McLarenilta karu uutinen: 1 200 työntekijää pihalle

iltalehti 17:18 26.05

Koronavirus on iskenyt rajusti urheiluautojen myyntiin. McLaren on ryhtynyt rajuihin toimenpiteisiin turvatakseen taloutensa koronavirusepidemian keskellä. Yhtiö ilmoittaa järjestävänsä yt-neuvottelut, joiden tarkoituksena on vähentää hurjat 1 200 työpaikkaa. Kyse on McLaren-konsernista, johon kuuluu F1-talli McLaren Racingin lisäksi myös esimerkiksi urheiluautoja valmistava McLaren Automotive sekä teknologian kehittämiseen ja tuottamiseen keskittyvä osasto.


Sipe Santapukilta uusi aluevaltaus – kirjoitti ja lukee äänikirjeen: "Haluan, että tarinani on rohkaisun sana"

mtv 14:15 22.05

Projektin tarkoituksena on tuoda toivo ja hyvä esille keskellä uutta ja outoa kriisiä. 


Venäjä esitti isoa sääntömuutosta hiihtoon – tarkoituksena nitistää Norjan supertähti Kläbo

iltalehti 10:28 22.05

Johannes Kläbo on sprintin erikoismies, mikä kismittää venäläisiä. Miesten maastohiihdon suurin taistelupari viime kaudella oli Aleksandr Bolshunov-Johannes Kläbo. Venäläinen veti taistossa pidemmän korren, sillä hän voitti maailmancupin ja Tour de Skin. Vuotta aiemmin Seefeldin MM-kisoissa tilanne oli kuitenkin toinen: Kläbo otti kolme kultaa, Bolshunoville käteen jäi neljä hopeaa.


Itä-Savo: Savonlinna suosittelee lasten pysyvän poissa koulusta, jos lapset ovat käyneet Uudellamaalla tai Kemissä

iltasanomat 09:39 14.05

Suosituksen tarkoituksena on vähentää koronatartunnan riskiä.


Potkut! NHL-pelaajan törkeät kommentit naisista ja joukkuetovereista saivat joukkueen mitan täyttymään

iltalehti 18:39 08.05

Brendan Leipsic ei osannut pitää törkeitä ajatuksia omana tietonaan. Washington Capitals on asettanut pelaajansa Brendan Leipsicin siirtolistalle. Seuran tarkoituksena on purkaa sopimus pelaajan kanssa, joka ei nauti enää seuran suosiota törkeän somekäyttäytymisenä johdosta. Leipsic jäi kiinni törkeistä viesteistä Instagramissa. Hän haukkui muun muassa joukkuetovereitaan Garnet Hathawayta ja Nic Dowdia ”vitun luusereiksi”.


Leijonien luottovahdin ajatukset aivan muualla, kun puhelin soi: ”Ei ollut nyt tarkoituksena tulla MM-kisoihin – vaikea sanoa, mitä asiaa Jerellä oli”

MTV 22:08 07.05

Hyvän jalan sijan NHL-seura Edmonton Oilersin ykkösmaalivahdin paikalle saanut Mikko Koskinen oli suunnitellut pelaavansa playoffkiekkoa vielä sen verran pitkään, etteivät MM-kisat olisi tulleet tänä vuonna kysymykseen.


Syyttäjä vaatii somerolaisnaisen murhasta ehdotonta vankeusrangaistusta

yle 11:03 06.05

Teosta syytetty mies myöntää lyöneensä, mutta tarkoituksena ei ollut tappaa.


Uutissuomalainen: Maakuntavaalit pidetään kuntavaalien yhteydessä vuodesta 2025 lähtien

yle 05:21 05.05

Sote- ja maakuntauudistuksen tarkoituksena on siirtää julkisten sote-palveluiden vastuu kunnilta 18-22 alueelle.


Uutissuomalainen: Ensimmäiset maakuntavaalit kuntavaalien yhteydessä 2025

yle 05:21 05.05

Sote- ja maakuntauudistuksen tarkoituksena on siirtää julkisten sote-palveluiden vastuu kunnilta 18-22 alueelle.


Olympiavoittaja, maailmanmestari ja ME-mies ottivat yhteen harvinaislaatuisessa kilpailussa – urakoivat hurjat lukemat vain puolessa tunnissa

MTV 19:58 03.05

Ranskan Renaud Lavillenie ja Ruotsin Armand Duplantis jakoivat seiväshypyn kolmen miehen etäkisana käydyn haasteottelun voiton. Tarkoituksena oli ylittää viisi metriä mahdollisimman monta kertaa puolen tunnin aikana.


