Suomi kerää ylistystä maailmalla! Chachi Hildén esittelee äitiyspakkauksen – yksi epäkohta kiinnitti suomalaisten huomion

mtv 12:45 22.01

Chachi Hildén esittelee sponsoroitua äitiyspakkausta YouTube-seuraajilleen.


Suomi mainittu! Chachi Hildén esitteli äitiyspakkausta videollaan – some sekosi

iltalehti 21:29 21.01

Suomalainen äitiyspakkaus sai paitsi Chachin myös hänen someseuraajansa pähkinöiksi. Duudsonit-ryhmästä tutun Jukka Hildénin ja hänen Chachi-vaimonsa perhe kasvoi marraskuussa tyttövauvalla. Lapsi sai nimekseen Sophia Rose. Hildénit asuvat sekä Suomessa että Chachin kotimaassa Yhdysvalloissa. Sophia syntyi Suomessa ja Chachi pääsi näin ollen tutustumaan paitsi suomalaiseen synnytyssairaalaan myös maailmalaajuisesti ainutlaatuiseen äitiyspakkaukseen.


Krista Kosonen ja Laura Birn ovat ystäviä, vaikka kilpailevat usein samoista rooleista: ”Olisi vaikeaa iloita Lauran puolesta, jos hän olisi p*ska näyttelijä”

iltasanomat 11:17 19.01

Krista Kosonen ja Laura Birn ovat tottuneet kilpailemaan samoista rooleista, mutta se on vain vahvistanut heidän ystävyyttään. Äitiys toi naisten väleihin uuden syvemmän ulottuvuuden.


Äitiys & ura yhdistävät

iltasanomat 11:17 19.01

Krista Kosonen ja Laura Birn ovat tottuneet kilpailemaan samoista rooleista, mutta se on vain vahvistanut heidän ystävyyttään. Äitiys toi naisten väleihin uuden syvemmän ulottuvuuden.


Naisten NBA teki merkittävän työehtosopimuksen pelaajien kanssa – palkkiot jopa triplaantuvat, äitiyslomalla maksetaan täyttä palkkaa

yle 18:18 14.01

WNBA:n ja sen pelaajayhdistyksen solmima kahdeksanvuotinen työehtosopimus parantaa maailman parhaiden naiskoripalloilijoiden palkkioita ja etuuksia.


Anna-Maija Tuokko kertoo arjestaan kahden lapsen äitinä – ei stressaa äitiydestä: ”Sopii minulle”

iltalehti 21:17 13.01

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko nauttii lapsiperheen arjesta. Näyttelijä Anna-Maija Tuokko, 38, sai toisen tyttärensä kesällä näyttelijä-ohjaaja Kari Heiskasen, 64, kanssa. Anna-Maija kertoi perheensä kuulumisia Antti J. Jokisen ohjaaman Helene-elokuvan kutsuvierasensi-illassa Suomen Kansallisteatterissa. Anna-Maija kertoo nauttivansa kiireisestä arjesta kahden lapsen äitinä. Hän kokee, että äitiys sopii hänelle.


Iina Kuustonen tunnustaa: ”Vauva mukana televisiokuvauksissa oli huono idea!”

iltalehti 10:32 04.01

Iina Kuustonen on nauttinut kotiäitiydestä kahden lapsensa kanssa. Vauvaikäisen kanssa hän tosin piipahti kuvaamassa televisiosarjan. Näyttelijä Iina Kuustonen otti vapaaillan ja lähti Pamela Tolan elokuvan Teräsleidit kutsuvierasnäytökseen. Viime vuoden Iina itse on viettänyt lähinnä kotiäitinä. – Olen äitiyslomalla. Nuorempi lapsi täyttää pian vuoden ja vanhempi on 3-vuotias. Vanhempikaan ei ole päivähoidossa eli kotona riittää tekemistä. Nautin kotiäitiydestä.


Näin perusturva muuttuu tänä vuonna – äitiyspäiväraha lasketaan uudella tavalla, aktiivimallista päästään eroon ja eläkkeet nousevat

yle 14:32 01.01

Uusi vuosi tuo tullessaan muutoksia Kelan etuuksiin. Katso tästä lista siitä, mikä kaikki muuttuu.


Äitiysraha pohjautuu kohta enemmän raskausaikana tienattuihin tuloihin – Uudistuksen pelätään tekevän loven pätkätyöläisten kukkaroon

yle 16:43 04.12

Nuorella naisella voi jäädä määräaikaisuus saamatta, jos työnantaja saa tietää raskaudesta. Työttömyysjakso vaikuttaa jatkossa äitiysrahaan.


