Karkkilalaismiehen työmatka sai pelottavan käänteen – auto ajoi päin Porintiellä: ”Se syöksyi päälle niin äkkiä”

iltasanomat 08:06 12.11

Mies kertoo Ilta-Sanomille, että toisen auton kuljettaja jatkoi tilanteen jälkeen matkaansa pois paikalta.


”Tuomas oli side silmillä ja pistooli kädessä” - Sammelvuo saa kovaa kritiikkiä Venäjällä, EM-fiasko loukkasi lentopallomahdin ylpeyttä

iltalehti 21:48 24.09

Venäjän putoamista ei ohitettu olankohautuksella. Fiasko. Täysi epäonnistuminen. Näillä sanoilla Venäjän mediassa moukaroitiin maan lentopallomaajoukkueen EM-puolivälierätappiota Slovenialle. Venäjä oli hallitseva Euroopan mestari. Esimerkiksi urheilusivusto championat.com kirjoitti Venäjän pudonneen kisoista ”varhain ja yhtäkkiä”.


Riitta-Liisa Roponen taltioi pelottavan tilanteen kesken ajomatkan – vauhkoontunut hevonen juoksi kohti: ”Se tapahtui tosi äkkiä”

iltalehti 14:56 17.08

Lähistöllä ei Roposen mukaan ollut hevostalleja. Riitta-Liisa Roponen koki varsinaisen yllätyksen kesken ajomatkan perjantaina. Hänen ja miehensä Toni Roposen matkanteko katkesi hetkeksi, kun hevonen juoksi tienlaitaa pitkin kohti vastaan tulleita autoja.


Miksi Ajaxista Allsvenskaniin siirtynyt Saku Ylätupa istuu penkillä? Maajoukkuevalmentaja Juha Malinen vieraili AIK:ssa: ”Heillä saattaa olla tarve hyvinkin äkkiä”

iltalehti 19:26 14.08

Juuri 20 vuotta täyttänyt jalkapalloilija Saku Ylätupa on yksi suurimmista suomalaislahjakkuuksista ikäisissään. Saku Ylätupa siirtyi viime talvena Ajaxin organisaatiosta AIK:hon. Hän on pelannut viidessä Allsvenskanin ottelussa ja neljässä Ruotsin cupin pelissä. Peliaikaa ei ole irronnut viime aikoina, vaikka Ylätupa kuuluu koko ajan AIK:n kokoonpanoon. Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen on vierailulla AIK:ssa. Hän tapasi keskiviikkona AIK:n päävalmentaja Rickard Norlingin.


Pyöräilijä kuoli liikenneturmassa Kuopiossa – poliisi kummastelee, miksi silminnäkijät eivät pysähtyneet: ”Heidät pitäisi tavoittaa äkkiä”

iltasanomat 14:21 17.07

Onnettomuus tapahtui Karttulantiellä. Pyöräilijään törmännyt autoilija pysähtyi paikalle ja hälytti apua.


Kaapo Kakko muuttaa New Yorkiin – suomalaiset NHL-konkarit antavat myös varoituksen: ”Yöunet menevät äkkiä”

iltalehti 12:09 20.06

Antti Raanta, Raimo Helminen ja Esa Tikkanen kehuvat Kaapo Kakon uutta työnantajaa ja kotikaupunkia. Lauantaiaamuna Suomen aikaa ratkesi, että Kaapo Kakon pelaajaoikeudet menivät NHL:ssä New York Rangersille. Seura varasi Kakon numerolla kaksi sen jälkeen, kun New Jersey Devils oli napannut Jack Hughesin. Mitä kaikkea 18-vuotiasta nuorukaista odottaa New Yorkissa?


Kaapo Kakko saa vinkkejä todennäköisestä uudesta kotikaupungistaan – suomalaiset NHL-konkarit antavat myös varoituksen: ”Yöunet menevät äkkiä”

iltalehti 12:09 20.06

Antti Raanta, Raimo Helminen ja Esa Tikkanen kehuvat Kaapo Kakon todennäköistä uutta työnantajaa ja kotikaupunkia. Lauantaiaamuna Suomen aikaa ratkeaa, varaako New Jersey Devils vai New York Rangers Kaapo Kakon NHL:n varaustilaisuudessa Vancouverissa. Yleisin arvio on, että ensimmäisenä varaava Delvils ottaa Jack Hughesin ja Rangers varaa Kakon. Jos Kakko siis päätyy Rangersiin ja New Yorkiin, mitä kaikkea 18-vuotiasta nuorukaista odottaa?


Gunnar Yliharju heittäneen lapsen kymmenennestä lainkohtia" Merkel vieraili Tampereella ylitöitä Venäläismuseo – entisestään

Hot topics