Prinssi Harry puhkesi yllättäen kyyneliin kesken gaalapuheen: panttasi vuosi sitten samassa tapahtumassa valtavaa perhesalaisuutta

iltasanomat 11:11 16.10

Sussexin herttuapari osallistui tiistai-iltana Lontoossa järjestettyyn gaalaan, jonka tarkoituksena on auttaa vakavasti sairaita lapsia ja nuoria.


Ecuadorissa presidentti ja protestiliikkeen johtajat neuvottelupöytään

yle 05:16 14.10

Tarkoituksena on päättää lähes kaksi viikkoa kestäneet väkivaltaiset mielenosoitukset.


Superharvinainen pelikonsoli kaupan – tässä on Nintendo Playstation!

stara 16:00 13.10

Videopelijätti Nintendo lyöttäytyi 1980-luvun lopussa yhteistyöhön Sonyn kanssa. Tarkoituksena oli


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 13.10

Videopelijätti Nintendo lyöttäytyi 1980-luvun lopussa yhteistyöhön Sonyn kanssa. Tarkoituksena oli


NY Times: Liittovaltion syyttäjät tutkivat Trumpin henkilökohtaisen asianajajan Giulianin toimia Ukrainassa

yle 06:53 12.10

Giulianin epäillään rikkoneen lakeja, joiden tarkoituksena on estää ulkovaltojen vaikuttamisyritykset Yhdysvaltain politiikkaan.


Pohjois-Korean ja Venäjän valtiolliset uutistoimistot aloittavat yhteistyön – tarkoituksena valeuutisten torjuminen

iltasanomat 20:15 09.10

Pjongjangissa allekirjoitetussa sopimuksessa KCNA ja TASS sitoutuivat tarjoamaan journalisteille yhteistä ”avustusta ja materiaalia”.


Kyltti aiheuttaa varsinaisen parkkijekun Oulussa – Mikko näki pienen präntin vasta viime hetkellä: ”Monikohan löytää sakkolapun ikkunasta?”

iltasanomat 13:47 09.10

Pysäköintifirman tarkoituksena on tiedottaa vaihtoehdoista alueella, jossa parkkitilat vaihtelevat rakennustöiden takia.


Jari ajelehtii kolme kuukautta suuressa laivassa Pohjoisella jäämerellä – ”Jääkarhut ovat iso tuntematon riski”

iltasanomat 06:20 23.09

Alus, jonka kyydissä sadat tutkijat työskentelevät muutaman kuukauden kerrallaan, ajelehtii napajään mukana vuoden ajan. Tarkoituksena on tutkia muun muassa jäätä ja ilmakehää.


Katso suorana: Yli miljoonaa nuorta odotetaan marssille ilmaston puolesta New Yorkissa – Yle seuraa

yle 10:40 20.09

Fridays for Future -liikkeen tarkoituksena on rohkaista nuoria eri puolilla maailmaa vakuuttamaan aikuisia ottamaan ilmastonmuutos vakavasti.


Voisiko leipäjonosta löytyä apua työvoimapulaan? – Yle haastoi raumalaiset yritykset selvittämään asiaa

yle 07:02 20.09

Haasteen tarkoituksena on selvittää, pitävätkö puheet työvoimapulasta paikkansa.


EU harkitsee kieltävänsä lyijyn käytön metsästyksessä ja kalastuksessa – tarkoituksena vähentää lyijyn joutumista eläimiin ja ihmisiin

yle 18:59 18.09

EU:n toiveena on päästä lyijyn käytöstä eroon muutaman vuoden kuluttua.


Ahdistelusyytös: Bull-sarjan päätähti puhui raiskauspakusta, spermastaan ja liukkareista

iltalehti 08:37 18.09

Michael Weatherlyn asiattomasta käytöksestä on kertonut Eliza Dushku. Kuka muistaa vielä J.P. Nunnellyn? Ei varmastikaan kovin moni edes tänään uusin jaksoin jatkuvan amerikkalaissarja Bullin kovimmista faneista. Eliza Dushkun esittämää Nunnellya ei nähty mukana enää edelliskaudellakaan, vaikka näyttelijä itse oli alun alkaen toisessa uskossa. Hahmo liittyi oikeuskonsulttina toimivan psykologin Jason Bullin joukkoihin ensimmäisellä kaudella tarkoituksena jatkaa mukana mahdollisesti jopa kuuden tuotantokauden verran.


