Mitä seuraavaksi, Suomi ja Huuhkajat? Palloliiton puheenjohtaja ennakoi EM-huuman vaikutuksia

iltalehti 22:19 24.06

Suomessa kaikki odotus ja fokus ladattiin EM-turnaukseen. Mitä suomalaisella jalkapalloilulla on sen jälkeen edessään? Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti kertoi Iltalehdelle, millaisia vaikutuksia hän arvioi Huuhkajien luomalla EM-kisahuumalla olevan suomalaiseen jalkapalloiluun. Lahti sanoi, että kisoilla on totta kai taloudellista vaikutusta, jota pyritään hyödyntämään, jotta Suomi säilyttäisi paikkansa eurooppalaisella futiskartalla. Tärkeäksi Lahti koki, että Huuhkajat innostaa suomalaisia pelaamaan ja liikkumaan.


Miten tämä on mahdollista? Karim Benzema iski kaksi maalia samalla sekunnilla Portugalia vastaan

iltalehti 21:18 24.06

Karim Benzema iski kaksi maalia Portugalin verkkoon. Maalien syntyaika oli tismalleen sama. Ranska ja Portugali tasasivat pisteet F-lohkon myöhäisottelussa keksiviikkona lukemin 2–2. Karim Benzema vastasi Ranska n molemmista maaleista. Benzema lle maalit olivat tärkeitä, sillä mies on onnistunut Ranska n paidassa edellisen kerran 2086 päivää aikaisemmin. Benzema maalasi Ranska lle edellisen kerran elokuussa vuonna 2015 Armeniaa vastaan.


Pääkirjoitus: Tartuntatilastojen priimuksen on aika oppia elämään epävarmuudessa

iltasanomat 21:00 24.06

Jos tautitilanne suo, jatkossa joudumme sietämään paremmin pandemian aiheuttamia riskejä, kirjoittaa vastaava päätoimittaja Johanna Lahti.


Hongalle harvinainen onnistuminen – HJK kasvatti etumatkaansa sarjataulukossa

iltalehti 20:59 24.06

Veikkausliigassa pelattiin neljän ottelun kierros ennen juhannustaukoa. FC Honka sai lohtua vaisusti alkaneeseen Veikkausliigakauteen, kun aurinkoisella säällä Espoossa pelatussa ottelussa se onnistui kaatamaan Valkeakosken Hakan 2–1. Voitto oli Hongalle kauden kolmas ja samalla varsin harvinainen. Viimeksi espoolaiset ovat nimittäin ottaneet Hakalta täydet pisteet niinkin kauan aikaa sitten kuin vuonna 2011.


Charlotte Kalla höynäytti maajoukkuetoveria "hyytävällä" pilalla – "En saanut kunnolla henkeä"

MTV 20:53 24.06

Ruotsin maastohiihtomaajoukkue valmistautuu paraikaa korkean paikan leirillä tulevaan kauteen. Ruotsalaistähti Ebba Andersson kertoi Sportbladetille , kuinka joutui muun maajoukkueen höynäyttämäksi.


Charlotte Kalla höynäytti maajoukkuetoveria kostealla pilalla – "En saanut kunnolla henkeä"

MTV 20:53 24.06

Ruotsin maastohiihtomaajoukkue valmistautuu paraikaa korkean paikan leirillä tulevaan kauteen. Ruotsalaistähti Ebba Andersson kertoi Sportbladetille , kuinka joutui muun maajoukkueen höynäyttämäksi.


Ruotsin hiihtotähdet pulahtivat "hyiseen" veteen – Charlotte Kalla höynäytti maajoukkuetoveria

MTV 20:53 24.06

Ruotsin maastohiihtomaajoukkue valmistautuu paraikaa korkean paikan leirillä tulevaan kauteen. Ruotsalaistähti Ebba Andersson kertoi Sportbladetille , kuinka joutui muun maajoukkueen höynäyttämäksi.


Ei herkille! Syöttäjä sai kauhean osuman päähänsä – julkaisi karuja kuvia vammastaan

iltalehti 20:15 24.06

Tyler Zombro kiittää sairaalan henkilökuntaa hoidosta ja tuesta. Yhdysvaltojen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla baseballissa nähtiin kauhea tilanne kesäkuun alussa. Tampa Bay Raysin syöttäjä Tyler Zombro sai pallon suoraan kasvoihinsa. Zombro oli kahdeksannessa pelivuorossa syöttäjänä ja syötti normaalisti pallon. Lyöjä osui palloon, joka lähti mailasta kovaa vauhtia, eikä Zombro ehtinyt väistämään palloa. Zombro jäi iskun jälkeen kouristelemaan syöttökummulle ja hänet vietiin lopulta sairaalaan.


