Maisa Torppa sai lapsen

iltalehti 07:52 30.07

Maisa Torpan vauva on syntynyt. Mediapersoona Maisa Torpan ja Mikko-puolison tyttövauva on syntynyt. Torppa vahvistaa Iltalehdelle, että lapsi syntyi torstaina 29. heinäkuuta. Torppa ilmoittaa vauvansa syntymästä myös yksityisellä Instagram-tilillään lähes sadalle tuhannelle seuraajalleen.


Matti Nykäsen Eveliina-tytär tuplaroolissa isästään kertovassa näytelmässä: ”Hän olisi minusta ylpeä”

iltalehti 08:38 29.07

Matti Nykäsen ja ex-vaimo Pia Mäntykankaan tytär Eveliina Mäntykangas näyttelee Elämä on laiffii -näytelmässä tuplaroolin. Eveliina Mäntykangas esittää sekä Matti Nykäsen äitiä että hänen morsiantaan. Mäntykangas antoi Iltalehdelle haastattelun hieman ennen ensi-illan alkua. – Minulla on hyvät fiilikset, mutta vähän on perhosia vatsassa, Mäntykangas paljastaa.


Veikkausliigan ottelussa kuultiin rasistisia huutoja – tapaus etenee kurinpitoon

iltalehti 13:36 28.07

Pelin keskeyttänyt tilanne nähtiin rangaistuspotkutilanteen jälkeen. FC Hongan ja FC Lahden välisessä ottelussa todistettiin sunnuntaina ikävä selkkaus: erotuomari Mattias Gestranius keskeytti ottelun toviksi nopeasti Hongan 1–0-maalin jälkeen. Syynä tähän olivat katsomosta kantautuneet rasistiset huutelut. Nyt tapaus on edennyt kurinpidon käsittelyyn. Asian varmisti Iltalehdelle Palloliiton sääntö-, määräys- ja kurinpitoasiantuntija Matti Räisänen.


HJK kaatui saappaat jalassa – Klubi pisti Ruotsin mestarin todella ahtaalle

iltalehti 17:53 27.07

Malmö voitti HJK:n Mestarien liigan toisella karsintakierroksella yhteismaalein 4–3. Tupa täyttyi HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmö n. Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti maanantaina Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


IL seuraa: HJK taistelee viimeiseen asti – Riku Riski nosti Klubin taas maalin päähän

iltalehti 17:53 27.07

Malmö on 4–3-yhteismaalijohdossa HJK:ta vastaan. Tupa täyttyy HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmö n. Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti eilen Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


IL seuraa: HJK painaa pelin Malmö-päätyyn – skånelaisilla täysi paniikki päällä

iltalehti 17:53 27.07

Malmö johtaa ratkaisevaa karsintamatsia HJK:ta vastaan yhteismaalein 3–2, kun enää 20 minuuttia on jäljellä. Tupa täyttyy HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmö n. Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti eilen Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


IL seuraa: Hiekka käymässä vähiin HJK:n tiimalasissa – pian pitäisi saada kirivaihde päälle

iltalehti 17:53 27.07

Malmö johtaa ratkaisevaa karsintamatsia HJK:ta vastaan yhteismaalein 3–2, kun enää 30 minuuttia on jäljellä. Tupa täyttyy HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmö n. Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti eilen Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


IL seuraa: Avausjakso takana – HJK edelleen maalin päässä

iltalehti 17:53 27.07

Malmö johtaa ratkaisevaa karsintamatsia HJK:ta vastaan yhteismaalein 3–2, kun enää 45 minuuttia on jäljellä. Tupa täyttyy HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmö n. Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti eilen Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


IL seuraa: HJK:n vauhti hyytyi – Malmö jäädyttää peliä

iltalehti 17:53 27.07

HJK–Malmö on tilanteessa 1–1 35 peliminuutin jälkeen. Tupa täyttyy HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmön. Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti eilen Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


IL seuraa: Kylmä suihku HJK:lle – Malmö tasoitti puolustuksen nukahdettua

iltalehti 17:53 27.07

Malmö-kippari Anders Christiansen kuittasi Miro Tenhon puskumaalin kymmenen minuutin pelin jälkeen. Tupa täyttyy HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmön. Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti eilen Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


IL seuraa: Klubi sai unelma-alun – maali heti ensimmäisellä minuutilla

iltalehti 17:53 27.07

Miro Tenho puski HJK:lle 1–0-johdon heti ensimmäisellä peliminuutilla. Tupa täyttyy HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmön. Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti eilen Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


