F1-kaudesta lisää tietoa – kokonaan uusi kisa mukaan

MTV 12:08 10.07

F1-kauden 2020 kalenterissa nähdään vähintään kymmenen kilpailua. F1 ilmoitti perjantaina kahdesta uudesta lisäyksestä.


Espoon ampuminen: ainakin toisella murhasta epäillyistä taustaa Helvetin enkeleistä

iltasanomat 11:19 10.07

Espoon Suurpellon ampumisesta epäillyistä miehistä ainakin toisella on taustaa Helvetin enkeleistä, käy ilmi aiemmista tuomioistuimen asiakirjoista.


Sami Kuronen julkaisi uskomattoman kuvan Temptation Island Suomen kuvauksista - somessa veikataan ongelmia iltanuotiolle

iltalehti 11:13 10.07

Sami Kuronen on saanut ikuistettua kuvaan työmatkallaan upean kaksoissateenkaaren. Pariskuntien suhteiden kestävyyttä koetteleva Temptation Island Suomi on tähän asti kuvattu aina Thaimaan auringon alla. Toisin on nyt. Yle uutisoi maanantaina, että Temptation Island Suomen kahdeksatta kautta kuvataan parhaillaan Kainuussa. Tuotantoyhtiö Banijay Finland Oy:stä on myönnetty Ylelle, että kuvaukset ovat jo käynnissä Sotkamon Vuokatissa. Laantin Lamposaaren ympäristöön pyydetään kuvausrauhaa.


Suomalaiskaksikon seurat putosivat dramaattisesti Ruotsin cupin finaalista

MTV 11:10 10.07

Suomalaispuolustaja Leo Väisäsen edustama Elfsborg ja suomalaismaalivahti Carljohan Erikssonin Mjällby putosivat torstaina dramaattisten vaiheiden jälkeen jalkapallon Ruotsin cupin finaalista.


Espoon ampumimnen: ainakin toisella murhasta epäillyistä taustaa Helvetin enkeleistä

iltasanomat 10:48 10.07

Espoon Suurpellon ampumisesta epäillyistä miehistä ainakin toisella on taustaa Helvetin enkeleistä, käy ilmi aiemmista tuomioistuimen asiakirjoista.


Venäläiskuljettaja puolustaa F1-kuskeja, jotka eivät polvistuneet – "On paljon tärkeämpiä asioita kuin kameralle tehdyt temput"

MTV 10:15 10.07

Renault'n F1-tallin reservikuljettaja Sergei Sirotkin puolustaa venäläismaanmiestään Daniil Kvjatia, Kimi Räikköstä ja neljää muuta F1-kuskia, jotka eivät polvistuneet sunnuntaina F1-kauden avauskisan alla Itävallassa.


Vettä lotisee ja lujaa lauantaina – lähellä varoituskynnystä mennään

iltasanomat 10:07 10.07

Maan etelä- ja kaakkoisosissa vettä voi tulla lauantaina jopa 40 milliä.


Kimi Räikkönen perusteli, miksei polvistunut F1-kauden avauskisassa – ”Vähän hullua kyseenalaistaa asioita”

iltalehti 10:02 10.07

Kimi Räikkösen mukaan jokainen saa tehdä niin kuin parhaakseen näkee. Ennen viime sunnuntaina käytyä F1-kauden avauskisaa huomiota herätti kuskien yhteinen ele rasismia vastaan. 20 kuljettajasta 14 polvistui Lewis Hamiltonin johdolla ja loput kuusi jäivät seisomaan. Yksi näistä kuudesta kuljettajasta oli Alfa Romeon suomalaistähti Kimi Räikkönen, joka perusteli ratkaisuaan SkySportsille.


Espoossa on baari, joka on toiminut samalla nimellä ja sijainnilla liki 50 vuotta – Lisäksi siellä ”asiakas on aina väärässä”

iltasanomat 09:01 10.07

Vuodesta 1972 samalla nimellä ja samalla sijainnilla Olarissa toiminut Olarius on paikallinen instituutio. Vuosikymmenien ajan baarissa käyneiden vakiasiakkaiden mielestä Olariuksen säilyminen kertoo alueesta jotain tärkeää.


Salon sairaalan murhaepäilyn tutkinta venynee ainakin syksyyn – epäillyt ovat työvuorossa ollutta henkilökuntaa

yle 08:51 10.07

Poliisi ei avaa tarkemmin sitä, miksi vuonna alkanut 2017 kuolemansyyntutkina tuli julkisuuteen Helsingin Sanomien kautta murhatutkintana nyt vuosia myöhemmin.