Venäjä varoittaa Britanniaa toistamasta väitettyä aluevesi­loukkausta – ”Mitään keinoja ei voi sulkea pois”

iltasanomat 17:39 24.06

Venäjä syyttää Britanniaa kirkassilmäisestä valehtelusta ja väittää sotalaiva HMS Defenderin toiminnan olleen tarkkaan harkittua provosointia.


Hämmentävä murskavoitto olikin illuusio – Lightning roikkuu liikaa kärkipelaajiensa varassa, ja Islanders on haistanut veren

jatkoaika.com 16:51 24.06

Viidennessä ottelussa Lightningin antama löylytys Islandersille ei todellakaan kertonut todellista kuvaa ottelusarjasta. Islanders kokosi rivinsä upeasti, ja se ahdisti Lightningin nurkkaan.


Poliisi ei aloita esitutkintaa pääministeri Sanna Marinin kohutusta aamupalaetuudesta – virkamiehiä ei epäillä rikoksesta

yle 16:46 24.06

Helsingin poliisilaitokselle tehtiin pääministerin käyttämästä ateriedusta kaksi rikosilmoitusta. Esiselvityksen perusteella valtioneuvoston kanslian virkamiehiä ei ole syytä epäillä rikoksesta. Poliisi ei arvioi pääministerin virkatoimien laillisuutta.


Valtteri Bottas kiistää raivoisaan radiokeskusteluun liitetyt huhut: "Se olettamus on täysin väärä"

MTV 16:08 24.06

Valtteri Bottas kertoo, ettei hänen Ranskan F1-kisassa esittämänsä julkinen kritiikki tiimiä kohtaan kerro mitään heikentyneistä väleistä Mercedeksen sisällä.


Maakaapelikela oli jo pihassa odottamassa, kun myrsky vei sähköt – "Metsä on kuin pommituksen jäljiltä", sanoo juvalainen Tuula Pesonen

yle 15:52 24.06

Ukkosmyräkkä aiheutti Etelä-Savon Juvalla syöskyvirtauksia, jotka kaatoivat vahvojakin puita kuin tulitikkuja. Juvalla sattui tragikoominen tilanne, kun sähköverkon myrskyturvallisempi maakaapelointi lykkääntyi myrskyn vuoksi.


Pääministeri Marin on huolissaan Venäjältä tulleiden kisaturistien tautitapausmääristä: "Joka ikisen sieltä tulleen mentävä testiin"

yle 15:49 24.06

Vaalimaan ja Nuijamaan raja-asemilla otetuissa näytteissä todettu 86 koronatartuntaa muutaman päivän sisään. Marin painottaa, että testauskapasiteetti on pidettävä sellaisella tasolla, että tartunnat ja virusmuunnokset saadaan nopeasti kiinni.


EU-maiden johtajat pohtivat huippukokouksessaan, pitäisikö EU:n tavata Putin vai ei – Marin: "Tämä herättää paljon keskustelua"

yle 15:17 24.06

EU:n ja Venäjän välisiä huippukokouksia ei ole pidetty sen jälkeen, kun Venäjä valtasi Krimin vuonna 2014. Saksa ja Ranska haluaisivat, että EU harkitsisi Venäjän kutsumista yhteiseen huippukokoukseen. Useat EU-maat kuitenkin vastustavat tätä.


Syyttäjä antoi ensimmäisen ratkaisunsa Pohjolakodin rikosepäilyistä – kuusi muuta koulukodin juttukokonaisuutta on edelleen syyteharkinnassa

yle 15:16 24.06

Muhoksella toimivan koulukodin syyteharkinta etenee. Ensimmäisestä juttukokonaisuudesta on tehty syyttämättäjättämispäätös. Koulukodissa työskentelevää neljää henkilöä epäiltiin virka-aseman väärinkäyttämisestä.


