Prinsessa Madeleine juhli ilman Chrisiä Nobel-gaalassa – uudistunut ulkonäkö ihastutti

iltalehti 17:35 11.12

Prinsessa Madeleinen aviomies Chris O’Neill jäi Floridan-kotiin hoitamaan parin kolmea lasta. Jo etukäteen oli tiedossa, ettei prinsessa Madeleinen aviomies Chris O’Neill osallistu Nobel-juhlaan. O’Neill on tullut tunnetuksi siitä, ettei hän viihdy kuninkaallisissa edustustehtävissä. Hän jätti väliin myös Ruotsin kansallispäivän juhlallisuudet.


Varastaako prinsessa Madeleine huomion Nobel-gaalassa? Edustaa juhlallisuuksissa ilman kotiin jäänyttä Chris O’Neillia

iltasanomat 06:33 10.12

Nobel- juhlallisuudet tuovat prinsessa Madeleinen pikavisiitille Ruotsiin.


Varastaako prinsessa Madeleine huomion Nobel-gaalassa? Edustaa juhlallisuuksista ilman kotiin jäänyttä Chris O’Neillia

iltasanomat 06:33 10.12

Nobel- juhlallisuudet tuovat prinsessa Madeleinen pikavisiitille Ruotsiin.


Prinsessa Madeleine saapui pitkästä aikaa Ruotsiin – säväytti iltajuhlissa huipputyylikkäässä housupuvussa

iltasanomat 21:32 09.12

Ruotsissa pikaisella vierailulla oleva prinsessa Madeleine edusti Childhood-järjestön juhlissa näyttävässä housupuvussa.


Prinsessa Madeleine matkustaa yksin Ruotsiin Nobel-gaalaan - lapset jäävät Chris-isän vastuulle

iltalehti 13:38 01.12

Floridassa asuva Ruotsin prinsessa Madeleine osallistuu muutamiin edustustehtäviin Tukholmassa joulukuussa. Ruotsin hovista kerrotaan, että Yhdysvalloissa asuva prinsessa Madeleine osallistuu tänä vuonna Nobel-palkintogaalaan. Sitä vietetään 10. joulukuuta. Vuosittainen Nobel-banketti pidetään Tukholman kaupungintalon sinisessä hallissa. Tyylilleen uskollinen Madeleine on juhlinut siellä mitä upeimmissa iltapuvuissa. Viime vuonna häntä ei karkeloissa kuitenkaan nähty. – Prinsessa Madeleine tulee Tukholmaan joulukuun alussa. Hän on mukana Childhood-palkinnonjaossa maanantaina 9. joulukuuta. Hän jää Nobel-juhlallisuuksiin ja Lucia-juhlallisuuksiin. Mutta sitten hän palaa kotiin Floridaan, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren summasi Svensk Damtidning -lehdelle.


Spice Girls tyrmäsi Adelen kanssa esiintymisen – bändin jäsen kertoo syyn

mtv 19:01 12.11

Spice Girls -yhtye kieltäytyi esiintymästä Adelen kanssa.


Prinsessa Madeleinen lapsilla yllättävä hoitaja - Kuningatar Silvian ystävätär toimii varamummona Floridassa

iltalehti 21:46 11.11

Prinsessa Madeleine asuu perheineen Yhdysvalloissa. Omat vanhemmat asuvat kaukana, mutta onneksi läheltä löytyy myös muita hoitajia. Prinsessa Madeleine saa lastenhoitoapua äitinsä ystävältä, Åsa-Lena Lööfiltä. Asiasta kertoo Svensk Damtidning. Prinsessa ja Lööf tuntevat toisensa lehden mukaan hyvin. Prinsessa turvautuu silloin tällöin naisen tarjoamaan lastenhoitoapuun. Ruotsalaislehti tituleeraakin 70-vuotiasta rouvaa prinsessan varaäidiksi. Lööf on naimisissa Per Olof Lööfin kanssa, joka toimii kunniakonsulina Floridassa. Myös prinsessa Madeleine on paljon tekemisissä konsulaatin kanssa, osallistuen säännöllisesti erilaisiin tapahtumiin.


Prinsessa Madeleinen Chris-rakkaalla värikäs menneisyys naistenmiehenä – kiihkeä suhde alusvaatemallin kanssa

iltasanomat 07:16 08.11

Prinsessa Madeleinen miehen Chris O’Neillin käsipuolessa viihtyi vuosia sitten yksi jos toinenkin seurapiirikaunotar.


Saako #metoo-liike nyt tuulta alleen myös Ranskassa? Näyttelijä Adèle Haenel kertoo joutuneensa lapsinäyttelijänä ohjaajan hyväksikäyttämäksi

yle 10:27 07.11

Ranskan elokuva-alalla naisiin kohdistuva ahdistelu ei ole herättänyt samanlaista keskustelua kuin monissa maissa.


Saako #metoo-liike nyt tuulta alleen myös Ranskassa? – Näyttelijä Adèle Haenel kertoo joutuneensa lapsinäyttelijänä ohjaajan hyväksikäyttämäksi

yle 10:27 07.11

Ranskan elokuva-alalla naisiin kohdistuva ahdistelu ei ole herättänyt samanlaista keskustelua kuin monissa maissa.


Ranskan elokuvamaailma järkyttyi Adele Haenelin metoo-ulostulosta

iltalehti 04:40 07.11

Adele Haenel väittää ohjaajan tehneen hänelle seksuaalista häirintää ollessaan vasta 12-vuotias. Ranskan elokuvamaailma on järkyttynyt, kun palkittu näyttelijä Adele Haenel kertoi kokeneensa seksuaalista häirintää. Nykyään 30-vuotias Haenel kertoi kokeneensa seksuaalista häirintää kuvatessaan ensimmäistä elokuvaansa Les Diables (The Devils) ollessaan vasta 12-vuotias.


