassa.


Kiinassa voimakas maanjäristys vaati ainakin 12 kuolonuhria ja yli 130 loukkaantui yle 05:37 18.06

Järistys iski myöhään maanantaina 16 kilometrin syvyydessä Yibinin kaupungin ulkopuolella Sichuanin maakunnassa, kertoo Kiinan maanjäristyskeskus.


Imatranajo vaatinut vuosien varrella neljä kuolonuhria: "Ikäviä onnettomuuksia joskus sattuu" yle 18:15 16.06

Sveitsiläiskilpailija menehtyi sadekelin kilpailussa lauantaina.


Sudanin mielenosoituksissa jo viisi kuolonuhria ja useita haavoittuneita yle 02:09 14.05

Sotilaat ja oppositio jatkavat tänään neuvotteluja väliaikaisen hallinnon kestosta, ennen kuin maassa järjestetään vaalit.


Sudanin mielenosoituksissa kaksi kuolonuhria ja useita haavoittuneita yle 02:09 14.05

Sotilaat ja oppositio jatkavat tänään neuvotteluja väliaikaisen hallinnon kestosta ennen kuin maassa järjestetään vaalit.


dieselöljyn verotuki tehokkaasti – Euroopan viesti ei jää – joukkuekaveri

Hot topics