Paul Elias kommentoi suhdeväitteitä Olavi Uusivirran kanssa

iltalehti 18:19 30.11

Paul Elias nähtiin viikonloppuna Olavi Uusivirran kanssa keikkalavalla. Seiska kertoi viikonloppuna, miten muusikot Paul Elias ja Olavi Uusivirta suutelivat toisiaan keikkalavalla Tampereella. Seiska n tavoittaman silminnäkijän mukaan kyseessä oli ”suhteen julkistus”. – No ei todellakaan ollut, meillä ei ole suhdetta, Paul Elias sanoo Iltalehdelle.


Mitä Popedassa tapahtuu? Costello Hautamäki vastaa

iltalehti 15:17 30.11

Costello Hautamäki kertoo, miksi basisti erosi ja mitä loppuvuoden keikoille tapahtuu. Popedassa tapahtuu. Tänään tiistaina yhtye tiedotti ytimekkäästi Facebook-sivullaan, että pitkäaikainen basisti Jyrki Melartin, 67, on eronnut. Popedan kitaristi Costello Hautamäki , 58, kertoo Iltalehdelle, että tapaukseen ei liity draamaa. – Kun korona tuli, hän ajatteli käyttää eläkeläiskortin. Hän on soittanut 15-vuotiaasta asti. Rokkimiehetkin vanhenee, Hautamäki sanoo.


Yllätys TTK-finaalissa! Katsomossa Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi

iltalehti 18:57 28.11

Tanssii tähtien kanssa -finaalia seuraa paikan päällä arvovaltaisia vieraita. Tanssi tähtien kanssa -ohjelman voittaja selviää tänä iltana. Paikan päällä studiossa lähetystä on seuraamassa useita julkisuuden henkilöitä aina presidentti Tarja Halosta myöten. Halonen saapui studioon yhdessä puolisonsa Pentti Arajärven kanssa. Halonen kertoi Iltalehdelle olleensa aiemminkin TTK-katsomossa.


Euroviisu­edustajana tunnettu Laila Halme on kuollut

iltalehti 11:02 28.11

Laila Halme. >Halme. /a> edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 1963. Suomen vuoden 1963 Euroviisuedustajana tunnettu Laila Halme. >Halme. /a> on kuollut Tampereella 87 vuoden ikäisenä. Asian Iltalehdelle vahvisti Halme. >Halme. /a> en nuorin poika, muusikko Jussi Halme. >Halme. /a> .


Sanna Kiiski kommentoi petosepäilyjä Iltalehdelle: ”Maniassa luulee voivansa tehdä mitä vain”

iltalehti 16:41 26.11

Sanna Kiiski pahoittelee tekojaan. Toimittaja-juontaja Sanna Kiiski , 47, kertoo Iltalehdelle oman kantansa hänestä julki tulleisiin rikosepäilyihin. Seiska-lehti uutisoi torstaina, että Kiiskeä epäillään törkeästä petoksesta. Syytteitä ei ole toistaiseksi nostettu, mutta poliisi tutkii tapausta. Tapaus liittyy Kiisken kehittämään tv-projektiin. Hän aikoi tehdä tv-ohjelmaa, jossa arvioidaan erilaisten arvoesineiden aitoutta.


Kuollut Marko Grilc oli Roope Tonterille "kuin isoveli" – suomalaiselta tärkeä muistutus

iltalehti 21:07 24.11

Tonteri ja Grilc tutustuivat monia vuosia sitten, ja kaksikko ehti kokea paljon yhdessä. Lautailu-uransa lopettanut huippulaskija Roope Tonteri tunsi tiistaina menehtyneen slovenialaislaskija Marko Grilc in todella hyvin. – Suunnilleen parikymppinen olin, ja aika monta vuotta ”Grilon” kanssa kierrettiin ja kuvailtiin yhdessä, pääsääntöisesti hänen omia videoprojektejaan. Niissä tuli oltua aika monessakin mukana, Tonteri kertoo Iltalehdelle.


Edessä iso päätös – Jokerit ei vielä tiedä, lähteekö joukkue Minskiin

iltalehti 14:38 24.11

Jokerien pitäisi pelata reilun kahden viikon päästä Valko-Venäjällä. Jokerit ei vielä tiedä, miten käy 12. joulukuuta KHL:n kalenterissa olevalle Dinamo Minsk–Jokerit -ottelulle. –?Käymme kaikkien tahojen kanssa keskusteluja tilanteesta ja seuraamme Valko-Venäjän tapahtumia. Pitää tietää, onko jotain sellaista, miksi emme voi matkustaa Minskiin. Vielä sitä ei osaa sanoa, Jokerien pääomistaja, puheenjohtaja ja GM Jari Kurri totesi Iltalehdelle.


