Hurrikaani jyrää vakuuttavasti liigakärjessä

yle 20:49 14.12

Loimaalaiset hallitsevat lentopalloliigaa ylivoimaiseen tyyliin.


Vakavat sydänoireet veivät Lordin Tomi Putansuun sairaalaan - taustalla muutaman tunnin yöunia: ”He ottivat minut suoraan sisään”

iltalehti 20:36 14.12

Lordina tunnettu Tomi Putaansuu on taiteilija, jonka pyrkimyksenä on tehdä mahdollisimman pitkälle kaikki taiteellinen työ luomansa yhtyeen parissa. Tänä syksynä hänen kunnianhimoinen tavoitteensa ajoi hänet terveysongelmiin. Maailmanlaajuisesti menestynyt suomalaislaisyhtye Lordi on rovaniemeläisen Tomi Putaansuun, 45, käsialaa. Näyttävistä esiintymisasuistaan tunnetun bändin jäsenten eli hahmojen asut ovat efektimaskeerauksen itseoppineen Putaansuun käsialaa. Artisti maalaa itse jopa bändin levyjen kannet. Intohimo omaan työhön johtaa välillä siihen, että yöunet jäävät vähiin, ja terveys jää takasijalle. Tämän hän oppi kantapään kautta tänä syksynä. Putaansuu havahtui eräänä lokakuisena päivänä kotinsa sohvalle köllähdettyään siihen, että rinnassa oli kummallinen, hyvin ikävä tunne. Putaansuu ei kuitenkaan suunnannut heti lääkäriin, vaan seuraili ensin tilannetta hämmentyneenä.


Rattijuoppoepäiltyjen määrä laski marraskuun lukemasta poliisin puhallutusmaratonilla – 21 000 kuljettajaa puhallutettiin, 66 kärähti

yle 20:28 14.12

Samalla haaviin jäi 16 etsintäkuulutettua.


"Hienoa, jälleen yksi ruotsalainen lisää" – Ruotsin kivikovan naisten sprinttijoukkueen uusi yllätysnimi sai kilpakumppanin pähkäilemään, mitä tekisi heidän kanssaan

yle 20:03 14.12

Ruotsin uutta supertähteä, Linn Svahnia, on luultu usein hiihtolegenda Gunde Svanin sukulaiseksi.


Ilmastokokouksessa koolla pannukakun ainekset – kokouksen lopputulema voi olla, että päästöt jatkavat kasvuaan

yle 19:22 14.12

Maita ei ole saatu sitoutumaan laajoihin päästöleikkauksiin, tiukkoihin uusiin sääntöihin, rahoituksen laajentamiseen ja turvaamaan kaikille mahdollisuus sopeutua muuttuvaan ilmastoon.


Ilmastokokouksessa koolla pannukakun ainekset – kokouksen lopputulema voi olla, että päästöt jatkavat kasvuaa

yle 19:22 14.12

Maita ei ole saatu sitoutumaan laajoihin päästöleikkauksiin, tiukkoihin uusiin sääntöihin, rahoituksen laajentamiseen ja turvaamaan kaikille mahdollisuus sopeutua muuttuvaan ilmastoon.


Timon kauhun hetket Grönlannissa - ystävät jäätyivät kuoliaiksi myrskyssä

iltalehti 12:17 14.12

Anne Flinkkilän vieraana keskusteluohjelmassa on seikkailija tietokirjailija Timo Polari. Vuonna 1997 Timo Polari lähti kahden kovakuntoisen laskuvarjojääkäriystävänsä kanssa hiihtämään Grönlannin poikki. Retken piti olla harjoitus kohti isompaa unelmaa, hiihtoa etelänavalle. Sitä yhteistä retkeä ei koskaan tullut. Ystävät menehtyivät, kun raju lumimyrsky yllätti. Myrsky repi teltan rikki ja pakotti miehet kaivautumaan lumeen. Kun pelastushelikopteri tuli, Timo oli ainoa, joka oli vielä elossa. – Pakkasta oli 25-30 astetta, tuulen voima noin 30 metriä sekunnissa. Pakkasen ja tuulen yhteisvaikutus vastaa paljaalle iholle noin miinus 80:tä astetta. Siinä paljas iho jäätyy muutamissa minuuteissa, Timo taustoittaa Grönlannin ankaria sääolosuhteita.


ARD: Venäjän ampumahiihtotähdet Ustjugov ja Sleptsova voivat menettää olympiakultansa dopingin takia

iltasanomat 12:17 14.12

Venäjän ampumahiihtotähtiä uhkaa mitalien menetys.