Sanna Marin huolissaan itä­rajan ylittäneiden turistien mukana tulleista tauti­tapauksista

iltasanomat 15:07 24.06

Vaalimaan ja Nuijamaan raja-asemalla otetuista näytteistä todettu 86 koronatartuntaa muutaman päivän sisään.


Korkea kerrostalo romahti osittain Miamin lähellä – Meneillään on suuri pelastusoperaatio, lähes 100 ihmistä on tavoittamatta ja ainakin yksi kuollut

yle 14:44 24.06

Romahdus tapahtui kello 2:n maissa yöllä paikallista aikaa. Talo sijaitsee floridalaisessa Surfsiden kaupungissa Miamin lähellä. Romahduksen syy ei ole selvillä, mutta viranomaisten mukaan tapahtuma oli onnettomuus.


Pääministeri Marinin mukaan EU-mailla on eriäviä kantoja Venäjä-keskustelu­yhteyden syventämisestä

iltasanomat 14:34 24.06

Brysselissä alkavan EU-huippukokouksen kuumaksi kysymykseksi on noussut Saksan ja Ranskan esiin nostama ajatus mahdollisesta EU:n ja Venäjän välisestä huippukokouksesta.


Ihmiset karttelevat Kajaanissa tartunnanjäljitystä ja karanteeneja sakon uhallakin – pandemiapäällikkö kehottaa ilmoittamaan tapaukset poliisille

yle 14:13 24.06

Kajaanin koronatilannetta hankaloittavat entisestään esimerkiksi teini-ikäiset, jotka karttelevat tartunnanjäljitystä karanteenin ja eristysten pelossa. Pandemiapäällikkö Olli-Pekka Koukkari kehottaakin ilmoittamaan poliisille tartuntautilakia rikkovat.


Sää.tv

Sää

Maisa Torppa kertoo raskausoireistaan – ”Olen paniikissa mittaillut reisiä ja käsivarsia”

Jo lähes 100 korona­tapausta Pietarissa käyneillä – osa suomalaisten matkailijoiden tartunnoista jäljitetty yhteen ravintolaan

Sanna Marin huolissaan itä­rajan ylittäneiden turistien mukana tulleista tauti­tapauksista

Mitä seuraavaksi, Suomi ja Huuhkajat? Palloliiton puheenjohtaja ennakoi EM-huuman vaikutuksia

Kalifornialais­yritykseltä katosi 19?000 kiloa pistaaseja – valvonta­kamera­nauha paljasti epäillyn varkaan

Vasemmistoliitto rynnimässä ensimmäistä kertaa pormestaristoon Helsingissä – Veronika Honkasalo: "Kyllä meille apulaispormestarin paikka kuuluu"

Siirtohuhuille varmistus! Huuhkajien Joni Kauko muuttaa Intiaan

Miss Suomi -finalistit juhannustunnelmissa: häikäisivät kukka-asuissa hotellin kattoterassilla

Martina Aitolehden jälkiruoka ei vakuuta juontaja Vappu Pimiää – joutuu sylkäisemään ruoan roskikseen

Ilotytön päiväkirja: Varoitan nuoria naisia OnlyFansista! - Härdelli

Stefan Löfven menetti valtiopäivien luottamuksen

Ruotsin tunnetut yleisurheilunimet rajussa kolarissa – kolmikko vietiin sairaalaan

Jo lähes 100 korona­tapausta Pietarissa käyneillä – osa suomalaisten matkailijoiden tartunnoista jäljitetty yhteen ravintolaan

Stefan Löfven menetti valtiopäivien luottamuksen

Perustuslakivaliokunta esittää hallituksen maahantulomallin voimassaolon lyhentämistä syksyyn – esitys voi edetä eduskunnassa

F1-lehdistökatsaus: Valtteri Bottas vei Mercedeksen ”tuhon tielle” – Ferrarin kylkeen häpeätahra

Kiekko-Espoolle seitsemän uutta sopimusta ? Saku Salmela mukaan, Taponen jatkaa

Kimi Räikkösen sai käsiinsä Alfa Romeon uuden katuauton – menopeli sai kunnolla kyytiä Jäämieheltä

Pitkän linjan formulavaikuttaja on kuollut – F1 piti hiljaisen hetken ennen Azerbaidzhanin GP:tä

Husin Lehtoselta karu havainto korona­tilanteesta: ”En olisi uskonut”

Haluatko lukea lisää?