C Moren jalkapallotarjontaan massiivinen lisäys – "Yksi maailman kovimmista sarjoista"

MTV 15:15 23.06

Teliaan kuuluva C More esittää ensi syksynä entistä enemmän maailmanluokan jalkapalloa. C More on sopinut yhdessä Italian Serie A:n kanssa sarjan mediaoikeuksista kolmelle seuraavalle kaudelle. 


Synkkä tilanne EM-jatkopeleissä: kummankaan maan fanit eivät pääse paikalle – ”Minusta tässä ei ole mitään järkeä”

MTV 13:23 23.06

Itävallan selviytyminen jalkapallon EM-kisojen neljännesvälieriin on kaksijakoinen asia maajoukkueen intohimoisille kannattajille. He eivät nimittäin pääse paikalle seuraamaan ottelua Lontoon Wembleylle. Sama pätee vastustaja Italian kannattajiin.


Uefa tiukkana – Italian pääministerin ehdotus sai täystyrmäyksen

MTV 13:05 22.06

Uefa aikoo järjestää EM-kisojen välierät ja finaalit Lontoossa päinvastaisista spekulaatioista kuolimatta. 


Italia poistaa ensi viikosta maskipakon ulkotilojen osalta

iltasanomat 03:10 22.06

Italian terveysministeri kertoo Facebookissa, että maskipakko poistuu tartuntavauhtinsa osalta valkoiseksi määritellyillä alueilla.


Euroviisuissa oli paikan päällä 30 000 katsojaa – koronatestien tulokset nyt julki: turvallisuus huipussaan

iltalehti 11:13 20.06

Euroviisuja seurasi paikan päällä lähes 30 000 katsojaa. Euroviisut päättyivät viime kuussa Italian Måneskinin voittoon. Suomen Blind Channel oli hienosti viisujen kuudes. Viisuja pääsi, koronapandemiasta huolimatta seuraamaan yhteensä 29 875 katsojaa harjoituksissa, semifinaaleissa ja itse finaalissa. Jokaiseen show’hun otettiin kerrallaan 3 500 katsojaa. Kaikille katsojille tehtiin koronavirustesti areenalle mentäessä. Myös maksimissaan vuorokauden vanha testitulos kelpasi. Mikäli testi oli positiivinen ei areenalle ollut asiaa.


Euroviisuissa oli paikan päällä 30 000 katsojaa – koronatestien tulokset tulivat nyt julki

iltalehti 11:13 20.06

Euroviisuja seurasi paikan päällä lähes 30 000 katsojaa. Euroviisut päättyivät viime kuussa Italian Måneskinin voittoon. Suomen Blind Channel oli hienosti viisujen kuudes. Viisuja pääsi, koronapandemiasta huolimatta seuraamaan yhteensä 29 875 katsojaa harjoituksissa, semifinaaleissa ja itse finaalissa. Jokaiseen show’hun otettiin kerrallaan 3 500 katsojaa. Kaikille katsojille tehtiin koronavirustesti. Kaikkiaan 48 ihmistä todettiin testeissä positiivisiksi. Tämä tarkoittaa 0,16 prosenttia kaikista katsojista. Toisin sanoen, 1,6 positiivista 1000 katsojaa kohden kun vertailuluku muuten Alankomaissa oli tuohon aikaan 4,9 positiivista 1000 asukasta kohden. Virus ei siis päässyt leviämään Ahoy-areenalla.


Italialla tyrmäävä saldo kymmenestä viime ottelustaan – kelpaa varmaksi Vakioon

iltalehti 16:42 19.06

Viikon vakioveikkauskierroksen kolme ensimmäistä kohdetta ovat EM-otteluita. Kohteen 1 Italia on ollut toistaiseksi ehkä jopa kisojen vakuuttavin joukkue. Se on voittanut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan sekä Turkin että Sveitsin 3-0 - ja tulokset ovat olleet täysin ansaittuja. Pienen huomion Italia n menestyksessä ansaitsee se, että joukkue on saanut pelata ensimmäiset kisapelit kotonaan Roomassa. Sama kotietu sillä on myös Walesia vastaan. Isomman huomion Italia ansaisee siitä, että joukkueen formi on viime aikoina ollut ylipäätään täyttä rautaa. Se n kymmenen edellisen ottelun saldo kaikki pelit huomioiden on uskomaton 10-0-0 maalit 31-0! Koko EM-kisojakin ajatellen Italia a kuuluu alkaa pitämään Ranskan kovimpana haastajana. Walesia vastaan materiaalietu Italia n hyväksi on murskaava, vaikka Waleskin on toki pelannut odotuksiin nähden positiiviset kisat. Vaikka Italia lle riittäisi lohkovoittoon viimeisestä ottelusta tasapelikin, uskon joukkueen haluavan jatkaa hyvää pelaamistaan ja voittoputkeaan. Juuri tähän voitonnälkään voi hakea perusteita kotiyleisöstä. Vaikka Italia a on pelattu Vakioon paljon, kelpuutan sen silti varmaksi.


