KKO: Seitsemän ihmistä tulipalolla vaarantanut ei syyllistynyt törkeään tuhotyöhön – ei ”suuri ihmismäärä”

iltasanomat 12:16 18.09

Käräjä- ja hovioikeudessa mies oli tuomittu neljän vuoden vankeuteen törkeästä tuhotyöstä, koska mies aiheutti vakavan hengen tai terveyden vaaran suurelle ihmismäärälle.


Ralliautoksi naamioitu auto sikaili Jyväskylän MM-ralleissa – poliisi otti kaksi ulkomaalaista kiinni, epäillään myös huumausaineen käyttörikoksesta

iltasanomat 14:06 03.08

Ralliautoksi naamioitu auto on vaarantanut liikenneturvallisuutta törkeästi Jyväskylän MM-ralleissa.


Ralliautoksi naamioitu auto sikaili Jyväskylän MM-ralleissa – poliisi otti kaksi ulkomaalaista kiinni

iltasanomat 14:06 03.08

Ralliautoksi naamioitu auto on vaarantanut liikenneturvallisuutta törkeästi Jyväskylän MM-ralleissa.


Cardi B perui esiintymisensä turvallisuusuhan takia: ”En voi ottaa riskejä” – fanit raivostuivat

iltalehti 11:10 31.07

Turvallisuusuhka ei vaarantanut yleisön turvallisuutta. Räppäri Cardi B joutui perumaan esiintymisensä Indianapolisissa tiistaina turvallisuusuhan takia, kertoo TMZ. Laulajan piti esiintyä Bankers Life Fieldhouse -esiintymisareenalla, mutta keikka peruttiin vain alle tuntia ennen loppuunmyydyn keikan alkamista. TMZ:n mukaan tähden näkemistä kuumeisesti odottaneet fanit raivostuivat ja olivat surullisia. Cardi B:n esiintyminen Indianapolisissa siirrettiin syyskuuhun.


David Beckham vaaransi liikennettä – ajeli kännykkä korvallaan

iltalehti 18:26 09.05

David Beckham on esikuva monelle nuorelle, mutta hänen liikennekäyttäytymisestään ei kannata ottaa mallia. Ex-jalkapalloilija, muoti-ikoni David Beckham, 44, on kaikessa hiljaisuudessa vaarantanut liikennettä ajelemalla kännykkä korvallaan. Mies tuomittiin rikkeestä sakkoihin jo viime marraskuussa, mutta asiasta uutisoitiin vasta nyt. Beckham oli puhunut kännykkään ajellessaan Bentleyllään Lontoossa. Maksettavaksi tuli noin 870 euron sakot.


alamäkeen – ”Jalka huipennus – Suomi käänsi edesmenneen kättään – Laaksonen pitkään maksettava Mies ihmetteli Tytär päätyi lastenkotiin, varustettu maastoauto

Hot topics