Urheilutähdet kannustavat kansaa koronatilanteen keskellä – Antti Ruuskanen rehkii jalkaprässiä

iltalehti 15:38 02.05

Urheilutähdet lähtivät mukaan kannustavalle videolle. Oululainen Pitkäkankaan koulu julkaisi tiistaina Youtube-kanavallaan urheilutähtiä vilisevän kannustusvideon. Pätkän tarkoituksena oli kannustaa koulun oppilaita ja kaikkia suomalaisia jaksamaan poikkeuksellisten korona-aikojen keskellä. Videolla terveisensä lähettivät useat koulun entiset oppilaat ja eturivin urheilijat. Tunnetuimpiin kuuluvat näyttelijä Ernest Lawson ja NHL-tähti Mikael Granlund.


Ranska antoi hölkkääjille ja pyöräilijöille uudet koronamääräykset

iltasanomat 23:14 30.04

Tarkoituksena on estää tartuntojen uutta ryöpsähdystä.


Mies hakkasi avopuolisonsa hengiltä Orimattilassa – kymmenen vuotta vankeutta

iltasanomat 15:26 29.04

Tekijän mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut tappaa naista.


Uefa höllensi tukirahojensa ehtoja – Suomen Palloliitto kuittaa 4,3 miljoonaa euroa

MTV 21:13 27.04

Euroopan jalkapalloliitto Uefa avustaa 55:tä jäsenliittoaan yhteensä 236,5 miljoonalla eurolla, ja maailmalla vallitsevan tilanteen johdosta näitä tukirahoja on mahdollista käyttää normaalista poikkeaviin tarkoituksiin. Tarkoituksena on auttaa jäsenliittoja koronavirustilanteen aiheuttamissa vaikeuksissa.


WADA selvittää – rikkooko massiivisen dopingrangaistuksen saanut olympiavoittaja kieltoa?

iltalehti 12:02 24.04

Kiinalaisuimari kutsuttiin harjoitusleirille pitkästä dopingpannasta huolimatta. Kiinalainen uimari Sun Yang, 28, sai helmikuussa kahdeksan vuoden kilpailukiellon dopingrikkomuksista. Päätös oli seurausta vuoden 2018 tapahtumista, jolloin miehen näytteenottoa estettiin tai vaikeutettiin lukuisin eri tavoin. Kiinalaismedioiden ja Japan Timesin mukaan uimari oli silti mukana listalla urheilijoita, jotka kutsuttiin harjoittelemaan maajoukkueen kanssa 1. huhtikuuta–30. kesäkuuta. Tarkoituksena on valmistautua nyt jo siirrettyihin Tokion olympialaisiin.


99-vuotiaan sotaveteraanin kävelytempaus tuotti käsittämättömän summan hyväntekeväisyyteen – F1-kuskin puhelu herkisti sankarin: "Mikään ei ilahduttaisi minua enempää"

MTV 18:49 21.04

100 kierrosta puutarhassa ennen huhtikuun 30. päivänä koittavaa 100-vuotispäivää. Siinä oli 99-vuotiaan veteraanin, kapteeni Tom Mooren tavoite. Englantilaisen Mooren tarkoituksena oli kävelyllään kerätä hieman rahaa hyväntekeväisyyteen koronaviruskriisin keskellä.


F1-pomo heitti ilmoille ehdotuksen, joka ei taatusti miellytä kaikkia: tarkoituksena pelastaa pienet tallit – "Meidän täytyy ajatella uudella tavalla"

MTV 17:22 19.04

Mitä pidempään F1-kautta 2020 joudutaan odottamaan, sitä tiukemmille ainakin jotkut tallit joutuvat taloutensa kanssa. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner esitti The Guardianissa oman ehdotuksensa asian ratkaisemiseksi.


Tyson Furyn isä sai kehonrakentajalta haasteen nyrkkeilyotteluun – uhoaa nyt raivokkaasti: ”Kerronpa sinulle jotain, kamu”

iltalehti 12:27 14.04

Hyppäävätkö vanhat herrat kehään? Tyson Fury, WBC-liiton hallitseva raskaan sarjan maailmanmestari, on tottunut paistattelemaan median valokeilassa hyvässä ja joskus pahassakin. Nyt brittimedian otsikoissa on hänen John-isänsä. John Fury, 54, aikoo kohdata hyväntekeväisyysillassa Mick Theon, konkarikehonrakentajan. Tarkoituksena on kerätä rahaa taisteluun koronavirusta vastaan.


Hot topics