KalPan huippumaalivahti toipuu ilman operaatiota

lähde: Savon Sanomat 03:13 30.03

Kolmannessa puolivälieräottelussa loukkaantunut KalPa-maalivahti Juha Jatkola ei urheilujohtaja Anssi Laineen mukaan tarvitse vammaansa leikkaushoitoa...


KalPan U16 kamppaili hienosti – voitto jäi maalin päähän

lähde: Savon Sanomat 03:13 30.03

KalPan 16-vuotiaiden nuorten miesten joukkue oli lähellä voittoa ikäluokan välieräottelussaan keskiviikkona Tampereella.


Seitsemännen ottelun ulospuhallus kismitti Tommi Miettistä – On ylpeä aikakaudestaan KalPan päävalmentajana

lähde: jatkoaika.com 08:30 29.03

Tommi Miettisen ajanjakso KalPan päävalmentajana päättyi puolivälierätappioon Pelicansille. Aikaansa kuopiolaisseuran peräsimessä Miettinen piti onnistuneena. Puolivälieräsarjan kolmannen ottelun lipuminen käsistä kaiveli yhä KalPa-käskijää.


Lasse Lappalainen harmitteli KalPan ponnetonta suoritusta ratkaisevassa ottelussa: "Emme saaneet mitään aikaan"

lähde: jatkoaika.com 07:30 29.03

Lasse Lappalaisen mukaan KalPa ei ollut valmis Lahden pieneen kaukaloon ja jäi siksi jälkeen. Useita ulosajoja sisältänyt ottelusarja oli puolustajasta jäähymääriä siistimpi.


"Minä kannan vastuun siitä" – Tommi Miettiseltä suorat sanat SM-liigapettymyksen jälkeen, kollega yhtyi arvostuksen sanoihin

lähde: MTV 06:01 29.03

Jääkiekon SM-liigassa KalPa koki rajun pettymyksen tiistaina, kun se hävisi seitsemännen ja ratkaisevan puolivälieräottelun Pelicansille 2–4. KalPa oli yksi tämän kauden isoimmista yllättäjäjoukkueista. Tiistain pelin jälkeen KalPa n väistyvä päävalmentaja Tommi Miettinen latoi suorat sanat pöytään. ”Minä kannan vastuun”, Miettinen totesi muun muassa pieleen menneestä valmistautumisesta. Seurojen välillä vallitsi valtava arvostus, mikä näkyi myös sarjan viimeisessä lehdistötilaisuudessa. Video tästä löytyy jutun yläreunasta.


Mattilan kaksosilla tyly vuorokausi –?Jesperin mukaan KalPassa jokainen tekee kauden nollausta tyylillään

lähde: Savon Sanomat 03:13 29.03

KalPan edustusjoukkue harppasi jääkiekkoliigan pudotuspelipaikan turvin askeleen eteenpäin, vaikka matka päättyikin tiistaina puolivälierien seiskapel...


Mitä ottelussa tapahtui | 7. puolivälierä Pelicans–KalPa pähkinänkuoressa

lähde: Savon Sanomat 03:13 29.03

KalPan hieno kausi ei saanut parasta mahdollista huipennusta, kun joukkue jäi ulos mitalipeleistä.


Lehdistötilaisuus | Päävalmentaja Tommi Miettisen neljän vuoden projekti päättyi KalPassa – "Olen tyytyväinen siitä, että organisaatio on ottanut askelia ja uskaltaa puhua mestaruudesta"

lähde: Savon Sanomat 03:13 29.03

KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen sanoi seitsemännen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että päällimmäisenä mielessä on valtava pettymys.


Kiiskinen palaa kentälle ratkaisevalla hetkellä, mutta eräs ykkösmiehistä puuttuu –?katso KalPan illan kokoonpano tästä

lähde: Savon Sanomat 03:13 29.03

Tuomas Kiiskinen palaa KalPan kokoonpanoon tänään ratkaisun hetkellä, kun KalPa kohtaa illalla Pelicansin Liigan puolivälieräsarjan viimeisessä ottelu...


Otteluseuranta | Mitalipelit, täältä tullaan! Pelicans piti pintansa seiskapelissä

lähde: Etelä-Suomen Sanomat 03:03 29.03

Pelicansin ja KalPan välisen puolivälieräsarjan ratkaiseva seitsemäs ottelu päättyi Pelicansin 4–2-voittoon. Pelicans etenee Liigan välieriin otteluvoitoin 4–3.