Sara Parikka esittelee söpöä raskausvatsaansa – kertoo podcastissa: "Merkkasin itselleni kokonaisen kuukauden äitiyslomaa"

mtv 09:51 20.11

Salkkareista julkisuuteen ponnahtanut Sara Parikka poseeraa harvinaisessa kuvassa. Kolmatta lastaan odottava Parikka kertoo podcastissa muun muassa raskausajastaan ja työkuvioiden rauhoittamisesta.


Iina Kuustosen yllättävä ratkaisu – vei 9-kuukautisen vauvan tv-kuvauksiin: ”Sairaan huono idea noin lähtökohtaisesti”

iltalehti 19:40 07.11

Iina Kuustonen palasi äitiyslomansa jälkeen takaisin töihin. Iina Kuustonen hymyilee leveästi, kun häneltä kysyy, millaista on ollut palata töihin äitiysloman jälkeen. –Tämä on ihanaa! Kyllä mä rakastan tätä työtä ihan hirveästi, Kuustonen kertoo Downshiftaajat-sarjan kuvaustauolla sipoolaisessa omakotitalossa.


Apua chatissa tai vastaanotolle ilman ajanvarausta – neuvolapalveluita tuodaan koko ajan helpommin lapsiperheiden saataville

yle 13:02 03.10

Äitiys- ja lastenneuvoloissa käytiin Suomessa viime vuonna yli 2,7 miljoonaa kertaa.


Anna-Maija Tuokko kuvaa suosikkisarja Onnelaa kesken äitiyslomansa: ”Aikataulua venytettiin minun ja vauvan takia”

iltasanomat 08:06 01.10

Anna-Maija Tuokolla on monta rautaa tulessa äitiyslomankin aikana.


Fraser-Pryce löi epäilijöille jauhot suuhun ja palasi äitiyslomalta maailmanmestariksi – "Kaikkien aikojen paras sadan metrin juoksija"

yle 08:31 30.09

Jamaikan Shelly-Ann Fraser-Pryce voitti 100 metrin maailmanmestaruuden. Fraser-Pryce kertoi Yle Urheilulle, että hänen paluutaan huipputasolle lapsen saannin jälkeen oli epäilty.


Annika Saarikko sai pojan

yle 09:52 18.09

Äitiysvapaalla oleva keskustaministeri Annikka Saarikko on saanut pojan.


Meghan palasi edustustehtäviin ja rikkoi tietoisesti kuninkaallista etikettiä – näin kehonkielen asiantuntijat arvioivat: ”Moderni, menestynyt nainen”

iltalehti 17:51 13.09

Herttuatar Meghan on palannut edustustehtäviin äitiyslomaltaan varsin tuttavallisin elkein. Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoispoikansa Archien keväällä, ja viime vuonna herttuattaren tittelin häiden yhteydessä ottanut Meghan on palannut edustamaan brittihovia. Ensimmäinen virallinen julkinen edustustilaisuus oli eilen torstaina, jolloin Meghan, 38, edusti uuden vaatemallistonsa lanseeraustilaisuudessa.


Herttuatar Meghan palasi äitiyslomalta ja teki heti uuden aluevaltauksen – mukana hienovarainen kunnianosoitus prinsessa Dianalle

iltasanomat 10:20 13.09

Herttuatar Meghanin vaatemallisto julkistettiin torstaina. Sen tavoitteena on tukea naisia hyväntekeväisyyden avulla.


Salkkarit-tähti Tiia Elg julkaisi suloisen perhepotretin – fanit hullaantuivat: "Söpöt liikenteessä"

mtv 08:33 09.09

Salkkarit-näyttelijä Tiia Elg julkaisee upeita kuvia äitiyslomaltaan.


Herttuatar Meghanin äitiysloma loppui – palasi töihin uuden muotiprojektin pariin

mtv 10:09 06.09

Herttuatar Meghan palasi työelämään.


Meghan Marklen äitiysloma loppui – palasi töihin uuden muotiprojektin pariin

mtv 10:09 06.09

Herttuatar Meghan palasi työelämään.


Intialaisheittäjä palasi kisoihin pitkältä tauolta seuraa THL tiedottaa suomalaisnaisia – ”Ei WHO hätäkokoustaa huomenna

Hot topics