Ranskalainen elokuvamaailma järkyttyi Adele Haenelin metoo-ulostulosta

iltalehti 04:40 07.11

Adele Haenel väittää ohjaajan tehneen hänelle seksuaalista häirintää ollessaan vasta 12-vuotias. Ranskan elokuvamaailma on järkyttynyt, kun palkittu näyttelijä Adele Haenel kertoi kokeneensa seksuaalista häirintää. Nykyään 30-vuotias Haenel kertoi kokeneensa seksuaalista häirintää kuvatessaan ensimmäistä elokuvaansa Les Diables (The Devils) ollessaan vasta 12-vuotias.


Raju elämänmuutos eron jälkeen - Adele sulatti pilateksella 19 kiloa: kuvat ennen ja jälkeen

iltalehti 12:04 06.11

Laulaja Adele palasi eron jälkeen sosiaalisiin ympyröihin ja innostui liikunnasta. Laulaja Adele, 31, erosi taannoin aviomiehestään Simon Koneckista, jonka kanssa tähdellä on yhteinen lapsi. Eron jälkeen hän onkin laittanut tuulemaan: Adelen kerrotaan innostuneen pilateksesta ja juhlimisesta sinkkuunnuttuaan. Yksi suurista inspiraatioista brittilaulajalle on ollut kollega ja ystävä Beyonce, jonka Coachella-esiintyminen innosti Adelen muuttamaan elämäntapojaan. Ruokavalion muutokset, tanssitunnit ja pilates ovat tehneet tehtävänsä. Viime aikoina Adelen sosiaalisessa mediassa julkaisemista kuvista on voinut nähdä hurjasti hoikistuneen lauludiivan. Hiljaiseloa eron jälkeen viettänyt tähti on tehnyt hiljalleen paluuta sosiaalisiin ympyröihin. Hän juhli muun muassa ystävänsä räppäri Draken syntymäpäiviä, joilta lisätty kuva herätti fanien ihastelun.


Supertähti Adele teki hurjan painonpudotuksen – näillä keinoilla hän laihtui

mtv 11:43 30.10

Huippusuosittu laulaja Adele häikäisee uudella vartalollaan.


Laulajatähti Adele juhli Hollywoodin megabileissä huimasti hoikistuneena – teki yhden merkittävän muutoksen avioeron jälkeen

iltasanomat 09:07 26.10

Avioerosta toipunut Adele edusti muusikko Draken syntymäpäiväjuhlilla huomattavan eri näköisenä kuin aiemmin.


Supertähti Adele ilmestyi Draken syntymäpäiville muuttuneena naisena – laihtunut entisestään

iltalehti 12:10 25.10

2010-luvun kovimmista hiteistä tunnettu Adele juhli raptähti Draken synttäreitä muuttuneena naisena. Brittimediassa on kohistu vuoden 2019 aikana useaan otteeseen muun muassa Rolling in the Deep -hitistään tunnetun Adelen muuttuneesta olemuksesta. Upeääninen laulaja osallistui keskiviikkona räppäri Draken syntymäpäiville Los Angelesissa.


Ruotsalaislehti: Prinsessa Madeleinen kalenterista paljastuu hämmästyttävä yllätys

iltasanomat 08:49 18.10

Prinsessan työkalenteri on tyhjää täynnä. Svensk Damtidning -lehden mukaan ei ole tiedossa, tuleeko Madeleine edes loppuvuoden odotettuihin Nobel-juhlallisuuksiin.


Jasper Pääkkönen pettyi: Maa- ja metsätalousministeri ei saapunut tapaamaan vaelluskaladelegaatiota – ”ministeriö on ollut ajamieni asioiden vihollinen”

iltasanomat 21:45 17.10

Jasper Pääkkönen: hallituksen kirjaukset vaelluskalakannoista eivät voi jäädä tyhjiksi lupauksiksi


Prinssi Nicolas, 4, otti heti ilon irti kuninkaan päätöksestä - kengät henkivät ammatinvalintaa: tuleeko pojasta poliisi?

iltalehti 14:36 14.10

Prinsessa Madeleinen lapset voivat jatkossa päättää mihin ammattiin suuntaavat. Ruotsin hovi tiedotti viime viikolla, että kuningas Kaarle Kustaa uudisti rajusti kuningasperheeseen liittyviä oikeuksia. Muutosten myötä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapsilta vietiin pois kuninkaalliset oikeudet. Prinssi Alexander, 3, prinssi Gabriel, 2, prinsessa Leonore, 5, prinssi Nicolas, 4, ja prinsessa Adrienne, 1, ovat yhä kuninkaallisen perheen jäseniä, mutta heillä ole kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he osallistu hovin edustustehtäviin.


Ruotsin pikkukuninkaalliset jättävät hovin ja saavat vapaamman tulevaisuuden – päätös ei ole poikkeuksellinen: myös he hylkäsivät kuninkaallisen elämän

iltasanomat 10:35 12.10

Alkuviikosta ilmoitettiin, että Ruotsin prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin lapset jättävät hovin. Myös moni muu kuninkaallinen on vaihtanut elämän hovissa tavallisempaan arkeen.


al-Holin suomalaisten kohtalosta Liedossa – jäi Mäkäräiselle karmea pettymys some­kyselystään ”Olen pyytänyt Vasemmistoliiton Yrttiaho nosti

Hot topics