Valtava pettymys valtasi KalPan leirin – Tuomas Kiiskinen: "Kaikki uskoivat, että voimme mennä päätyyn asti"

lähde: MTV 22:34 28.03

SM-liigan ilopilleriryhmän KalPan kausi päättyi tiistaina, kun se hävisi seitsemännen ja ratkaisevan puolivälierätaiston Pelicansille loppuluvuin 4–2. Ottelun jälkeen KalPa leiri oli äärimmäisen pettynyt. ”Kaikki uskoivat, että voimme mennä päätyyn asti”, kuopiolaisjoukkueen kapteeni Tuomas Kiiskinen sanoi MTV Urheilulle. Kiiskisen haastattelu näkyy videona jutun yläreunasta.


SM-liigan yllättäjänippu Pelicans teki taas hurjan tempun – Lahdessa nähtiin häkellyttävät ensiaskeleet: "Saimme vahvistuksen"

lähde: MTV 22:21 28.03

Pelicans on tämän SM-liigakauden ylivertainen sensaationippu. Se teki uuden kovan tempun tiistaina Lahdessa, seitsemännessä puolivälieräottelussa KalPaa vastaan. Pelicans tuli ovista ja ikkunoista ryminällä sisään, jähmettäen KalPan. Koko puolivälieräsarja ratkesi osaltaan jo mykistäviin ensihetkiin. Pelicans in Tommi Niemelä ei ollut ihmeissään. Nyt nähtiin jatkumoa.


Pelicans eteni toista kertaa historiassaan välieriin – Lukáš Jašek tehoili neljän pisteen arvoisesti

lähde: jatkoaika.com 21:21 28.03

Pelicans voitti seitsemännen ottelun ja eteni KalPan kustannuksella välieriin. Ulkomaalaispelaajat olivat jälleen lahtelaisittain isossa roolissa.


SM-liigan välieräjoukkueet selvillä – Pelicans rynnisti jatkoon, Lars Bryggman Lahden seiskapelin tähti

lähde: MTV 20:52 28.03

Jääkiekon SM-liigan tämän kevään välieräjoukkueet ovat nyt selvillä. Tapparan, Ilveksen ja HIFK:n lisäksi jatkoon selvisi Pelicans, joka kaatoi tiistain seitsemännessä ja ratkaisevassa puolivälieräottelussa KalPan 4–2.


KalPalle tyly takaisku loistojakson päätteeksi – erän loppuun tipahti vielä toivonkipinöitä

lähde: MTV 20:06 28.03

Jääkiekon SM-liigassa Pelicansin ja KalPan puolivälieräsarja huipentuu Lahdessa, missä ohjelmassa on seitsemäs ja ratkaiseva taisto. Pelicans johti kamppailua avauserän jälkeen 2–0. KalPa paransi toiseen erään ja hallitsi pitkiä jaksoja. Tämä ei vain meinannut näkyä kunnolla tulostaululla. Päinvastoin. Pelicans nimittäin rokotti. Asialla oli Lars Bryggman, joka yllätti KalPa-vahdin Robin Rahmin. Vieraat saivat erän loppuun onnistumisen, kun Anton Karlsson naulasi 3–1-maalin. Se näkyy videona jutun yläreunasta.


Edes vitonen ei tuntunut missään! Pelicans menee seiskapelissä menojaan – Lukas Jasek antoi tykkinsä puhua

lähde: MTV 19:14 28.03

Jääkiekon SM-liigassa Pelicansin ja KalPan puolivälieräsarja huipentuu tiistaina Lahdessa, kun ohjelmassa on seitsemäs ja ratkaiseva taisto. Pelicans sai haasteita avauserässä, kun Topias Vilén taklasi KalPan Anton Karlssonia päähän. Tuomio: 5+20-minuuttia. Edes tämä ei horjuttanut isäntiä. Pelicansin johto kasvoi ajassa 16.36, kun Teemu Eronen petasi ja Lukas Jasek antoi tykkinsä puhua. 2–0. Video isäntien illan toisesta osumasta näkyy jutun yläreunasta.


Raju tilanne Lahdessa: Pelicansin nuorisotähti taklasi päähän – ulosajo!

lähde: MTV 19:02 28.03

Jääkiekon SM-liigassa Pelicansin ja KalPan puolivälieräsarja huipentuu tiistaina Lahdessa, kun ohjelmassa on seitsemäs ja ratkaiseva taisto. Ottelun avauserässä nähtiin tunnekuohuntaa, kun Pelicansin nuorisotähti Topias Vilén taklasi KalPan Anton Karlssonia päähän. Video Vilén in ulosajoon johtaneesta tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.