IL seuraa: HJK taistelee euromiljoonista – kompastuuko Malmö tekonurmeen?

iltalehti 17:53 27.07

HJK:n ja Malmön. >Malmön. /a> välinen Mestarien liigan karsintamatsi alkaa kello 19.00. Tupa täyttyy HJK:n kotiluolassa, kun sinivalkoiset kohtaavat kauden tärkeimmässä ottelussaan hallitsevan Ruotsin mestari Malmön. >Malmön. /a> . Skånelaisten päävalmentaja Jon Dahl Tomasson vakuutti eilen Iltalehdelle, että seuran tavoite on tiukasti Mestarien liigassa. –?Tietenkin me haluamme päästä lohkovaiheeseen. Ja meillä on mahdollisuus siihen, tanskalaiskoutsi sanoi.


Kuvat: Mary, 66, kilpaili Tokiossa – avautui IL:lle: ”Tämä on niin nautinnollista”

iltalehti 20:00 24.07

Kouluratsastaja Mary Hannasta tuli lauantaina kesäolympiahistorian toiseksi vanhin naiskilpailija. Australian Mary Hannasta , 66, tuli lauantaina Tokiossa kesäolympiahistorian toiseksi vanhin naisurheilija. – En ajattele, että olen Tokion kisojen vanhin urheilija tai kuinka vanha olen kaikkien aikojen tilastoissa. Meidän lajissa on niin monta kokenutta urheilijaa, jotka kilpailet hyvin. Tämä ei ole kouluratsastuksessa tavatonta, Hanna kommentoi Iltalehdelle.


Näin Tokion alueen kisapomo kommentoi Iltalehdelle olympialaisten synkkiä lukuja – hämmentävän virallinen vastaus

iltalehti 14:00 24.07

Metropolialueen olympialaisista vastaan osaston johtaja huomautti vapaaehtoisten innokkuudesta. Kun Tokion olympialaisten alla julkaistun kyselyn mukaan niinkin suuri määrä kuin yli 80 prosenttia japanilaisista vastustaa kisojen järjestämistä, lankesi megatapahtuman ylle entistäkin isompi varjo. Avajaiset on nyt järjestetty ja ensimmäiset mitalit jaettu, eli kisat ovat täydessä tohinassa.


Rasmus Ristolainen pääsi vihdoin pois Buffalosta: ”Nyt pihvi grilliin, lasi punaista ja fiilistellään”

iltalehti 21:54 23.07

Rasmus Ristolaisen meni räkänokkana Buffaloon. Nyt puolustajan ura jatkuu Philadelphia Flyersissa.Sanotaan näin, että olen odottanut tuota puhelua jo kauan, toteaa Rasmus Ristolainen Iltalehdelle. 26-vuotias puolustaja kaupattiin perjantaina illalla Buffalo Sabresista. >Sabresista. /a> Philadelphia Flyersiin. Turkulainen on halunnut jo pitkään pois liigan kellarikerrokseen juuttuneesta Sabresista. >Sabresista. /a> .


Kirjailija Hanna Hauru on kuollut

iltalehti 16:14 22.07

Hanna Hauru muistetaan erityisesti vuoden 2017 Finlandia-ehdokasteoksesta Jääkansi. Kirjailija Hanna Hauru on kuollut sunnuntaina 18. heinäkuuta. Uutisen vahvistaa Iltalehdelle Like-kustantamon viestintäpäällikkö Jenni Heiti. Hauru n kuolinsyystä ei ole vielä tarkempaa tietoa.


Heidi Sohlberg löysi uuden rakkauden: ”Tämä tuli yllättäen ja puskista”

iltalehti 15:39 22.07

Heidi Sohlbergin kolmen vuoden sinkkuelämä on päättynyt. Heidi Sohlbergin kesä on ollut täynnä iloisia uutisia. Kesäkuussa Sohlberg kertoi selättäneensä syövän virallisesti. Nyt entinen Miss Suomi vahvistaa Iltalehdelle olevansa uudessa parisuhteessa.