Cristiano Ronaldo aloitti ilmiön – Uefa jyrähti

iltalehti 19:00 18.06

Coca-Cola-pullojen siirtäminen lehdistötilaisuudessa puhuttaa edelleen. Portugalin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo. >Ronaldo. /a> aiheutti puhetta, kun hän siirsi Coca-Cola–pullot sivuun lehdistötilaisuudessa maanantaina. Ronaldo. >Ronaldo. /a> n tempauksen jälkeen Ranskan tähti Paul Pogba puolestaan siirsi sivuun Heineken-olutpullon, sillä hän on uskonnollisesta vakaumukseltaan muslimi. Myös Italian Manuel Locatelli teki samalla tavoin kuin Ronaldo. >Ronaldo. /a> .


Christian Eriksenille murheellisia uutisia peliuran jatkosta

MTV 16:04 18.06

Sydänpysähdyksen jalkapallon EM-kisoissa kokenut Christian Eriksen joutuu todennäköisesti jättämään Italian kentät, mikäli hän mielii jatkaa uraansa.


Suomalaisvahti jatkaa Serie A -seurassa

iltalehti 13:49 17.06

Suomen maajoukkueestakin tuttu maalivahti jatkaa uraansa Italian pääsarjassa. Niki Mäenpää, 36, on tehnyt jatkosopimuksen Italian pääsarjaan nousseen Venezia FC:n kanssa, seura tiedottaa sivuillaan. Sopimus päättyy kesällä 2023. Mäenpää liittyi joukkueeseen 2021 helmikuussa ilmaiseksi kun hänen sopimuksensa entisen seuran Stoke Cityn kanssa päättyi. Suomalaismaalivahti siirtyi kanaalikaupunkiin pikakomennuksella, kun Venezia n ykköstorjuja Luca Lezzerini loukkaantui.


Eurooppalaisen raviurheilun kummajainen kilpailee viikonloppuna Kouvolassa – ”Laji on täällä paljon kehittyneempi”

iltalehti 14:40 16.06

Jerry Riordan tavoittelee uutta suurvoittoa lauantain Kymi GP:ssä. USA:sta Italian kautta Ruotsiin päätynyt valmentaja on ihastuttanut menestyksellään ja hämmästyttänyt puheillaan vuodesta ja maasta toiseen. Lauantaina Kouvolassa ajettava Kymi GP on koonnut loistavan osallistujakattauksen. Yksi 100 000 euron jahtiin lähtevistä tähtiravureista on Ruotsin Halmstadista saapuva Aetos Kronos. Viisivuotias ori on jo nyt yksi Ruotsin parhaista hevosista ja nuoren hevosen voi kuvitella vielä parantavankin. Aetos Kronoksen valmentaja Jerry Riordan on eurooppalaisessa raviurheilussa outo lintu. Hän on tiettävästi maanosan ainoa Pohjois-Amerikasta lähtöisin oleva ammattivalmentaja. Pohjois-Amerikan markkinoilla sen sijaan on runsaasti eurooppalaisia. Etenkin ruotsalaiset ovat menestyneet USA:ssa jo vuosikymmeniä.


Christian Eriksenin kohtalo sai Italian jalkapallopomon reagoimaan – "Toivomme, ettei näin käy enää koskaan"

MTV 19:23 14.06

Italian jalkapalloliiton puheenjohtaja Gabriele Gravina kertoo haluavansa kouluttaa ensiaputaitoja kaikille maan jalkapalloilijoille Christian Eriksenin kaltaisten sairaustapausten varalta.


Italian jalkapallopomo haluaa opettaa pelaajille ensiaputaitoja – "Toivomme, ettei näin käy enää koskaan"

MTV 19:23 14.06

Italian jalkapalloliiton puheenjohtaja Gabriele Gravina kertoo haluavansa kouluttaa ensiaputaitoja kaikille maan jalkapalloilijoille Christian Eriksenin kaltaisten sairaustapausten varalta.


Euroviisu-voittaja Måneskin saa yhteydenottoja fanittamiltaan tahoilta – Jopa Miley Cyrus lähestyi

iltalehti 05:44 14.06

Italialaisbändi riemuitsee suosiostaan. Italian Måneskin voitti viime kuussa Euroviisut. Varsinkin yhtyeen paidattomana heilunut laulaja Damiano David on saanut voiton jälkeen valtavasti huomiota. Onpa hänet jo ehditty leimata seksisymboliksikin.


Turkki pyysi EM-avaustaan anteeksi – päävalmentajalta suorat sanat

iltalehti 09:48 12.06

Turkki hävisi Italialle 0–3. Jalkapallon EM-kisat alkoivat perjantaina melkoisella ryöpytyksellä, kun Italia kukisti Turkin 3–0. Italian ensimmäinen osuma kirjattiin Turkin omaksi maaliksi. Domenico Berardi yritti syöttää maalin eteen, mutta pallo kimposi Turkin Merih Demiralista maaliin.