Uutuuskirja: Vesa-Matti Loirin rajut huumekokeilut: meskaliini, hasis, myrkkysienet... Huumetrippi johti jopa avioliittoon

iltalehti 00:03 12.09

Vesa-Matti Loiri kertoo uutuuskirjassa huumekokeiluista, joiden tarkoituksena oli laajentaa omaa tajuntaa henkisiä kokemuksia silmällä pitäen. Viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri kertoo avoimesti Jari Tervon kirjoittamassa tuoreessa Loiri.-elämäkerrassa (Otava) huumeidenkäytöstään, joka alkoi jo parikymppisenä. Taidepiireissä erilaisiin kokeiluihin suhtauduttiin suvaitsevaisesti, ja Loiri käyttikin huumausaineita eri toten laajentaakseen tajuntaansa henkisiä tutkimusretkiä varten. "Hän halusi kurkata maailmaa viehkosta kulmasta. Hän halusi nähdä, kuulla, haistaa ja maistaa eriskummallisen kaunista ja herkullista. Hän halusi sukeltaa tuntemattomiin väreihin ja kylpeä niissä. Hänelle ruohon polttelu ei ollut viihdekäyttöä. Se oli täydennyskoulutusta. Jos Loiri halusi juhlia tai hukuttaa murheita, hän narautti korkin auki."


TE-toimiston pomo: Työttömien palkkatuki on tehotonta, koska rahaa syydetään joka puolelle – "Palkkatuen tarkoituksena on madaltaa työllistämisen kynnystä"

yle 13:05 05.09

Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen sanoo, että työllistämisen helpottamiseksi maksettavan palkkatuen ei pitäisi olla moneen suuntaan jaettava all-around -tyyppinen yleistuki.


Iran on ilmoittanut jälleen rikkovansa vuoden 2015 ydinsopimusta – aikoo lisätä uraanin rikastuksessa tarvittavien sentrifugien määrää

yle 08:04 05.09

Iranin mukaan tarkoituksena on rikastaa uraania ydinvoimaloiden käyttöön.


Saksa laajensi natsien uhrien oikeutta hakea kansalaisuutta

iltasanomat 14:10 30.08

Uusien säädösten tarkoituksena on korjata lakien porsaanreiät.


Pikavippien korkojen ylärajaksi 20 prosenttia – tavoitteena vähentää velkaongelmia

yle 10:42 29.08

Muutosten tarkoituksena on muun muassa kohtuullistaa tarjolla olevien kuluttajaluottojen hinnoittelua.


Analyysi: Missio 2.0 ? Nosta JYP syväkyykystä

jatkoaika.com 07:30 29.08

JYP lanseerasi viime vuosikymmenellä Missio 2007:n, jonka tarkoituksena oli nähdä JYP mitalipeleissä kyseisenä vuonna. Nyt edessä on uusi missio, kun nuorennetun rungon pitää palauttaa JYP kärkikahinoihin.


Tiesitkö? Näin toimii orvoille orangeille tarkoitettu koulu - jokainen oppii avaamaan kookospähkinän, löytämään suojaa...

iltalehti 12:44 26.08

Orvot orangit tarvitsevat tukea selvitäkseen. Borneossa toimii orpojen orankien koulu. Koulun päätarkoituksena on auttaa eläimiä sopeutumaan takaisin luontoon. Useimpien emot ovat salametsästetty, jolloin poikaset on jätetty yksin selviämään. Selviämisessä ne tarvitsevat apua, siksi orankien orpokoteja tarvitaan. Orankien selviämiskoulu on osa hyväntekeväisyysjärjestö The Borneo Orangutan Survival Foundationin toimintaa. Koulutuksia orangeille järjestetään ympäri Indonesiaa. Koulutus on suunnattu kaikille orvoille ja yksinäisille orangeille, joilla ei ole vanhempia, jotka opettaisivat luonnossa selviämistä. Orangeille opetetaan kaikkea vaarallisten äänien tunnistamisesta kookospähkinän avaamiseen. Niille opetetaan myös, mitkä eläimet ja kasvit ovat myrkyllisiä ja miten etsiä suojaa.


Näin avustajakoiria koulutetaan – istuvat teatterin penkeillä

stara 23:00 25.08

Koska avustajakoirien tarkoituksena on helpottaa niiden omistajien elämää, on tärkeää


Apu Kimi Räikkönen finlandesen” hakannut huonokuntoista tieverkostoa – jopa miljoonien rästeistä Lohjalla stop-merkin menee ihan NHL-valmentajien Poliisi epäilee Valkotakkinen synttäriyllätyksen ”Minulla

Hot topics