<


Puoluejohtajat ottivat mittaa toisistaan Kuntamarkkinoiden tentissä iltasanomat 11:34 11.09

Uudet keskustan ja vihreiden puheenjohtajat ovat ensi kertaa mukana puoluejohtajien paneelikeskustelussa.


Puoluejohtajat ottavat mittaa toisistaan Kuntamarkkinoiden tentissä – suora lähetys juuri nyt iltasanomat 10:05 11.09

Uudet keskustan ja vihreiden puheenjohtajat ovat ensi kertaa mukana puoluejohtajien paneelikeskustelussa.


Puoluejohtajat ottavat mittaa toisistaan Kuntamarkkinoiden tentissä – katso suora lähetys kello 10 iltasanomat 08:34 11.09

Uudet keskustan ja vihreiden puheenjohtajat ovat ensi kertaa mukana puoluejohtajien paneelikeskustelussa.


Menikö Suomen keihään kolmoisvoitto siinä? Ruotsalainen keihäsjermu täräytti hirmukaaren maaottelussa MTV 14:49 25.08

Suomen ja Ruotsin keihäsmiehet ottavat paraikaa mittaa toisistaan. Kilpailun avauskierros alkoi räväkästi, kun Kim Amb kiskaisi oman ennätyksensä 85,89.


Menikö Suomen keihään kolmoisvoitto siinä? Ruotsalainen keihäsjermu täräytti hirmukaaren MTV 14:49 25.08

Suomen ja Ruotsin keihäsmiehet ottavat paraikaa mittaa toisistaan. Kilpailun avauskierros alkoi räväkästi, kun Kim Amb kiskaisi oman ennätyksensä 85,89.


16 vuoden piinaava mysteeri ratkesi vihdoin: Takavuosien urheilutähti leimattiin hulluksi, uskoi tavanneensa kilpakumppaninsa tämän kuoleman jälkeen – ”Toivottavasti saan nyt rauhan” iltalehti 21:34 08.08

Maantiepyöräilyn Ranskan ympäriajon vuonna 1976 voittanut Lucien Van Impe odotti 16 vuoden ajan vastausta siihen, kenen kanssa hän kävi päivällisellä vuonna 2003. Nyt hän on saanut sen. Belgialainen maantiepyöräilijä Lucien Van Impe ja hänen espanjalainen kilpakumppaninsa José Manuel Fuente ottivat 1970-luvulla usein mittaa toisistaan pyörän sarvissa. Vuonna 1976 Ranskan ympäriajon voittaneen Van Impen ura jatkui pitkälle 1980-luvulle asti, mutta Fuente joutui lopettamaan uransa terveysmurheiden takia jo 1970-luvun puolivälin tienoilla. Reilut kymmenen vuotta myöhemmin, kesällä 1996 Fuente menehtyi munuaissairauden uuvuttamana. Hänellä oli ikää vain 50 vuotta.


Suosikkidekkaristit ottivat mittaa toisistaan suomalaisten suosimassa kesälajissa – Jarkko Sipilä ja Matti Rönkä ovat olleet ystäviä jo yli 30 vuotta iltasanomat 07:06 22.07

Jarkko Sipilä ja Matti Rönkä ovat saaneet kirjallisuuspalkintoja ja menestyvät toimittajina, mutta pelikentillä he eivät enää ole parhaassa vedossa.


Hacklin löi ja heitti Jymy-Jussit nurin yle 22:08 19.07

Hyvinkin mahdollinen miesten Superpesiksen puolivälierien taistelupari otti perjantaina mittaa toisistaan, kun Kouvolan Pallonlyöjät voitti hermoilun täytteisessä kohtaamisessa Seinäjoen Jymy-Jussit 1-0 (3-3, 4-3).


Tässä on mäkiautokilpailun IS:n kummitiimi! Elokuussa nähdään, lyökö Mörkö jälleen sisään iltasanomat 10:55 17.07

ISTV näyttää 17. elokuuta suorana, kun toinen toistaan hullummat tiimit ottavat mittaa toisistaan Helsingin Tähtitorninmäellä kisattavassa Red Bull Mäkiauto GP:ssä. Ilta-Sanomien insinöörivoittoinen kummitiimi Mörkö Racing Team lähtee mäkiautokilpailuun rennolla otteella.


Liki 800 hurjapäätä otti mittaa toisistaan Pellossa – 33. Poikkinaintiajot jatkuvat sunnuntaihin yle 01:09 13.07

Katso kuvakooste perjantain kisapäivästä.


Suomalaiset edustamaan Las Vegasiin ? konsolikiekon maailmanmestaruus on jälleen käsillä jatkoaika.com 08:00 14.06

Taas on se aika vuodesta, kun maailman parhaat virtuaalikiekon pelaajat ottavat mittaa toisistaan. Euroopan, Kanadan sekä Yhdysvaltojen karsinnat on nyt pelattu ja finaalipäivä lähestyy.


Tekeekö Ruotsi jättiyllätyksen EM-karsinnoissa? iltalehti 13:51 10.06

EM-karsintojen illan huippuottelu pelataan Santiago Bernabéulla Madridissa, kun F-lohkon kärkijoukkueet Espanja ja Ruotsi ottavat mittaa toisistaan. Espanjan ja Ruotsin EM-karsintakohtaamiselle on siinä mielessä tarjolla vain vähän referenssiaineistoa, että joukkueet ovat viimeksi kohdanneet vuonna 2008 EM-kisoissa. FIFA:n rankingissa Espanja on sijalla yhdeksän ja Ruotsi sijalla neljätoista. Todellisuudessa joukkueiden tasoero on kuitenkin aavistuksen tuota suurempi Espanjan hyväksi.


Hämmentävä tilanne jääkiekon MM-kisoissa – pelaaja rykäisi luistimellaan vastustajan maalivahdin patjan irti MTV 18:04 17.05

Jääkiekon MM-kisojen isäntämaa Slovakia ja Ranska ottavat mittaa toisistaan perjantain alkuillan otteluissa. Pelin avauserässä nähtiin eriskummallinen tilanne, kun Slovakian maalivahti Patrik Rybarin patja irtosi kesken ottelun. Slovakia johtaa ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2-0. 


Charlotte Kalla avautuu tappelustaan Therese Johaugin kanssa: "Meille molemmille kasvoi pirun sarvet" MTV 15:47 10.05

Ruotsin ja Norjan hiihtotähdet ottivat mittaa toisistaan "Landskampen" -ohjelmassa. Charlotte Kalla kertoi Sportbladetille, että minkälaista oli tapella Therese Johaugia vastaan hiihtolatujen ulkopuolella.


Budjettineuvottelut alkavat – hiilijalanjälkeään, kuolema ei ”pelastamaan vankileireillä

Hot topics