EM-kisat on avattu! Turkin muuri murtui viimein – käsivirhetulkinnat kuumensivat tunteita

MTV 23:53 11.06

EM-kisojen avauksessa jaot eivät menneet ihan tasaisesti. Italian sitkeä painostus tuotti tulosta, ja se otti 3–0-voiton Turkista EM-kisojen avausottelussa. 


José Mourinho täräytti vitsin Cristiano Ronaldolle: "Jätä minut rauhaan"

MTV 23:27 11.06

Jalkapallon Italian Serie A:han palaava Roman uusi päävalmentaja José Mourinho oli vitsikkäällä päällä puhuessaan Juventuksen supertähdestä Cristiano Ronaldosta.


EM-avauksesta tulossa jännäri – Turkki kesti Italian avausjakson rynnistyksen, IS seuraa

iltasanomat 22:48 11.06

Jalkapallon EM-kisojen avausottelussa kohtaavat Turkki ja Italia. IS seuraa ottelua tässä artikkelissa.


Vauhdikkaat kuvat jättistadionilta: Koronaohjeet eivät kiinnostaneet EM-kisojen avausottelussa

iltalehti 22:11 11.06

EM-kisojen avausottelun näyttämö on Rooman olympiastadion. Jalkapallon EM-kisat starttasivat Italian ja Turkin välisellä ottelulla kello 22 Suomen aikaa perjantaina. Uutistoimisto AP:n mukaan otteluun otettiin maksimissaan 16 000 katsojaa. Turkin kannattajat ovat stadionin pohjois- ja Italian kannattajat eteläpäädyssä. Toki aivan näin tarkasti kannattajat eivät ole kokonaisuudessaan jakautuneet.


Tästä se alkaa! Turkki haastaa Italian EM-kisojen avauksessa, IS seuraa

iltasanomat 21:51 11.06

Jalkapallon EM-kisojen avausottelussa kohtaavat Turkki ja Italia. IS seuraa ottelua tässä artikkelissa.


Sää.tv

Sää

Maisa Torppa paljasti tulevan lapsensa sukupuolen

Ravintola­rajoituksia kevennetään edelleen

Sanna Metsälä riiteli keskustan kanssa, erosi ryhmästä ja vaihtoi puoluetta – sitten Liike Nyt kiskaisi hurjan nousun Savonlinnan valtuustoon

Jalkapalloon historiallinen muutos – kyseenalainen sääntö poistuu käytöstä

Kuvat: Tosi-tv-tähti Jazz Jennings lihoi 45 kiloa – kertoo nyt, miksi paino nousi

Veronica Verho paljastaa podcastissa, miten Juhani Koskinen yllätti hänet kosinnallaan totaalisesti – pitivät uutisen salassa yli puoli vuotta

Kansainvälistä joogapäivää juhlittiin seitsemännen kerran – videolta näet, kuinka Intian rajapoliisit taipuivat jooga-asentoihin korkealla vuoristossa

Helsinkiin rakennettiin terassi, jossa pystyi ruokailemaan läpinäkyvän kupolin sisällä – Nyt kupoli joudutaan poistamaan: "Se on ihan pätsi"

Sofia Belórf avautuu tv-sarjassa terapeutille hänen ja Stefanin suhteen ongelmista – syyttää Martina Aitolehteä ja Niko Ranta-ahoa

Suomalainen OnlyFans-kaunotar aivan törkeän seksikkäissä kuvissa, huh, nyt irtoaa verkkokalvo!

Karkasiko Gwen Stefani naimisiin? Polttareiden jälkeiset kuvat käynnistivät huhumyllyn

Huuhkajien toivo EM-jatkopaikasta elää viimeisiin peleihin saakka! Katso, miten Espanja ja Ruotsi auttoivat Suomen haaveet 17 kertaa paremmiksi

Ravintola­rajoituksia kevennetään edelleen

Karkasiko Gwen Stefani naimisiin? Polttareiden jälkeiset kuvat käynnistivät huhumyllyn

Sara Sieppi riensi minilomalle ystäviensä kanssa – poseeraa sensuellissa kuvassa porealtaassa

Valtteri Bottas räyhäsi tallilleen – näin vastaa päällikkö Toto Wolff

Naisten jääkiekkotoiminta siirtyy Hämeenlinnassa HPK Liiga Oy:n alaisuuteen

MTV seuraa: Ranskan GP – Valtteri Bottas hakee näyttävää “kasvojen pesua”, Kimi Räikkönen pistejahdissa

Valtteri Bottas myy hulppean Mersunsa – tällainen on formulatähden komea menopeli

Jo lähes 100 korona­tapausta Pietarissa käyneillä – osa suomalaisten matkailijoiden tartunnoista jäljitetty yhteen ravintolaan

Haluatko lukea lisää?