Sportin Mika Järvinen siirtyy AIK:n maalinsuulle

jatkoaika.com 13:04 01.12

Ruotsin toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelaava Tukholman AIK on hankkinut maalivahti Mika Järvisen Sportista. Lainasopimus on loppukauden mittainen, mutta siinä on kahden viikon koeaika.


Alokas Rasmus Schüller on haluttu mies – hänet palkkaava seura saisi kesällä lähes 100 000 euroa: ”Se on varmasti iso buusti”

iltalehti 21:48 13.11

Armeijaa käyvä Rasmus Schüller on haluttu pelaaja seurojen keskuudessa. AIK:n mukana harjoitellut keskikenttämies on käynyt keskusteluja myös HJK:n kanssa. Siilipäinen Rasmus Schüller istahtaa alas Kalastajatorpan hotellin aulassa ja huokaisee. –?Olin viikon Santahaminassa heti sen jälkeen, kun saavuin Jenkeistä kauden päätyttyä. Sieltä suoraan sunnuntai-illaksi Santahaminaan, Schüller raportoi.


Räisänen kolattiin tylysti ottelussa Ruotsissa – seuraava peli jäi välistä, mutta EHT-turnaukseen osallistumisen ei pitäisi olla vaarassa

yle 14:30 22.10

Maalivahti Meeri Räisänen ei ollut viime lauantaina AIK:n kokoonpanossa kipeän niskan vuoksi.


Kärppien CHL-taival päättyi kotivoittoon

jatkoaika.com 10:57 16.10

Tiistai-iltana pelattu Kärppien ja Skellefteå AIK:n välinen ottelu eteni tasaisissa merkeissä maaleja vuorotahtiin napsien. Kärpät oli jo hiuskarvan päässä voitosta, mutta ruotsalaisten viimehetken tasoitusosuma ja voittolaukauskilpailuun saakka venynyt ottelun ratkaisu romuttivat Kärppien haaveet Mestarien liigan jatkopeleistä.


Kärppien CHL-lohkon kärkijoukkue on aivan Euroopan huippua – "Se on todella kova koulu"

MTV 08:05 16.10

C Moren jääkiekkoasiantuntija Pekka Kangasalusta kertoi CHL-studiossa ruotsalaisen Skellefteå AIK:n kulttuurista. 


CHL:n kuolemanlohko vaati uhrinsa ? Kärpät tippui pudotuspeleistä vaikka voittikin Skellefteå AIK:n kotonaan

jatkoaika.com 23:04 15.10

Kärpät päätti tämän kauden ottelunsa CHL:ssä voittolaukauskilpailussa saatuun voittoon ruotsalaisesta Skellefteå AIK:sta. Kahden pisteen voitto ei kuitenkaan riittänyt oululaisille, vaan Kärpät tippui CHL:n jatkopeleistä niukasti Skellefteå AIK:n ja SC Bernin onnistuttua nappaamaan kuolemanlohkon kärkipaikat.


Kärppien CHL-ottelusta muodostunut huima trilleri – Jesse Puljujärveltä taidokas osuma

MTV 20:38 15.10

Kärppien ja ruotsalaisen Skellefteå AIK:n välinen elintärkeä CHL-ottelu on kahden erän jälkeen 3-3-tasatilanteessa Oulussa. 


Tulikuuma Tappara jahtaa jatkopaikkaa ja Kärpät haastaa Skellefteå AIK:n CHL:n alkulohkojen huipennuksessa

jatkoaika.com 07:00 08.10

Mestareiden liiga CHL on kiiruhtanut jo alkulohkovaiheen loppusuoralle. Osa pudotuspeleihin etenevistä joukkueista on jo selvillä, mutta muun muassa Tapparan, Kärppien ja Pelicansin osalta jatkosuunnitelmat ovat vielä epäselviä. Hallitseva Liiga-mestari HPK sen sijaan pelaa vielä kaksi ottelua ilman sen suurempaa panosta.


Miksi Ajaxista Allsvenskaniin siirtynyt Saku Ylätupa istuu penkillä? Maajoukkuevalmentaja Juha Malinen vieraili AIK:ssa: ”Heillä saattaa olla tarve hyvinkin äkkiä”

iltalehti 19:26 14.08

Juuri 20 vuotta täyttänyt jalkapalloilija Saku Ylätupa on yksi suurimmista suomalaislahjakkuuksista ikäisissään. Saku Ylätupa siirtyi viime talvena Ajaxin organisaatiosta AIK:hon. Hän on pelannut viidessä Allsvenskanin ottelussa ja neljässä Ruotsin cupin pelissä. Peliaikaa ei ole irronnut viime aikoina, vaikka Ylätupa kuuluu koko ajan AIK:n kokoonpanoon. Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen on vierailulla AIK:ssa. Hän tapasi keskiviikkona AIK:n päävalmentaja Rickard Norlingin.


Meeri Räisänen vaihtaa Connecticutin Tukholmaan – uusi pelipaikka löytyi AIK:sta

yle 12:04 26.07

Viime kaudella NWHL:ssä pelannut maalivahti Meeri Räisänen on tehnyt sopimuksen ruotsalaisen AIK:n kanssa.


ja paljon suomalaisia,

Hot topics