Yle lopettaa Marja Sannikan keskustelu­ohjelman

iltalehti 15:36 23.11

Ajankohtaisohjelma oli kohun keskiössä viikonloppuna. Yle lopettaa Marja Sannikka -ajankohtaisohjelman vuodenvaihteessa. Ohjelman tuottaja Ville Kolari vahvistaa asian Iltalehdelle.


Yle lopettaa Marja Sannikan keskusteluohjelman

iltalehti 15:36 23.11

Ajankohtaisohjelma oli kohun keskiössä viikonloppuna. Yle lopettaa Marja Sannikka -ajankohtaisohjelman vuodenvaihteessa. Ohjelman tuottaja Ville Kolari vahvistaa asian Iltalehdelle.


Jari-Matti Latvala paljasti ison uutisen – taskussa uunituore sopimus

iltalehti 11:16 23.11

Jari-Matti Latvala jatkaa Toyotan WRC-rallitiimin päällikkönä myös ensi kaudella. Latvala otti tallipäällikön tehtävät vastaan Tommi Mäkiseltä vuodenvaihteessa ennen kauden 2021 alkua. Latvala n avauskausi tallipomona tuotti heti jättipotin: Toyota saavutti kuljettajien, kartanlukijoiden ja valmistajien maailmanmestaruudet. Latvala paljasti sunnuntaina MM-kauden päättäneen Monzan MM-rallin jälkeen Iltalehdelle, että hänellä on taskussaan uunituore jatkosopimus.


Tästä oli kyse ”Mörkö” Anttilan nyrkkitappelussa: ”Homma oli sovittu jo aiemmin”

iltalehti 22:43 22.11

Moskovassa nähtiin nyrkkitappelu jo kahden sekunnin pelin jälkeen. Jokerien Marko ”Mörkö” Anttila otti mittaa Spartakin Oleg Jevenkosta ja Markus Hännikäinen haastoi Nikita Sokolovin. Anttila oli ensimmäinen, joka tiputti hanskansa ja luisteli Jevenkon kimppuun. –?Meillä ei ollut mitään hampaankolossa lauantain kohtaamisen jälkeen, mutta Spartakilla oli kun heiltä loukkaantui Helsingissä yksi pelaaja, Anttila kertoi Iltalehdelle.


BB-Pekka tiedosti käyvänsä kanssakilpailijoidensa hermoille – kommentoi myös spekulaatioita omasta imperiumistaan

iltalehti 12:43 22.11

Juuri ennen finaaliviikkoa pudonnut Pekka kertoo, että useasta aiemmasta häätöäänestyksestä selviytyminen nosti itseluottamusta kisan aikana. Eilen sunnuntaina Big Brother -talosta ulos astellut Pekka vietti talossa 11 viikkoa ja häätö tapahtui finaalin kynnyksellä. Pekka kertoo Iltalehdelle, että juuri ennen maaliviivaa putoaminen ei kuitenkaan jäänyt kaihertamaan mieltä. Pekka istui suorassa lähetyksessä häätöuhan alla viimeisenä yhdessä Jasmiinan kanssa. Lähetyksen aikana häätöäänestykseltä turvaan pääsivät Aki ja Taavi.


Yksi puhelu muutti koko elämän – Tapani Ilkka houkutteli Jarmo Mäkelän järjestötehtäviin

iltalehti 11:49 22.11

Jarmo Mäkelän mukaan lauantaina menehtynyt Tapani Ilkka, 80, oli kova johtaja, jonka kädenjälki näkyi suomalaisessa huippu-urheilussa. Urheiluvaikuttaja Tapani Ilkka menehtyi viime lauantaina sairauskohtaukseen 80-vuotiaana. Asian vahvisti Iltalehdelle SUL:n viestintäpäällikkö Tapio Nevalainen.Hän oli suuri vaikuttaja ja suoraviivainen toimija. Hän en aikanaan niin Suomen Urheiluliitossa kuin Suomen olympiakomiteassakin puheenjohtajan kädenjälki näkyi, Jarmo Mäkelä arvioi.


