Prinssi Andrew’n ja Epsteinin seksiskandaalista avautuneelta Virginia Giuffrelta pysäyttävä julkaisu: ”Jos minulle tapahtuu jotain...”

iltalehti 22:46 11.12

Kohu prinssi Andrew’n ja hänen edesmenneen ystävänsä Jeffrey Espteinin seksiskandaalin ympärillä jatkuu. Seksiskandaali prinssi Andrew’n ympärillä velloo entistä hurjempana. Prinssiä ja vankeudessa itsemurhan tehnyttä Jeffrey Epsteinia seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Giuffre, 36, – tapahtuma-aikaan 2000-luvun alussa Roberts – on huolissaan omastaan ja perheensä turvallisuudesta. Hänen Twitter-kirjoituksensa kertoo karua kieltä. – Teen täten julkisesti tiettäväksi, että en ole millään muotoa itsetuhoinen. Olen kertonut terapeutilleni ja lääkärilleni – jos minulle tapahtuu jotain – että älkää perheeni tähden antako asian jäädä siihen ja auttakaa minua suojelemaan heitä. Liian moni paha ihminen haluaa nähdä minut vaiennettuna.


Useita kuolleita tunteja kestäneessä ammuskelussa Yhdysvalloissa – tapahtumaketju alkoi hautausmaalta

yle 04:08 11.12

Uhrien joukossa on poliisi. Myös kaksi epäiltyä löydettiin kuolleina.


Yllättävä sähköisku tuuperrutti naisen kadulla – tapahtuma tallentui videolle

iltasanomat 22:58 14.11

Onnettomuus sattui Nakhon Ratchasimassa Koillis-Thaimaassa.


Abdirahim ”Husu” Hussein teki kaksi rikosilmoitusta – tapahtumapäivä muuttui taas

iltasanomat 16:14 12.11

”Husu” Husseinin kohutun taksimatkan päivämäärä vaihtui taas rikosilmoitukseen. Toinen ilmoitus koskee perussuomalaisten Jussi Halla-ahoa.


Koko maassa tänään suruliputus Kuopion väkivallanteon vuoksi – tapahtumapaikalla olleet opiskelijat palaavat opintielle torstaina ja perjantaina

iltasanomat 05:28 03.10

Sisäministeriö on määrännyt valtion virastot ja laitokset suruliputukseen, johon se toivoo koko maan yhtyvän.


Omituinen ketjukolari valvontakameraan – tapahtumat kuin sketsisarjasta

stara 08:40 18.08

Yhdysvaltojen Philadelphiassa sijaitseva 6 Abc -uutiskanava on saanut reportaasiinsa materiaalia


Meluhaitat Flow-festivaalin kiusana – tapahtumaa vastaan nostettu kaksi syytettä

iltalehti 16:11 15.08

Syytteet koskevat vuoden 2017 ja 2018 tapahtumia. Flow Festival Oy:tä vastaan on nostettu kaksi syytettä ympäristörikkomuksesta. Helsingin käräjäoikeus vahvisti asian Iltalehdelle. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Flow-festivaalien aikaan vuonna 2017 ja 2018. Musiikkifestivaali on järjestetty vuosittain Helsingissä jo 15 vuoden ajan.


FCL: Kapteenit luottavaisin mielin Assemblyille

jatkoaika.com 15:00 02.08

NHL 19 – peli lähestyy kilpapelaamisen osalta loppuaan, kun lauantaina taistellaan konsolikiekon 6 vs 6 Suomen mestaruudesta. Neljä eliittitason joukkuetta ovat raivanneet tiensä semifinaaleihin, jotka järjestetään Assembly Summer – tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 3. elokuuta.


Hussein al-Taee palasi julkisuuteen poliisin suojelemana – tapahtuman järjestäjä myöntää erikoisjärjestelyt turvallisuuden takaamiseksi

iltasanomat 05:40 29.07

Hussein al-Taee ja Pekka Haavisto osallistuivat paneelikeskusteluun Karjaalla sunnuntaina.


Woodstock jälleen vaikeuksissa – tapahtumapaikka vaihtui pienempään

stara 23:55 27.07

16. – 18. elokuuta järjestettävä Woodstock 50 -festivaali on jälleen


70-vuotias ME-mies ”poistui maratonilta vessaan” – tapahtumat johtivat sen jälkeen itsemurhaan

iltasanomat 09:15 09.07

Alle kolmen tunnin veteraanimaratoonari löydettiin kuolleena joesta Los Angelesissa.


SUEK pui sekasortoon päättyneen Suomen cupin finaalin jälkipyykkiä – tapahtumat monen tekijän summa: "Suomessa tarvetta porttikieltojärjestelmälle"

yle 15:34 05.07

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK on selvittänyt Ilveksen ja IFK Mariehamnin cup-finaalin jälkeisiä tapahtumia. Paprikasumutetta ei ollut lupa käyttää, mutta Yle Urheilun tavoittaman alihankkijan mukaan asia ei ollut heidän tiedossaan.


Osa Bo Kaspers Orkesterin yleisöstä pettyi täpötäydellä keikalla: ”Tilanne oli kaoottinen” – tapahtuman tiedottajaa valitukset hämmentävät

iltasanomat 06:41 17.06

Osa Bo Kaspers Orkesterin keikan yleisöstä järkyttyi siitä, miten tapahtuma oli järjestetty. Järjestäjät eivät allekirjoita väitteitä.


40 miljoonaa äärimmäisen tarkan annettu tulvavaroitus antoi selvitystä haavoittunut mies saattoi keskustan lisäksi Sdplle ”Husky- ja porokortit ”Kaikkia pelottaa

Hot topics