Seiska: Tony Montana ja vaimo asumuserossa - näin laulaja kommentoi IL:lle

iltalehti 12:44 22.07

Laulaja Tony Montana ja hänen vaimonsa ovat päätyneet ottamaan aikalisän suhteestaan. Laulaja Tony Montana , 60, (oikealta nimeltään Pasi Hailio) meni naimisiin Sarianne Reinikkalan, 57, kanssa vuonna 2018. Nyt kolme vuotta myöhemmin Seiska-lehti kirjoittaa, että Montana on muuttanut pois parin yhteisestä asunnosta. –Onhan siinä totuuden siemen, Montana vahvistaa Iltalehdelle.


Tällaista on Sami Kurosen arki Espanjassa – rakkautta hän kommentoi mystisesti

iltalehti 08:07 22.07

Sami Kuronen on tottunut matkustamaan työnsä vuoksi. Kun moni suomalainen jäi heinäkuussa ansaitulle kesälomalle, juontaja Sami Kuronen matkusti Espanjan Marbellaan. Kyseessä ei kuitenkaan hänen kohdallaan ole lomamatka, vaan liki kuukauden kestävä työmatka Temptation Island Suomi -ohjelman kuvauksiin. – Tällä kertaa olen täällä kaiken kaikkiaan kolme ja puoli viikkoa, Kuronen kertoo Iltalehdelle paikan päällä.


IS: Idols-tähti Jani Wickholmin omakotitalo ulosmitataan

iltalehti 08:57 19.07

Takavuosien Idols-tähti Jani Wickholmin talous on pahalla tolalla. Muusikko Jani Wickholm, 43, on ollut otsikoissa viime aikoina taloushuoliensa vuoksi. Idols-laulukilpailusta tuttu Wickholm kertoi viimeksi ahdingostaan Iltalehdelle maaliskuussa. Musiikkialan näkymät ovat yhä synkät. Rahapula on ajanut miehen elämään työmarkkinatuen ja ruoka-avun nojalla.


Sää.tv

Sää

Seiska: Maisa Torppa siirtyi synnytysosastolle – lapsi syntyy tänään

HS: Uusia ravintola­rajoituksia luvassa useille alueille –?voivat tulla voimaan jo tänään

Susanna Laine harvinaisessa yhteiskuvassa äitinsä kanssa – seuraajat innostuivat: "Kuin kaksi marjaa"

Tapahtumajärjestäjät kaipaavat talkoolaisia – Salossa uupui sata vapaaehtoista kuukausi ennen suurta lentopalloturnausta

Honka putosi Konferenssiliigan karsinnoista, KuPS taistelee jatkoaikatrillerissä!

Veronica Verhon ja Juhani Koskisen Matti-koira sulattaa sydämiä – näin pentuarki on sujunut: "Tämä tyyppi on elämämme paras päätös"

Saamelaisella Ara Aikiolla on kahdet juuret: "Kanadan intiaanilasten joukkohaudat koskettivat perhettäni"

Lasiterassibuumi käynnissä – Tukes muistuttaa tärkeästä huomiosta

Me Naiset: Martina Aitolehti muuttaa yhteen Hannu-rakkaansa kanssa – myös lapsihaaveista on puhuttu

90 päivää morsiamena -sarjan suomalaistähti Jasmin julkaisee seksikkäitä kuvia OnlyFansiin: ”Kyllä kannatti”

Suora lähetys: Ruotsin valtiopäivät äänestää palaako Stefan Löfven pääministeriksi

Silja Symphonyn matkustajat päästettiin Ruotsista Maarian­haminaan testaamatta – Tallink Silja kustansi vapaaliput festareille

HS: Uusia ravintola­rajoituksia luvassa useille alueille –?voivat tulla voimaan jo tänään

Suora lähetys: Ruotsin valtiopäivät äänestää palaako Stefan Löfven pääministeriksi

Etelä-Turkissa leviää valtava metsäpalo – kaupungin asukkaat pakenivat keskustaan leviäviä liekkejä suositun lomakohteen läheisyydessä

Valtteri Bottas odottaa jo olympia­sunnuntaita – tyttöystävä pääsee irti Tokion maantie­pyöräilyssä: ”Iso päivä!”

Olympiakiekkoilija kuoli koronaan vain 45-vuotiaana

Jenkkimies latasi TikTokiin videon Tinder-vinkistään – pian siitä tuli lähes 7 miljoonan katselijan someilmiö

Ex-formulakuskilta lohduton näkemys Kimi Räikkösen F1-tulevaisuudesta

Rokoteturistit tavoittelevat uutta amerikkalaista unelmaa – varakkaat matkustavat Yhdysvaltoihin suojautumaan koronalta

Haluatko lukea lisää?