Kalle Rovanperä kertoi tympeästä roolistaan: ”Onneksi kisa loppuu”

iltalehti 08:12 21.11

Kalle Rovanperä köröttelee Monzan MM-rallissa. >MM-rallissa. /a> rauhallisesti yhdeksäntenä. Hänen ainoa tehtävä on tuoda auto ehjänä maaliin. Toyotan Kalle Rovanperä n ”wingmanin” rooli sujui mallikkaasti lauantaina Monzan MM-rallissa. >MM-rallissa. /a> . Kisan päätöspäivän kolmelle viimeiselle erikoiskokeelle ei ole suunnitella ihmeellisimpiä urotekoja. – En odota oikein mitään huomiselta. Onneksi kisa loppuu huomenna aika aikaisin ja saadaan homma pakettiin, Rovanperä tokaisi lauantai-iltana Iltalehdelle.


Tässä syy Kalle Rovanperän etanavauhtiin: ”Harmittaa”

iltalehti 17:26 19.11

Kalle Rovanperällä ei ole lupaa ajaa täysillä Monzan MM-rallissa. Toyotalla on tiukka ote valmistajien tämän vuoden maailmanmestaruudesta. Toyota-kuskit Sebastien Ogier ja Elfyn Evans paahtavat Monzan päätöskisan kärjessä ja kamppailevat keskenään kuljettajien tittelistä, kun taas Rovanperän tehtävänä on tuoda Toyota Yaris WRC -autonsa maaliin varmistellen. – Meille riittää se, että vain yksi auto tulee maaliin. Sieltä tulisi juuri sen verran pisteitä, mitä tarvitsemme. Tiimikavereilla on iso vääntö, ja jos he tulevat maaliin tällä tavalla, mestaruus varmistuu myös siten, Rovanperä kertoi perjantain päivähuollossa Iltalehdelle.


Rakastettu TPS-valmentaja sai sairauskohtauksen kesken harjoitusten ja kuoli: ”Kaikille tullaan tarjoamaan kriisiapua”

iltalehti 11:23 19.11

TPS-ikoni Kim Suominen sai sairauskohtauksen kesken juniorijoukkueen harjoitusten. Ex-jalkapalloilija Kim Suominen kuoli torstaina vain 52-vuotiaana. TPS:n juniorijoukkueen valmentajana työskennellyt seuraikoni sai sairauskohtauksen torstaina kesken harjoitusten ja menehtyi nopeasti noin tunnin sisällä harjoitusten jälkeen, TPS:n organisaatiosta vahvistetaan Iltalehdelle.


Rakastettu TPS-valmentaja sai sairauskohtauksen kesken harjoitusten: ”Kaikille tullaan tarjoamaan kriisiapua”

iltalehti 11:23 19.11

TPS-ikoni Kim Suominen sai sairauskohtauksen kesken juniorijoukkueen harjoitusten. Ex-jalkapalloilija Kim Suominen kuoli torstaina vain 52-vuotiaana. TPS:n juniorijoukkueen valmentajana työskennellyt seuraikoni sai sairauskohtauksen torstaina kesken harjoitusten ja menehtyi nopeasti noin tunnin sisällä harjoitusten jälkeen, TPS:n organisaatiosta vahvistetaan Iltalehdelle.


Big Brotherista pudonnut Ville ei lähtenyt voittamaan – selviytyminen aiemmasta pudotuksesta herätti toiveen finaalipaikasta

iltalehti 16:29 18.11

Eilen Big Brotherista pudonnut Ville kertoo, että häätöäänestykset olivat koko kisan jännittävimpiä hetkiä. Big Brotherin finaaliviikko häämöttää ja tällä viikolla ohjelmassa nähdään useampi pudotus. Eilen keskiviikkona kisan joutui jättämään Ville , joka oli häätöäänestyksessä yhdessä Jasmiinan, Taavin ja Pekan kanssa. Ville kertoo Iltalehdelle, että tunnelmat putoamisesta huolimatta ovat olleet loistavat. – En voisi olla tyytyväisempi suoritukseeni, mitä tähän saakka tuli päästyä. Melkein loppuun asti tuolla sai olla, olen ihan älyttömän tyytyväinen, hän toteaa iloisena.