Räväkkä alku SM-liigan seiskapelille – KalPa sekoili karulla tavalla, Tyler Kelleher huudatti Isku Areenaa

lähde: MTV 18:51 28.03

Jääkiekon SM-liigassa Pelicans ja KalPa ratkaisevat tiistaina jatkopaikan kohtalon seitsemännessä puolivälieräkamppailussa. Kotijoukkue Pelicans sai taistoon loistoalun, pakottaen KalPa n paineen alle. Lopulta pyristys tuotti tulosta. KalPa sekoili huolella omalla alueella ja kiekko päätyi Tyler Kelleherin haltuun. Kuti takanurkkaan ja Isku Areena ponnahti kolme senttiä maasta irti. Video Pelicans in avausmaalista näkyy jutun yläreunasta.


Jatkuuko kotivoittojen putki? Tuomas Kiiskinen palaa KalPan kokoonpanoon, mutta Jaakko Rissanen on sivussa

lähde: jatkoaika.com 12:25 28.03

Pelicansin ja KalPan välinen puolivälieräsarja ratkeaa Lahdessa pelattavassa jännittävässä seitsemännessä osaottelussa. Ottelun voittaja saa välierissä vastaansa Ilveksen, häviäjän kausi puolestaan päättyy.


Asiantuntija väläyttää: SM-liigan huima ottelusarja ratkesi jo ennen alkamistaan – "Menisi saletisti KalPalle ilman sitä"

lähde: MTV 10:20 28.03

Kotietu on ollut valtavassa roolissa Lahden Pelicansin ja kuopiolaisen KalPan välisessä puolivälieräsarjassa jääkiekon SM-liigassa.Huumoria: Suojasää roskaannuttaa metsän latuja

Kevään ylioppilaskirjoitukset päättää tänään saamen äidinkielen ja kirjallisuuden koe

Donald Trump asetettiin rikos­syytteeseen – kyseessä historiallinen päätös

Vaalikampanjointi alkaa Turkissa – kampanjoinnista toivotaan hillittyä maan­järistyksen uhrien vuoksi

Oma Häme palkkaa lääkäreitä vakinaiseksi varahenkilöstöksi – Terveyskeskusten vastaanotoilla on pahimmillaan täyttämättä jopa 40 prosenttia lääkärinviroista

Ypäjän taloudenpito sujui viime vuonna yli odotusten – Ylijäämää kirjataan 1,2 miljoonaa, lainamäärä selvästi alle keskiarvon

Huumoria: Autotallivarkaat

Fingerpori 29.3.2023

Tubettaja Roni Bäck julkaisi herttaisen kuvan vauvansa kanssa – rehellinen kertomus vauva-arjesta

Kamala luonto 26.3.2023

? Pitkän linjan jalkapallomies palasi valmennushommiin – uudet pelaajat tulevat Turun suunnalta

Tosi-tv-tähti Mama Junen vanhimmalla tyttärellä diagnosoitu pitkälle edennyt syöpä

Aleksander Barkov tarjoili namusyötön voittomaaliin – Lundell ja Luostarinen juonivat avausrysän

Leslie Jordanin kuolinsyy selvisi

Ari Helmisen näkökulma | Orpo, Purra ja Marin tärisevät vaali-iltaan saakka –?vain yhdellä aihetta hymyyn

ABB:n teollisuusalueella Vaasassa palaa edelleen – leviämisvaaraa ei ole, mutta sammutus on työlästä

Onlyfans-tähti Iida uusissa viettelevissä kuvissa!

Ukrainan ja Venäjän välisten taisteluiden näyttämönä vuosien ajan olleen Avdijivkan infrastruktuuri on tuhoutunut kokonaan –?"Ei voi entisöidä, ainoastaan purkaa"

KHL-pelaajat eivät ole tervetulleita Suomen, Ruotsin, Latvian ja Slovakian maajoukkueisiin

Tutkija: Suomi tulee nyt osaksi Venäjän vihollis­kuvaa, ja siihen kannattaa valmistautua

Oikeudenkäynti naantalilaisen hevostallin pitäjien seksuaalirikossyytteistä alkaa – pariskuntaa syytetään lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista

Hallinto-oikeus: valtio sai ostaa Puolustusvoimien varikon vieressä olevan kiinteistön ohi lomakyläyhtiön

Hämeenlinnan Lentopallokerho poisti raskauspykälän pelaajasopimuksista

Jääkiekko | HPK:n naiset kaappasi ensi kaudeksi Naisleijoniin havittelevan paluumuuttajan TPS:stä – "Mitaleja varmasti tavoitellaan"

Krista Pärmäkoski vaikenee suuresta surusta – ystävältä paljastus perjantain dramaattisista tapahtumista

Katso uusi Haluatko miljonääriksi? -jakso jo nyt ISTV:stä – suomalainen formulakuski saa Antti Holman riehaantumaan poikkeuksellisella tavalla

Vatikaani kertoo sairaalahoitoon joutuneen paavi Franciscuksen voivan jo paremmin