Lähde: Ampumahiihtotähdet vaarassa menettää olympiakullat – "Meillä on todisteet"

MTV 11:57 14.12

Venäläiset ampumahiihdon olympiavoittajat Jevgeni Ustjugov ja Svetlana Sleptsova saattavat menettää olympiamitalinsa dopingin takia, uutisoi saksalainen yleisradioyhtiö ARD. Ustjugov ja Sleptsova kuuluvat urheilijoihin, joiden dopingia Venäjä on yrittänyt salata Moskovan antidopinglaboratorion testitietoja manipuloimalla.


ARD: Venäjän ampumahiihtotähdet voivat menettää olympiakultansa dopingin takia

yle 11:52 14.12

Saksalaismedia on paljastanut uutta tietoa venäläisten ampumahiihtäjien Jevgeni Ustjugovin ja Svetlana Sleptsovan dopingkäryistä.


Suomen ja Ruotsin EHT-ottelun kamerakikkailu ihmetytti tv-katsojia – Hannu Jortikka Ylelle: ”Venäjällä kaikki on mahdollista”

iltasanomat 11:42 14.12

Vaihteleva kamerakulma hämmensi Suomen ja Ruotsin EHT-ottelussa Moskovassa.


Suomen ja Ruotsin EHT-ottelun kamerakikkailu hämmensi tv-katsojia – Hannu Jortikka Ylelle: ”Venäjällä kaikki on mahdollista”

iltasanomat 11:42 14.12

Vaihteleva kamerakulma hämmensi Suomen ja Ruotsin EHT-ottelussa Moskovassa.


Pornosivusto paljasti vuoden 2019 suosituimmat hakusanat – yksi hakusana hämmentää

stara 09:20 14.12

Suosittu aikuisviihdesivusto Pornhub on paljastanut tilastoja kuluneelta vuodelta. Sen perusteella


Leijona-vahti Tuohimaa viimeisteli loppulukemat, Suomi otti murskavoiton Ruotsista – katso tallenne

yle 08:39 14.12

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen urakka Venäjän EHT-turnauksessa jatkui lauantaina pelattavalla Ruotsi-ottelulla. Suomi voitti Moskovassa pelatun kamppailun 5–1. Katso ottelu jutun pääkuvaa klikkaamalla.


Punaturkkinen susi iski: Hirvihaukku Pyhäselässä päättyi veriseen taisteluun elämästä ja kuolemasta

iltasanomat 07:32 14.12

Susi teloi karjalankarhukoiranarttu Vikitan Sinnin eläinklinikkakuntoon.


Al-holin leiristä löytyi tunneli – salakuljettajat auttavat pakenijoita

iltasanomat 03:29 14.12

Independentin haastattelema kurdivartija lähetti terveiset vankien kotimaihin.


Poliisi ojensi urakalla city-pyöräilijöitä – kuukauden aikana toteutettu tehovalvonta teki Helsingistä sakkorysän kevyelle liikenteelle

MTV 22:59 13.12

Poliisi puuttui lokakuun aikana suorittamassaan tehovalvonnassa kaikkiaan 382 polkupyöräilijän, 71 sähköpotkulautailijan ja 77 jalankulkijan liikennekäyttäytymiseen.


TPS-tähti vankistaa asemiaan maalipörssin kärkitaistossa – hurja tykki jätti JYP-vahdin täysin voimattomaksi

MTV 19:54 13.12

TPS:n ykköstähti Lauri Pajuniemi jatkoi vakuuttavia otteitaan, kun hän iski kiekon JYPin verkkoon toisessa erässä.


Ruotsalaiset tekivät sen taas – tukholmalaisveljesten valokuvamuseo Fotografiska avautuu nyt New Yorkissa

yle 17:16 13.12

Kesäkuussa Fotografiska avasi ovensa Tallinnassa, nyt on New Yorkin vuoro.


Kaisa Mäkäräisen kilpailu tuhoutui ammuntapaikalla: ”Siinä on kaksi liikaa”

iltalehti 13:13 13.12

Ampumahiihdon maailmancup jatkuu perjantaina Itävallan Hochfilzenissä. Kaisa Mäkäräinen ampui 7,5 kilometrin ja kahden ammunnan kilpailussa kaksi sakkokierrosta. Kaisa Mäkäräisen kilpailu Hochfilzenin maailmancupissa tuhoutui pystyammunnassa. Suomalainen tulitti kaksi hutia. Mäkäräinen ampui makuulta nollat ja oli kiinni jopa voitossa ennen toista ammuntaa. –?Siinä on kaksi sakkoa liikaa, totesi Ylen asiantuntija Ville Kotikumpu.


kestomenestyjät olivat Mariellalla rikos­epäily – Puistola, rangaistus MM-kisojen tapahtumista takaiset haamut nostavat ”sardiinit” järjestivät

Hot topics