Omerta-elokuvan päätähti Jasper Pääkkönen: Olo on pääosin helpottunut

iltalehti 20:02 16.11

Omerta. >Omerta. /a> 6/12 -elokuva on puhuttanut hurjasti jo ennen ensi-iltaa. Aku Louhimiehen ohjaama Omerta. >Omerta. /a> 6/12 -elokuva sai kutsuvierasensi-iltansa tänään tiistaina. Alun perin Antti J. J. kisen piti ohjata Omerta. >Omerta. /a> . Pian kuvausten alettua J. kinen jäi sairauslomalle ja ohjaajaksi pestattiin Louhimies.Lienee sanomattakin selvää, että tilanne ei ollut ideaali, elokuvan päätähti J. sper Pääkkönen sanoo Iltalehdelle.


Omerta-elokuvan päätähti Jasper Pääkkönen myöntää: Ohjaajan vaihtuminen ei ollut ideaali tilanne

iltalehti 20:02 16.11

Omerta. >Omerta. /a> 6/12 -elokuva on puhuttanut hurjasti jo ennen ensi-iltaa. Aku Louhimiehen ohjaama Omerta. >Omerta. /a> 6/12 -elokuva sai kutsuvierasensi-iltansa tänään tiistaina. Alun perin Antti J. J. kisen piti ohjata Omerta. >Omerta. /a> . Pian kuvausten alettua J. kinen jäi sairauslomalle ja ohjaajaksi pestattiin Louhimies.Lienee sanomattakin selvää, että tilanne ei ollut ideaali, elokuvan päätähti J. sper Pääkkönen sanoo Iltalehdelle.


Sää

Sää

Suksivoidetehdas palaa Joensuun Käpykankaalla – Pamilonkadulla Vauhdin teollisuusrakennus ilmiliekeissä, sammutustyöt jatkuvat pitkään

Heikki Paasonen julkaisi suloisen kuvan vauvansa kanssa – liikuttui kyyneliin tyttärensä eleestä

Zlatan Ibrahimovic suora paljastus ilkikurisesta tempustaan, teilasi Espanjan luottopuolustajan tarkoituksella – "Tekisin sen uudestaan"

Leo Messi ja Alexia Putellas saivat Kultaiset pallot – Helmarit saa vastaansa maailman parhaan

Muistatko Patrik Laineen huippukauden? Entä Krista Pärmäkosken olympiamitalit? Testaa tietosi maanantain urheiluvisassa

Lauri Markkanen pussitti 24 pistettä – Clevelandille maukas voitto

Tiger King -sarjasta tuttu Erik Cowie, 53, menehtyi yllättäen – kuolinsyy julki

JSN: MTV3-kanavan Kesäterassi-ohjelmalle huomautus piilomainonnasta

BB-Anssi asuu 2600 asukkaan pikkukunnassa keskellä metsää, mutta on luonut huikean uran – näin Big Brother muutti miehen ajattelua

Kohu Britannian tv-maailmassa: Suosittu saippuasarja antoi tähdelle tylyt potkut – OnlyFans-rähinä sai katsojat raivostumaan

Keskiluokan on kannettava vastuu ampumisväkivallasta, sanoo Ruotsin väistyvä pääministeri Stefan Löfven Ylelle – "Viihdekäyttö vahvistaa jengejä"

Linda Sällström palaa Ruotsin pääsarjaan

Uudet ravintola­rajoitukset voimaan sunnuntaina kello 00 – näitä alueita ne koskevat

Nasan luotain ampaisi avaruuteen – yrittää tuupata asteroidin kierto­radaltaan

Matkustajat närkästyivät: Tjäreborgin lomalento myöhästyi lähes 9 tuntia

Häkkinen ja Bottas saavat kovan vastuksen – mestari-Vettel ja oppipoika-Schumacher Mestarien kisaan

Sihvonen: Luimistelua ja navetanlämpöisiä sopuja – Jääkiekkoliiton ja SM-liigan pomot, soittakaa siihen Kalervo Kummolan erikoiseen kännykkänumeroon!

Lukas Hradecky poseerasi Kimi Räikkösen kanssa: ”Tarjoan kaljat ensi kerralla”

F1-legenda Frank Williams kuoli – hänet tuntenut suomalaisvaikuttaja kertoo merkittävästä vaikutuksesta Suomen ja koko maailman formulahuumaan

Krista Kiuru haluaa korona­passin työ­paikoille: ”Me painamme koko ajan kaasua”

Haluatko lukea lisää?