Matkustusrajoitukset muuttuvat – näissä maissa suomalaiset ja ruotsalaiset turistit voivat törmätä

iltasanomat 07:28 10.07

Suomalaisille maanantaina avautuva Kreikka aikoo päättää maansa avaamisesta ruotsalaisille ensi viikolla.


Sebastian Vettelin sensaatiosiirrolla yllättävä uhka: Ökyrikas thaimaalaisperhe on toista mieltä – ”Vertailu on armoton”

iltalehti 07:00 10.07

Kaunis tarina Sebastian Vettelin kotiinpaluusta voi jäädä toteutumatta, jos Red Bull -pomo ei onnistu kääntämään omistajien päätä. Spekulaatiot Sebastian Vettelin tulevaisuuden ympärillä kiihtyivät torstaina, kun saksalaismedia kertoi nelinkertaisen maailmanmestarin paluun Red Bullille olevan ”varma asia”. Huhut ovat oleellinen osa formulasirkusta, eikä varmoihinkaan lähteisiin perustuva huhu ole totta ennen kuin siitä ilmoitetaan virallisesti.


Yhdysvallat rankaisee korkea-arvoisia kiinalaisviranomaisia uiguureihin kohdistuneista ihmisoikeus­loukkauksista

iltasanomat 06:49 10.07

Yhdysvallat ilmoitti torstaina sanktioista kiinalaisviranomaisille, joiden epäillään olevan vastuussa muun muassa uiguureihin kohdistuvista ihmisoikeusloukkauksista, kertoo muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC.


Trumpin ex-asianajaja passitettiin takaisin vankilaan

iltasanomat 06:47 10.07

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entisenä asianajajana tunnettu Michael Cohen siirrettiin torstaina takaisin vankilaan. Cohenin, 53, kerrottiin rikkoneen kotiarestinsa sääntöjä.


Sinikka mökissä – Fulham tekee perjantaina pesäeroa Cardiffiin

iltalehti 06:34 10.07

Superpesis tarjoilee päivään myös mielenkiintoisen kohteen. Perjantain makupala löytyy jo tutuksi tulleeseen tapaan Englannin Mestaruussarjasta. Nousukarsintoihin vähitellen valmistautuva Fulham saa Craven Cottagelle vieraaksi nousukarsintapaikkaa kovasti vielä metsästävän Cardiffin. Kolmen ottelun voittoputkessa etenevä Fulham oli viikolla onnekas Nottinghamin vieraana, sillä maalipaikat olivat kortilla ja peli tapahtumiltaan täysin tasainen. 0-1-voitto tuli kuitenkin taskuun, mikä pitää moraalin sekä itseluottamuksen korkealla. Cottagers on sarjassa neljäntenä, mutta eroa suoran nousun paikkaan on viisi pistettä. Kun neljä kierrosta on jäljellä, piste-ero puolestaan seitsemänteen sijaan on yksi tikki. Kokoonpanotilanne on isännillä erittäin hyvä.


Lewis Hamilton lähetti tuimat terveiset Red Bull -leiriin: "Ehkä he vielä oppivat"

MTV 06:30 10.07

Red Bull loi heti F1-kauden ensimmäisenä kilpailuviikonloppuna tiukkaa vastakkainasettelua itsensä ja Mercedeksen, erityisesti Lewis Hamiltonin välille.


NHL-tähti yritti itsemurhaa heti mestaruusjuhlien jälkeen – ”Tärisin ja itkin, kun palasin kotiin”

iltalehti 06:12 10.07

Stéphane Richer voitti pari Stanley Cupia ja mätti yli 800 pistettä NHL:ssä, vaikka mies kärsi niin pahasta masennuksesta, että hän halusi tappaa itsensä useamman kerran uransa aikana. Stéphane Richer painaa lisää kaasua. Porsche 911 Turbon vauhti kiihtyy yön pimeydessä. Edessä on tiukka kurvi. Richer sammuttaa ajovalot. Hän aikoo tappaa itsensä. – En tiedä, miten selvisin siitä mutkasta. Ehkä ei vain ollut minun aikani tai minun vuoroni, Richer hämmästeli seitsemän vuotta myöhemmin.


Hot topics